A jó apuci 1. rész

Szavazás átlaga: 7.73 pont (121 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 24.
Hossz: 14 672 karakter
Elolvasva: 5 547 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A nyári szünet közepén jött a hír, hogy a tavalyi koleszos szobatársamék az ország másik felébe költöznek. Tudtam új csajszit kapok, remélhetőleg egy
p
alf
is
alf
is
elsőst akit magamnak idomítva kis csicskámnak nevelek. A szünet gyorsan elrepült. Első nap az évnyitó, oszifőnöki órák. A koleszban a szekrények előtt kis bőrönd. Nagy volt a kisértés, hogy beletúrjak, de még kivárom ki is a gazdája.
Két új csaj jött hozzánk. Egy debella, jócskán túlsúlyos már első nap nagypofájú csaj. Lehetett benne pár vonónyi. Bözse neve is erre engedett következtetni. A másik Timi egy kicsi, szerény, visszahúzódó, csendes, törékeny, de kis termetéhez képest nagy dudákkal megáldott lány.  A szart se érdekelte a bemutatkozásuk, barinőmmel, egyben padtársammal a nyári élményeket mondtuk el egymás szavába vágva. A kollégiumban az irodák előtt állt az új lány Timi. Biccentve mentem el mellette nem vagyok bunkó, hogy lekezelem az új lányt. Dobáltam magamról az ünneplő egyenruhát, hiszen a délután szabad és irány a város. Kopogtak. Az ügyeletes tanárnő lépett be, mögötte a Timi.
– Szia Sári!
– Jó napot tanárnő.
– Bemutatom neked Timit. Ő lesz a szobatársad. Vedd szárnyaid alá, ne engedd, hogy Grétiék belé álljanak. Ő is csonka családból jött.
– Oksa tanárnő. – mértem végig most igazán a csajt. Vékony kicsi, de a testtartása nem azt mutatta, hogy védelemre szorul. Válla olyan széles mint a csípője, a vádliján dudorodik az izom. Tuti atletizál. Valószínű hét próbázó, mivel én futok és csak a lábam izmos. Első benyomásom nem volt rossz, de tudtam ez nem csicska fajta.
A tanárnő ki. Mi vagyis én próbáltam beszélgetni, de az igen, nem-nél nem volt több válasza. Furi volt, ahogy bugyira vetkőztem és a szemét lesütve fordult el mikor vette le a melltartóját. A városba együtt mentünk. A többieknek elmondtam a Teca kérését, elfogadták. Egyik barátnőm meg is jegyezte.
– Timinek nem kell védelem, beszartam úgy fogta meg a kezem a bemutatkozáskor. – Ekkor néztem a kézfejére. Rövid köröm és bütykei kidudorodtak. Tudtuk paraszt lány, az én városom szomszéd falujába költöztek a nyáron.
A bepróbálkozás csütörtök este történt meg Grétinél Timivel. Kiabálásra rohantam ki a folyosóra. Gréta a falnak dőlve, rogyadozva fogta arcát meg a csuklóját és látszott könnyes a szeme, Timié meg vérbe forgott, öklei fehérek úgy szorította ökölbe őket. Barinőm állt közéjük, ő ért előbb oda.
– Mi történt? – kérdeztem Timit a vállát megfogva húztam el. Kirántotta magát a kezeim közül, megigazította melegítő felsőjét és elviharzott. Ekkor kezdett Gréti csicskája visongatni.
– Ez a kis ku... lány majdnem megölt minket.
– Kussolj már. – szólt rá az egyik végzős és röhögve mesélte. – A mi kis Grétikénk szokásához híven kicsi picsanyalójával beleakart állni az új lányba. Melegítője nyakát megfogta, de már vágódott is a falnak, ne kérdezd hogyan és akkora pofont kapott a mi hős Grétink, hogy nekem is fájt. – ekkor csapódott az ajtónk. Timi még mindig feldúlva robogott az IC vonat sebességével. Próbáltam megállítani, eredménytelenül. Grétit felsőjénél megmarkolva és hiába volt jó fejjel alacsonyabb ismét a falhoz vágta.
