A Brookland-i tanárok szexklubja 2. rész

Szavazás átlaga: 7.38 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 7.
Hossz: 22 896 karakter
Elolvasva: 1 225 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: THE TEACHERS' SEX CLUB
Szerző: Boogieman10469            Literotica; 2022
Az első találkozásomat a BTSC-vel (Brookland HS Teacher's Sex Club) a következő hétvégére tervezték, és én izgatottan vártam. Péntek este találkozunk Beckinél – és meglátjuk, mi lesz.
Amikor szerdán hazaértem, egy „Sürgős” feliratú szöveg jelent meg a telefonomon.
A könyvtárostól, Evelyn Douglass-tól származott. Sürgetett, hogy menjek el hozzá miután másnap véget ér a tanítás.
Olyan érzés volt, mintha az igazgatói irodába hívtak volna.
Felhívtam Barbarát, hogy megtudjam, mi következik, de ő is ugyanolyan meglepődött, mint én.
– Evelynnel sosem lehet tudni – figyelmeztetett – személy szerint mindig is azt gondoltam, hogy egy kicsit ijesztő.

Másnap délután fél 3 körül megérkeztem az iskolai könyvtárba. A campus öt évvel korábban történt felújítása és korszerűsítése ellenére ez volt az az egyetlen terület, amely még mindig változatlannak tűnt diákkoromhoz képest. A falak még mindig álmodozó szürkére voltak festve, úgy tűnt, nincs elég fény, és régi könyvek illata szállta meg.
Mrs. Douglass az irodájában volt. Számomra „illett” a könyvtár általános hangulatához – volt benne valami furcsa.
Még csak 46 éves, de idősebbnek tűnik – szigorú, „nem megfelelően közvetlen” típusú ember. Sötét arcbőrű, vékony, haját szorosan font afro-ban hordja. Evelyn Douglass legmeghatározóbb jellemzői a nagy őzikeszemek és a hosszú, horgas orra. A „Birdie” (Madárka) becenéven nőtt fel.
Egyetértettem Barbarával – a hölgy kissé ijesztő.
– Mr. Johnson, kérem, jöjjön be – mondta, amikor bekopogtam és bekukucskáltam.
Az íróasztal előtti két szék egyikén egy fiatal hölgy ült. Elmosolyodtam és bemutatkoztam, miközben átvettem a másik széket.
– Ashlyn Franklin – A lány visszamosolygott.
Ashlyn nagyjából velem egykorúnak tűnt, talán néhány évvel fiatalabbnak. Valami a viselkedésében és az öltözködésében azt sugallta, hogy „első éves tanár”. És igazam volt. Első osztályt tanít a közeli általános iskolában.
Evelyn, ahogy az várható volt, a lényegre tért.
– Szóval úgy tudom, hogy ti ketten meghívást kaptatok a kis társasági csoportunkba – kezdte.
Ashlyn és én egymásra pillantottunk, és újra elmosolyodtunk.
– A kezdetek óta magamra vállaltam, hogy a BTSC „kapuőre” legyek – folytatta Evelyn. – Néhány változást felügyeltem, és részt vettem a potenciális tagok kiválasztásában. Úgy éreztem, csak annak van értelme, hogy én magam is találkozom kettőtökkel 
Evelyn felállt az íróasztalától, és lassan megkerülte, hogy nekidőljön az elülső szélének. Menta színű ujjatlan miniruhát és menta színű szandált viselt. Hosszú, vékony, csupasz lábait a bokánál keresztbe tette.
– Most már mindenféle ígéretes dolgot hallottam a többi tagtól mindkettőtökről – mosolygott Ashlynre, majd rám. – Barbara és Becki meg vannak győződve arról, hogy te vagy a legjobb dolog a Nyúlvibrátor óta, Mr. Johnson és Thomas Wilson úgy tűnik, nem tud betelni veled, Ms. Franklin.
Ashlyn és én egyszerre vigyorogtunk és elvörösödtünk.
– De ha valamelyikőtök azt reméli, hogy tagja lesz ennek a klubnak – nagy szemei még tágabbra nyíltak, ahogy mindkettőnket fürkészett. – Muszáj lesz bizonyítani nekem is!
