JÚL
09
2014

Héja nász az avaron 1. rész

hetero

A történetem egy baráti italozással kezdődött. Olyan társaságba kerültem ahol alig volt egy két barátom, de ők is eltűntek a fergeteges forgatagban. Így nem igazán tudtam mit kezdeni magammal hát gondoltam kicsit figyelem a társaságot hátha be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. A helyiség tele volt nagy kényelmes fotelekkel kellemes háttérben duruzsoló zenével. Tehát minden megvolt a tökéletes estéhez. Általában borozni szoktam, de a mai este túlzottan is meleg volt ahhoz, hogy fehéret vagy rozét igyunk így maradtam a Campari narancs kombinációnál. Amit igazán kedvelek. Csendesen egymagamban iszogattam két lányt vettem észre, ahogy kétkedve hallgatnak egy magas vékony rappersapkás srácot. Ahogy hallgattam őket a srác nagyban előadta milyen bulikban volt milyen nagy ember szóval mekkora nagy Ász. Miközben iszogatta az alkoholmentes citromos sörét. Gondoltam magamban, ha már az...

*  *  *

Az új énem felfedezése

hetero, közlekedés, leskelődés

Az ikrek születésnapja után, melyen Wendynek és a három üveg bornak nagy hatása volt rám, közel egy hétig sokkos állapotban voltam. A szégyenlős, illedelmes (de tényleg!) fiatal nő, aki még csak véletlenül sem mutatott magából semmit a férfiaknak, hirtelen különféle furcsa dolgokon kezdett gondolkozni.
Akárhányszor csak Dave szemeibe néztem és láttam, mit gondol arról a vad éjszakáról, reszketni kezdtem az izgalomtól. Akárhányszor csak a testvére rám szegeződő tekintetére gondoltam, ahogy Wendy és én egyre jobban kihívóakká váltunk, a reszketés csak még rosszabb lett.
Azokon a napokon erősen próbáltam megérteni, hogy mit érzek, hogy mi változott meg bennem. És miután végül sikerült rájönnöm mi történt, kénytelen voltam rávenni magamat, hogy el is higgyem...

*  *  *
JÚL
08
2014

Különleges szexélményeim 32. réssz

hetero

Sziasztok. Továbbra is szexelek a húgommal, akin még nem látszik semmi a terhességből, illetve pár régi szeretőmet kerestem fel mint például SZSZJ ét. De megint volt egy új élményem, egész élvezetes. Szóval a nagyvárostól északra van egy bezárt kavicsbánya. Még a rendszerváltás előtt zárták be, mert veszélyeztette a nagyváros belvizének a szintjét. Évekig üresen állt, a horgászok mekkája lett, aztán az önkormányzattal egy élelmes vállalkozó kibérelte. Belépőt szedett és szed, illetve van a bejáratnál egy kis boltja ami büféként is üzemel. Hamburger, horgász csali , háló stb. De mivel a bánya tava jó kilométer átmérőjű, a horgászok panaszkodtak, hogy aki a végén van, annak sokba tart előre jönni egy hideg sörért, jégkrémért. Ezért kitalálta a vállalkozó, hogy a másik végén is felhúz egy boltot. Na, ezt kaptuk meg mi megbízásként a cégünk. És...

*  *  *

Legkedvesebb szomszédom

hetero, szűz

Egy újabb nyári szombat délután. Odakinn a kánikulai melegtől szinte felfő az agyam. Még szerencse, hogy idebenn ilyen kellemesen hűvös a levegő. Szüleim egy pihentető wellness hétvégére mentek egy környékbeli csendes üdülőbe, ahol terveik szerint átvészelhetik e meleg napokat. Nővérem az idióta barátjával egy motoros találkozóra robogtak. Remélem ott is maradnak egy jó ideig. Legalábbis ebben reménykedem. Én idehaza lébecolok, és azon morfondírozom, hogy barátnő híján, végrehajtsam életem eddigi egyik legnagyobb maszturbálását. Legalábbis ez volt a terv. De mint mondani szokták, ember tervez, Isten végez, így ez a tervem sem sikerült úgy, ahogyan én azt oly gondosan megterveztem. Viszont így életem, tulajdonképpen a legelső és egyik legfrenetikusabb szexuális élményét voltam hivatott átélni, nem is akárkivel és akárhogyan.

