Hírek

OKT.
22.
2020

Éva története 6. rész - A harmadik büntetés

Fekszel az ágyon és csak bámulod a mennyezetet. Melletted Géza ütemesen hortyog, mint minden alkalommal, amikor többet ivott a kelleténél. Biztos vagy benne, hogy veled ellentétben ő semmire sem fog emlékezni a tegnapi családi vacsorából az étteremben. Ő alszik te pedig bámulsz magad elé és ahogy ő elmerül a tudattalan álmában téged úgy ragadtak éberségbe - talán ha egy órányi alvás után - az emlékek. Az események, mintha egy régi film emlékei lennének, csak foszlányokban látszik élesen, s a történések ezek tükrében nyer valós képet.
Tisztán emlékszel arra, hogy a kilincs a mosdóban nehezen de hangtalanul nyílt, a csempe hidegségére amikor nekidőltél a piszoár mellett a szádat tátva, az üveg párás képére ahogy a homlokoddal nekifeszülve a férjedet nézed aki az udvaron hányt..., ahogy a fiad a ruhádat szagolja.


Hullámvasút

A múltkori eset után elhatároztam, hogy mégsem szeretnék tovább merülni a férfiszex esetlen bugyraiba. Hazafelé menet még éreztem a számban azt, de kielégülve inkább rossznak hatott, idegennek, nagyon távolinak. Míg orgazmusom előtt mohón nyeltem volna perverzitásom eme gyümölcsét, most kiürültnek éreztem magam, nem tudtam elképzelni mi vitt rá arra, hogy spermát nyeljek. Más férfiét.
A vágy nem ismer kegyelmet. Űz, hajt, felöklel, egyre elkeseredettebben szeretne kitörni belőled, meg akarja kapni az ideges rángatódzással járó orgazmust. És ha nem hódolsz be neki, egyre jobban gyötör, egyre vadabb álmokba hajt és kinevet. Jót mulat esetlenségeden, kínlódásodon, beteríti agyad minden zegzugát szexista képekkel, merevedést okoz a villamoson. Vagy megtörsz vagy véged, olyan tettekre ösztönöz melyeket józanul nem és nem akarnál. Magam sem szeretem a meleg férfiak csókolózását a nyílt utcán, Álszent buzi vagyok, aki csak magányban szop.


OKT.
21.
2020

A gondolat ereje 6. rész

XIV.
Tervek
Pár hét alatt elég tűrhetően meg tanultam kezelni az eddig megszerzett tudásomat, főleg a gondolatolvasást. Most már csak akkor halottam a mások gondolatát, ha én akartam, sokkal kellemesebb volt nem volt akkor zűrzavar a fejemben. Elég jól boldogultam az emberek aurája olvasásával, de főleg az alakformálás ment nagyon jól.
Főleg ez a tudásom vezette el a párom arra az elhatározásra, hogy e tudásomat kamatoztatni is lehetne. Pár napi rábeszélést követően elhatároztam, hogy nyitok egy szépség klinikát egy elit társaság megszépítésére, akik nem sajnálják a pénzüket. A gond csak az volt, hogyan lehet egy ilyen klinikát üzemeltetni úgy, hogy ne tudódjon, ki miben is rejlik a megszépülés fortéja. Persze megint Éva jött a megfejtéssel. Egyszerűen az összes alkalmazottnak manipulálom az agyát, hogy ne beszéljenek a beavatkozás mikéntjéről.


Az a kis micsoda

- Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.
A hálás kis klitorisz éledezett a simogatás hatására. Ujja felszánkázott a szeméremdombon és a szexi kis köldökön át a mellek közötti völgyig, majd a hátrafeszülő nyakon át Kyara ajkait cirógatta. A lány bekapta és szopogatta, rágcsálta az ujjat, mely oly jól értett hozzá. Kilehelte a régóta bennakadt lélegzetét és feje tisztult valamelyest.
- Gyere vissza, akarom még....! - lihegte közvetlen közelről a féloldalt mellette fekvő Sabio fülébe. Csípője tekergett a gyűrött lepedőn, és jobb combját rátette Sabióra még több teret engedve a fiú simogatásának.


