JAN
13
2014

Karácsony 18 felettieknek

családi, anál, karácsony, tini, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya

Katy csendben széthintette a csillogó por maradékát a havon és felpillantott a tiszta, éjszakai égboltra, hátha rénszarvast lát. Csak csillagok tarkították az eget, ezért újra szemügyre vette munkáját: a ház körül a hótakaró ezüstösen csillogott a szétszórt portól. Ahogy cammogott a ház felé, lehelete párafelhőbe fagyott. Megtorpant hóemberénél.
Kislány kora óta ugyanazokat a kék gombokat használta szemként, s piros-zöld csíkos sálat tekert a hóember nyaka köré, hogy melegen tartsa. Nem tudott nem elmosolyodni a szobor méretes hófarkán.
Nővére, Lauren úgy hitte, végtelenül mulatságos kiosonni és hímvesszőt készíteni Katy hóembereire, így ez is karácsonyi tradícióvá vált. Bár Lauren már nem lakott itt, az idei év sem lett kivétel.

*  *  *

Szexkalandok Kírával 1. rész

hetero, nyaralás, leskelődés, tini

A nevem Ákos és szeretnék megosztani veletek egy történetet, hogyan is jöttem össze egy tüzes, fiatal, bevállalós tinivel, aki tele volt meglepetésekkel, aki mellett újra én is tinédzsernek éreztem magamat.
Nyár volt, az évnek azaz időszaka, amikor mindenki nyaralni szeretne, kalandokban részt venni, bulizni, csajozni vagy pasizni, de semmiképpen sem dolgozni. Nekem sok munkám volt és kevés szabadidőm, ez azt jelentette, hogy a klasszikus értelemben vett nyaralás szóba se jöhetett, maradtak a hétvégék. Ezeket a kis mini nyaralásokat, ahogy én hívtam akkor őket, próbáltam olyan programokkal megtölteni, amelyek kikapcsoltak, pihentettek vagy éppen kellemesen lefárasztottak. Szívesen láttak a barátok a balatoni nyaralókban, házi bulikban és én magam mögött hagyva a hét fáradalmait, mindig jókedvűen és megfelelő mennyiségű itallal érkeztem.

*  *  *
JAN
10
2014

Első félrelépésem 2. rész

hetero

Gondolkoztam. Ahogy telt az idő, egyre többet gondoltam az elkövetkező napra. Volt, hogy percekig az átélt izgalomban gondolkodtam, és éreztem, hogy ismét bizsergek. De visszatartottam magam. Mit tettem, mit tett velem Tibi? Mi lesz, ha kiderül? Egyre több kérdés merült fel bennem. Főleg az körül forgott az agyam, hogy hogyan tovább. Bementem a konyhába, megigazítottam az asztalt, rendet raktam. Megpróbáltam lefoglalni magam, ami nem igazán sikerült. Végig gondoltam, hogy jutottam, jutottunk el idáig. A szobába mentem, és ott is rendet raktam, az összekapkodott fehérneműim elpakoltam, elmerengtem, hogy mit is mondott Tibi, amikor összeszedtem őket. Nem bírtam kizárni gondolataimból.
Este lett mire végeztem a pakolással. Felhívtam a lányom, jót beszélgettem vele, majd megpróbáltam a gondolataimat lefoglalni tv - zéssel. Nem igazán tudtam magammal mit kezdeni. Kérdések forogtak a...

*  *  *

Borot(va)rázs

hetero

Steve meztelenül állt a tükör előtt. Nemrég ért haza a munkából, és még vacsora előtt le akart zuhanyozni, hogy barátnőjével közösen, ágyban ülve, evés közben nézzék az esti showműsort a tévében. A fürdőszoba nem volt túl nagy, a zuhanyzó mellett lévő ember nagyságú tükörben az egész helyiséget be lehetett látni.
De Steve magát nézte. Először az arcát fürkészte, kissé fáradt, beesett szemei, borostás arca nem épp a legjobb formáját mutatták, de mégsem érezte magát annyira fáradtnak.
Tekintete lassan lejjebb vándorolt, végigfutott izmos mellkasán és hasán, majd megállt petyhüdt nemi szervén.
Egész nap ezen gondolkodott.
Vajon megtegye-e, tetszeni fog a barátnőjének, Catie-nek, vagy kiröhögi érte, esetleg megsértődik?