Evelyn keresztbe tette a lábát, és kissé széttárta őket, miközben telt ajkán elmosolyodott. Felhúzta a ruhája elejét, hogy felfedje, nincs rajta bugyi. Teljesen le volt borotválva és csillogott.
– Két dolgot nem tudok elviselni szexuálisan – jelentette be. – egy nőt, aki nem tudja, hogyan csókoljon meg egy másik nőt – mondta egyenesen Ashlynre nézve –   és egy férfit aki nem tudja, hogyan kell puncit nyalni – mondta felém fordítva a tekintetét.
Rövid
k
alf
ín
alf
os
szünet következett, amikor Ashlyn és én egymásra pillantottunk, és azon töprengtünk, mit tegyünk ezután.
– Értitek? – mondta Evelyn félrehajtotta a fejét, és dühösen nézett mindkettőnkre.
Én mozdultam először. Letérdeltem Evelyn elé, és lassan felhúztam a ruhája szegélyét a derekára. Ashlyn hamarosan mellette állt és megcsókolta. Lágyan széttártam az ajkait és beledugtam a nyelvem. Ashlyn és én továbbadtuk Evelynnek az „A” osztályú tudásunkat – mire végzünk könyörögjön, hogy csatlakozzunk a csoportjához.
– Mmm ó, igen erről beszélek – nyögte Evelyn helyeslően, és határozottan megszorította a tarkómat.
Fellöktem az íróasztalra, hogy szélesebbre tárjam a lábát, és a nyelvemet is a fenekére tegyem. Ashlyn hátrébb húzta, míg az asztalon nem feküdt. Ezután levette Evelyn ruháját és melltartóját, felfedte és megsimogatta kicsiny melleit és felálló mellbimbóit.
Evelyn hamar meggyőződött róla, hogy Ashlyn kiválóan csókol, és én egészen biztosan jól tudok puncit nyalni.
– Ó, a francba...! – zihálta, miután már majdnem 20 perce kényeztettük. Vékony teste fékezhetetlenül görcsölt és rángatózott amitől az egyik szandálja a padlóra esett. Ellepte a verejték, és az irodája bűzlött a puncija szagától.
Ashlyn elmosolyodott és bólintott. Összepacsiztunk, és néztük ahogy Evelyn megadja magát, és lassan kijön az orgazmusból, amit mi okoztunk neki.
– És most mire vársz? – Evelyn lihegve nézett újra ránk, miközben összeszedte magát, és lemászott az asztaláról. – Akár be is kaphatnád...
Ashlynre mosolyogtam. Viszonozta a mosolyt, vállat vont és megcsókolt. Jól megnéztem amikor levetkőztünk.
Ashlyn világos bőrű, mogyoróbarna szemű, kerek arcú és rövid, göndör, barna hajú jány. Szexi „tömör kis dugó” alakja van. Rövid, kanyargós és vastag lábai különösen izmosak és feszesek. Később megtudtam, hogy tornász volt az egyetemen.
Amikor levetkőztem, és ő is teljesen meztelen volt, felmásztunk az asztalra. „Hatvankilencet” csináltunk, felül Ashlynnel.
Ugyanolyan ügyesnek és lelkesnek bizonyult, hogy leszopjon egy faszt, mesterien szívta a farkam, én pedig ugyanolyan erőfeszítést tettem, hogy elvarázsoljam a pinácskáját. Evelyn mindvégig minket figyelt a kanapéról.
– Mmm... a francba – zihálta Ashlyn. – nagyon kellene most ez a fasz bennem 
Felemelte a lábát a fejem mellől és addig manőverezett amíg rá nem eresztette a punciját a farkamra.
– Ó, basszus – nyögtem fel, miközben és mélyen elsüllyedtem benne. Hihetetlenül éreztem magam. Nem csak a lábizmait fejlesztette ki.
– Tetszik neked? – mosolygott, alig mozgatva a csípőjét körkörös mozdulatokkal.
– Basszus igen – válaszoltam, és próbáltam koncentrálni, és nem elélvezni azonnal.
– Mmmm – nyögte Ashlyn, és folytatta a lassú darálást. – Ez végre egy igazi jó fasz.
Lehunytam a szemem, és hagytam, hogy eltereljem a gondolataimat.
Néhány perccel később egy száj rátapadt az egyik mellbimbómra.
