OKT
17
2014
OKT
16
2014

Egy önfeláldozó feleség története

hetero, anál, férj-feleség

Házasságkötésünk után évekig igen szerény anyagi körülmények között éltünk Zsolttal, a férjemmel. Anyagi gondjainkat csak fokozta, hogy gyors egymásutánban két gyerekünk született, akik miatt otthon maradtam, és csak Zsolt keresetére számíthattunk. Nyolc évvel ezelőtt aztán felcsillant a remény, hogy kiemelkedhetünk a szegénység szorításából. A reményből valóság lett, aminek valóra váltásában nekem is fontos szerep jutott. Olyat kellett tennem, amire ugyan ma sem vagyok büszke, de nem is bántam meg.
Férjem akkoriban egyszerű beosztott alkalmazottja volt egy hatalmas biztosító cégnek. Munkájával nagyon elégedettek voltak és várományosa lett egy kinevezésnek, vezető beosztásba, kimagasló, álom-fizetéssel. Az állás elnyerése esetén minden álmunk, lakás, autó, külföldi nyaralás stb. elérhetővé válhatott. De az ára az én tisztességem volt, csak ezt előre...

*  *  *

Nem gyermek

hetero, tini

Mi értelme van ennek a nyomorult gimnáziumnak? A lány unottan nézett fel a táblára, magasról tett rá, hogy mi az önindukció jelensége, vagy, hogy mi van a mágneses energiával. Ki nem állhatta a fizikát, ahogy a matekot, és hasonló reáltantárgyakat sem. Utálta az egész iskolát, úgy ahogy volt – értelmetlen, ostoba és igazságtalan intézetnek találta. Vannak jó tanulók, de ők többnyire nem is éles eszűek, csak van seggük bemagolni azt a sok marhaságot.
Voltak persze tantárgyak, amiket kedvelt – a történelem és az irodalom. Ezek érdekelték, tanulás nélkül is jó jegyeket szerzett belőlük. Rendkívüli érzéke volt a művészetekhez, tehát az irodalomhoz is, a történelem meg már kiskorában is kedvenc témája volt – míg a többi kislány babázott, ő játék katonákkal játszott, amiket azért kapott, mert részeges anyja olcsóbbnak találta egy babánál. Aztán nem lett...

OKT
15
2014

Saját emlékek az edzőtáborból

hetero

Köszöntök minden olvasót! Vivien vagyok, de mindenki csak Vivinek hív, család és barátok is. Most fejezem be a gimit, a továbbtanulás miatt sokat kellett és kell tanulnom, ezért szakítottunk a barátommal októberben. Azóta nem voltam senkivel, de a "törődést" igénylem, hetente többször, megnyugtat, mégsem ugyanaz, mint egy rendes menet. Hiányzik egy igazi dugás, egyalkalmast nem akarok, több pedig nem fért bele az időmbe, de nyáron bepótolom. Bevallom, az öncirókához fantáziákat az oldal erotikus történeteiből szoktam keresni. Az írásbeli érettségit ki kellett pihenni, tegnap "lazítottam" egyet. Kerestem valami izgatót, és meglepve olvastam az "Edzőtábor" című történetet, aminek én vagyok az egyik szereplője. Nem gondoltam, hogy ennyire beindít, ha egy megesett sztorit a másik szájából visszahallok, nagyon felhúzott, visszagondolva újra átéltem, nagy élvezés lett a vége....

*  *  *

Tükör

hetero

Hétvégén vásároltam egy új tükröt. Elég méretes; 70*90cm. Szépen fel is szereltem az előszobában a falra. Ha elé állok, akkor a homlokomtól a térdemig minden látszik benne. Erről rögtön eszembe is jutott valami...
Türelmesen vártam, aztán végre eljött a pillanat. Épp egy új inget próbált fel és megcsodálta magát a tükörben. A világos ing alatt csak egy melltartó volt, míg alulról csak egy bugyi takarta testét. Mögé léptem és átkaroltam. A tükrön keresztül a szemébe néztem és kajánul mosolyogtam. Belecsókoltam a nyakába, közben szemeim a tükrön keresztül végig az ő szemét nézték. Nagyon szép barna szemei vannak. Nézem a szemeit, közben apró puszikat leheltem a nyakára, neki pedig lassan mosolyra húzódott a szája. Fordulna, de nem engedem; határozottan megfogtam a derekát. Jobb kezem az ing legalsó gombjához siklott. Próbáltam kigombolni; elsőre nem...

