Ki vagyok én?

Szavazás átlaga: 7.65 pont (57 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 31.
Hossz: 18 274 karakter
Elolvasva: 693 alkalommal
A szerelmem talált magának valakit, akivel ugyanúgy szeret együtt lenni, mint velem. A kapcsolatunk elején, őszintén elmondta, hogy ő nem fog életfogytiglant fogadni senkinek, ha lehetősége lesz, akkor párhuzamosan mást is a kegyeiben részesít. Akkor annyira szerelmes voltam, hogy ezt szinte meg sem hallottam, és azt gondoltam, hogy én mindent meg tudok neki adni, és nem fog soha kikacsintgatni, annyira magamba bolondítottam.  
Elmúlt a ? Ő azt bizonygatja, hogy imád engem, de az a másik egy új szín az életében.
Eddig azt hittem csak az exével kell harcban állnom, és már azt is gondoltam, hogy nyerésre állok, hiszen nem veszi föl a telefont, mikor az a nő keresi, aztán jött ez az új szín. Most mi lesz?  
Már több mint egy éve, egy társkeresőn ismerkedtünk össze. Annyira jó pasi, ezer meg ezer nő jelentkezett be nála, és ő engem választott, vagyis most már tudom, hogy engem is. Hétvégenként találkozunk, de akkor annyira intenzíven vagyunk együtt, a szeretkezéseink olyanok, hogy tényleg úgy érzem, beleremeg a föld. Ez szó szerint is így van, mert volt olyan éjszakánk, hogy másnap reggel megnéztem a szeizmológiai jelentéseket, mert nem akartam elhinni, hogy csak én éreztem azt a rengést.  
Ezen a hétvégén is találkozunk. Kijött elém a pályaudvarra, beszálltam mellé a kocsiba. Nevetve, szerelmesen nézett rám. A haja megváltozott, levágatta. Beletúrok a kezemmel, megcsókol. Minden csókjánál röppennek a pillangók a gyomromban. Meddig fog még tartani ez a ?  
Egy étterembe megyünk vacsorázni, aztán annyira be vagyunk indulva egymásra, hogy már a parkolóban, a kocsiban egymásnak esünk.  
– Menjünk hátra – adja ki a parancsot, és mint a tinik, a kocsi hátsó ülésén szeretkezünk.  
Ott ül előttem az álló farkával, és én úgy érzem annál nincs jobb dolog a földön, mint amire készülök, hogy beleüljek, magamba fogadjam, egyesüljünk. Vadul csókol, harapja a számat, aztán a mellbimbómat is, és még ezt is imádom benne, hogy vadul, harap, keményen dug meg. Előtte el sem tudtam képzelni ilyen szeretkezést, csak a gyengédségre, simogatásokra és kényeztetésre vágytam, de ő megismertetett a kemény szexel is. Igen, akartam, hogy keményen dugjon meg, és éreztem, hogy ilyenkor mennyire beindul. Bármit megadtam neki, csak legyen velem, fogadjon el.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.65 pont (57 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. január 31. 18:03
#10
Nekem tetszett. Nagyon jó, ahogy bemutatod, hogyan változik át, a rajongás, bizonytalansággá, majd 
félelemmé. Tetszik, a lány hozzáállásának változása, ahogy fokozatosan önmagára talál, ráébred a kiszolgáltatottságára és kiábrándul a fasziból.
2
Arya
2024. január 31. 17:51
#9
Szeretem az olyan sztorikat, amiben van fordulat, izgalom és eredeti ötlet. Ebben mindez megvan.
A stílus a sajátod. Szerintem ez se rossz. Talán kicsivel több párbeszéddel fel lehetett volna dobni, de az is lehet, hogy csak én látom így. 
Kíváncsi vagyok a lányok sorsára.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 31. 11:12-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. január 31. 11:12
#8
A közepes az írásom színvonala, vagy a történet témája, vagy a férfi főszereplő negatív személyisége? Itt egy narcisztikus férfit és egy olyan lányt szerettem volna bemutatni, akik nem passzolnak, hiszen a lány nem hódol be. A narcisztikus embereknek olyan társat kell keresniük, aki teljesen behódol nekik, vagy...kezeltetni kell magukat, ami csak akkor lehetséges, ha beismerik, hogy ők azok, aminek nagyon kicsi az esélye, mert jól érzik magukat az életben, és mindig akad olyan aki behódol. A következő történeteim már sokkal inkább az élvezetet mutatják be és nem foglalkoznak az érzésekkel.
2
Ez egy válasz veteran 2024. január 31. 03:54-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. január 31. 11:05
#6
Elfogadom, ha te így érzed. A történetben a lány személyiség fejlődését próbáltam bemutatni. Szerintem a végén már nem kellett őt sajnálni, hiszen öntudatra ébredt és erőt mutatott, ki tudott szabadulni egy mérgező kapcsolatból.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. január 31. 06:53-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. január 31. 09:45
#5
Tetszett az írás, sok lány tanulhatna belőle, de sajnos ők nem fogják ezt elolvasni.
3
Andreas6
2024. január 31. 06:53
#4
Sajnálatra méltó a lány, a pasit ki kellene miskárolni.
1
Kékég
2024. január 31. 05:48
#3
Lola. Megértem az üzeneted, kár, hogy az István félék nem biztos. Nagyon jó írás. Szex és érzelem hullámzás. Köszönöm, hogy megírtad.
3
veteran
2024. január 31. 03:54
#2
Nem szeretem az erőszakot, ezért közepes.
0
T
Törté-Net
2024. január 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1