– Ide figyel te vágni való disznó. Úgy állj belém, hogy eltöröm egy ütéssel a gigádat. Otthon a cigány putrik között a szemétdombodon kapirgálj... – keze ökölbe, lendült, próbáltam lefogni, esélyem nem volt és Gréti feje mellé ütött a falba.
– Bizti – kiáltotta valaki. Timit átkarolva húztam a szobába mindenki rohant szanaszét még a Grétike is. A szobában leültettem az addigra már szinte szabályosan lélegző lányt.
– Bocs. Köszi, de nem kell megvédeni, nem bántom. Fekete öves egy danos karate mester vagyok. Serdülő törő Európa bajnok. Van önkontrolom. – én nagyokat nyelve konstatáltam ez a csaj senki csicskája nem lesz, sőt...
Teltek a hetek, már mondatokkal válaszolt. Egyik késő este rám tört a vágy és masztizni kezdtem. Láttam figyelt, de ez a régi szobatársammal megszokott volt. Másnap házi írás után a szobánkban megtört a jég. Timi kezdte a beszélgetést.
– Figyi! Nálatok ez bevett szokás volt, hogy nyíltan masztiztok?
– Mi van? Nem nyíltan csináltam, sötétben az éj leple alatt.
– Oké. Akkor igen, jó tudni. Kérdezhetek?
– Max nem kapsz választ. Bármikor bármit. – nevettem zavaromba az előző témával kapcsolatban.
– Van pasid? – nem kattan le a témáról a csaj, gondolkodtam, ha elküldőm az anyjába visszazár, amúgy meg nem szégyen sőt a mai világban még büszke erény is...
– Nincs, most nincs és olyan komoly még nem is volt... – szemöldökét ráncolta, jelezve értetlenségét-... olyan komoly akivel úgy lefeküdtem volna. – túl hosszú hallgatás után kérdezett.
– Akkor ez a filigrán, nő egy álarc? Még szűz vagy?
– Igen. – terelési pont meg volt. – És nálad mi a helyzet? – az előzőnél is hosszabb csend ami már fájt a füllnek.
– Bizom benned... – szinte vesémig hatolt a tekintete. – Ezt... ezt volt barátnőm tudta csak, de ő... nem fogja kipofázni több okból sem... – végig engem fürkészett. Apa megtanított pókerezni, az én arcom nem árul el semmit. – Bízhatok benned? – Én csak bólintottam. Erre mint az Orosz Barátság vezetéken a cucc úgy dőlt belőle a szó, elnézve mellettem a falat bámulva.
– Nekem sincs és nem is volt barátom, mégsem vagyok szűz és rendszeresnek mondható a szex az életemben. Nem vagyok leszbi, bár voltam csajjal is, de én a keményet szeretem ott lent. – mély levegőt vett. – Anyám négy éves koromban egyik főnökével Thájföldre szökött. Állítólag sikkasztás és azóta nem is hallottunk róla. Az anyai mamám és apuci nevelt. Mama gyors lefolyású rákban tizenhárom éves koromban itt hagyott. A fájdalom dühvel keveredett. A fájdalmat a harcművészetbe öltem a dühöt a törésbe. Apuci akkor lett törésben világbajnok, én meg korosztályos Európa bajnok. Az idő és a sport iránti tisztelet enyhített mindent, de jöttek a kérdések, jöttek a női kérdések.  A suliban a tanárok azonnal rideggé váltak a zaklatási ügyek miatt, így maradt apuci. Egyik este tizennégy évesen a tévés foteljában ült és keresztbe az ölébe kucorodtam.
„-Apuci! Szeretnék kényes női kérdésekben veled beszélgetni. ”
Ekkor nagyot nyelt.
„-Mond kicsim!
– Tudod a fiúk odáig meg vissza vannak a mellemért. Fizetni akarnak, hogy megfoghassák...
