A+ A-

Egy véletlen találkozás, na kivel? Persze, hogy Vele

Nem gondoltam volna, hogy újra összefutok Kingával. Nem tervezett, teljesen a véletlen játéka volt. Szeles, hűvös október reggel volt, szerda. Felöltöztem, elköszöntem menyasszonyomtól és elindultam az edzőterembe. Dolgom végeztével még elmentem bevásárolni az aznapi kajához, amikor megláttam őt. Egyedül volt, egy bevásárlókocsit tolt maga előtt. Hosszú sötét haja kikandikált fehér kötött sapkája alól. Nem vett észre először, csak egy kis idővel később, amikor már a kasszához álltunk mindketten. Láttam a meglepődöttséget az arcán egy kis zavarral kísérve. Mit ne mondjak, én sem számítottam rá. Már-már szinte feledésbe merültek a közös kalandjaink amik így közel egy év távlatából fe-felrémlettek. Köszöntem neki, egy puszit adtam az arcára és rövid beszélgetsébe elegyedtünk, amíg kivártuk , hogy ránk kerüljön a sor. Megtudtam, hogy előző este jött , de csütörtök délután már megy is vissza. Hazudnék, ha azt mondom, hogy nem dobbant meg a szívem újra. Erősnek éreztem magam és határozottnak. Percekkel később már az autóhoz tartottunk a parkolóban. Felajánlottam neki, hogy hazaviszem, mivel bussza volt és nem szerettem volna, hogy bevásárlószatyorral a kezében utazzon ebben a hidegben. Természetesen elfogadta és én abban a percben tudtam, hogy nem kellett volna. Nem azért, mert számítottam arra, hogy bármi is fog történni, aminek nem kéne. Csak egyszerűen nem gondoltam, hogy jó és korrekt dolog. Beült az autóba és mondta, hogy ha lehet, inkább igyunk meg valamit, nem szeretné, hogy együtt lássanak minket a házuk és az utcájuk előtt, mert az emberek beszélnek. Sokat és hülyeségeket és egyikünkre sem vetne jó fényt. Nem mint ha hónapokkal ezelőtt nem szeretkeztünk volna, de mindegy.
- Ez így akkor nehéz lesz. mondtam- mivel ez egy kisváros és nincs olyan hely, ahol ne láthatnának meg minket. Egyébként sem kell titkolóznunk, hiszen két régi ismerős,barát találkozik és megiszik együtt egy kávét minden hátsó szándék nélkül. Elkacérkodtam a gondolattal, hogy felhívom az akkor épp üres lakásomba és ott megiszunk valamit. De elhessegettem, mígnem ő közbevágott.
- És mi lenne,ha hozzád mennénk fel? Persze ha egyedül vagy és nem zavar, hogy velem vagy.
Nem tudtam mint mondani, mint hogy de,persze menjünk. Ott biztos, hogy nem látnak meg , nem keverik össze a szálakat. Ejj de rossz érzés fogott el ismét. 10 perc autókázás után a lakásom parkolójában voltunk, majd a lakás ajajában. Kinyitottam előtte az ajtót, beengedtem.
- Érezd otthon magad, mit szeretnél inni? Kávé, üdítő, tea? Vagy valami alkohol?
- Egy narancslé megteszi, szívószállal, köszönöm-válaszolta.
Elvettem a kabátját és felakasztottam. Bombán nézett ki, nem tudtam levenni a szemem róla. Egy hosszú egyberuha volt rajta, sötét színű, csillogókkal kirakva a mellrésznél, alatta egy harisnya. Haja kivasalva hullott vállaira. Töltöttem magamnak is egy italt és leültünk a nappaliban. Lábait keresztbe rakta combján , karjával a kanapé támláján végignyújtózkodott és féloldalasan felém fordult. Ruhácskája fel-felcsúszott kívánatos combjain, amit rögtön meg is igazított. Láthatta rajtam, hogy oda-odapillantok, mert egy idő után már nem foglalkozott vele és hagyta, hogy a ruha szára oda mászzon,ahová csak szeretne. Sötét harisnyája szálain halványan kivehető volt hófehér bugyija. Istenem, éreztem, hogy elgyengülök. Ez a nő az én kriptonitom. Egyszerűen olyan hatással van rám, amilyen hatással soha senki. Beszélgettünk az életünkről, sztorizgattunk, de nem tudtam levenni a tekintetem a csókos, telt ajkairól, kacér melleiről és formás alakjáról. Nem tudtam betelni a látvánnyal. Már lassan 40perce beszélgettünk, amikor csörögött a telefonom. A menyasszonyom volt. Hírtelen nagyon zavarba jöttem és elöntött a forróság. Mondtam Kingának, hogy egy pisszenést se, mert ez el fog tartani egy darabig. Munka közben hívott fel, ilyenkor van 10-15perc szabadideje. Felvettem a telefont , közben Kingus teljesen közel ült hozzám és váratlanul, minden előzmény nélkül kezét a combomra tette és végigsimította egészen a farkam irányáig, majd odalra fordította a fejét és lassan, érzékien megcsókolta a nyakam,amit én mély lélegzetvétellel nyugtáztam. Próbáltam eltolni magamtól, de nem hagyta abba. Izgatott és izgatta, hogy telefonálás közben játszadozik. Régen is csinálta ezt, de azt hittem, hogy kinőtte. Ezek szerint mégsem. Bevallom, engem is izgalommal töltött el a szituáció. Lassan megérintette a mellkasom és hátradöntött a kanapén. Finoman kigombolta a sliccem és bekapta félig merev farkamat. Szopogatta és verte , miközben a sóhajaim egyre mélyebbek és hangosabbak lettek, amit a menyasszonyom szóvá is tett.
- Dehogyis, nincs semmi szívem, csak itt fekszek a kanapén és elnyújtóztam egy kicsit. Na de folytasd és mit csinált Nóra ezután?- ráztam le.
Néztem, ahogy a volt szerelmem most már kőkemény faszomat veszi kezelésbe, mélyen bekapja és a golyóimmal játszik. Felhajolt hozzám, a fülembe súgta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2018. 05. 5. szombat 10:54
Közepes....
#12 cscsu50 2018. 01. 17. szerda 19:20
elmegy
#11 zoltan611230 2018. 01. 16. kedd 07:29
Jó kaland.
#10 Pavlov 2018. 01. 16. kedd 00:24
Jó kis élmény lehetett. De azért átnézethetted volna valakivel...
#9 sunyilo 2018. 01. 15. hétfő 19:11
Ez jó lett.
#8 JakeAmazing 2018. 01. 15. hétfő 16:55
Hasonló telefonos rész nekem is régóta tervbe van véve. Persze csak történetben.
#7 listike 2018. 01. 15. hétfő 08:41
Jól sikerült.
#6 veteran 2018. 01. 15. hétfő 08:14
Az én telefonom hamar lemerült volna.
#5 genius33 2018. 01. 15. hétfő 07:56
Fincsi nyes
#4 Andreas6 2018. 01. 15. hétfő 06:43
Akkor milyenek a hűtlenek?
#3 A57L 2018. 01. 15. hétfő 05:18
Jó kis kaland volt.
#2 vakon54 2018. 01. 15. hétfő 02:27
Ijenek a hűséges férjek.
#1 Törté-Net 2018. 01. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?