Vállalati továbbképzés

Szavazás átlaga: 7.76 pont (92 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 12.
Hossz: 41 120 karakter
Elolvasva: 1 125 alkalommal
Egy országos nagyvállalat budapesti részlegénél dolgozom immár 25 éve informatikusként. Így túl a negyvenen azt hiszem, elégedett lehetek eddigi életemmel. Annának hívnak, férjem velem egykorú, ő is informatikus, az egyetemen ismerkedtünk meg. Mindkét gyerekünk már kirepült a házból, házasok, most már az unokákra várunk.  
Megismerkedésünk előtt mindkét nemmel volt kapcsolatom, igazából biszexuális voltam és vagyok. Leendő férjemnek elmondtam ezt, ő tudomásul vette, nem csinált gondot belőle. Felajánlottam neki, hogy legyen ő is jelen, ha nővel vagyok, akár mint néző, akár mint tevékeny résztvevő. Eleinte nem igazán élt vele, de egyik alkalommal, amikor otthon összejöttem egy pár napja megismert nővel, aktusunk közben hazajött. Ő is, alkalmi partnerem is meglepődött, egyikük sem tudta mit csináljon. Partneremet megnyugtattam, hogy a férjem tud a biszexualitásomról, őt pedig bíztattam, vetkőzzön neki, ha van kedve szálljon be. Én mintha mi sem történt volna folytattam a pina nyalását. Fél szemmel azért figyeltem a férjem, láttam nehezen dönt, de azután levetkőzött, mellénk feküdt, és egy hatalmas hármas szex alakult ki, ahol engem és partnernőmet is alaposan megdugott. Este már kettesben egy-egy pohár bor mellett átbeszéltük. Tetszett neki a dolog, de elmondta, ő engem szeret, velem akar szeretkezni, nincs szüksége másra, de nem akar meggátolni, hogy a nők iránti hajlamomat ne tudjam kiélni. Annyit kért, ha lehet ne legyen túl gyakori, és csak nő legyen. Azt nem tudná elfogadni, ha férfivel megcsalnám, még úgy sem, ha ö is jelen van. Nem akar osztozkodni rajtam senkivel. Elfogadtam érveit, megerősítettem, hogy férfiben más nem kell rajta kívül, de ha meglátok, megismerek egy csinos nőt, néha nem tudok ellenállni annak, hogy meg ne szerezzem magamnak. Lefekvés után összebújtunk és egy óriásit szeretkeztünk, férjem elég tekintélyes szerszámával kétszer is elrepített, mire ő is elélvezett.
Mindezt azért mondtam el, hogy aki olvassa a történetemet tisztában legyen az előzményekkel, azzal, miért nem tudom megállni, ha egy nő tetszik nekem, akkor azt megszerezzem, azzal lefeküdjek.
Vállalatunk minden évben a Balaton partján az egyik szállodában – azt teljesen kibérelve – két napos továbbképzést tart a felső és középvezetők számára, de két éjszakára bérelte a szállást, ne este kelljen visszautazni, főleg azok miatt, akik messziről és esetleg nem kocsival jöttek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 19 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.76 pont (92 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2024. február 5. 10:52
#10
Egészen jó írás, tetszett.
1
Éva596
2024. január 17. 22:26
#9
Igen, ha részletesen kifejtettem volna, még most is olvasnád. Ahhoz kellett, hogy Annát bemutassam, és ennyit elégnek találtam. Így már érthetővé válnak a cselekedetei. Az ott történtek szempontjából a prológnak semmi jelentősége nincs, de ha nem írom le ami abban van, akkor nem működik megfelelően a történet vezetése. Örülök, hogy tetszett.
1
Ez egy válasz Ulysses 2024. január 17. 21:16-kor írt üzenetére.
Ulysses
2024. január 17. 21:16
#8
Tetszett a cselekmény lassabban haladó felépítése. Kicsit furcsa volt a prológ, de gondolom a terjedelmi korlátok miatt lett csak egy egyszerű összefoglaló az előzményekről. Az akció nagyon érzékletes.  Szemet bántó hibát nem láttam benne.
1
Éva596
2024. január 12. 19:04
#7
Meg akartam mutatni, hogy ilyet is tudok. Nem szeretném, ha csak az s/m sztorijaimra emlékeznének. Az olyat valóban szeretem írni, azt hiszem nem is rosszul, mert ha nem is kedvelték meg, de sokan olvasták és kicsit azért már másképp viszonyulnak hozzá. De szeretem azt is, ha a két szexelő (vagy több) ember minden vadság, durvaság nélkül élvezi és élvezteti az együttlétet. Ne félj a vadságtól, mert az nem erőszak, az erőszakot én se szeretem, és nem kell erőszakosnak lenni, ha kicsit durvábban csinálják. Kell ide ez is, mint ahogy Lola light-os történetei (amik fantasztikusan jók) is.
1
Ez egy válasz kaliban 2024. január 12. 18:23-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. január 12. 18:57
#6
Kedves Andreas! Valahol a szexrabszolga művem egyik kommentjében írtam családi szexet (ott van miért) és homot (az is ott van miért) én soha nem fogok írni. Így efelől megnyugodhatsz. A homot elolvasom, elvileg az ugyanaz, mint a leszbi, csak mások a szereplők. A családit nem, arra mérges vagyok.
2
Ez egy válasz Andreas6 2024. január 12. 18:50-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 12. 18:23
#4
Csatlakozom Andreas véleményéhez! Érzéki, finom kalandot írtál le. Furcsa volt tőled ez az stílus, féltem, hogy a végére bevadul a dolog, de szerencsére nem. Nekem is nagyon tetszett!
1
Andreas6
2024. január 12. 08:39
#2
Általában nem vagyok a leszbi történetek rajongója, de ez az írás tetszett.
-1
T
Törté-Net
2024. január 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1