Hírek

NOV.
4.
2020

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 2. rész

Péntek
Lorena a villamoson ülve, felidézte két otthoni szeretőjétől való búcsúját. A fiúk bár csalódottan, de elfogadták a lány költözését, és természetesen mindenképpen ragaszkodtak a búcsúszexhez. Sanyi újra érezni akarta a nő fenekének szorítását, amit az ellenkezés nélkül megadott neki. Szabi szintén kért egy utolsó anális együttlétet, ám Ő egy extra meglepetésben is részesült, mivel a csaj átvitte hozzá piros műpéniszét, amellyel eljátszadozott sztriptíz után, illetve hagyta, hogy dugás közben a srác is kedvére mozgathassa a három női testnyílásban. Elhessegette gondolatait, kinézett az ablakon, majd bizsergő puncival leszállt a szerelvényről.
Bal kezében ajándékszatyrokkal, a jobban fekete borítéktáskájával, valamint a combközépig érő, piros miniruhájába öltözve lépett be az egyik budai pláza billiárd termébe. Ezen a kibérelt részen mindenfelé emberek, többnyire fiatalok nyüzsögtek.


Egy velencei kalmár lánya 1. rész

Pio atya hozzátartozott a villánkhoz, mint a kaspókban a rózsák a bejáratnál. Apám neves velencei kalmárként élvezte az egyház kegyeit, édesanyám pedig egy személyes lelki támaszt Pio atyában. Hosszú, végiggombos reverendájával, szigorú, sötét tekintetével, és meglepően világi, majdhogynem hivalkodó hullámos fekete hajával.
Gyerekként nem értettem anyám kettősségét. Esténként bálakba járt, estélyeket tartott, botrányos hírű színészekkel, zenészekkel mulatott, másrészről pedig vallásos buzgalommal fogadta péntekenként Pio atyát, és órákig gyónt neki lakosztálya magányában. Aztán vacsoránál mindig kisimult arccal, megújulva ült le közénk, arcáról szent tisztaság sugárzott, mintha Szűz Máriára tekintettem volna.
Mi, gyerekek, vagyis a nővérem és én, együtt gyóntuk meg apró bűneinket, és imádkoztuk le a kiszabott büntetést. Sosem tapasztaltam magamon azt a fajta megújulást, amit anyámon láttam.


NOV.
3.
2020

Tanulás 2. rész - Butik

A későbbi hetekben kissé megeredtek az ég csatornái. Sokszor esett az eső, a természetjárás kilőve, vele együtt a természetben való fotózás is. De megtaláltuk a lehetőségeket! Nem ritkán előfordult, hogy még munkában, vagy onnan haza felé indulva üzenetet kaptam Gyöngyikémtől. Beletanult önmaga meztelen fotózásába, sőt, élvezni is kezdte azt. Sokszor érkezett tőle kép, a lucskos puncijáról. Ezeknek a képeknek a hatása többnyire vad kefélések voltak, amint beléptem a lakásba. Az esős hétvégéken is, egyre többször meztelen takarítással, főzéssel töltöttük a napokat. Gyöngyi szép lassan kezdte megszokni a meztelenkedést.
Az egyik hétköznap, mikor csak borús volt az idő, de nem esett, és a munkából hazaindulva, megint meztelen képet kaptam a szépségemtől, elérkezettnek láttam az időt, hogy tovább lépjünk megint egy szintet. Gyöngyi a konyhában várt rám meztelenül, én meg már az előszobából meztelenül mentem tovább a lakás belseje felé.


Irodai buli 3. rész - A rabló és a pandúr

– Mi a gond? – kérdezte a Dom, és Éva a hangjában már-már aggodalmat vélt felfedezni. Persze nehéz volt valóban kielemezni, milyen érzelmek vezérelték a férfit, mert épp ekkor hagyta abba a lány alapos és kitartó pálcázását.
Éva széttárt lábakkal feküdt a hátán egy asztalon. Elegáns fekete ruhája a derekára tolva, melléről lehúzva. Bugyija lucskos gombócként hevert valahol a nyers faasztal lapja alatt a padlón. Lába egy V betű két száraként feszült kétoldalt, a falhoz és egy állványhoz kötözve, lábfején ékszerként virított fekete magassarkú cipője.
Aznap este kitett magáért, igazi nagyvilági dámaként érkezett a Dom lakására. A férfi láthatóan elégedetten fogadta a babaszépségűre sminkelt, színházi eleganciával, illatosan, parányi lakkbőr táskával belibbenő nőt. Szinte azonnal a szexbarlangjába vezette, ahol az asztalra fektette, saját harisnyájával kötötte be a szemét, és válogatott játékszerekkel cirógatta végig a testét.


