MÁR
27
2014

Egy tábori kaland 1. rész

hetero, tini

A gyerekeknek akiket a gimnázium négy és hatosztályos részére felvettek még augusztusban rendeztek egy két hetes ismerkedős tábort. A tábor az egyik Balaton melletti kis faluban volt, az erdő szélén.
Összesen tizenkét épület volt benne: négy - négy faépület a fiúknak és a lányoknak, egy a tanároknak, egy a gondnoknak és két kőépület a zuhanyzóknak és az ebédlőnek. Ezenkívül volt még itt egy kosárlabda, egy tenisz és egy röplabda pálya is. A tábort nagyjából másfél métees kerítés vette körül, bár ez a legtöbb helyen, különösen az erdő felöli oldalon kimondottan gyenge állapotban volt és könnyedén át lehetett mászni rajta.
Az idő fülledt és meleg volt, bár a napot felhők takarták el az érkezéskor. Esőről van szélről álomdni sem lehetett, ma pedig sem a Balatonhoz, sem a domb túloldalán lévő kis tóhoz nem lehetett kimenni. A gyerekek emiatt...

MÁR
26
2014

Zuhanyozás közben

hetero

A lány a zuhany alatt állt. Szép sötét hajáról gyöngyökben csorgott le habos, meleg víz. Puha, bársonyos bőrét simogatta a jóleső melegség, amitől saját érintését is egyre kellemesebbnek találta.
Rá gondolt. A fiúra, akit olyan rég látott, s annál erősebben áhította érintését. Lágyan, szinte cirógatva mosta magát, s már nem is igazán a tisztálkodás miatt tette mindazt. Kezei tudatosan nyúltak a legszebb helyekre, mintha ismét fel akarnák fedezni mindazokat a titkokat, melyeket Neki szánt. S amiket már önmaga annyiszor végigjárt édes fantáziák közepette esténként, amikor gyönyörre vágyott.
Ujjai lágyan siklottak végig gömbölyű mellein, le a hasán, ahol kissé el is kalandoztak. Majd lejjebb, a combjai közt pihentek meg hosszabb időre, ahol a sima kis kagylócskák várták a törődést. Halk sóhajban végződő morgást hallatott, miközben a húsos...

*  *  *

Erre vártam.

homo

Az egész néhány hónapja történt, mikor iszonyú hóvihar tombolt nálunk. Köztudott, hogy hozzánk ilyenkor csak óriási kerülővel közlekednek a buszok, mert nem tudnak feljönni a faluba vezető meredek, jeges úton. Emiatt több mint egy órával később érek haza. Egyszer pár barátommal rájöttünk, hogy ha a falu bejáratánál a főúton leszállunk és hazagyalogolunk, körülbelül felére csökken ez az idő, és legalább nem egy koszos buszon zötykölődünk.
Ennek már sok-sok éve. Azóta felnőttünk, szétszéledtünk.
Az idei tél sokkal hevesebb, mint akármelyik, amire én 22 éves fejjel emlékszem. Nesze neked globális felmelegedés... Aznap délelőtt a folyamatos havazás miatt meglógtam az egyetemről, viszont út közben szépen kisütött a nap, gondoltam, miért is ne mehetnék haza gyalog a hóban. Le is szálltam a buszról, ám mikor még csak pár perce gyalogolok, hirtelen...

*  *  *
MÁR
25
2014

Margit néni

hetero, tini

Margit néni az ötvenhét éves középhosszú göndör barna hajú asszonyos vonalakkal rendelkező hölgy volt. Egy kis faluban élt egy kockaházban. Valaha férjnél volt, de megözvegyült még a negyvenes évei elején. Azóta egyedül él. Szegény nem volt éppen szép arcú teremtés és az idő sem volt túl kegyes vele. Az évek múlásával rakodott rá pár kiló plusz, amitől kicsit teltebb volt, olyan asszonyosan. Az egyetlen plusz adottsága, amit az élettől kapott, és ami kiemelte kicsit a többi nő közül a faluban, az a két szép nagy melle. Ám mint olyan sokszor Margit életében most is homokszem került a gépezetbe. Margitot az élet megáldotta még egy tulajdonsággal is. Hogy ez jó vagy rossz azt rád bízom, hogy eldöntsd. Szerette a szexet, férjével sűrű és sokat művelték, de férje korán elhunyt és ő ott maradt egyedül. Mivel nem volt túl vonzó így a férfiak elkerülték. Nem akart...