OKT
14
2014

Szilánkok 4. rész - Leszedálták a feleségem

gruppen, anál, leskelődés

A múltkor ott hagytam abba, hogy Detti egyszerre két pasival volt az albérletes lakásban.
Tamás az informatikus, akinek otthon alig-alig jutott ki a szexből, megkapta, amire szüksége volt - kétszer is elment a nejemben.
Az emailek tanúsága szerint utána is próbálkozott még párszor, hátha összejön egy-egy pásztoróra Dettivel, de nem járt sikerrel, hiszen a feleségem azért feküdt le vele (is) mert ő maga vágyott gruppenre, illetve közeli ismerősök voltak a munkahelyről, nem pedig egy vadidegen. Nem szánalomból, hogy Tamás csak ritkán jut otthon szexhez. Persze elhiszem, hogy Tamás beindult, hátha ezt a kapcsolatot rendszeresíteni lehetne.

*  *  *

Negyven felett

gruppen, férj-feleség

Barátom új felesége vitte a szót, mint mindig, a házasságuk óta egyfolytában.
- Aztán hazafelé jövet betértünk egy bolgár nudi strandra. Izgi volt. Jól lesült a fenekünk.
- Dokumentun? – vetettem közbe rutinszerűen.
- Mire gondolsz?
- Fényképre. A piros popsidról.
Meglepett, kissé izgatott tekintet, összenézés.
- Van.
- Láthatnánk?
Összenézés újfent. A friss menyecske felpattan, majd a képekkel tért vissza. Kicsit izgatott, de mutatja a képeket.
Hát tényleg piros volt a fenekük. Bár én inkább a borotvált puncit bámultam.
A feleségem mosolyogva nézte a képeket, de főleg engem.
Barátommal és korábbi feleségeivel többször nudiztunk együtt, így farkának látványa nem volt újdonság a számára. Azért persze most is megnézte.

OKT
13
2014

A kis utcalány

családi, diák, apa-lánya

Mónika, ma is mint minden este a törzshelyén állt, a Pennym*rk és a DM között, a járda szélén. Iskoláslánynak öltözve várt a nagy fogásra. Tapasztalata szerint a férfiak jobban buktak az ilyen ártatlan kinézetű „iskolás lányokra.” Igyekezett egy kis sminkeléssel fiatalabbnak mutatnia magát, hogy még jobbak legyenek az esélyei.
Sajnos az utóbbi hetekben elhagyta őt a szerencse. De ma éjszaka, muszáj, hogy összejöjjön a dolog. Legalább 300 euróra van szüksége, hogy a lakbérét ki tudja fizetni. Szerencséje, hogy koráról nem kell beszélnie, mert ránézésre nem látszott többnek 15 évesnél a szőke haja, 155 cm magassága, filigrán alakja és bájos pofija miatt. A potenciális kuncsaftok mindig lelassítottak, amikor meglátták őt a járdaszélén álldogálni. Egyszer egy férfitől 500 eurót kapott, hogy óvszer nélkül hagyja magát, ami kéthavi lakbért jelentett neki.

*  *  *

Tanulmányi kirándulás Margó...(-n-val-ba)

hetero, diák

Kora délután értem haza a suliból, minden frankó volt, anyámék "elutazva", éljen a szabadság.
Az ajtón viszont nem jutottam be, mert belülről kulcs volt a zárban. Na, ráfeküdtem a csengőre, meg a levélbedobó nyíláson kukkoltam befelé, hogy ki a rosseb van itthon, akárki is, nem hiányzott.
Nagysokára a látóteremben feltűnt Margó, aki mintha félig aludna, botorkálva közeledett az ajtó felé. Na, gondoltam, ez megint jól benyomott, aztán nem mer hazamenni, amíg ki nem józanodik.
Nagy nehezen kinyitotta az ajtót, a "szevasz"-ra csak valami motyogás volt a válasza, aztán én tipliztem befelé a szobámba.
Hát nem oda vackolta be magát?! A blúza, meg a szoknyája a fotelba lehajítva, akkor esett le, hogy tényleg: ahogy ajtót nyitott, csak kombiné és bugyi volt rajta.

*  *  *