Kinyitottam a szemem, és Evelynt a bal mellbimbómra hajolva találtam, miközben finoman megcsípte és megcsavarta a jobb oldalit. Ezután figyelmét Ashlyn feszes, hetyke melleire fordította, váltogatva a mellbimbói között.
– Arra gondoltam, hogy szükségetek lehet egy kis segítségre – mosolygott ránk.
– Minden rendben van velem – vigyorgott Ashlyn, és fokozta a tempót. Hamarosan fel-alá ugrált a rudamon. A farkam ki-be csúszott szűk, nedves hüvelyében, miközben a combjaim a fenekéhez csapódtak.
– Óóó, a francba... bébi, jövööök...! – jelentette be Ashlyn néhány perccel később. Éreztem, ahogy a puncija kiáradó nedve lefolyik a golyóimra. Arcát a nyakamba nyomta, és megragadta a vállaimat, ahogy elélvezett, de egy ütemet sem hagyott ki, és soha nem lassított.
– Én is ott vagyok – nyögtem pár másodperccel később, miközben továbbra is keményen lovagolt.
– Kérem a gecidet kérlek – könyörgött Evelyn, és az arcát az enyémhez nyomta. – Kérlek, add nekem!
Bólintottam, és igyekeztem visszafogni magam. Megkopogtattam Ashlyn combját, mire ő gyorsan felemelkedett és kiengedte a farkam a varázslatos puncijából.
Evelyn határozottan megragadta ragacsos, csillogó tagomat, és néhányszor megsimította.
– Add ide – mondta egyenesen a farkamnak, én pedig hamarosan kitörtem, kiömlöttem és végigfolytam az ujjain.
Evelyn megbabonázva bámult a farkamra, mintha most látott volna először ilyet. Aztán betakarta a szájával és éhesen lenyelt minden maradék cseppet, megízlelte Ashlyn-t és az engem. Boldogan megnyalta az ujjait, amikor végzett.
Ashlyn és én értetlenül néztünk egymásra és vállat vontunk, nyilván ugyanarra gondoltunk:  
– „Furcsa ez a csaj”
– Szeretném mindkettőtöknek megköszönni ezt a tanulságos és csodálatos pillanatot – szólt hozzánk végül Evelyn, nagyon üzletszerűen. – Azt szeretném, ha mindketten tudnátok, hogy teljes mértékben egyetértek a BTSC-ben való részvétellel és a klubtagságotokkal.
Ezután összeszedte a ruháit és a ruháját, és intett nekünk is, hogy tegyük ugyanezt.
Nyilvánvalóan elbocsátottak minket.
Ashlyn és én gyorsan felöltöztünk, elköszöntünk Evelyntől és elindultunk a parkolóba, ahol végre egy jót nevettünk. Számot cseréltünk, és úgy döntöttünk, hogy együtt megyünk el a találkozóra.

Péntek este Ashlyn lakásához vezettem, és átvittük a kocsiját Beckihez. Sikeresen időzítettük, hogy ne késsünk el, de mindenképpen utoljára érkeztünk.
Megcsináltuk a „nagy belépőnket”, ami megfelelőnek tűnt, hiszen „díszvendégnek” számítottunk.
A BTSC mind a 12 jelenlegi tagja jelen volt ma este. Becki meleg öleléssel fogadott minket az ajtóban. Ezúttal teljesen fehér jógaruhát viselt. A konyhában találtam Barbarát, aki valami csodálatos illatú dolgot készített. Néhány percre elbújtunk, mielőtt csatlakoztam Ashlynhez a teraszon, ahol mindenki más lógott.
Becki bejelentette érkezésünket, és bemutatott minket a többi tagnak – minden jelenlegi vagy nyugdíjas tanárnak a Brookland High Schoolból és néhánynak szomszédos iskolából. Ashlyn és én voltunk a legfiatalabbak – legalább 20 évvel. Mindannyian lazán rövidnadrágban, bő szoknyában, pólóban voltun. Evelyn egy csípős rózsaszín macskaruhában, hozzá illő, rózsaszín szandállal tűnt ki, nyilvánvalóan nem viselt se melltartót, se bugyit – kiálló mellbimbói és tevepatája jól látszott.
