A Zorró lány

Szavazás átlaga: 7.7 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 13.
Hossz: 15 688 karakter
Elolvasva: 783 alkalommal
A 18. szülinapom három részletben ünnepeltem meg. Első szeptember 14., a családdal. Dög uncsi, főleg, hogy alkalom apa befolyásos barátait is meghívni. Apa nem tagadta, hogy egy fieszes strómanja.
Második a hétvégén a gimis haverjaimmal egy erre a célra kibérelt étterembe ahol anyukám titkon a konyhából figyelt.
A harmadik ígérkezett a legjobbnak a Siófoki üdülőnkbe, ahol a gyerekkori barátaim és „sorstársaim” azaz pénzes apukák velem egykorú porontyai voltak. 8-kor kezdődött a buli és 9-re jött a sztriptíz táncos csaj. Alig ittunk, éppen csak a hangulat alapozására. Én egy elrabolt srác voltam, akit a Zorró lány megment, felszabadít a fogságból és a feszültségből egy lenge tánccal.
– Majd én leveszem, élvezd a láthatatlan érzést. Kezem fogva csupasz combját simogattatta. Derekát, hátát, majd mintha én tenném kigombolta a melltartóját. Hogy ne essen le hozzám nyomult. Kemény mellei voltak, szinte biztos, hogy szilikon cicik.. A nyakam nyalogatta amit alig páran láthattak. Hirtelen lekapta a fejemről a kis zsákot. Hirtelen nem láttam semmit. Ahogy jött vissza a látásom egy magas sarkú szandálban, tangában, még a mellein tartva a melltartóját ringatta csípőjét. Felém fordult és kiesett a ritmusból. Szemet takaró álarc ellenére is azonnal tudtam miért volt ismert az illat, a hang. A matek, fizika, angol tanárom volt előttem. Mellém táncolt és a fülembe súgta.
– Alex! Végig kell csinálnom, de kérlek maradjon kettőnk között.
– Természetes. – nyögtem, hiszen a gimi minden hím egyede kortól függetlenül szerelmes volt ebbe a csodás 30 éves nőbe. Itt ha több nem is történik, de már ezért csókolnák, nyalnák kezeim melyek a combja bőrét simogatta. Nem tudtam szárnyaltatni tovább eszmefuttatásom, mert már előttem is volt. Szabad kezével a kezemért nyúlt és a melltartója pántját megfogatta,  a másik kezével ellökte a mellét takaró rongy darabot. Előttem a két kézilabda nagyságú, formájú cicik. Fejem közre fogatta velük.  A farkam, már szakította szét a nadrágom.  Az ölével altestem, farkam simogatta. Nem bírtam magammal és a nadrágba élveztem. A shownak még koránt sem volt vége.  A tanárnőn kívül nem érzékelhette senki a balesetet. Segítségemre sietett, bár nem biztos jól tette.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.7 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. január 13. 14:16
#3
Nem volt ez azért olyan rossz, a belevaló tanárnéni megérte a pénzét, a fiú pedig sokat tanult.
5
Andreas6
2024. január 13. 07:45
#2
Primitív, ócska szöveg, nem tetszett.
-4
T
Törté-Net
2024. január 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1