SZEP
26
2014
SZEP
25
2014

Egyszer élünk...

hetero

Sohasem voltam oda a kosárlabdáért, tulajdonképpen alig ütöttem meg a közepes szintet a középiskolai felméréseken. Az egyetemen tovább folytattam a jól megszokott röplabdát, ráadásul kiskorom óta libero vagyok. A fogadó, a csapatban lévő legalacsonyabb lányok posztja, egyébként sem szeretek túlzottan sokat ugrálni. Mivel vett rá, hogy az ő „vegyes” csapatában legyek az egyedüli lány? Ki tudna ellenállni egy ilyen szempárnak..?
- Réka, kicsim... jobb kezes vagy. Miért akarsz jobb ziccert, a bal lábadról ugorva dobni?
- Bement, vagy nem?
- Itt nem ez a lényeg!
- Oh... értem. Eddig azt hittem, hogy pontokra megy ki a játék. – mondtam neki gúnyos mosollyal. Az egészből elegem volt már, órák óta játszottunk. – Nem tudhatok mindent elsőre.

*  *  *

Orális örömök

hetero

Megismertem egy lányt. Barna, hosszú, melírozott haja van. Szép, nagy, formás keblei. Szép arca, barna szeme, mosolygós szája. Puha, bársonyos bőre. Nagyjából 160cm magas. Kissé telt, így van mit fogni rajta. Épp az ilyet szeret(t)em. Nem, vagy csak nagyon szolidan sminkeli magát, illetve ékszereket se nagyon hord. Amolyan természetes szépség.
Az első csókunk az albérlete ajtajában történt. Nagyon jó volt. Ahogy ajkaink összeértek, majd szétnyíltak. Nyelvem az ajkához ért, aztán találkozott a nyelvével. Az a forróság! Az a bizsergés.
Imádok vele csókolózni. Imádom az ajkait, ahogy megduzzadnak és benedvesednek.
Ismerkedtünk egymás testével;
Rajta egy piros, testre feszülős ujjatlan fölső, farmer, rajtam ing, farmer. Fekszünk az ágyon egymás mellett összebújva és csókolózunk. Jobb kezem a hátát simogatja. Ujjaim a ruhán vándorolnak. Elfogy az anyag és...

SZEP
24
2014

Éjszakai élet

hetero

...ostorcsapásként pattognak a szenvedély szikrái rajtam, mint megannyi ördögi bűbájtüzijáték...
Hűvös éjjelen az ágyban langyos fuvallattal simogat a szellő, az ablak nyitva, meztelen várom hogy megérkezzen ő. Felettem a csillagos ég úszik el, puha paplant borít rám, a függöny gyenge lebegése, ütemes ringatózása elbágyaszt, a kellemes semmi földjére csalogat magával. Félig alszom már, szemem lecsukódik minduntalan. Éber akarok lenni, várom, nagyon várom őt. Egy levél sem rezdül idebenn, csak a csend zenél, itt andalog valami a testemben, végigvonul rajtam, valahonnan a gyomromból indul és terjed, mint egy fékezhetetlen lávafolyam, sem csont, sem hús nem állja útját. Minden sejtet magába fogad, felfal, átveszi az irányítást és elhatalmasodik rajtam…

*  *  *

Szétömlött fény

s/m, leskelődés, bilincs

Egy borongós öszi délelőtt találkozunk. A fákon már nincs semmi levél, kopaszon, szomorúan integetnek felénk a szélben.
Minden találkozást a kisgyermek örömével és izgatottságával várok. Már többször találkoztunk, és bár oly sok együtt töltött óra van mögöttünk mégsem unlak. Folyton változó hangulataid, egyéniséged ébren tartja az érdeklődésem. Már rég feladtam, hogy teljesen megfejtselek. Benned van a szűz félénksége, az okos szerető tapasztalt bölcsessége, a kiéhezett vággyal teli lány ösztönös mohósága, és egy tapasztalt örömlány sötét gondolatvilága is.
Egy kicsit sétálunk a szélben, gyönyörködöm a hajadban, ahogy a fuvallatok fáradhatatlanul próbálják a saját tűnékeny képükre formálni a bársonyos tincseket. Izgatott vagy, szinte fickándozol, majd kiugrassz a bőrödből, és folyton azt próbálod kideríteni mit várok ettől az...