Tom Wilson, az egykori történelemtanár volt az est kötetlen pultosa és DJ-je. Ashlyn kuncogott az ölében mikor találkoztam vele. Ők ketten voltak az elsők, akik „elkezdték az ünnepséget”. A nap éppen lemenőben volt, Ashlyn pedig leszopta Tomot a szabadban, hogy mindenki láthassa.
– Erről szól az egész! – jelentette ki Becki csodálattal. Most csak egy fehér tangát viselve mászkált, és büszkén engedte, hogy csodálatos feneke minden lépésnél remegjen és ugráljon.
Félkemény farkam rángatózni kezdett, és azonnal Barbarára gondoltam. A konyhában találtam rá (szokás szerint) egy bensőséges beszélgetés közben Jana D'Amicóval, egy nyugdíjas angoltanárral.
– Szóval mire készülnek hölgyeim? – kérdeztem, átkarolva Barbara derekát, és a nyakába csókolva.
– Semmi különös – vigyorgott Jana. – Csak azon tűnődöm, kit basszak meg először.
– Nos, felírhatnám a nevemet arra a listára? – visszalőttem.
– Ne aggódj – dorombolt Barbara, megfogta a kezem és a nappaliba vezetett. – Te vagy az, akit ajánlottam...
Jana megfogta a másik kezemet, és ők ketten szó szerint magukkal rántottak és rálöktek a kanapéra. Barbara a bal lábamon, Jana pedig a jobbon terpeszkedett, miközben csókolóztak, simogatták egymást és levetkőztek.
– Nem tudok beleszólni abba, hogy ez hogyan megy? – kérdeztem színlelt tiltakozásképpen.
– A pokolba is, nem – felelte Jana vigyorogva.
Az 52 éves barna nő egyike volt a BTSC három nem fekete tagjának. A másik kettő Estelle Chang, a nyugdíjas biológiatanár és Susan Hilbaum, a korábbi adminisztratív asszisztens.
Jana gyorsan a bokám köré kapta a bermuda nadrágomat és a fehérneműmet.
– Nem vicceltél, Barbie – mondta, és a kezébe vette lüktető farkam.
– Mmm hmm – válaszolta Barbara, miközben csókolóztunk.
Jana néhányszor megsimogatott, arcát a farkamhoz dörzsölte, mielőtt megnyalta és egészben lenyelt. Nem számítottam az azonnali mélyrepülésre, és egy kicsit elképedtem, amikor elértem a mélypontot.
– Ne aggódj elkaptunk – mondta Barbara, felidézve azt a kifejezést, amit én használtam nála, amikor először megbasztam. Lehúzta az ingem, és agresszíven simogatni és szopni kezdte a mellbimbóimat.
Volt egy gondolatom, hogy merre tartunk: „Avasd be az új srácot! ”
Elgondolkodtatott, mi történik most Ashlynnel. Később elmondta, hogy Tom, Becki és egy másik férfi tanár nagyon hasonló beavatást adott neki.
– Üdvözöllek a klubban – nyögtem, miközben lehunytam a szemem és megadtam magam.
Mielőtt tudtam volna, mi történik, a térdem visszahajlították a vállamhoz, és a combom szétnyílt. Felváltva birizgálták és tapogatták a fenekemet, simogatták a farkamat és beszívták a golyóimat.
– Ó a francba – ziháltam. Alig kaptam levegőt.
– Ez az, hölgyeim! Törjétek be nekem – biztatta Evelyn. Mögöttük állt, még mindig a macskaruhát viselte, és a lábai között simogatta magát. A másik kezében tartotta a mobiltelefonját, és felvette az egészet.
– Jól érzi magát, Mr. Johnson? – tette hozzá.
Nem tudtam válaszolni. Megmarkoltam a párnákat és kilovagoltam. Néhány hosszú perccel később az izmaim megfeszültek, és a lábujjaim görcsbe rándultak.
– Ó, a francba – morogtam egy nagy kitörés előjeleit érezve.
– Azt a gecit én akarom – jelentette ki ismét Evelyn, közelebb húzódva, és szó szerint eltolta az útból Jana-t és Barbarát.
Felsikoltottam (még soha nem sikoltoztam így), miközben Evelyn a szájával betakarta a farkam. Az arca felpuffadt, ahogy kispricceltem a sperma fröccsöket. Egy cseppet sem veszített el.
Barbara és Jana csodálkozva és bosszúsan meredtek rá.