JÚL
07
2014

Korai kalandjaim

családi, nyaralás, szűz, tini, unokatestvérek

Akkoriban még kissé félénk lány voltam. Barátnőimhez képest kissé magas, karcsú, közepes mellekkel és formás kis fenékkel. Vállamig érő aranybarna hajam és barna szemeim állítólag igencsak szépek voltak. Jó tanuló voltam és a sportban is jeleskedtem, így szüleim igazán büszkék lehettek rám.
Éppen, hogy csak meglettem 13 éves decemberben, már is úgy tekintettem magamra, mint megfontolt nőre. Az iskolában nem voltam se túl népszerű, se lúzer. A barátaimmal mindig sokat hülyültünk, az egyik fiú, a Zoli pedig olyan kedves és megértő volt, hogy komolyan fontolgattam, hogy járni kezdjek vele.
Egyik hideg hétvégén a szüleim váratlanul bejelentették, hogy elutaznak síelni, engem pedig átdobnak a rokonokhoz arra az időre. Bár nagyon mérges voltam rájuk, nem ellenkeztem így kikötöttem unokatesóméknál. Ők egy egész nagy négyszobás lakásban laktak, egy szoba a...

*  *  *

Késő éjjel a medencénél

maszturbáció

– Nem tudom elhinni, hogy ezt teszem – gondoltam magamban, ahogy ott álltam a félhomályban.
A vészkijárat halvány fényei gyengén megvilágították melegítőnadrágomat, trikómat, zoknijaimat és a tornacipőimet, amik már a padlón hevertek a férfiöltöző kellős közepén. Összerázkódtam, de nem a hidegtől, hanem az idegességtől, ami kezdett úrrá lenni rajtam.
– Csak úszom egyet – mondtam magamnak. – Ennyi az egész.
Este 9:15 volt, az uszoda 8:30-kor zárt be, és az utolsó kollégám boldog volt, hogy 9-kor távozhatott a munkából és hazamehetett. Nekem más dolgok jártak a fejemben, míg ők távoztak, türelmetlenül vártam a szokásos csacsogások és elköszönések végét, majd bezártam az ajtót mögöttük, miután feltálaltam valami hülye kifogást nekik, hogy miért nem megyek velük. De most csak én voltam itt és tudtam, hogy meg fogom tenni.

*  *  *
JÚL
04
2014

Bájos Bajkeverő 2. hét

hetero, anál

2013.12.09.
Egész vasárnap fura érzésem volt. Délig aludtam, aztán kajáltam, anyuval beszélgettem, majd visszavonultam a szobámba. Egész nap Ákos járt a fejemben. Nagyon jó volt vele kefélni. Nem is hittem volna, hogy ennyire jó… na meg persze azt sem, hogy valaha szétteszem neki a lábam. Most pedig nem tudom, hogy bánjam-e, vagy sem. Mikor más srácokkal kefélek az nem szokott felkavarni. Tudom, hogy egyszeri alkalom, és kész. Ő viszont nyomult rám. Nem akarok járni vele, sem érzelmi kötődést produkálni, azt meg végképp nem, hogy belém szeressen, de belőle simán kinézem a dolgot. Ő olyan típusnak tűnik, aki ha összebújik valakivel, akkor beleszeret. Én viszont nem akarok érzelmi kötődést. Tök jól megvagyok egyedül, nem hiányzik a szerelem, meg a vele járó dolgok. Persze ha jönne valaki, aki megfelel a feltételeimnek, akkor átértékelném a dolgot, de addig nem. Azt hiszem...

*  *  *

Családi szex

családi

Fiunk húsz éves korában megnősült, családot alapított, esküvő után az anyóshoz költöztek mivel ő özvegy volt, férje az esküvő előtt másfél évvel hirtelen meghalt. Nász asszonyunk takaros szemrevaló teremtés a lányáról nem is beszélve! Esküvő után kb fél évre elmentem hozzájuk mert a fiammal kellett volna beszélnem,de ők nem voltak otthon.
Le ültem kávéval üdítővel kínált minden szóba került még a szex is. Elpanaszolta nagyon hiányzik neki, ajánlottam az önkielégítést erre bement a szobájába és előhozott egy szép díszdobozt, aminek a tartalma különböző vibrátor síkosító, még egy felcsatolható műpénisz is volt. Megjegyezte ezek nem tudják az igazi hús vér faszt pótolni amibe igazat adtam neki.