JÚL
18
2014

Nyaralás 2. rész - Az első este

gruppen, nyaralás, anál, leskelődés, férj-feleség

Zuhanyzás után elindultunk, hogy felfedezzük a hotelt. A közrefogott udvar, s a medence csak egy nagyon kis szelete volt a hatalmas területen elterülő nyaraló komplexumnak. A hotelhez tartozott egy nagyon hosszú partszakasz a tenger mellett, aminek volt homokos szakasza, de aztán kis öblökkel tarkított, sziklás rész következett. Több helyen láttunk egymásba gabalyodó párokat. Aztán egy kis erdős része is volt a parknak, így igen változatos képet mutatott az egész. Több helyen voltak kisebb házak is, ahol szintén szobák voltak, de amelyiket nem lakták szabadon nyitva álltak s láttuk, hogy többet ki is használnak a lakók, hogy jól érezzék magukat. Egész napunk ráment mire mindent felfedeztünk, s vacsora után a szobánkban töltöttük az időt. Feleségem bement zuhanyozni, én pedig kiültem a teraszon elhelyezett asztalhoz, egy kávét iszogattam, s figyeltem a helyet. Tőlünk nem messze kb....

*  *  *
JÚL
17
2014

Várlak

hetero

Otthon vagyok, várlak, tudom, nyűgös napod volt, lassan telt, sietsz hozzám. Fél óra és itthon vagy. Gyors zuhany, köntös fel, jár az agyam, mivel lepjelek meg.
Tudom, mivel dobhatom fel a napod! Öltözködöm. Francia bugyi, kicsit csipkés, fekete, a melltartón gondolkodom, de úgy döntök, majd leveszed, ha sokallod, kötényke, kicsi, fodros fehér... mi van még itt... combfix és természetesen magas sarok, mert nyújtja a lábam (ráfér!) és kell, hogy egy kicsit kurvás legyen a szobalány. Leslek az ablakból, szalad a szívem, az ajtóhoz érsz, nyúlsz a kilincsért, de kinyitom előtted.
"Jó estét, Uram!" - pillanatnyi megtorpanás, éget a pillantásod, vetném rád magam, de maradok a szerepben, csak a szempilláim alól leskelődöm. Végigfut a mosoly az arcodon és azonnal veszed az adást, játszol velem. "Jó estét!"

*  *  *

Egy esős délután

gruppen, nyaralás, férj-feleség

A reggeli nap fényes csíkokat rajzolt a fehér terítőre, aranyszínűre érlelte a kis kosárban gömbölyödő zsemléket. Adon belekortyolt a hűs narancslébe, de a pohár széle fölött kipillantott, mert egy fiatal pár lépett az ebédlőbe. Tanácstalanul körülnéztek, de nem láttak sehol szabad asztalt. Ekkor a nő Adonra pillantott, összeakadt a tekintetük…
A férfi alig észrevehetően, mintha bíztatná, biccentett a fejével. A nő odasúgott valamit a párjának, és már indultak is Adon asztala felé.
Az udvarias bemutatkozást, érdeklődés kissé döcögős percein hamar átlendültek, azt is hamar megbeszélték, hogy a vajaskenyér még mindig vajjal lefelé esik, és akkor löttyen ki a kávé, mikor "apa” épp a legújabb ingét vette fel. Aztán komolyabb dolgokról is szó esett, például arról, mi minden érdekes program van a környéken, vagy mit lehet csinálni itt a szállodában,...

JÚL
16
2014

Faye, a fotós

gruppen, leskelődés, karácsony

Egy ártatlan kéréssel kezdődött: két nappal Karácsony után Beth felhívta barátját és szomszédját, Faye–t, és elmondta neki, hogy ő és Bob vettek maguknak ajándékként egy digitális SLR fényképezőgépet.
– Tőlünk, nekünk – magyarázta. – Szeretnénk pár fényképet kettőnkről, és mivel te jól fotózol, arra gondoltunk, hogy téged kérünk téged meg erre.
– Szívesen segítek – mondta Faye. – Mikor szeretnétek?
– Ma este vacsora után? Nyolc körül?
– Oké, nem terveztem semmit akkorra.
– Nagyszerű. Otthon leszünk, csak engedd be magad, ha elkészülsz.
Ja, mondta magának, semmit nem terveztem. Szokás szerint. Tudta, hogy erőt kéne vennie magát, és újra randiznia. Magas, vörös hajú volt, viszonylag nagymellű, nem az a kifejezett szépség, de elég csinos ahhoz, hogy egy férfi se dobja ki az ágyából. Nos, kivéve azt a kurafi...

