Hírek


NOV.
17.
2020

Egy filmforgatás előélete 20. rész

Balázs izgatottan csukta le a laptopja tetejét, miután sorba rendezte azokat a fájlokat, amelyekkel Laurát akarta felkészíteni szeretkezésükre.
- Bárcsak itt lenne Bettina – sóhajtotta. Izgatta a hármas szeretkezés lehetősége. Szerette volna látni szerelmét Laurával szeretkezni. Azt már eldöntötte, hogy lemondja a filmforgatást, hiszen szállásadó nője elengedte a tartozását és jobban is izgatta, milyen lehet egy kiadós szeretkezés egy idős hölggyel, aki szemlátomás szerelmes belé. És az a tény, hogy szerelme megengedte, sőt izgatta, hogy Balázs szeretkezni fog főbérlőjével és belement a későbbi hármas szeretkezésbe.
A hóna alatt a laptoppal bekopogott Laura ajtaján, Laura szabadidő ruhában fogadta és Balázs úgy látta, hogy alatta teljesen meztelen.


Mese az elvarázsolt fiúról

Rossz döntéseket hoztam. Nem kellett volna megrúgnom azt a kóbor kutyát, és nem kellett volna azt a törpét kinevetni és elzavarni. Most 77 napra én is kutya lettem, elátkozott az a kis töpörödött törp ördög, és élhetem a kutya életet, hogy megtanuljam „tisztelni” az állatokat. Igaz, a körülményekhez képest szerencsés vagyok, nem valami játszótéri törpe keverék lettem, hanem egy németjuhász.
A történetet ott kezdem, hogy egy nyári napon kirándulni voltam a Dunakanyarban, amikor egy tisztáson megpihenve, az arra kószáló kóbor kutya a kajámat kezdte volna megdézsmálni, amit nem tűrhettem és oldalba rúgtam. A következő pillanatban egy törpe termett előttem és rám kiáltott cérnavékony hangon, ne bántsd azt az állatot, inkább adj neki enni. Mondtam neki, hogy törődjön a saját dolgával és jobb lesz, ha eltűnik, mert Ő is kap egy maflást. Valószínűleg a feltört lábam miatt voltam az egész világra bosszús, mert különben békés ember vagyok.


NOV.
16.
2020

Egy anya naplójából 2. rész

Egy anyának tulajdonképpen rosszallnia kéne az ilyesmit a gyerekeinél, de engem épp ellenkezőleg őrülten felizgatott. Szétnyitottam selyem háziköntösömet és annyira vágytam a kéjgyönyörre, hogy ujjaimmal dörzsölgetni kezdtem a csiklómat. Az orgazmusig azonban nem jutottam el, mert Fanni kinézett a zuhanyozófülkéből, és intett, hogy vessem le a pongyolámat és menjek be hozzájuk.
Én persze gondolkodás nélkül engedelmeskedtem, és anyaszült meztelenül beléptem melléjük a kis zuhanyozófülkébe. Marci, aki még alig tért magához orgazmusából, meglepődve nézett, hiszen jó ideje nem látott meztelenül.
A mindhármunkat eltöltő feszültséget végül is Fanni lányom oldotta fel, amikor megkérte Marcit, hogy szappanozza be, aminek fiam láthatóan szívesen tett eleget, s amiből számomra logikusan következett, hogy én is tusfürdőt nyomjak a tenyerembe, hogy azzal Marci testét kenjem be.


A gondolat ereje 7. rész

XVI.
Swingersparty
Másnap azzal voltam elfoglalva, hogy körbe hívta a környékünk összes swingers klubját és végül hármat választottam, amit személyesen szerettem volna megnézni. Az egyikben most pénteken volt találkozó a másikban a jövő héten, pénteken és a harmadikban szombaton. Lebeszéltem mind a három helyre a találkozót. Éva már alig bírt magával nem tudta elképzelni hogyan is zajlik egy ilyen party.
Szép sorban bejártuk mind a három klubot és elég sok élménnyel gyarapodva kiválasztottuk a számukra megfelelő helyet. Egy viszonylag új villáról volt szó, ami nem volt messze a lakhelyünktől, de elég eldugott helyen volt. A felszereltsége is nagyon jónak bizonyult nem hiányzott a szauna, kis beltérimedence, egy nagyobb kinti medence és egy tágas nagyszoba.


NOV.
13.
2020

Tanulás 5. rész - Strand

Kedden, amikor hazaértem a munkából, egy óra alatt, lopva, Gyöngyi tudta nélkül, bepakoltam pár cuccot a kocsiba. Minden olyasmit, ami a strandon jól jöhet. Mikor elkészültem, csak odaálltam Gyöngyi elé, és csak annyit mondtam neki:
– Gyere. Megyünk.
– Hová? – kérdezte meglepetten.
– Majd megtudod.
– Megint fotózni akarsz?
– Még az sem lehetetlen. Talán zavarna?
– Dehogy – legyintett – Már kezdek hozzá szokni. Hová akarsz menni?
– Majd megtudod.
– Jó, de mit kellene felvennem?
– Jó leszel így, ahogy vagy.
Kicsit duzzogva bár, de végül megadta magát, és beülve a kocsiba rám bízta magát.
* * *
Bő fél óra autókázás következett. A távolság nem volt nagyon nagy, viszont a lehetetlen, faluk közti utak, éles, beláthatatlan kanyarjaikkal, kátyúikkal, töredezett burkolatukkal nem tettek lehetővé gyors haladást.


Szingli pörgés 3. fejezet - Külföldi szeretők 4. rész

Vivi csütörtök este egy angol származású, félhosszú, kócosabb szőkésbarna hajú, Scott nevű egyetemista sráccal beszélgetett az Instantban. Az ittas lány az ujjain mutatva a darabszámot, kikért még két pohár vörösboros kólát a csapostól. A mellettük lévő székeken Lorena a fiú fekete hajú- és szemű haverjával ismerkedett, aki a Matt névre hallgatott.
– Bejössz nekem – jelentette ki egyszer csak a csaj az alkoholtól felbátorodottan, nagy, felizgult barna szemeivel partneréibe nézve.
A négy fiatal taxit fogott. Scott elől helyezkedett el, barátja pedig hátul a magyar nők társaságában. Az autó meg sem állt a két férfi belvárosi albérletéig.
Scott kiérve a fürdőszobából, megpillantotta a kisméretű ágy közepén Vivivel együtt ülő lakótársát, illetve a tőlük egy méterrel arrébb található ugyanolyan fekhelyen a másik lányt, amint éppen annak szélén üldögélt. Mindhárman sört iszogattak üvegből.


NOV.
12.
2020

Amikor az orvos beteg, 1. rész - Miért ilyen Márta?

Amikor belefogtam az „Ezt akartad, Anya?” című sorozatomba, nem hittem, hogy valakit is érdekelni fog a történetem, és nem hittem, hogy lesz, akinek tetszik majd. Igazából megvetést, és rosszallást vártam az olvasóktól, hiszen számomra is megvetendő viszonyba mentem bele a fiammal, és még sok másik fiatallal. Számomra is megvetendő, persze csak a normális pillanataimban, amiből nem sok van mostanság. De ez nem egy romlott élet, egy félresiklott neveltetés eredménye, hanem orvosszakmai szempontból is komoly betegség következménye. Nem mentegetni akarom magam, mert persze nagyobb önmegtartóztatással tehettem, vagy tehetnék ellene, de már nem is akarok harcolni, hiszen élvezem. Akkor, és ott. Másnap, vagy harmadnap mélységes szégyen települ rám, de fura mód azt is élvezem.