*  *  *

A sperma Íze

gruppen, férj-feleség

A férjem már régóta rá akart beszélni egy hármas szexre, de eddig a világért sem voltam rá hajlandó, pedig bevallom, engem is izgat a gondolat, hogy ketten dugjanak meg. Ráadásul mindketten nagyon szeretjük, ha a puncimban egyszerre van a férjem farka és egy vibrátor, hatalmasakat szoktunk tőle mindketten élvezni. Azt is szeretem néha-néha, ha a vibri a fenekemben van, férjem pedig a puncimban, de őszintén szólva, nem vagyok igazán híve a fenekem dugásának.
Annyiszor mondtam nemet a férjemnek, hogy végül fel is hagyott a győzködésemmel. Egy ideje (majdnem egy hónapja) már nem feküdtünk le egymással, mert szegénynek annyi munkája volt, hogy alig volt itthon. A hét végére már előre megbeszéltük, hogy nem csinálunk semmi programot, végig dugjuk az egészet, mert mindketten már nagyon hiányoljuk... :) Időközben én kaptam magam, hogy egyre többször fordul meg a fejemben, hogy...

MÁR
24
2014

Érettségi ajándék 2. rész

családi, anya-fia

Carol éppen akkor érkezett vissza a bevásárlásból, amikor látta, hogy Tim és Brad megállnak mögötte. – Máris visszajöttetek?
- Van egy javaslatunk – vigyorgott Brad.
- Gyanúsan hangzik.
- Anyámmal lemegyünk a tóparti házunkhoz bezárkózni és előkészíteni a télre. Arra gondoltunk, hogy Timmel velünk jöhetnének. Csak két éjszakáról van szó.
Carol tudta Brad igazi indítékát, ami kockázatosnak tűnt, lévén az anyja is ott lesz. – Hát, miért is ne.
- Nagyszerű – mondta Brad gyorsan.
*****
Pénteken kora délután elindultak négyesben a házhoz. Tina vezetett, Carol pedig a hátsó ülést foglalta el. Brad gyorsan beugrott Carol mellé, így Tim számára Tina mellett maradt hely. A két órás autóút tartogatott néhány meglepetést.

*  *  *

Kurvát játszik a feleségem 4. rész

leszbi, nyaralás

Kiléptem, majd csendben becsuktam magam után a bejárati ajtót, és elmentem bowlingozni, hogy lekössem magam. Hogy mi történt a szobában, azt csak Kriszti elmondása alapján tudom elmondani.
Kriszti és Melinda hosszú percekig szótlanul ültek az ágyon és egymást méregették, míg nem Kriszti törte meg a csendet.
- Szóval, akkor te a lányokat szereted?
- Nem, azaz nem csak, pontosabb inkább a fiukat, csak néha akadt lányokkal is kalandom -felelte Melinda.
- Az igazság az, hogy én igazából masszőr vagyok, de elsősorban nők masszírozását vállalom. Gyuri is így akadt rám. Aztán az egyik telefonos beszélgetés alakalmával valahogy szóba került, hogy vállalnám-e, hogy a sima masszírozáson túl egy kicsit többet nyújtsak neked, és én elszóltam magam, hogy már volt kalandom nővel. Innentől kezdve addig nyaggatott, amíg elvállaltam, hogy ha úgy alakul tovább megyek...

*  *  *
MÁR
21
2014

Szülőmentes hét húgommal

családi, tini, testvérek

Sziasztok. Ez a történet rólam és húgomról, Nikiről szól, aki 14éves. Én 16 éves vagyok a nevem Dávid. A történet valójában megtörtént.
Nyáron a szüleink elutaztak egy hetes pihenésre Olaszországba, egy velencei hotelba. Szerencsére tudtunk ebédet készíteni vagy rendelni magunknak, így nem kellett a nagyszüleinkhez utaznunk erre az időre, így kettesben maradtunk húgommal. Ő egy nagyon szép lány. Körülbelül 170 centi magas, hosszú szőkés-barna haja és kék szemei vannak.
Az első napunk azzal telt el, hogy kihasználtuk a szabadságunk előnyeit. Így hát reggel amikor felkeltem készítettem magunknak reggelit, majd elkezdtem megnézni egy filmet. Lefeküdtem az ágyra, odavittem a reggelimet, majd elkezdtem nézni a filmet, amikor Niki csatlakozott hozzám.