*  *  *

A strandon

hetero

42 éves vagyok és Budapesten élek. Nem nagyon akarok sok konkrétumot írni, mert nem bánnám, ha nem derülne ki, hogy ki is vagyok, de elmondom azt, ami ahhoz kell, hogy élvezhető legyen a történet.
Egy szolgáltató cégnél dolgozom részmunkaidőben (főiskolára járok mellette), mint informatikus.
Az eset, amiről írni szeretnék, 2003 nyarán történt. Van Egertől nem messze egy hőforrás, ahova a környékbeliek strandolni járnak. Szerencsére a városból nem, mert ott sokkal jobb lehetőségek vannak erre. Miért mondom, hogy szerencsére? Mert van ezen a fürdőhelyen egy nudista részleg is, ahova én néha elmegyek, de nem nagyon szeretném, hogy ismerős meglásson. Mondhatod, hogy érdekes ember vagyok... Én ugyanis az exhibicionizmusom kiélése miatt járok nudista strandra, és szeretek egy szál fütykösben sétálni, de csak idegenek előtt. Szóval elmentem erre a helyre (a továbbiakban:...

*  *  *
JÚL
15
2014

Héja nász az avaron 2. rész

gruppen, vibrátor

Nem sokáig kellett várnom. Az olvasó lámpa fénye megvilágította. Eszméletlenül nézett ki. Fekete csiptetős harisnya volt rajta. Comb középtől csípő magasságig pedig egy fekete latexszerű szoknyát viselt vérvörös csíkkal az oldalán. Ezt összekötötte egy vékony fényes lánc toppját, ami be gyakorlatilag bele préselte a melleit. Ez szintén latex volt, vörös hajtókával. A vörös haja finoman lengedezett a huzatban. A kék szemei veszett bujaságtól égtek. A nyakában golflabda méretű gyöngysor lógott.
- Jön a finálé!
- Ezek itt gésa golyók. Ezt a fenekedben kell felnyomni és majd az orgazmus előtt és közben lassan ki kell húzni. Akkor fokozódik az élvezet.
- Azt a gyöngysort gondolom csak mutatóba hoztad.

*  *  *

Homoszexuális történeteim - A kezdet

homo

14 éves koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.
1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz közel volt, sok piával, szalonnasütéssel stb. elég sokan voltunk, persze én voltam a legfiatalabb 20-25 éves lányokkal, fiúkkal körülvéve. A lányokat persze nemigen izgatta a magamfajta 15 éves kisfiú. A tűz körül üldögélve felfigyeltem egy srácra, aki mindig úgy ült, hogy a farkához beláttam a rövidnadrágja szárán. Persze folyton oldalra pillantgattam. Egy alkalommal, amikor a többiek nagy beszélgetésben voltak, szóltam is neki, hogy majdnem belátni ám oda.

JÚL
14
2014

Tündi, a sógornőm 2. rész

családi, anál

A lekvár elkészült, mi pedig kikészültünk. Mindkettőnk remegett az izgalomtól, iszonyú jó volt ez a kis családi szex. Kívántuk a folytatást, mind a ketten, a tiltott gyümölcs nagyon bejött. Megbeszéltük, hogy ezt titokban kell tartanunk, egyrészt én bármi is történt, és talán furcsán is hangzik, szeretem a feleségemet. Nem szeretném lerombolni Évit. Tündi pedig nem szabad, hogy ilyen adut adjon a férje kezébe, hiszen már szinte biztos, hogy válni fognak. A hülye sógorom elmondta, Tündinek, hogy félredugott, és ha most kiderülne, hogy Tündi is, akkor nagy gáz lenne. A folytatás idejét és helyét nem beszéltük meg, de csókkal váltunk meg egymástól.
Az óta a nap óta, szinte minden nap szeretkezek a feleségemmel, jót tett az amúgy sem rossz kapcsolatunknak, hogy megdöntöttem a sógornőmet. Évi bármikor megjelenik este a közelemben, vagy Ő izgat fel, vagy a hasonlóság a...