– Megértem őket, de még véletlenül se engedd se pénzért, se sehogy. Befognak skatulyázni erre és elástad magad.
– De az olyan jó! Jutka, tudod akinek balhés anyja van szokott megkérni, had fogja meg, mert neki nincs csak pici. – apa hallhatóan nagyot nyelt – és az olyan jó nekem is ha simogatja, fogdossa.
– Köhömmm – köszörülte meg torkát – az a vonal se jó kincsem.
– Oksa, tudom, de ahogy magamnak csinálom nem olyan jó. – könnyes lett a szemem – mama nincs ő biztos...
– Ne elmélkedj kicsim-törölte meg szemem-míg nem találsz megfelelő fiút... – elharapta a mondatot.
– Igen?
– Nem semmi gondolkodom majd... – akart eltolni, de csak azt érte el, hogy a combom jó keményhez ért a pizsamája elején. Mindketten zavarba jöttünk. Tudtam ez mi a fiúknál. Leesett mire gondol.
– Nekem tetszik az ötlet. – mondtam komolyan, de mosolyogva.
– De kislányom, még a feltételezés is...
– Apuciiii! Elég értelmes gyerek voltam, azt hitted nem tudom, hogy te és mama... Akkor mi van abban ha te nekem simogatod... anya és mama helyett tanítanál...
– Nem kislányom, nem, most menjél aludni.
Ekkor hirtelen ötlet és kibújtam a pólómból amiben aludni szoktam. Apucinak a látvány megvolt, hiszen nem szándékosan, de többször látott és én is láttam a csupasz,
c
alf
so
alf
nk
alf
ít
alf
ott
elefánt ormányát lába között himbálózni.
– Mennyél kislányom aludni. – mondta remegő hangon. Tudtam az ötletem, az ötletünk jó, így már csak kicsi lendület kell. Az arcába nyomtam szabadon lévő melleim. Egész testében megremegett. ” Később mesélte el, hogy a mamáé megereszkedett volt és az anyámé volt ilyen és bizony elvesztette az önkontrolját. Szinte elkezdte falni a melleim. Én a fejét a tarkójánál fogva még jobban toltam magamra. Csodás volt érezni ahogy a bimbók keményednek és a testemben áramlik szét a gyönyör. Még tolni akart el, de már nem igazán komoly meggyőződéssel. Annyira csak, hogy rés legyen a combom és közte. Egyik srác mondta, hogy a férfi agya a lába között van és ha azt birtokoljuk akkor miénk a férfi felett is az irányítás. Benyúltam a pizsamája sliccén, marokra fogtam kemény farkát. Leállt a szopással.
„-Nem szabad... ”
Ismét préseltem a mellem a szájába. Elveszett. Szopott és bugyin keresztül a puncim simogatta. Most jobban érdekelt mit csinál, mint az, hogy én mit érzek. Szorongattam kezemben a kemény farkát. Nagyobb volt minden tizennégy-tizenöt éves fiúnál. Apuci ismét a lelkiismerete szerint akart dönteni. Tolt el, de ekkor megcsókoltam. Itt lett vége. Erősen megmarkolt és csókolózva, a kezemben a férfi rúdjával vitt a heverőre. Ráfektetett, dobta le a pizsama felsőjét, majd az alsóját. A bugyim tolni akartam le, de nem engedte. Fülembe súgta.
„Az az erényöved”
Letérdelt az ágy mellé és úgy csókolt és simogatta a testem. Én ismét a farkát markoltam. Hosszan csinálta majd abba hagyta.
„-Míg komoly barátod nem lesz addig tanítgatlak az élet ezen részére. Jól csókolsz és az sem kérdés,  hogy rámenős vagy. A fiú minden áron a lábad közé akar furakodni. Ezzel várnod kell. Van egy pettingnek nevezett formáció ami olyan jó mint amikor már élesben csinálod. A férfi mindent tehet, de a... a nemi szerve nem csúszhat be a te... nemi szervedbe... – látta így nem biztos, hogy értem – magyarul, a fiú farkát amit fogsz nem teheti be a puncidba. – tette oda kezét és bugyival együt picit betolt a nyilásomba ami már jócskán nedves volt. – Érted-bólintottam. – A fiú szájjal érintsen csak ott is, kézzel ne engedd. A fiút pedig kezeddel, száddal tudod kielégíteni. Neki az pont elég lesz. Megértetted?
