Leila

Szavazás átlaga: 7.44 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 7.
Hossz: 81 120 karakter
Elolvasva: 504 alkalommal
Már nagyon fájt a keze. Mikor megkötözte a férfi megpróbált lazítani a szoros kötélen, de minél többet mozgatta annál jobban szorult és belevágódott a csuklójába. Időnként hányingere volt attól a zsebkendőgombóctól, ami a szájába volt tömve és szorosan átkötve. Nem tudta, hogy mennyi ideje ül itt a szobában összekötve, de már nagyon szerette volna megmozgatni elgémberedett tagjait. Sírni szeretett volna a , de még azt sem bírt, mert ha sír, akkor az orra is folyni kezd, és az így lekötözve csak újabb gond lenne. Korán reggel mikor hazaért megkönnyebbülten nyitotta ki a lakása ajtaját.

Azt hitte, hogy végre biztonságban van és kipihenheti magát, de mikor belépett nagyobb meglepetés érte, mint egy héttel ezelőtt mikor megtudta, hogy az Iraki csapatok megszállták Kuvaitot. Dolgozott mikor a katonák bevonultak a fővárosba és aztán egy hétig el sem tudott jönni a kórházból, mert kijárási tilalom volt, és a kollégái nem tudtak bejönni dolgozni. Ma reggel végre enyhült a kijárási tilalom és a városban uralkodó helyzet is, mert végre megérkezett a váltás és ő haza tudott jönni. Mikor belépett egy hatalmas férfitenyér simult a szájára és a nyakához egy kés nyomódott. Az ajtó becsapódott mögötte és ő pillanatok alatt itt találta magát székhez kötözve.

Aki megtámadta magas széles vállú férfi volt. Az arcát sajnos nem látta, mert egy maszk takarta el. Csak sötétbarna szemeket látott és néha rekedtes mély hangot hallott. A férfi ritkán szólt, de akkor durván. Olyanokat mondott.
– Egy hangot se halljak, mert kinyírlak.  
Ezek után Leila még a nyöszörgést is abbahagyta.
Először abban reménykedett, hogy a támadója összepakol és elmegy, mert betörőnek nézte, akit megzavart az ő haza – érkezése. De most, hogy már órák óta itt ül összekötözve és a férfi még mindig nem ment el nem tudta, mit gondoljon. A házban szinte csak külföldiek laktak, akik most ki tudja, hol vannak, mert a megszállók minden amerikait, angolt és franciát elvittek egy gyűjtőhelyre.

A betörőnek ideális lehetett a kihalt házban dolgozni. Tracy, Leila lakótársa amerikai lány volt és ugyanott dolgozott a kórházban ahol ő, de őt is elvitték még az első napon. A férfi közben fölforgatta az egész lakást.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 37 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.44 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
R
Roli0709
2024. január 15. 20:51
#5
Köszönet az Írónak! : a szöveg terjedelme, részletessége, és a külvilágtól elzárt percekért míg olvashattam! Aki itt hibát keres, menjen könyvesboltba(…) így tovább, nagyszerű munka! 
Köszönet érte! 🙏
2
Álmoska5
2024. január 7. 20:54
#4
Nem lehet minden írás tökéletes. Csodálattal olvasom a világban lévő tájékozottságodat.
Én a munka nagyságát is értékelem, ezért: 10.P

"Álmosk5"
2
Andreas6
2024. január 7. 08:02
#2
Kedves Lolamackó! 8 pontot adok  az igyekezetedért ,amivel ezt a  meglehetősen naiv történetet megalkottad.
-1
T
Törté-Net
2024. január 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1