Pat

Szavazás átlaga: 7.71 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 13.
Hossz: 70 361 karakter
Elolvasva: 745 alkalommal
1. fejezet

Patricia a fején keresztül magára húzta a fekete testhezálló ruhát és a tükörbe nézett. Hosszú barna haja összekuszálódott, de azt egy fésűvel rögtön meg is igazította. Fehér fityulát tűzött a hajába és fehér kötényt kötött maga elé. Kinyújtotta a nyelvét a tükörképére, aztán gondolt egyet és egy mozdulattal föltűzte a haját. Az órájára nézett és rögtön megállapította, hogy sietnie kell, mert nemsokára jönnek a vendégek.
Mikor a konyhába ért ott már nagy volt a sürgölődés. Liz Miller házában mindig hatalmas partykat rendeztek. Mire hajnalban elment az utolsó vendég is, Pat már alig állt a lábán, de ez a nap még csak most kezdődött számára igazán. Dolly a szakácsnő parancsokat osztogatott és rögtön észrevette, amikor Pat belépett.
– Ott a tálca a poharakkal töltögetheted, amíg nem jönnek a vendégek, utána úgysem látunk, mert benn leszel a szalonban – szólt rá és már el is fordult, hogy valaki mást is utasítgasson. Ekkor Armand, a főkomornyik jelent meg az ajtóban és fensőbbségesen szólt oda Dollynak
– Megérkeztek az első vendégek, indulhatnak a lányok a tálcákkal.
Pat megkönnyebbülten felsóhajtott, és rögtön föl is vett egy poharakkal teli tálcát. Bizonytalan léptekkel indult be a szalonba, mert nem számított arra, hogy a tálca ilyen nehéz lesz. Remélte, hogy megszokott ügyetlenkedései most elkerülik, és nem fog semmit leejteni vagy elrontani. Szerencsére a vendégek szomjasak voltak, és hamar elkapkodták a poharakat, így hát nem kellett sokáig cipelnie a teli tálcát. Közben arra gondolt, hogy másnap bármennyire is fáradt lesz, tanulnia kell, mert már csak egy hét van hátra a vizsgákig. Egyetemre járt, és a lakásért cserébe itt dolgozott Liz Millernél, mint szobalány, ilyen partyk alkalmával pedig besegített a felszolgálóknak. Utálta ezeket a partykat, de a külön kereset, amit a felszolgálásért kapott, nagyon jól jött neki.
A társaság közben kiment a kertbe, és az úszómedence körül csoportosultak. Pat vigyázott minden lépésére. Nem akart a súlyos tálcával együtt elesni. Ez a második adag még nehezebbnek tűnt, mint az első.

Mark elég későn ért a partyra. Sokat gondolkodott, hogy eljöjjön-e, de aztán mégis rászánta magát, hogy megmutatkozik a társaság előtt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 32 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.71 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Tiltakozó77
2024. január 13. 23:49
#4
Szinte megszokottá válik az 50 000 feletti karakterek száma.
Stílusodról és a romantikádról senki kedvéért nem mondj le:  Ez  a NÉVJEGYED!
10.p.
1
kaliban
2024. január 13. 14:00
#3
Az első rész végén én is azt hittem, hogy totális tragédiába fordul a történet, de a végére csak sikerült visszabillenteni a mérleget és jó irányt vett a sztori.  Romantikus, érzelmes, megrázó és megható volt. Nekem nagyon tetszett.
5
Andreas6
2024. január 13. 08:59
#2
Megható írás, hozzá nem értő orvosokkal a vége felé. Jobban örülnék legközelebb egy tragédiamentes műnek.
-6
T
Törté-Net
2024. január 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1