– Aha, igen. Akkor azt mutasd, nekem mit kell csinálni?
– Nem semmi vagy kislányom... na a farkat lazábban fogd. – Kicsi kezemre tette nagy tenyerét. Lassan húzd lefelé a bőrt. – dülledt szemekkel néztem. – ha nem nedves még köpj rá. – szabad kezével a fejem oda tolta. Ráköptem. – Kend szét és lassan húzzad míg megérzed, hogy nem csúszik tovább. – húzta a kezem lefelé. Igen éreztem majd apuci szó nélkül tolta fel míg a farok vége a tenyerembe nem került. Ismét le. Megcsináltuk jó párszor, majd megállt. Ha ezt elég ügyesen és gyorsítva csinálod a fiú elélvez... Mára ennyi. – állni akart fel, de megszorítottam a markom. Tuti fájt neki, mert felszisszent. – Héééé neked erősek az ujjaid.
– Tudom, de taníts meg szopni. – elgondolkodott.
– Jó. Cseréljünk. Én fekszem, te térdelj térdeim közé. – már cseréltünk is helyet. – A kezeddel tartsd a plafon felé. – Mutatta. – ne kapd be azonnal, hanem mint a fagyit nyalogasd lentről fel és körbe-körbe. A zacskóban lévő golyókat is kényeztesd. Ha érzed, hogy a fiút eléggé felhúztad akkor vedd a szádba. Az ajkaid takarják a fogaid, azt majd csak akkor használd ha már érzed a módszerét a szopásnak. A búcsúban kapott csavart nyalókára gondolj, na pont azt csináld mint azzal, a szádba veszed, nyalogatod, majd leszívod a nyálat. Itt egy idő után kesernyés váladék jelenik meg. Legalább is nálam. Itt is a fokozatos gyorsulás az ami eredményre vezet. Érezni fogod a farok rándulását, ekkor fog élvezni. Eldöntöd a szádba vagy a szabadba engeded. A fiúk a szájat részesítik előnyben. – hallgatott el és én elkezdtem csinálni. Sokat segített, tanácsot adott, tanított, hogyan jó neki. Már kezdett zsibbadni a szám mikor már csak a fejtetőm fogta és diktálta az ütemet. Egyszer elengedte. – Jönni fog... – és éreztem a rándulást, majt azt ahogy tör ki belőle. Megilyedtem. Hirtelen kiengedtem, majd bevillant,  hogy azt szeretik, ha a szájba és már ismét bekaptam. Folyt ki a szám résein. Fura kesernyés volt, de nem gáz. Csend lett. Én bevallom nem éreztem csak egy pici bizsergést a testemben és ezt apuci is tudta, így ismét helyet cseréltünk és lehúzta a bugyim. Puszilgatta a puncim, combom, hasam, köldököm miközben a melleim simogatta markolta. Na ez már jó volt. Mikor pedig a nyelvét használta főleg fent a rés záródásánál eszem vesztő érzés lett rajtam uralmon. Életem addigi legnagyobb gyönyöre tépte szét a testem. Szégyelltem, hogy nem tudtam magam türtőztetni, de visszaemlékezve a mama szobájából is hallott hasonló hangokat. Apuci puszikkal és simogatásokkal csillapította a testemben forrongó csodát”
Fejezte be Timi. Én végig tátott szájjal hallgattam és bevallom izgalmi állapotom eléggé fent volt
– Te és apukád? – kérdeztem.
– Igen, de ezt senki nem hiszi el neked. Apucit buzinak tartják, hiszen tízen éve nem láttak nőt körülötte.
– Hülye vagy... és tart még.
