Kalandjaim egy házaspárral - Az első alkalom

Szavazás átlaga: 7.43 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 15.
Hossz: 30 636 karakter
Elolvasva: 854 alkalommal
Egy lakást béreltek, ott találkoztunk késő délután. Ez volt a második találkozás, az elsőnél csak beszélgettünk. Most is beszélgetéssel kezdtünk, igyekeztünk fesztelenül viselkedni, könnyedebb témákat érinteni, közben megittunk pár pohár . De végig ott volt a levegőben a feszültség, az izgalom, hogy ha minden jól megy, hamarosan meztelenül élvezzük egymás testét. Valami viccesnek szánt sztorit mesélek, a lány nevet, látom a mosolyát, de nem tudok nem arra gondolni, hogy mindjárt abba a mosollyal teli szájában lesz a farkam. Hogy megmarkolom a fejét, és igyekszem majd minél mélyebbre dugni a faszom a szájában. Miközben a férje tölt nekem még egy pohárral. A lány előre hajol, és látom a dekoltázsát. Azonnal lüktetni kezdek, amint észreveszem, hogy nincs rajta melltartó. Gyönyörű melle van. Láttam már képeket is róla, de más egy meztelen kép a teljes testéről, és más élőben látni valamicskét a cicikből. Nem nagyon tudok figyelni a férj sztorijára, a lányt bámulom, közben vigyorogva bólogatok.
Kimegyek a mosdóba. a , aztán kezet és arcot mosok. Majd gondolok egyet, és megmosom a farkam is. Szárazra törlöm a kéztörlőben. Azon jár az eszem, hogy kimegyek, odaállok a csaj mellé, előveszem a faszom, és a szájába adom, közben mesélek a férjnek egy viccet. Ettől megkeményedik.
Nincsenek a nappaliban. A hálóban várnak. Dalma a hátán fekszik, felül már semmi sincs rajta, a férje éppen a szoknyáját húzza le róla. Már csak egy tanga van rajta, amikor ram néz. Az ajtóban állok, és bámulom őket. A férj a mellei közé fúrja a fejét, megcsókolja a jobb mellét, végignyalja a bimbót, majd végighúzza a száját a hason, le a bugyiig. Dalma két kézzel megmarkolja Gábor fejét, és belenyomja a puncijába. Közben engem néz. Én a bimbóit nézem. Keményen merednek előre. Sosem láttam még élőben ilyen nagy bimbókat. Mint a kisujjam utolsó perce. A férj félrehúzza a tangát, és nyalogatni kezdi a puncit. Az ágyra hasalok melléjük, és megbabonázva bámulom a szigorúan felfelé meredő bimbókat. Gábor a jobb mellet nyalogatta végig, én a bal bimbó hegyét nyálazom be lassan. Megérintem a nyelvemmel, és élvezem, hogy ettől libabőrös lesz az egész cici. Megnyalom. Majd megint, és megint.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.43 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. január 9. 15:19
#2
Nagyon jó lett, tetszett. Csak így tovább.
1
T
Törté-Net
2023. december 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1