– Még visszajövök – jelentette be Evelyn, miközben felállt és megnyalta az ajkát.
Mindannyian némán néztük, ahogy visszasétált a teraszra.
– Kedvelem őt de néha nagyon furcsa egy kurva tud lenni – mondta Jana a fejét rázva.
– Jól vagy, kicsim? – Barbara megkért, hogy vonjam egy puha ölelésbe.
– Minden rendben – biztosítottam, próbáltam lerázni magamról a történtek furcsaságát.
– Természetesen, remélem is. – Jana elmosolyodott, és lassan a fején át lehúzta a ruháját. Nem volt rajta se melltartó, se bugyi. Valójában az összes nő „kommandós” volt. Bal csípőjükre pillangó van tetoválva.
– Még mindig alig várom, hogy bennem legyen ez a fasz.
Leült mellém, és végigsimította az ujjait a mellkasomon és a hasamon. Barbara is elkezdte levenni a ruháit, miközben nézte, ahogy a barátnője megcsókol. Nemsokára kettejük közé kerültem, és már éreztem, ahogy ernyedt farkam újra életre kel.
Hátranyomtam Jana-t a párnákra, széttártam a lábát, és a számmal betakartam szépen leborotvált punciját.
– Ó, igen – hümmögte helyeslően.
Néhány pillanattal később a saját nyelvét is használta, amikor Barbara Jana arcára ereszkedett. Előrehajolt, és felváltva osztoztunk Jana punciján. A nyelvem utat talált a fenekébe is. Nemsokára Jana nyögött és remegett.
– Hadd basszam meg most – suttogtam Barbarának. Megcsókolt, elmosolyodott és felemelkedett az arcáról.
Lassan benyomtam a farkamat Jana ragadós, nedves nyílásába. Aztán ebben a misszionárius pózban préseltem belé az egészet.
– O my god o my.. azt a kibaszott – nyögte Jana. Szélesre tárta a lábát, és szorosan körém fonta a karját. – Kibaszottul jó érzés
Lassan kezdtem, mielőtt igazán belé szántottam volna, amit ő el is várt tőlem.
– Igen, kérlek – erősítette meg.
– Tedd meg, bébi intézd el – biztatott Barbara. A kanapé végében ült, alig egy lábnyira. Nézte és maszturbált.
Felnéztem Barbarára, elmosolyodtam, intettem, és visszamentem dolgozni. Keményen megdolgoztam Jana pináját. Hamarosan sikoltozni kezdett és remegett. Felemeltem magam, és a szemébe néztem, amikor az arca elérte a tökéletes „élvezek” kifejezést. Az ajkát harapdálta, csak az egyik szeme nyílt ki, és fennakadt.
– Olyan kibaszott jó vagy olyan kibaszott jóóó – ismételte újra és újra, miközben egy könnycsepp futott végig kipirult arcán. Jana néhány percig tovább görcsölt és remegett.
Barbara elhúzott, és átvezetett a szomszédos heverőre.
– Hetek óta arra vár, hogy így dugd meg – vigyorgott a barátnőjére nézve. – Biztos vagyok benne, hogy több mint elégedett.
– Kíváncsi vagyok, ki beszélt neki rólam? – kérdeztem ölelésbe húzva.
– Valószínűleg Becki – vigyorgott.
Barbara mellém terelődött és lassan leereszkedett a farkamra. Csókolóztunk, szeretkeztünk és dugtunk És keféltünk És basztunk.
Már közel jártunk a befejezéshez, amikor észrevettük, hogy nagyon figyelnek minket. Jana már nem feküdt a kanapén. Evelyn volt  az. Valamiért nem lepődtem meg. Már nem viselte a macskaruhát. Csendesen ült maszturbálva, csak néhány méterrel arrébb.
– Ne törődj velem – mondta. – Csak a soromra várok.
– „Kurvára komolyan beszél? ” – gondoltam magamban.
– Kérlek, baszd meg őt is – Barbara suttogott és sóhajtva megállt. Felemelte magát az ölemből és megcsókolt. – Amúgy már görcsölt a lábam
Kissé bizonytalan lábbal elindult a konyha felé, és Evelyn felé biccentett, ahogy elhaladt mellette. A könyvtáros szó nélkül rám telepedett és a farkamra eresztette nedves punciját.
