JAN
16
2015

Riley 4. fejezet

gruppen, anál

Riley a valaha látott legnagyobb próbafülkében állt egy sor tükör előtt. Aznap már az ötödik üzletben voltak. Annyi ruhát vettek, amennyivel egy hadsereget fel lehetett volna öltöztetni.
Korábban a fiúk megnézték a harmadrangú társasházat, amelyben lakott, és mindketten dühbe gurultak. Nem volt biztonsági szolgálat, rossz volt a környék, a lakás pedig olyan régi és lelakott volt, hogy biztosra vették, egy éven belül lebontják. Miközben a lány összecsomagolt annyi holmit, amennyiről azt gondolta, elég két hétre, a fiúk folyamatosan dühöngtek. Riley nem értette, miért csinálnak belőle ekkora ügyet. Ennyit engedhetett meg magának, és bár nem volt tetőtéri luxuslakás, szerinte azért egész helyes volt. Azt javasolták, biztonsági háló gyanánt keresnek neki egy tisztességes lakást, mert történjék bármi, soha nem hagynák, hogy visszatérjen ebbe a lyukba. A lány...

*  *  *
JAN
15
2015

Péter és én

hetero

Évekkel ezelőtt történt az eset, mégis mintha tegnap lett volna…
Egy kis kocsmában dolgoztam, ami a lakásomtól negyed órára volt. A vendégkör szinte mindig ugyanaz volt, így hamar összebarátkoztam néhány vendéggel. Az egyik „cimborám” bemutatta a rokonát, Pétert. Mondta, hogy feltétlenül meg kell ismernem, mert teljesen egyedi stílusa van.
Hát tényleg az volt. Akár azt is mondhattam volna, hogy bunkó, de miután jobban megismertem, nem tudtam haragudni rá. Kedveltem őt. Megtudtam, hogy van élettársa meg egy kisfia. Ráadásul a hölgyeménnyel nem nagyon szívleltük egymást.
Péter egyre gyakrabban jött be kávézni, vagy csak egy kólát ivott és ment is. Nem nagyon beszélgettünk, mégis jó volt, amikor megláttam.

*  *  *

Éjszakai szórakozóhely 5. rész

gruppen, anál

5. Az egyik csütörtöki bulin itallal a kezemben nézelődtem a táncolók mellett, egyszer csak visítozva a nyakamba ugrik valaki és hatalmas csókot nyom az arcomra.
-Szia drágám - lehel a képembe egy kisebb italkereskedést. Lefejtettem a kezét és kis szünet után nagy nehezen beugrott, hogy az anyám barátnőjének a lánya az. Ahhoz képest, hogy háromszor, ha találkoztunk, egészen közvetlen volt. De a neve még véletlenül se ugrott be.
- Hát szia kedves. Jöttetek kicsit bulizni? – jópofizok, meglátva mögötte két hasonlóan ittas barátnőjét.
- Szombaton lesz az esküvőm! Utoljára még szabadon kitombolom magam. – üvölt a fülembe. Teljesen elázva visongott ezen egy percig a két kis picsa barátnőjével. Kikértem a pultból egy üveg pezsgőt és a kezébe nyomtam.

JAN
14
2015

Észrevétlen szerelem 5. rész

leszbi

Azt hiszem, elkerülhetetlen volt, hogy még ennek az élvezetes helyzetnek az ellenére is, végül az előtörő érzelmek mindent összezavarjanak.
Épp az asztalomnál ültem és a szokásos dokumentumok és e-mailok sorozatát gépeltem, mint minden nap. Diane-nek utoljára pár napja volt megbeszélése. Nagyszerű csapatot alkottunk. Mióta “besegítettem” neki, egyszerűen verhetetlen volt a tárgyalóasztalnál. Annyi megbízást kaptunk, hogy már kezdhettük igazán komolyan űzni az ipart. Habár Diane nemigen akart terjeszkedni. Nem szándékozott feladni azt a kényelmes munkatempót, amit a legtöbb jogászhoz képest folytatott.
Miután elküldtem az utolsó mailt is, visszatérve a postaládámba, láttam, hogy egy újabb érkezett. Egy olyan címről, amit nem ismertem. Megnyitva egy hosszú beszélgetést láttam. Valószínűleg véletlenül kapcsoltak be valahova. Az ilyesmi gyakran megtörténik egy...

