JAN
27
2014

A főnököm felesége 4. rész

gruppen

Másnap kora délután érkezett meg hozzám. Délelőtt kicsit rendbe kaptam a lakást és közben kétségek gyötörtek. Voltak ötleteim, de tudtam úgysem merném elmondani neki. Ugyanakkor tegnap világosan a tudtomra adta, nemcsak hogy nem tartja megalázónak ezeket a dolgokat, de egyenesen igényli is.
Amikor megláttam minden morális gátlásom feloldódott. Vörös tűsarkú körömcipő, fekete feszülős miniszoknya, vörös top melltartó nélkül. Vastagon kisminkelve - úgy nézett ki mint egy luxuskurva. Csak álltam az ajtóban és mozdulni sem bírtam!
- Uram, maga rendelt szopógépet? - kérdezte kaján mosollyal az arcán, majd azzal a mozdulattal le is térdelt a küszöbre, előbányászta a farkamat és rábukott. Ilyen gyorsan nő még kielégíteni nem tudott, pedig közben azon járt az agyam, nehogy valamelyik szomszédom éppen most jöjjön erre. Kimagyarázhatatlan szituáció amikor egy nő...

*  *  *
JAN
24
2014

Egy érdekes nyaralás Pesten

hetero

Kezdjük ott, hogy egy jóra való lány vagyok, nem vagyok és soha nem is voltam kapható egy-egy gyors menetre. Csak pár barátom volt és csak eggyel feküdtem le.
Szóval nyáron, az egyik barátnőmhöz, Noémihez (röviden Noihoz) felutaztam Pestre. Egy hónapot töltöttem nála és úgy látta, hogy az a legjobb, ha első éjszaka elmegyünk valahova bulizni. Felhívta pár ismijét és megbeszélte velük, hogy nyolckor a Blaha Lujza téren találkozunk. Elindultunk és mondta, hogy többnyire csajok, de lesz pár fiú is. Ugye nyolcra volt megbeszélve a találka és én olyan fél kilenc körül megkérdeztem, hogy várunk-e még valakit (mert azt vettem ki a többiek párbeszédéből, hogy igen). És igazam volt. Állítólag még egy srácot. Már félórája késett, szóval nekem már nem jön be.

*  *  *

Családi szex

férj-feleség

Ma már hatvan éves vagyok a Feleségem 10-évvel idősebb. Régi történet amit leakarok írni de még mindig tart. A történet akkor kezdődött mikor a Feleségem első házasságából született lánya húsz éves volt. Egy este Zsó nagyon feldúltan jött haza. Érdeklődésünkre elmondta össze vesztek a barátjával és a szakítás végleges,vigasztaltuk még minden rendbe jöhet de kijelentette a döntés végleges. Mi egy nyílt családban élünk a felmerülő problémákat mindig nyíltan megbeszéljük. Nagyon jól éreztük magunkat Zsó sokat volt otthon sokat beszélgettünk a család ismét együtt volt és vidáman éltünk. Közös vacsora alkalmával mikor kicsit iszogattunk Zsó-nak megeredt a nyelve és panaszkodott miért nem sikerült neki úgy az élete mint amit tőlönk lát amit nálunk tapasztal nem vagyunk prűdek szeretetben szerelemben élünk. Éjszakánként mikor mi szeretkezünk akkor azon...

*  *  *
JAN
23
2014

Régen látott barátnőm....

gruppen

Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg, hogy augusztus utolsó hétvégéjét együtt töltjük. Marcsi elmondta, van egy barátja, akivel nem régen döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Így mi sem volt természetesebb számomra, hogy barátját is szívesen látom a közösen töltendő hétvégére.
Marcsiék már péntek este megérkeztek. Vidáman, önfeledten tudtunk örülni egymásnak, a legutóbbi találkozásunk óta elvégre már több mint fél év telt el. Jólesett újra a találkozás, be nem állt a szánk, csak...

*  *  *

Egyetlen leszbi élményem

leszbi

Két évvel ezelőtti történetemet mesélem most el. Tizenkilenc éves voltam és komoly kapcsolatom volt egy sráccal, de sokat ábrándoztam, hogy milyen lehet egy lánnyal szeretkezni? Énekesnő vagyok és épp az egyik fellépésem végén kiszúrtam a tömegből egy lányt, aki igen nagy csodálattal nézett rám. Ahogy lejöttem a színpadról ő rögtön odajött hozzám, és megkérdezte: szeretnék-e egy táncoslányt magamnak? Gondoltam. miért ne? Meg is beszéltünk egy időpontot nálam.
Én még a szüleimnél laktam, de akkor épp üzleti úton voltak. Eljött a megbeszélt időpontra. Nagyon szép arcú lány volt, teste is tökéletes. Derékig érő hosszú, fekete haja volt és nagyon törékeny testalkatú. Hozott magával néhány számot mp3 lejátszóval és kérte, hogy megmutathassa, mit tud. Betettem a zenét és elkezdett táncolni. Nagyon erotikusak voltak a mozdulatai, én csak ültem, és nem...

JAN
22
2014

Farkalat 1. rész : A Szürke herceg 5. fejezet: Bella és Edward első szexélménye

híresség, szűz, tini

Edward és Bella valamikor este értek vissza Forksba. A rendőrőrs előtt még mozgolódás volt, Charlie és Carlisle kocsija is ott parkolt.
- Mi történhetett itt? – kérdezte Bella
- Nézzük meg! – mondta Edward, miközben már kanyarodott is be az parkolóba.
Carlisle bukkant fel a bejárati ajtóban, miközben Bella és Edward már kiszálltak a kocsiból, és az őrs felé mentek.
- Woylan Forge-ra a csónakjában találtak, holtan. Állattámadás volt. – nézett a fiúra Carlisle.
- Mint a Measa-i biztonsági őrnél, ugye? – kérdezte Bella.
- Igen! – válaszolta ránézve Carlisle. – Szegény Forge nagyon jó barátja volt apádnak.
Bella beugrott Charlie-hoz, pár percre, aztán Edward haza vitte a lányt, és elbúcsúzott tőle.

*  *  *

Egy fodrászlány története

hetero

Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen "elintézett" egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzletbe: 190 magas, gyönyörű teste van, amit a szomszédos szoláriumban barnít kívánatosra, csodálatos barna szemek, elbűvölő mosoly, ami mindenkit elkápráztat. Mindenki szereti őt nyírni, a legtöbbször azonban hozzám jelentkezik be. Mivel a többi asztaltól különálló kis résszel rendelkezem a szalonban, gyakran meséli el üzleti ügyei mellett a legintimebb nőügyeit is, nem is törődve azzal, hogy mekkora izgalmat okoz nekem ezzel. Egy igazi vezérbikát képzeljetek el, aki nem horgonyoz...

*  *  *