Szilvi, a gyönyörű MILF

Szavazás átlaga: 7.34 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 28.
Hossz: 8 676 karakter
Elolvasva: 991 alkalommal
Bizonyos szempontból későn érő típus voltam, és csak húsz évesen vesztettem el a szüzességemet. Ezen esemény története következik az alábbiakban. Már kijártam a középiskolát, és nem szándékoztam továbbtanulni. Így hát egy sovány érettségivel az zsebemben vártam a csodát. Szerencsére a szüleim türelmesek voltak velem, így több dolgot és munkát is kipróbálhattam a világra rászabadult srácként. Egyedül a szex maradt ki az életemből, mire betöltöttem a húszat, ezt pedig kimondottan sajnáltam, lévén egyáltalán nem voltam félénk, inkább csak egy átlagosan otthonülő típus. És hát szerencsém sem volt... egészen addig a nyárig. Körülbelül tíz éve ugyanis egy ismerős szólt, hogy a szülővárosom melletti tóhoz keresnek vízimentőt.
Még csak nem is vagyok jó úszó, de sikerült levizsgáznom valahogy, így a helyi, párszáz méteres strandon dolgoztam végig a nyarat. Több pénztár is üzemelt ott, és az egyiket vitte egy Szilvi nevű, nálam jóval idősebb nő. Állítása szerint ő már kiskorom óta ismert, bár én maximum csak a nevét hallhattam otthon. Szó szerint a fia lehettem volna, lévén tizenhét évvel volt idősebb tőlem. Rengeteget dolgozunk együtt, ami annyit tesz, hogy unatkoztam egész nap, és általában ott lebzseltem körülötte. Nagyon hamar kialakult a kölcsönös szimpátia kettőnk között, és szintén gyorsan a tudomásomra hozta, hogy számára nincs tabu téma. Nem voltam rámenős, de igyekeztem éreztetni vele, hogy a napbarnított bőre, vállig érő vöröses haja nagyon tetszik. Gyönyörű volt a kerek feneke, és a mellei is szépek voltak, pedig nem is láttam ekkor még meztelen. Máskor se, de erről a továbbiakban. Képzeljétek, a nagy melegben néha csak egy bikiniben dolgozott, vagy a lezser pólója alá nem vett fel melltartót. Megtehette, büszke volt hibátlan testére. Pedig ekkorra már volt egy tinédzser korú fia és lánya.
Egyszer a friss olvasás élményét ecsetelte nekem, ami nem volt más, mint a Szürke ötven árnyalata. Elárulta, hogy annyira szeretne ő is extrém dolgokat kipróbálni, ám még egy minimális mennyiségű szexhez is csak nehezen jut hozzá. Mint megtudtam, a férjének korábban üzemi balesete volt, ami miatt a zavaros mozgáskoordinációja negatívan hatott ki a nemi életükre is.
– Majd én segítek rajtad! – mondtam, neki.
– Ne bolondozz már, kiscsikó vagy Te még!
– Komolyan, szeretném, hogy élvezhessük egymás társaságát. Szeretnélek megdugni, és elönteni a forró spermámmal. Bármit megtennék ezért cserébe.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.34 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. január 4. 14:15
#4
Nem hosszú de jó kaland. Izgalmas téma.
2
kivancsifancsi
2023. december 31. 15:40
#3
Nagyon tetszetős kis kaland, kár, hogy nincs folytatása.
1
kaliban
2023. december 28. 19:17
#2
Egyszerű, rövid, de izgató volt a történet. Nekem tetszett. Csak így tovább!
3
T
Törté-Net
2023. december 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1