– Igen, igen tart. Két évig csak heti két petting, majd kértem dugjon meg a nyári szünet közepén.
– Te és az apád...? – elhűlve mondtam.
– Igen és Isteni jó. Ő figyelmes, odaadó, csak a jót akarja nekem. Van esemény utáni tablettám így végig is csinálhatja, de még inkább a szám részesíti előnyben. – hallgattunk. Majd ismét ő beszélt. – Ha jól tudom te is csak apuciddal élsz. – még a hallottak dolgoztak bennem így gépiesen válaszoltam.
– Igen. Anyukám szülés közbeni komplikációban meghallt. Apu nevelt védőnői segítséggel, majd kétszer fél év mostohával, de azok engem nem fogadtak el, így csak ő nevelgetett. Tudom vannak alkalmi kalandjai, de arról nem beszélünk. Amúgy szinte mindenről.
– Nem akarod, hogy lefeküdjetek egymással.
– Nem vagy észnél?
– Miért, mindig kéznél van, ő tuti figyel rád, ideális... – ekkor jöttek a csajok, hogy menjünk kézizni. Én örültem neki, kezdett kellemetlenné válni a beszélgetés. Timi nem jött, neki este van edzése a helyi taekwando klubban. Gyorsan vettem át a mezem közben Timi alig hallhatóan suttogta, úgy hogy csak én halljam.
– Miért nem tudnád elképzekni? – sajnos nem elég szúrósan néztem rá, hiszen elmosolyodott és kacsintott. – Gondold át.
Bizony a bogár be lett ültetve a fülembe és motoszkált, de ezt apával elképzelhetetlennek tartottam.

****

Pénteken suli után bepakoltunk és egy busszal mentünk haza. Nem direkt járat, így jó fél óra az út. Timi végig duruzsolt.
– Figyi! Gondolkodtam! Te már túl vagy a petting ismeretén. Én a helyedben este befeküdnék apucid mellé, mesélnék név és utalás nélkül rólam és felvetném mi lenne ha... Ellenállását úgy tudod megtörni ha a karjához nyomod a melled, míg beszélsz és a térded a farkára teszed. Végső döfés, hogy megcsókolod. Nem tudom miben alszik, alszol, de simogasd az ujjaiddal a mellkasát, majd fogd meg a farkát. Itt van két esemény utáni. Legkésőbb 24 órával utána vedd be.
– Nem Timi nem. Nálunk ez nem működik, köszi, de nem. – folyamatosan érvelt, majd mikor elindult a bussza felé, hirtelen visszafordult.
– Várj Sári! – szökkent vissza. Kezembe nyomott valamit, majd túl közel az ajkamhoz egy puszit adott. – Ügyesen.
Én lemeredten álltam a puszi, a tabletta és az általa tutinak vett dolog miatt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (121 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2023. december 29. 17:15
#9
Nagyon jól kezdődik, szívesen átélném.
1
f
fiesta14
2023. december 27. 10:00
#8
Nekem tetszett. várom a folytatásokat.
1
genius33
2023. december 26. 07:04
#7
Hm, kíváncsi leszek mi lesz a folytatásban.
1
didide
2023. december 25. 10:08
#6
Hát kár ,hogy nem mostohaapja..
1
papi2007
2023. december 25. 08:30
#5
tetszett, folytasd
1
sportyman (alttpg)
2023. december 24. 11:36
#4
Nagyon szépen megírt történet, méltő Kékég eddigi írásaihoz. Megkeményített, és folytatást követel, mert a beteljesedés mé hátra van. Az ötlet el lett ültetve, és az elültetett mag általában ki szokott kelni!
1
Andreas6
2023. december 24. 10:01
#3
Elolvastam,írásnak jó, nekem is van lányom, de nem gerjedek rá, nem vonz a családi szex.
1
kivancsifancsi
2023. december 24. 07:40
#2
Tetszik, az ötlet kitűnő és szépen megírva olvastatja magát.
3
T
Törté-Net
2023. december 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1