– Azt hallottam, hogy ez valami „jó fasz”... mutasd meg! – Kihívásnak, parancsnak és fenyegetésnek hangzott.
Erősen megmarkoltam a sovány fenekét, és elkezdtem belenyomulni. Ő viszont ellenem ringatózott, és hamarosan jó ritmusunk lett. Az Evelynnel való szex inkább sportos, feladat-vezérelt erőfeszítés volt, ezért úgy döntöttem, hogy azért is megcsinálom.
Kezeimet a combja alá tettem. Felálltam, és a padló közepén dugtam. Hosszú percek után mindkettőnket ellepett az izzadság. Aztán megtörtént az, amit a legkevésbé akartam, hogy megtörténjen – a farkam elzsibbadt. A szó szoros értelmében egész este kefélhettem ezt a furcsa hölgyet, ami határozottan NEM állt szándékomban.
Dolgoztam benne amennyire csak tudtam, Evelyn egyszer-kétszer elsült rajtam. A többi nőtől eltérően nem beszélt sokat és nem adott ki sok hangot szex közben, időnként morog és sóhajt, de többnyire csak remegve élvez.
Szerencsére Barbara visszatért, Beckivel és Estelle Changgal együtt. Azt hiszem, a „fájdalmas” kifejezés az arcomon képet adott neki arról, hogy mi történik. Elmosolyodott, miután elfojtotta a nevetését, és súgott valamit a többi hölgynek.
Mindhárman felkuncogtak, mielőtt letelepedtek volna a kanapéra. Barbarával közöttük, Becki és Estelle elkezdtek játszani a nagy barna melleivel, szorították és szopták a mellbimbóit. Aztán csókolóztak, miközben Becki a lábai közé térdelt és megnyalogatta a punciját. Amikor Estelle visszatért a melléhez, Barbara a feje mögé tette a kezét, és megengedte nekik, hogy azt csináljanak, amit akarnak. Ő és én összevillantottuk a tekintetünket, miközben az alsó ajkába harapott és felnyögött.
Csak ennyi kellett. Nagyon belenyugodtam Evelynbe, és azt képzeltem, hogy Barbarát dugom.
Ezúttal Evelyn halkan nyögni kezdett. Nem sokkal később Barbara is a célhoz ért, és én is.
– Élvezz nekem élvezz – nyögtem ki hangosan.
– Igen igen, már megint – lihegte és remegéssel válaszolt, pedig valójában Barbarához beszéltem.
Lihegtem, amikor Barbara hátravetette a fejét, és egész testében remegni kezdett. Becki és Estelle is újra ápolni kezdte a melleit.
– Add ide! – könyörgött Evelyn, szó szerint leugrott a farkamról, és feltérdelt. Azonnal lenyelt, és addig pumpált, amíg ki nem ürítettem a terhemet a torkában.
Kíváncsi voltam, mennyi spermát ehetett meg ma este. Elszédültem, amint kimerültem. Két lépéssel később lerogytam a sezlonra.
– Azt hiszem, eleged van – mondta Evelyn felállva, és felismerve az állapotomat.
– Persze – vontam meg a vállam, és a kanapén heverő három hölgyre pillantottam, akik most rám mosolyogtak. A nevetésük akkor tört ki, amikor Evelyn elhagyta a szobát.
– Kurvára fura! – dünnyögte Estelle és mindenki egyetértően kuncogott.
Mi négyen pihentünk egy kicsit, mielőtt visszamentünk a teraszra további italokért.  

Ott találtuk Ashlynt Jana-val a kanapén. A fiatalabb nő arca és kezei kétségbeesetten dolgoztak Jana combjai között, miközben az nyögött, hánykolódott és karmoltatta a párnákat. Könnyek csorogtak végig az arcán, és érthetetlen hangokat adott ki – pillanatokra volt egy újabb észbontó orgazmustól.
Italokat töltöttem, miközben mindannyian néztük őket. Amikor Jana végre elélvezett, az arca eltorzult, és az egész teste többször megrázkódott, mielőtt hevesen lihegve lerogyott a kanapéra.
Becki tapsolni kezdett, mindannyian csatlakoztunk – még Jana is.
– Menj, új lány – mosolygott Becki. – Megszerezted a helyed ebben a csapatban – menj!