NOV.
2.
2020

Elítéled az anyát? 9. rész

- Eszter! Eszter! – tapsolt egyet. – De jó baszható milf lett belőled – mondta Viktor.
- Mit keresel itt? Hogy találtál meg? – kérdeztem felháborodva.
- Tudod jól mit tettél! Most pedig befelé! – kiáltott ránk, majd bezárta a bejárati ajtót.
Húgommal és a fiúkkal a kanapéra ültettek. Mindannyian megvoltunk ijedve. Viktor és az embere velünk szembe ültek. Viktor egy kis termetű, vékony, szakállas, kopasz, orosz ember volt. Az öltönyös férfi egy magas, kigyúrt, szőke hajú, szintén orosz volt. Nem ismertem őt.
- Tiszta meghitt otthon ez. Érzed ezt a kellemes családi légkört? – kérdezte és vett egy nagy levegőt az orrán keresztül.
- Mit akarsz?
- Az igazságot arról az estéről, hogy mit műveltél a fiammal.
- Nem tudom miről beszélsz.


Bence és az anyósjelölt

- Állandóan csavarog, sose mondja meg, hogy hova megy – szólt az asszony Bencére nézve. A fiú egy kicsit elkedvtelenedve hallgatta barátnője anyjának szavait, miközben a konyhaszéken ült. Ez már a sokadik alkalom volt, hogy hiába jött barátnőjéért.
Egész délután a randira készült és most nagyon becsapottnak érezte magát. Nem volt kimondottan szerelmes a lányba, de rendkívül csinosnak, kívánatosnak találta. Ráadásul Katika a szexben sem volt olyan suta, mint a hozzá hasonló tizenéves lányok. Ami annyira a lányhoz láncolta az a szex volt. Tulajdonképpen most sem az elmaradt diszkó miatt érzett csalódottságot, hanem amiatt, hogy nem élvezhette ma Katika testét. Bence már jó néhány lányt lefektetett, de egyik sem volt olyan vad, buja, nyitott és odaadó, mint Katika. Először találkozott olyan lánnyal, akitől nem tudott olyat kérni, amit az nem teljesített volna.


OKT.
30.
2020

Vágyakozó találkozás

Liza izgatott volt, a buszon rajta kívűl még páran voltak utasok a klimának nyoma sem volt, meleg izzadság csorgott a hátán ahogy felegyenesedett az ülésen és igazából most döbbent rá azt sem tudja mit keres itt..alföldön a semmiben egy ismeretlen tanyára tartva, tutti nem normális.
Nem szeretett volna tartós kapcsolatot, kilépett nem olyan régen belőle, szabadságra vágyott és annak szépségeire vagy éppen nyugalmára.
Estéit szextárskeresőn ütötte el, izgató volt pár beszélgetés de nem lett találkozó egyikből sem.
Hetek óta csak egy férfivel beszélgetett , tetszett neki szókimondása letisztult gondolatai magabiztossága. Izgató volt számára, így mikor szóba került a találkozó a tanyán azonnal igent mondott. Kellett már a törődés, kellett már az az izgató bizsergés testközelből.


Unokahugi 6. rész

Az éjszaka csendes és nyugodt volt. Kitti hozzám bújva az igazak álmát aludta, míg én ébren voltam, és az este történteken gondolkodtam. - Uram Isten, mit tettem? - tettem fel magamnak a kérdést. - Hiszen megcsaltam azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek! Ráadásul a saját tulajdon nővérével! Ahogy ezen törtem a fejem, egyre jobban furdalt a lelkiismeret. Töprengésemnek álomba merülésem vetett véget.
Reggel kipihenten ébredtem, Kitti már ébren volt, és csillogó szemekkel nézett rám.
- Jó reggelt! - köszöntött mosolyogva.
- Jó reggelt! - köszöntöttem én is. - Hogy aludtál?
- Jól, köszönöm. És te?
- Én is, bár nem sokat aludtam. Nem lett volna szabad ezt megtennünk.
- Miért? - nézett rám csodálkozva.
- Azért, mert szeretem a húgodat, és épp tegnap este csaltam meg a saját nővérével! - válaszoltam, nyugalmat erőltetve magamra.