A pap 4. rész

Szavazás átlaga: 7.76 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 19.
Hossz: 13 976 karakter
Elolvasva: 1 030 alkalommal
Gizella odaadása, fiatalos bája, és a kemény roppanós teste nagyon a kedvemre való volt. Ki is használtam minden adódó alkalmat arra, hogy örömömet leljem a lányban. Majdnem minden éjjel a szobámba hívtam, hogy boldoggá tegyen, de előfordult, hogy nappal is dugtunk. Úgy vettem észre ez Gizinek sem volt ellenére, sőt kifejezetten kereste az alkalmat, hogy mikor, és hol tud örömet szerezni. Könnyen tanult, hamar megtanulta azt is, hogyan tudd szájjal kielégíteni. Már csak az anális beavatás volt vissza, amire hamarosan sort kerítettem. Előre látóan vazelint is beszereztem, minden készen állt a különleges estére. Amikor mellém bújt az ágyba meztelenül, csókokkal kényeztetett, hamarosan a szájába vette az ébredező férfiasságom. Nem kellett sok, és már keményen feszültem a szájába.
– ma egy különleges dolgot fogok mutatni neked, ha ügyes leszel megjutalmazlak.
Hasra fordítottam, a lábai közé térdeltem, és vastagon bekentem a ráncos ánuszát, és a farkam hegyét is. Ijedten, félve nézett vissza rám.
– Meglátod nagyon jó lesz, csak fogadj szót mindenben.
A farkam végét a nyílásához érintettem, körbejártam a lyukat, mielőtt finoman előrenyomtam. Meglepetten felnyögött, arcát a párnába temette, és görcsösen markolta a lepedőt. Még csak a makkom tűnt el a szoros kis lyukban, de már ez is nagyon izgató volt.  Lassan haladtam, amíg teljesen bent nem voltam. Finoman mozogtam amíg tövig elmerültem benne, csodálatos volt. Éreztem, ahogy kemény fenekének izmai kitágulnak a behatoló körül. Iszonyatosan szűk volt még mindig és félelmetes módon szorította a rudamat. Gyorsítani kezdtem, ki-be mozogtam, és figyeltem, hogy hogyan tűnik el a farkam a szűk kis seggében. Párszor löktem rajta egy kicsit, aztán majdnem teljesen kihúztam, hogy azonnal vissza döfjem fegyverem az izmos, szoros seggbe. A gyönyör teljesen elborította az agyamat, egyre szenvedélyesebben dugtam. A heréim megfeszültek és az élvezet hullámzása végigfut a gerincemen. Hörögve élveztem a lányba, pulzáló segglyuka ráfeszült merev farkamra, hogy még jobban fokozza a gyönyörömet.
Izzadtan, zihálva borultam rá, majd egy kis idő után elégedetten fordultam le róla.
– Nagyon ügyes voltál . – simogattam meg a kemény fenekét.
Másnap reggel a konyhában reggeliztem amikor Vera mama mellém állt.
– A fiatal úr igen elhanyagol engem, mióta ez a fiatal szuka az ágyába került – jegyezte meg sértődötten.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.76 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!