JÚN
27
2014

Szilveszter

hetero

Fagyos ködpárába burkolózik a Margit-sziget. Csak a híd lábánál kezdem érzékelni a külvilág homályos körvonalait. Ujjaim közt a képzeletbeli jégvirágok szirmaikat bontogatják, amikor a kanyarnál kénytelen vagyok megkapaszkodni. Magamban szitkozódva engedem el a rideg fémcsövet, és inkább a villamos oldalának dőlve próbálok talpon maradni. Közvetlen mellettem néhány huszonéves ácsorog. Szemük mámorban úszik. A szilveszter este emlékezetes pillanatai: az első korty pezsgő, az első elcsattanó csók és az első hányás... még jól emlékszem magam is. Ajkam mosolyra húzódik, ahogy elhaladva mellettük kilépek a téli éjszakába. Sietősen átevickélek az út túloldalára. A színház kapuja ismerősen csikordul, de a benti fények tompábbak, mint az év többi napján. Az emeletre vezető lépcső korlátján hanyagul eldobott szerpentingurigák, lábam alatt színes fénycsóvák...

*  *  *

Kelsey és Derek

hetero, szűz

Kelsey reszkető kézzel húzta magára a hálóinget. Tudta, hogy nem fogja jól érezni magát benne, és nem is érezte, de makacsul ellenállt annak, hogy levegye.
A hálóing már önmagában is szemérmetlen volt, nemcsak azért, mert átlátszó, hanem azért is, mert oldalt egészen a csípőjéig fel volt hasítva, és így a lábából sokkal több látszott, mint amennyit bárkinek valaha is látni engedett.
Lágy, halványkék selyemből készült, ujjatlan volt, a mellrész kivágása V alakú, és a vállon egyszerű, összeköthető pánt, hogy könnyen ki lehessen oldani.
Ha nem lett volna hozzá a köntös ugyanabból a lágy selyemből, akkor nem merte volna viselni. A köntös azonban eltakarta a lábát és a karját. A melléből viszont egy kicsi még akkor is látszott, amikor az övet szorosan összekötötte, de úgy vélte, jelen körülmények között ez rendjén van.

*  *  *
JÚN
26
2014

Egy emeletnyi mámor

hetero

Az utcai lámpák fényében tipegek végig a jégvirágokkal teli járdaszigeten. Magas sarkaim alatt élesen csikordulnak a megfagyott esőcseppek. A vaskos kapu fémfogantyúja szinte felsebzi tenyeremet, amint megmarkolom. A tömör üveg mögött még félhomály dereng. A kellemes melegtől bőröm kezdi visszanyerni rugalmasságát. Az aula csendes, egyetlen alakot látok csupán a középső asztalok között. Ahogy felpillant, megdermedt szívemről lehullnak a jégcsapok. A mosolygó fekete szempár csak engem figyel. Lassan indulok el felé. A hidegtől elgémberedett ujjaim idegesen tapogatják a régi füzet nejlonborítását. Lopva figyelem őt. Fekete garbó, és fekete nadrág. Lábán hosszú szárú bakancs. Először szokatlannak tűnik, de közelebbről megnézve inkább figyelemfelkeltő és divatos, semmint zavaró. Kifejezetten tetszik.

*  *  *

Végre kiderült

homo

Már régóta, és nagyon sokat gondolkodtam, hogy vajon Ő is a fiúkhoz vonzódik-e. Régóta voltunk osztálytársak, senki nem tudta rólam, hogy mik járnak a fejemben, egy jó pasi láttán, én pedig azon rágódtam, vajon mi járhat az Ő fejében. 18 évesek voltunk, és neki még soha nem volt barátnője. Halk szavú visszahúzódó srác, de nem ám az a töketlen fajta, csak csöndes.
Történt, hogy egy délután átmentem hozzájuk tanulni, és mivel már rég őrlődtem, hogy hogyan mozdulhatnék rá anélkül, hogy ez elrontaná a barátságunkat, és hát meg kell hagyni, elég szexi volt a srác (legyen Matyi). Kiötlöttem, hogy ha már ott vagyok meg tudom lesni a gépén a böngészési előzményeit, hogy megtudjam mire is gerjed valójában. Ahhoz, hogy ezt megvalósítsam, el kellett távolítanom a szobájából ami nem egyszerű feladat, úgy hogy én ott maradhassak, megkértem hát, hogy hozzon nekem...

