ÁPR
03
2018

Barbara 1. rész

családi, apa-lánya

A nyári szünidő elején kezdődött.
Apával az évzáróról tartottunk kocsival hazafelé, kezemben a bizonyítványomat szorongattam. Kinyitottam és próbáltam elolvasni a leírtakat, ami nem mindig sikerült.
- Ügyes vagy Barbi, látod sikerült befejezned az iskolát - nyúlt át Apa, és megsimogatta a fejem.
Igaz nem volt könnyű, százig el tudok számolni, az összeadás is megy, és szótagolva tudok olvasni is. Ezt az iskolát a hozzám hasonló gyerekeknek találták ki. Jártak ide nálam butább, és nálam kicsivel okosabb gyerekek is. A bizonyítványból egy pecsétes papír csúszott ki, amin a következő állt nagy nyomtatott betűkkel:
„ A gyermek értelmi fogyatékos, továbbtanulása nem ajánlott.”
Hamarosan haza értünk, amíg Apa bejárt a garázsba én bezártam a kaput, mert nálunk mindig zárva kellett lenni kapunak, és ajtónak is. Azért, hogy csúnya idegenek nehogy be tudjanak jönni.

*  *  *

Fogadás

hetero, anál, tini

Hanna letette a lapjait az asztalra:
- Full. Hármasok és kilencesek. - jelentette be magabiztosan.
Samantha egy pillanatig csalódott arcot vágott, majd szélesen elvigyorodott.
- Négy ici - pici kettes. - mondta a kártyáit kiterítve.
Ezzel kinyúlt és a zsetonkupacot maga elé húzta.
- Csaltál. Nem tudom hogyan, de csaltál.
- Duzzogj csak! Becsületesen győztelek le. Ami pedig a nyereményemet illeti... - mondta Samantha, majd egy kis drámai szünet után folytatta:
- ... holnap este az öcsém a városba jön a hétvégére.
- Ne! Kérlek ne Pete-et! - nyögte Hanna.
Samantha ügyet sem vetve rá, vigyorogva folytatta:
- Hármasban elmegyünk vacsorázni, azután visszajövünk az albérletbe, ahol engeded hogy megdugjon...

*  *  *
ÁPR
01
2018

Különleges szexélményeim 42. rész

hetero, anál

Az állandó szeretőm továbbra is a hugom, de most akadt ismét mellette egy egész egyedi, és izgalmas kaland. Az egész úgy kezdődött, hogy épp végeztem egy építkezéssel, ezt kihasználva az öreg meg is talált egy speciális megbízással. Még a 2000 es években az egyik brigádunkban volt egy idősebb munkás kolléga, az öreg Pista bá. Rendes kisöreg volt, és a szakmát is eléggé vágta. Tőlünk ment nyugdíjba, aztán a felesége halálakor valamikor 2010 ben a gyerekei rábeszélték, hogy adódjon el a családi ház már most, és akkor ő a lányához, férjéhez meg gyerekeihez költözik , kap egy szobát. Mivel mindig a lánya volt a kedvence, meg a vejével is jól kijöttek, belegyezett.
Aztán a veje 2015 ben kapott az ország másik végén egy nagyon jól fizető állást, oda költöztek, persze vitték az öreget is. Aztán múlt évben az öregnél előrehaladott, már áttétes rákot diagnosztizáltak. Próbálták kezelni, de már nem lehetett mit tenni.

*  *  *

Macskajaj

hetero, közlekedés

A leeresztett redőny apró résein beszűrődő napfényre ébredtem, ami pont a szememre irányult. A hátamon feküdtem, és elfordítottam a fejem az ablak irányából, közben szokásomhoz híven a reggeli merevedésem kezdtem el masszírozni, csak hogy jól induljon a napom. Nem volt nehéz hozzáférni mert meztelenül aludtam kitakarózva és álltam mint a cövek. Próbáltam kinyitni a szemem annyira, hogy leolvassam hány óra lehet, és megörültem mert még csak 11 volt. A fejem tompa volt és a gyomrom émelygett, de így jár az aki átbulizza az éjszakát - gondoltam és elkezdtem határozottan húzogatni a bőrt a farkamon, hogy elterelje a figyelmem a másnaposággal járó kellemetlen tünetekről.
Hirtelen erős nyomás keletkezett a mellkasomban, majd a gyomrom is összerándult, ahogy elkezdtek bevillani a tegnap éjszaka emlékfoszlányai. A farkamból is elszállt az élet egy pillanat alatt. Erős szégyenérzetet éreztem ami egyre jobban elhatalmasodott rajtam.

*  *  *
*  *  *
MÁR
29
2018

Kettős élet

családi, apa-lánya

A történet kitalált, a valósággal egyezés csak a véletlen műve lehet.
A szívem a torkomban dobogott, mint mindig ilyen alkalmakkor. Megálltam az autóval a behajtón a garázs előtt és leállítottam a motort. Egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat, és egy pillanatra azt éreztem, hogy elájulok. A puncim lüktetett a nedves bugyimban. Összeszorítottam a combjaimat és arra gondoltam, hogy egy kemény fasz mélyed a kiéhezett hüvelyembe, és elönti belsőmet a forróságával. Végül mégiscsak kiszálltam az autóból. Magas sarkú cipőmben végigmentem a kavicson s felléptem a ház tornácára. Kicipzároztam a táskámat és megkerestem a neszesszerem. A tornácot megvilágító lámpa opálos sárgává varázsolta hófehér bőrömet. Kis rúzst tettem fel az ajkaimra.
Az ajtó nyitva volt, mint mindig. Lenyomtam a kilincset és beléptem a lakásba. Megálltam és figyeltem. A TV halk hangja töltötte be a házat. Keresztülmentem a konyhán és megálltam a nappali ajtajában.

*  *  *

Utánzás

leszbi, leskelődés

Carolyn lehalkította a TV - t és hegyezte a fülét, de sem a húgát Anna-t, sem annak barátnőjét Katie-t nem hallotta. Pár másodpercig figyelt, majd felsóhajtott. Ilyen hosszú csend sohasem jelentett jót. Felállt a kanapéról és a lányok keresésére indult. Péntek este volt és bébiszitterkedésre kényszerült. Ingyen. De remélte hogy nyáron pénzre tudja majd váltani az édesanyja ezirányú tartozását, amikor a barátnőjével a tengerpartra megy.
Amy máris hiányzott neki. A szüleik persze nem tudták, hogy jó egy éve többek mint barátnők, így minden további nélkül el fogják engedni őket. Jó lett volna ha Amy itt van. A fiatalokat leültették volna dvd - t nézni és elvonulhattak volna a szobájába. Carolyn elmosolyodott ahogy elképzelte szőke társnőjét az ágyán. Azután felsóhajtott, emlékezve arra hogy Amy a hétvégén nincs otthon. Az ágyában ma este nem egy szőke lesz, hanem csak az évek óta használt, jól bevált párnája amit a combjai közé vehet.

*  *  *