*  *  *

Enikő

hetero, anál

Enikő az egyik legszebb nő, akivel valaha is találkoztam. Régóta ismerem. Amikor megismertem még nem tetszett, de ahogy felcseperedtünk, egyre kívánatosabb, szexi nő vált belőle. 28 éves, csupán 160 cm magas körül lehet, de én kedvelem a kistermetű lányokat. Vékony, enyhén kreol bőrű és fekete hosszú egyenes haja van. Az arca bájos és kedves, mindig mosolygós. Rengeteget fantáziáltam róla, hogy hogyan dughatnám meg egyszer. Már úgy éreztem belebetegszem, ha nem érinthetem meg a testének rejtett zugait, mikor történt valami:
Enikő férje jó ismerősöm volt, de azért nem voltunk barátok. Egyszer Enikő munkahelye előtt mentem el. Gondoltam beköszönök neki, így bementem hozzá. Egy pékségben dolgozott, így mikor megpillantottam az üzlet dolgozóinak az egyenruhája, fehér nadrág és felső volt rajta, valamint egy pici, talán kb. 37-es fehér klumpa. Ébenfekete haja fel volt...

JAN
13
2015

Riley 3. fejezet

gruppen, regény

Három és fél órával később Cade a lift hangjára ébredt. Trevor hosszú léptekkel, mohón lépett be. Meg sem állt, amíg az ágyhoz nem ért, Riley mellé. Cade nem ébresztette fel, csak kisimította a haját az arcából, és gyengéden megfordította, hogy barátja jól láthassa. Pontosan erre az elakadó lélegzetre és halk füttyentésre számított.
– Gyönyörű – suttogta Trevor. – Tökéletes.
Cade pillantása arról árulkodott, hogy még nem látott semmit, és felemelte a lány testéről a takarót. Barátja mély levegőt vett, elszakította tekintetét a lány testéről, és olyan arckifejezéssel nézett a másikra, ahogy egy gyerek néz az ajándékokra a karácsonyfa alatt. Úgy néztek össze, ahogyan csak hosszú évek ismeretsége után lehet, valami mélyebb és melegebb volt köztük egyszerű barátságnál. A pillantásuk arról árulkodott, hogy mindketten tudták, mi...

*  *  *

A beavatás 1. rész - A kezdet

hetero, tini, diák

Délután 5 óra felé járt az idő. A kocsi leparkolt a kollégium előtt. A sofőrülésről egy nő szállt ki. Kinyitotta a hátsó ajtót és beszólt a lányának:
- Kriszti, kicsim, szállj ki! Nem lesz itt olyan rossz, hidd el!
A hátsó ülésről kelletlenül kiszállt egy 15 éves lány. Magas volt, barna haja a derekáig ért, fekete pólót és mini farmernadrágot viselt.
- Szerintem pedig igenis rossz lesz! Fogd már fel, hogy nem akarok kollégiumba menni!
- Ugyan, kicsim, hagyd már ezt! – Gyere, menjünk be!
Kriszti dühösen bevágta a kocsi ajtaját, és anyja mögött belépett az épületbe. Az előtérben egy fiatal férfi fogadta őket, papírokkal a kezében:
- Jó napot kívánok, Fekete Zoltán vagyok.

JAN
12
2015

A hipnózis 2. rész

családi, leskelődés, anya-fia

Hazamentem és kifeküdtem a szobámban. Szerencsére senki sem volt otthon. Anya elment shoppingolni az unoka tesójával, apa pedig elutazott Bécsbe az új munkahelyére. Elővettem a telefonomat és a filmek mappába kapcsoltam. Elsőre anya fürdőszobás filmje jött ki, már nem is emlékeztem rá, még a tavasszal csináltam. Ágit akartam megnézni amint segbe dugom, de most kíváncsi lettem és elindítottam anyát. Tavasszal volt egy nap, amikor apa nem volt itthon és kihasználtam az adódó lehetőséget, és meglestem anyámat fürdés közben. Nem csak leskelődtem, hanem a kulcslyukon keresztül, fel is vettem az egészet, egy ideig erre maszturbáltam, de mostanában inkább Ágit nézem, vagy dugom. Szóval elindítottam a videót és néztem, amint anyám elkezd vetkőzni. Még tavasz volt, és volt rajta ruha. Szépen vette lefele egyiket a másik után. Ott kezdett izgalmas lenni, amikor már csak a harisnya és a...

*  *  *

Kaland a Swinger klubban 4. rész

gruppen, férj-feleség, anál

Nem volt nehéz a filmezés helyét megtalálni, mert abban az irányban voltak a legtöbben,alig tudtam utat találni,hogy odajussak. A félhomályos folyosón Zoltánnal találkoztam.
- Azt hittem, nem vagy kíváncsi a szexi feleségedre - mondta
- Dehogynem, csak akadt egy kis kalandom az imént - feleltem,de szerintem látszott is rajtam, hogy ki vagyok facsarva
- Gyere megmutatom,hol van a forgatás, de csendben kell lenni, ne zavarjuk a munkát! - mondta
Követtem Zoltánt, aki a nagy terem folyosóján igyekezett az egyik ablakhoz. Már sokan leskelődtek minden lehetséges nyíláson, mindenfelé félmeztelen testek, kéjsóvár nők és férfiak figyelték a műsort.
Sikerült egy ablaknál elhelyezkednünk.