JÚN
25
2014

Sütiárus 6. rész

gruppen, anál, tini

Mióta együtt járok Nikivel megfordult a világ velem. A sütiket természetesen árultam továbbra is de azokat gyorsan letudva mindig siettem hozzá, egyre több időt töltöttünk együtt. Persze a szüleinknek még mindig nem mertük elmondani a dolgot mert kiakadtak volna egy kissé... azt hiszem.
A két végű műkukit is hasonlóképpen háláltuk meg a srácnak mint a vibrátort. Nagyon örült neki hogy ujra a szánkat érezhette kemény férfiasságán. És akkor még csak egy kis kósza gondolat volt, de nagyon jól esett őt szopni. Ezt elmondtam Nikinek is és ő is ugyanigy volt ezzel. Ahogy jöttünk el tőle egyből meg is kérdeztem őt:
- Mit gondolsz, ne vegyük be egyszer a kis játszadozásainkba?
- Hogy érted ezt? Hármasban akarod vele? Azt hittem szeretsz! -néz rám kicsit mérgesen.

*  *  *

Totális szerelem

leszbi, vibrátor

Na ez jól esett. Ma kiveszekedtem magam, mert egy ilyen kis porfészekben minden vasorrúbába beleüti mindenbe azorrát. Képezljétek, Nagyika ma úgy jött haza hogy a Marikanéni beszólt neki, miattunk. Na én aztán kikérdeztem nagyikát aztán összeszedtem Tesóbabát és Lilikét és kiballagtunk éstálni. Egymást átöleve sot csak azért is bodogan, aztán jött is Marika a drágalátos fiacskájával és a lapátképu unokájával. Nem is tétováztam be is olvastam a nocinek, fel is háborodott, de mit tiszteljek egy szipirtyóban, aki engem szapul közben meg a fia ott bújkált a háta mögött, de én a képébe röhögtem, hisz ez a hapsi votl a ki az éjféli mise helyett az én karácsonyfám alá pakolta magát! Szerencsére még idejében elvonszolta a hapsikám az anyját, mert esk befogtam volna a száját, de azt nem köszöni meg!

*  *  *
JÚN
24
2014

Motoron

hetero

Kis családi vállalkozásban gépész munkákat végzek mindenféle mennyiségben és formában. Az egyik kuncsaftomat már évek óta ismerem, mindig megkér valamilyen szerelésre, van úgy, hogy hétvégén vagy este nyolc után. Egy alkalommal, amikor nála dolgoztam, megismerkedtem a feleségével, Évával, mert csak ő ért rá megvárni az éppen eldurrant vízcső javítását. Éva első perctől nagyon tetszett nekem, az a típusú nő, aki nem modell szépségű, de nagyon erős erotikus kisugárzással bír.
Munka közben beszélgettünk a férjéről, a munkámról, a környékről stb. csupa szokásos unalmas téma, amit ilyenkor szokás. Azért érződhetett rajtam, hogy nagyon bejön a csaj, mert Éva is mintha vette volna a lapot és kellemes udvarlós – csipkelődős stílusra váltott. A befejezéskor még szóba került, hogy motorral jöttem és szeretek is motorozni, majd viccesen megjegyeztem, ha van...

*  *  *

A díva 1. rész

bizarr, hermafrodita

Leültem a fotelomba, és leültettem magammal szemben a fiatalembert, ki szemmel láthatólag igencsak zavarban volt. Ismertük egymást már régóta, és néhány nappal ezelőtt felhívott, hogy feltétlenül szeretné, ha meghallgatnám a történetét, mely - szerinte - nem hátköznapi. Hoztam neki kávét, ásványvizet, hogy oldjam a feszültséget benne. Én is töltöttem magamnak egy kávét. Hátradőltem, kevergettem a forró feketét, és intettem neki, hogy kezdheti. Ő elkezdte.
- Az egyik fotós barátomtól kaptam pár éve egy rövid levelet, mellékelve fotókat, e-mailen keresztül. Mindösszesen két képet küldött. Az egyiken hátulról, bikiniben, tangában, a másikon elölről, bikiniben, de szélesebb, háromszög elejű tangát viselő nő volt látható. Egy szőke, a háta közepéig érő hajú, tökéletes testű nő volt a képen. Csodás, gömbölyű popsi, tökéletes lábak, hibátlan...