FEB
19
2014
FEB
18
2014

Online flört - amitől beindulok

hetero

Egy ideje chatelgetünk már...
Most már nagyon kívánlak, találkozni akarok veled..., csak az a nagy távolság ne lenne köztünk... a fél világot kellene átszelnem, hogy magadévá tégy egészen, ne csak online szavakkal, csak képzeletben...
Most írtad felhúztalak, és hogy már lüktetve kifigyel a farkad a nadrágodból. Mintha keresne valamit?!
Várj... teljesen beindítod a fantáziám...
Már látlak, mintha csak ott lennék nálad a szobádban, dobog a szívem, érzem az illatod is...
Hé... ne keressen tovább! Ne keressen mást! Itt vagyok én!
Kellesz... akarlak!
Oooh, ha így látlak Tigris nem tudok ellenállni Neked! Fel vagy ajzva! Erős vagy és kemény! A vágytól duzzadt! Vérbő, piros-rózsás, selymesen finom! Sehol máshol nem ilyen finom a bőröd, talán csak az ajkaid...

*  *  *

Szilánkok 1-2. rész

bizarr

Bevezető
A következő történetek elé majd odakívánkozik ez a néhány sor.
Feleségemmel jól megvoltunk hosszú ideig.
Azután elkezdett kavarni különféle pasikkal a lépcsőházból, munkahelyről és más helyzetekben is odaadta magát.
Ezeket a dolgait pedig megbeszélte a kolléganőivel, akikkel ugyan jóban vagyok, de mégsem mondták el, nem figyelmeztettek.
Mivel én sem vagyok feddhetetlen, hiszen kavartam már a szomszédasszonnyal, így nem gondoltam arra, hogy váljunk el.
Inkább megpróbáltam a helyzetet a saját javamra fordítani.
Mivel a feleségem azt hitte, nem tudok semmit a viselt dolgairól, így nem is volt túl elővigyázatos, nem változtatott a szokásain. Nekem is volt időm kigondolni, hogy miként lessem meg a kis akciói közben, és ezeket az afférjait...

FEB
17
2014

Nagy családi nyaralás 1. rész

családi, nyaralás, testvérek, unokatestvérek, illusztrált

- Szeretem ha süt a nap, de azért ez már kicsit sok. Teljesen le fogok égni!– folytatta Nórika a már három napja tartó nyavalygását.
- Fejezd be, hallottuk már egy párszor! – csitította az anyja.
Alig három napja érkeztünk meg a csodás görögországi nyaralásunkra, de Nórinak eddig semmi sem tetszett. Az öcsém szerint biztosan megjött neki, és ezért nem lehetett a kedvére tenni, pedig az utazás eddig fantasztikus volt. Nyolcan érkeztünk két autóval, anyum húgának családja tartott velünk. A díszes társaság: Apu (Csabi), Anyu (Évi), anyum húga Márti és a férje Zoli, továbbá a gyerekek: a 19 éves nővérem Adri, 16 évesen jómagam (Dani), az öcsém Bence 15 éves, és a 14 éves unokatesónk, a már előbb említett Nórika. A két család jó viszonyt ápolt egymással, mindkét helyen kb. egyszerre jött a gyermekáldás, így a fiatal szülők nagyon összetartottak,...

*  *  *

Night club

hetero, iroda, munkatárs, tini

Laurának hívnak, 17 éves vagyok, korom ellenére igen felnőttes, kifejezetten nőies. Két éve vettem észre, hogy megnéznek a pasik, azóta ez folyamatosan fokozódik. Na persze, engem se kell sajnálni, előszeretettel veszek fel nagyon rövid miniszoknyát a formás kis popsimra, egy rövid toppal párosítva ami bőven hagy betekintést a szépen kerekedő melleimre. Boldog, kiegyensúlyozott családban nőttem fel, 2 éve együtt vagyok a barátommal.
A problémák pár hónapja kezdődtek, amikor szüleim egyszerre vesztették el az állásukat. Úgy gondoltam nekem is tennem kell valamit, hogy hozzájáruljak a családi költségvetéshez. Középiskola mellett teljes állás nem jöhetett szóba, így valami délutáni, esti munkát kellett keresnem. Így kötöttem ki végül egy bárban, ahol hajlandóak voltak szemet hunyni a pár hónap fölött ami a 18-hoz még hátra volt. Sokat nem kockáztattak, mindenki...

*  *  *
FEB
14
2014

A kápolna titka

hetero

Nagyókám és hitközössége minden évben meglátogat egy-egy szent helyet. Sajnos Őt már nem lehet egyedül elengedni ezért az egyik ilyen utazás során vele tartottam. A buszon nemcsak a nyári kánikulától volt fullasztó a levegő. Az atya ( kísérőnk ) egyszerűen szédítő volt még a reverendában is. Egész úton másra sem gondoltam vajon milyen lehet vele az ágyban. Álmodozásomból csak megérkezésünk zökkentett ki.
Nagyim már első este bizonyosságot adott, hogy nélkülem elveszett lenne ugyanis elhagyta az olvasóját és arra kért menjek le a kápolnába és keressem meg. Belül morcogtam egy kicsit de elindultam.
Kerestem, kutattam a padsorok között mikor neszt hallottam. Hirtelen megfordultam és ott állt előttem az én lelkipásztorom kezében a rózsafüzérrel.

*  *  *

Telefonszex

hetero

Tegnap munka után kicsit magányosnak éreztem magam és beugrottam kedvenc kocsmámba, hátha találkozom a haverokkal és elütjük az időt egy kis beszélgetéssel. De nem volt senki az ismerősök közül, csak a bárpultosnő, vele pedig már mindenről beszélgettünk korábban, amiről lehetett, úgyhogy nem túl sok témánk volt.
Mindenesetre úgy döntöttem, hogy maradok egy kis ideig, hátha betér valami ismerős. Addig is Unicumot meg jó kis sört iszogattam. Úgy este 7 óra felé azon vettem észre magam, hogy az ital kezd megártani egy kicsit, de hazamenni csak nem akaródzott. Elhatároztam, hogy megnézem, hogy otthon van-e egyik közelben lakó barátnőm, akivel csak ritkán találkozunk, többnyire email-ben tartjuk a kapcsolatot, külön utakon járunk és nem nagyon van időnk a személyes találkozásra.

*  *  *
FEB
13
2014

Időutazás

hetero

Sziasztok. Úgy gondoltam itt az ideje, hogy kiírjam,-megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.
Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban. Egy kis vidéki faluban éltem, és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némelyiket.
Egyik alkalommal egy fiatal csaj jelent meg aki nagyon ismerősnek tűnt. Nem véletlenül. Falubeli volt. Látásból ismertem is. Azonban amióta nem láttam a cickói eléggé kifejlődtek. És a tompora is szépen kikerekedett. Ahogy ott nézelődött, látszott rajta, hogy még nem túl gyakran fordult meg ezen a helyen. Kissé elveszettnek tűnt a tömegben. Én meg úgy voltam vele, hogy ezt a lehetőséget kár volna kihagynom. Pillanat alatt melléje vágódtam. És finoman érdeklődni kezdtem, hogy...