*  *  *
SZEP
23
2014

Futó-kaland

hetero, vibrátor

Kihasználva a jó időt elhatároztuk, hogy futni megyünk. Felvette a feszülős nadrágját, mely frankón kiemeli formás, izmos lábait, kemény kerek fenekét, a fekete sport melltartóját, rá egy fekete, kapucnis futós felsőt. Én is szépen beöltöztem, majd mielőtt elindultunk volna, még beszaladtam a hálóba.
Visszatérve kezeim a hátam mögé helyeztem, mire már mosolygott;
- Mire készült?
- Gondoltam feldobhatnánk egy kicsit futást - mondtam és rákacsintottam.
Oda léptem elé és megmutattam kezem tartalmát; a gésagolyókat tartottam a markomban. Elmosolyodott.
- Kell némi síkosító a felhelyezéséhez.
Elővettem a másik kezem is hátam mögül, melyben a síkosító leledzett.

*  *  *

A legénybúcsú 1. rész - A tanúk körében

homo

- Ted, azt hiszem, mindjárt indulnod kell – szólt az ágyvégéből Loren, míg közben éppen a harisnyáját kezdte felhúzni -, ahogy nekem is lassan mennem kell. – majd hallottam lépteit az ágy mellett, majd fölém hajolt és megcsókolt, egyből kinyitottam a szemem.
- Jó ébresztő, de mi lenne, ha folytatnánk azt, amit elkezdtünk a délután folyamán – közelebb húztam magamhoz leendő feleségemet és újra megcsókoltam, kezeimmel máris a melltartóját kezdtem kigombolni, amikor is megfogta a kezeimet hátul.
- Nem lehet, Tina és Erika vár már rám, ahogy rád is a tanúid, emlékszel?
- Nem felejtettem el szívem, de gond, ha mégse mennénk el és inkább együtt töltenénk el az utolsó napunkat, mielőtt végleg összeházasodunk – közben visszament és a ruháját kezdte fel venni, amikor is visszanézett rám.

SZEP
22
2014

Angyali történet 13. rész – Judy története. 2. fejezet - A fiatalkor

gruppen, vibrátor, szűz, tini, diák

5.
Ilyen előzmények után utaztam el – pontosabban a fiúkkal együtt így utaztunk el – Fidzsire a szakiskolába. Ott Josi a gazdálkodás, mi Berty-vel a kereskedelmi szakra jártunk. Eleinte a legtöbb tantárgyunk közös volt, később, második és főleg harmadik évben egyre több lett az eltérő tananyag.
De kezdjük az elején. A fiúk szállását Josi apja intézte. Az iskola közvetlen közelében egy megözvegyült helyi nő hasznosította így a feleslegessé vált házrészt. Ebből adódóan a nő lakása és a kiadott szoba nem volt igazán elszeparálva. A háziasszony mindig látta, ha vendég érkezett a fiúkhoz. Mint pl. én. Az első év elég könnyű volt, sok szabadidőnk volt, amit szívesen töltöttünk kedvenc programunkkal, egymás felizgatásával és kielégítésével. Nem volt egyszerű ezt úgy bonyolítani, hogy a háziasszonyuk ne halljon semmit. Tett is jó néhányszor...

*  *  *

A szédület folytatódik... 2. rész

családi, anya-fia

Miután hazatértünk krétai nyaralásunkról, igyekeztünk normálisan folytatni kissé kisiklott életünket. Megbeszélésünk szerint, teljesen véget vetettünk annak a fajta kapcsolatnak ami Krétán alakult ki közöttünk. Én rendesen éreztem, hogy ég az arcom, mikor egy közös vacsinál apa egyszercsak szó szerint felszólított egy rövid élménybeszámolóra. Komótosan megtöröltem a számat, ittam egy korty vizet, ismét megtöröltem a számat...és szívem szerint egy mondatban összefoglaltam volna, hogy fantasztikusakat dugtunk, szét szoptuk - nyaltuk egymást anyával, keféltünk ágyban, tengerben, kádban, tus alatt...
Ehelyett beszámoltam, hogy milyen gyönyörű volt az idő, a tenger, finomak voltak az ételek, és a koktélok, és igen apa, te is nagyon hiányoztál...Utálok hazudni, de most muszáj volt. Anya megnyugodva, hálás tekintettel nézett rám. Persze nagyon nehezemre esett befejezni...