*  *  *
JAN
09
2014

Adatok

hetero, munkatárs

Férjem sokáig volt távol. Munkája miatt csaknem fél évig nem volt velem. Természetesen mielőtt elment volna, ezt a dolgot megbeszéltük. Nem-e gond az, hogy ő nem lesz itthon sokáig és én hűségesen várom haza, stb.-stb.. A pénz nagy úr és jól fizetett az a munka. Fél év hosszú idő, egyedül, magányosan. Próbálja az ember elfoglalni magát. Munkával, barátnőkkel, sporttal, amúgy is elhatároztam, hogy sokat sportolok mert már húsosabb lettem az évek alatt. 33 éves vagyok, 170-en magas, 80 kiló, barna szemű, hosszú barna hajú és az átlagnál nagyobb 90 C-s mellű, olyan masszívnak mondott nő. A pasik sokszor próbálkoznak ami azért jól esik nekem is és gondolom minden nőnek de én ezzel nem nagyon foglalkoztam. Eljátszottam néha a gondolattal, hogy ezzel vagy azzal a pasival milyen is lenne, meg ez helyes ez bejönne, de csak ennyi. A harmadik hónap után már néha annyira kellett volna...

*  *  *

A bilincs

bizarr

A téli szünidő idején, pár hónapra rá, hogy Attila berukkolt katonának, egy hetes látogatásra mentem nagynénémhez Miskolcra. Marika édesanyám fiatalabb testvére volt, és meghívott, hogy töltsem nála a szünidőm egy részét. Egyedül lesz otthon, mert a férje kiképzésen lesz, és egyedül úgy is csak unatkozna. Kedveltem őt, mert olyan nyitott, fiatalos és néha rebellis viselkedése volt. Amúgy, le sem tagadhatta, hogy édesanyám testvére, nagyon hasonlítottak egymásra. Vékony magas termet, hosszú lábak, még a melleik is egyformák voltak, kissebek de feszesek, csak haja volt rövid de nagyon illet neki. Megérkezésem utáni napok nagyon kellemesen teltek, sétálgattunk, beszélgettünk és még jobb barátok lettünk mint azelőtt. Egy estén eljött látogatóba Marika barátnője Zsuzsa. Már első látásra nagyon szimpatikus volt. Hosszú fekete haja és kék szeme még varázslatosabbá...

JAN
08
2014

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 3. fejezet: Bella és Edward

híresség, szűz, tini

Bella a parkoló tér egyik oldalsó kockájában állt meg a furgonjával. A külső tükrében látta, ahogy tőle kissé távolabb a nagy fehér Volvo méltóságteljesen bekúszik a 45 fokos szögben festett parkolósávba.
Bella a tükörből figyelte az autójukból kiszálló Cullenéket. A nyíló ajtók mögött szinte egyszerre bukkant fel Jasper, Rosalie, Emmett, Alice, és.. Edward. Ahogy a lány megpillantotta a fiút, a gyomra egy pillanatra görcsbe rándult. Megfeszülve húzta ki magát az ülésen, meredten rábámulva a szélvédőjében halványan kirajzolódó, riadt arcú mására.
"Ok, semmi gond...csak lazíts..!" – próbálta Edward megpillantásától feltörő pánikrohamát elfojtani. Képtelen volt megállni, hogy egy pillanatra bele ne nézzen a visszapillantó tükörbe. Cullenék beszélgetésbe merülten álltak a Volvo előtti üres parkolósávban.

*  *  *

Bejelentés nélkül

hetero

Hát, ez hirtelen jött. Körülbelül öt perc alatt döntöttem – a férfi előtte órákon át, kitartóan fűzött. Cseppet sem vagyok magamra büszke, de egy kicsit ücsörögtem a dolog fölött, és úgy találtam, nem történt hiába. Egész egyszerűen végleg kizökkentett az érzelmekkel átitatott, de mégis csak testi [abból is a lealacsonyítóbb fajta] távmarhaságomból, és megismertetett velem egy gyökeresen különböző eljárást [és még hány, de hány létezhet...], ami kipukkasztotta a "majomlufit".
Simogatott. Végre... ölelt, csókolt, nyalt, megőrült értem. Aktus végén nem átallott bejelentés nélkül a számba élvezni, én meg korlátolt [enyhén pityókás] lélekjelenléttel ebből minél többet elkerülni, és bár bosszantóan nem örülök neki, emígyen újabb pipa került az "indexembe", amivel esetleg később számolnom kell egy véglegesnek tervezett kapcsolatban [amennyiben...