JAN
24
2014
JAN
23
2014

Régen látott barátnőm....

gruppen

Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg, hogy augusztus utolsó hétvégéjét együtt töltjük. Marcsi elmondta, van egy barátja, akivel nem régen döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Így mi sem volt természetesebb számomra, hogy barátját is szívesen látom a közösen töltendő hétvégére.
Marcsiék már péntek este megérkeztek. Vidáman, önfeledten tudtunk örülni egymásnak, a legutóbbi találkozásunk óta elvégre már több mint fél év telt el. Jólesett újra a találkozás, be nem állt a szánk, csak...

*  *  *

Egyetlen leszbi élményem

leszbi

Két évvel ezelőtti történetemet mesélem most el. Tizenkilenc éves voltam és komoly kapcsolatom volt egy sráccal, de sokat ábrándoztam, hogy milyen lehet egy lánnyal szeretkezni? Énekesnő vagyok és épp az egyik fellépésem végén kiszúrtam a tömegből egy lányt, aki igen nagy csodálattal nézett rám. Ahogy lejöttem a színpadról ő rögtön odajött hozzám, és megkérdezte: szeretnék-e egy táncoslányt magamnak? Gondoltam. miért ne? Meg is beszéltünk egy időpontot nálam.
Én még a szüleimnél laktam, de akkor épp üzleti úton voltak. Eljött a megbeszélt időpontra. Nagyon szép arcú lány volt, teste is tökéletes. Derékig érő hosszú, fekete haja volt és nagyon törékeny testalkatú. Hozott magával néhány számot mp3 lejátszóval és kérte, hogy megmutathassa, mit tud. Betettem a zenét és elkezdett táncolni. Nagyon erotikusak voltak a mozdulatai, én csak ültem, és nem...

JAN
22
2014

Farkalat 1. rész : A Szürke herceg 5. fejezet: Bella és Edward első szexélménye

híresség, szűz, tini

Edward és Bella valamikor este értek vissza Forksba. A rendőrőrs előtt még mozgolódás volt, Charlie és Carlisle kocsija is ott parkolt.
- Mi történhetett itt? – kérdezte Bella
- Nézzük meg! – mondta Edward, miközben már kanyarodott is be az parkolóba.
Carlisle bukkant fel a bejárati ajtóban, miközben Bella és Edward már kiszálltak a kocsiból, és az őrs felé mentek.
- Woylan Forge-ra a csónakjában találtak, holtan. Állattámadás volt. – nézett a fiúra Carlisle.
- Mint a Measa-i biztonsági őrnél, ugye? – kérdezte Bella.
- Igen! – válaszolta ránézve Carlisle. – Szegény Forge nagyon jó barátja volt apádnak.
Bella beugrott Charlie-hoz, pár percre, aztán Edward haza vitte a lányt, és elbúcsúzott tőle.

*  *  *

Egy fodrászlány története

hetero

Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen "elintézett" egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzletbe: 190 magas, gyönyörű teste van, amit a szomszédos szoláriumban barnít kívánatosra, csodálatos barna szemek, elbűvölő mosoly, ami mindenkit elkápráztat. Mindenki szereti őt nyírni, a legtöbbször azonban hozzám jelentkezik be. Mivel a többi asztaltól különálló kis résszel rendelkezem a szalonban, gyakran meséli el üzleti ügyei mellett a legintimebb nőügyeit is, nem is törődve azzal, hogy mekkora izgalmat okoz nekem ezzel. Egy igazi vezérbikát képzeljetek el, aki nem horgonyoz...

*  *  *
*  *  *
JAN
21
2014

A takarítónő

hetero, bilincs

A nő körülnézett a hatalmas nappaliban, melynek hátsó részén egy hatalmas kanapé állt, rajta egy összehajtott ruhát talált. Felemelte, és nem kis meglepetéssel látta, hogy egy szobalány ruhát tartott a kezében A ruha mellett egy fehér kis kötény is volt, azt is felemelte. Mindez szépen összehajtva, odakészítve feküdt a kanapén. A nő hitetlenkedve elmosolyodott, aztán eszébe jutottak az őt alkalmazó nő szavai: a munkaruhájáról gondoskodunk. Gondoskodtak.
"Akkor lássunk hozzá" gondolta, és vetkőzni kezdett. Gyanakodva nézett körül, attól félt, hogy valaki leselkedik, vagy netán rányitja valamelyik ajtót. Mivel az emeleten nem járt, nem tudta, hogy van-e ott valaki. Aztán megvonta a vállát, gondolta, gyorsan átöltözik, aztán már mindegy, hogy meglátja-e valaki vagy sem. Mivel kint tombolt a nyári hőség, pár pillanat múlva teljesen meztelenül állt a kanapé előtt....

*  *  *

Nőgyógyásznál

gruppen

Igen régóta izgat az orvos - beteg szex. A házasságom ideje alatt ez a téma tabu volt, a férjemnek soha nem említettem. Aztán elváltam. Azóta az úgynevezett "szinglik" életét élem, és hamar felismertem ebben az életmódban a talán legnagyobb gyönyört: a szabadságot.
Sok időt töltöttem a szexhirdetések böngészésével, mire rátaláltam arra, amire mindig is vágytam. Levelezni kezdtem egy privát rendelőt működtető házaspárral. Néhány levélváltás után megbeszéltük az első találkozót. Megbeszéltük, hogy úgy fogok viselkedni, mint aki vizsgálatra érkezett. Így is történt.
A taxi egy szép kertes házhoz vitt. A kaputelefonon bemutatkoztam, és már nyílott is az ajtó. Befelé menet heves izgalom lett úrrá rajtam. Az orvosi vizsgálatok előtti izgalom, keveredve a szex utáni vággyal. Zihálva, kissé idegesen nyitottam be az ajtón, ami a váróba vezetett. Nem jöttek...

JAN
20
2014

Nyaralás után 2. rész

családi, anál, anya-fia

A nyaralás utáni hazaérkezésünk éjszakája óta elszállt mindkettőnkből minden kétely, és csak egymásnak, egymás gyönyörére éltük életünket. Anikó elment hurkot felrakatni így zavartalanok voltak együttléteink. Egyszer egy együttlétünk után mosolyogva kérdezte meg:
- Ugye jobb mintha a bugyimat felvéve masztiznál? – És mosolyogva puszilt meg.
- Bár arra kíváncsi lennék, hogy hogyan nézel ki a bugyimba, ruhámban!
Felugrott, odament a szekrényéhez, elővett egy bugyit, egy melltartót, egy ruhát, és kérte hogy vegyem fel. Tiltakoztam, de kérlelni kezdett, igy zavartam bújtam bele a piros csipkés bugyiba. A melltartót segített becsatolni, majd felvettem a ruhát is. Hümmögött kicsit… Körbekellett fordulni, és levehettem. De közben a farkam felállt. Pironkodva vettem le az utolsó ruhadarabot is.