OKT.
20.
2020

Lakodami kulisszák mögött 3. rész - Befejezés - A tervek napja

Arra riadok, hogy férjem megmozdítja alattam karját, és lassan kihúzza alólam. Kérdőn rápillantok, de nem figyel rám. Lejjebb csúszik az ágyon, és fél könyökén megtámaszkodva a fenekemet kezdi nézegetni. Gyengéden végigsimít rajta. Vidám és együtt érző hangon érdeklődik:
– Nagyon fáj?
– Nem volt kellemes – válaszolok felülve, és egészen közel hajolva hozzá – De érted elviseltem. Érted bármikor többet is szívesen elviselnék – mondtam, és egy csókkal zártam le a mondatot. Ő is szenvedéllyel csókol vissza, és közben gyengéden, meggyötört fenekemet simogatja. Majd odahajol, és piros és lila hurkáimat kezdi csókolgatni. Nagyon felszabadító és kéjes érzés. Csókjai végigfutnak egész gerincemen. Hasra fekszem, és úgy élvezem, mindaddig, míg azt nem érezem, hogy gyengéden megemeli csípőmet, térdelő helyzetbe állítva, combjaimat pedig gyengéd erőszakkal széjjel feszíti.


A késés következményei

Hazaértem a munkából. Nagyon fáradt voltam , semmi másra nem vágytam csak egy forró fürdőre és egy pihentető alvásra. Levetkőztem, messzire rúgtam a magassarkúmat, kiléptem a szoknyámból a bugyimból, levettem a blúzomat és kicsatoltam a melltartómat.
Nem szerettem mindennap ilyen nagyon elegánsan öltözni de ma fontos tárgyalásom volt. Az egész cégem jövője függött tőle. Bár nagyon elhúzódott végül sikerrel zártam a napot.
Éppen elmerültem az illatos habban amikor csipogott a telefonom.
Sms érkezett:
...legyél 1 óra múlva legyél a szokott helyen.
Ne vegyél fel bugyit...
Hiába voltam fáradt, ha Uram hívott mindig azonnal a rendelkezésére álltam.
Megmosakodtam gyorsan, majd alaposan megborotválkoztam (emlékezve az utolsó büntetésre amit a kósza szőrszálak miatt kaptam). Késésben voltam de gondoltam legfeljebb nem villamossal megyek hanem taxival így behozom a lemaradásomat.


OKT.
19.
2020

Vihar utáni csend 2. rész

Eltelt újabb 5 év, sok minden történt azóta, így már 8 éve élek távol a hazámtól, volt barátnőm, már nincs, több időm lett, amit most kihasználok.
Az előző írásom után egy évre a Facebook feldobott egy lehetséges ismerőst, nem nehéz kitalálni, hogy a vörös démon hosszú combokkal, bejelöltem ismerősnek, válasz hamar érkezett, beszélgetések közben kiderült, hogy se pasija se munkája, kétségbeesés határán, bár megtakarított pénze, bevallása szerint kitartott volna minimum egy évig, így nagyobb gondja a szex hiánya.
5 nap múlva, már vártam a reptéren, 51 éves vörös dög, huncut szemekkel, hosszú lábakkal, minimum 5 kiló plusz kilóval (amikor először találkoztunk sportosabb volt, plusz kilók, még latinosobbá tették alakját, kerekebb fenék de lehet hogy csak nagyobb, viszont a melleinek nagyon jót tett, kis apró zsírszövetek, művész módjára kisimították édes kis arcát is) és egy kisebb bőrönddel,


Egy kis biztatás

Tarával együtt nyúztuk a posztgraduális képzést, a szobánk is közös volt – igazából egyetlen irodába voltunk négyen bezsúfolva. Tara meg én gyakran dolgoztunk ott kettesben, úgyhogy pár év alatt közeli barátság alakult ki köztünk. Mindketten a 30-as éveink elején jártunk, én viszont már néhány éve nagyon boldog házasságban éltem.
A történet igazából ott kezdődik, amikor véget ért a hosszútávú kapcsolata. Közel tíz évig voltak együtt, valószínűleg kifutotta magát a dolog, de persze mindig traumával jár, amikor egy ilyen hosszú kapcsolat véget ér.
Szóval barátságunk részeként vigasztalgattam és segítettem neki túljutni a szakításon. Csak a szokásos: mondogattam neki, milyen nagyszerű is ő, és hogy minden rendben lesz. Aztán amikor újra randizni kezdett, felvilágosítottam a "pasi" szemszögről, elvégre már tíz éve nem randizott... és így felvilágosítottam a szexszel kapcsolatos "pasi" szemszögről is.