Ashlyn felállt, mosolygott, és meghajolt. Mindannyian nevettünk, miközben töltöttem neki egy italt.
Hajnali egyhez közeledett, és a bulinak még nem volt vége, de „leült” kicsit. A legtöbben egy ital mellett pihentek, ujjaztak, simogattak és „tripláztak”. Ashlyn Tommal és Beckivel, Estelle Lamont Lewisszal, az egykori kosárlabdaedzővel, én pedig ismét Barbarával és Janaval ölelkeztem. Becki tágas otthonának hat hálószobája elég helyet nyújtott.
Még mindig egy kicsit kanosak voltunk, de szünetet kellett tartanunk. Végül Barbara és Jana elaludtak, én pedig otthagytam őket. Elindultam egy kis vizet inni.
Rossz kanyart vettem, bementem egy kis nappaliba, és azonnal megálltam. Egy csoport test fonódott össze a padló közepén, vadul szeretkezve.
Ki tudtam venni Tomot, Lamontot, Beckit, Estelle-t és még egy személyt.
– Megpróbálják végre elintézni azt a szukát ma estére – tájékoztatott Ashlyn, és hirtelen megjelent a jobb oldalamon.
– Kit? – kérdeztem, bár azt hiszem, már tudtam a választ.
– Birdie, mármint Evelyn – mosolygott.
Valahogy ki tudtam venni, hogy a könyvtáros egyik vékony lába kilóg a kupacból. Ahogy tovább néztem, láttam, hogy Lamont alul, a seggébe dugta, felül Estelle aki egy felcsatolható vibrátort viselt a punciját baszta. Becki vibrátora és Tom farka volt a szájába tömve.
És minden kéz a fedélzeten!
– Miért nem vagy ott? – mosolyogtam Ashlynre.
– Nincs több hely rajta – A lány vállat vont.
– Biztos vagyok benne, hogy szeretné – mondtam, miközben megfordultam, hogy elmenjek. – Jó éjszakát.
– Ó Jézusom! IGEN! – Hallottam Evelyn hangját visszhangozni a folyosón.
Megtaláltam a konyhát és visszatértem a szobába a pohár vízzel. Jana és Barbara még aludtak, így bemásztam hozzájuk az ágyba, és végül elaludtam. Újra felébredtem, amikor Jana felkelt és elhagyta a szobát, majd néhány perc múlva visszatért. Az ébresztőóra 4: 28-at mutatott. Barbara halkan horkolt tovább.
– Hé, te – kuncogta Jana, miközben visszabújt a takaró alá, és hozzám bújt. – Még fent vagy?
A lábaim közé nyúlt és simogatni kezdett. Kicsit fájtam, de meglepetésemre még mindig félkemény voltam. Nem telt bele sok idő, hogy Jana keményre bűvölje a faszomat.
Szó nélkül megcsókoltuk egymást, majd magamra húztam. Belevezette a farkam a már nedvesedő pinájába, és lassan meglovagolt.
– Annyira szeretem ezt a faszt – nyögte.
Csókolóztunk, és lassan dugtunk, próbáltunk mindent megtenni, hogy ne ébresszük fel Barbarát. Végül csak nem sikerült, de ő úgy döntött, hogy csak figyel minket ahelyett, hogy csatlakozna.

EPILÓGUS

Kicsit több mint egy év telt el a beavatásom óta, és aktív tagja vagyok a BTSC-nek. Azóta legalább tíz bulink volt.
Ashlyn még mindig tag, de nem vesz részt olyan gyakran, mint korábban.
Barbara, Becki, Jana, Estelle és én megalakítottuk a saját „titkos klubunkat”. Négyen rendszeresen összejövünk, hogy saját bulit rendezzünk. Még mindig heti rendszerességgel járok Barbarához, és időnként egy-egy vendég hölgyet is beiktatunk.
A klubnak jelenleg tizenhárom aktív tagja van. A jövő héten három új jelölt beavatását tervezzük.

Vége
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2024. január 7. 20:43
#6
Vad szex.
1
frankie
2024. január 7. 10:36
#3
Az előző részhez képest zavaros... túl sok a név, nehezen követhetőek az események... tudom, hogy csak fordítás...
2
T
Törté-Net
2024. január 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1