NOV
06
2018

Páros lányos páros

leszbi

Mindig is benne voltam ebben abban, de ilyesmit eleve elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha ehhez hasonló helyzetbe kerülnék főleg, hogy részt is vegyek benne,
azt meg végképp, hogy pont a legjobb barátnőim vetik föl az ötletet. Nem vágytam efféle kalandokra, vagy legalább is nem éreztem úgy, hogy képes lennék ellazulni hozzá,
de úgy látszik az élet a fantáziánknál is bizarrabb dolgokat tud produkálni. Azzal kezdődött, amikor a csajokkal a közeli kukoricás szélére indultunk elszívni egy spanglit.
Andi és Kati a gimis osztálytársaim, Dóri a másod unokanővérem, aki 3 évvel idősebb nálunk, és szerény jómagam, Anna.
- Mekkora trombitát tekertél te? El se bírjuk szívni! - kérdeztem Dórit megrökönyödve, miután előhúzta a táskájából, és a szájába vette.

NOV
05
2018

Egy kiéhezett anya története 6. rész

családi, anál, anya-fia

Másnap reggel a konyhában találkoztam össze anyámmal, épp reggelit készített nekünk. A megszokott hálóingjében sütötte a tojásrántottát, mögé léptem és megcsókoltam a nyakát. Anyám átkarolta a nyakam magához húzott és szájon csókolt. Nem tartott sokáig csak egy pár másodperces kis üdvözlő csók volt az egész.
- Hogy aludtál Zolikám?
- Köszi anya, nagyon jól a tegnapi két menet után, amikor fantáziáltunk a Norbiról. Egész éjjel azon kattogott az agyam, hogy mikor vehetjük be végre a közös kis családi dugásainkba. Anyám perverz mosolyra húzta a száját, a tőle megszokott módon.
- Kicsim, sokkal hamarabb beavatjuk majd mint te azt gondolnád. Tegnap már megtettem a kezdő lépéseket.
- Nem mondod, hogy te még akcióztál miután este kétszer megdugtalak.

*  *  *

Külföldi nyaralás

hetero, leskelődés, férj-feleség

Pár éve volt szerencsém külföldön, nyaralást szolgáltató helyen dolgozni. Azaz ide jöttek pihenni,bulizni a vendégek. Egyik téli estén megvártam, amíg a haver is végez.
Miközben vártam rá látom, hogy nézeget egy férfi, de nem kötekedően inkább mintha keresne valakit.
Odajött és kérdezett valamit tőlem, majd elkezdtünk beszélgetni. Normális fazonnak tűnt, de nem értettem mit is akar igazából.
Mondja, hogyha itt dolgozom, akkor menjek már fel az apartmanjukba és nézzem már meg, hogy miért nem megy a kábel tv, mert a felesége nyaggatja őt.
Mondom jó, nem gond úgyis van időm. Gondoltam, ha valami gáz lesz, majd sikítok.
Épphogy beléptünk egy női hang kérdezi:
- Sam? Sikerült édes?
- Igen, találtam valakit.

*  *  *
OKT
31
2018

A szomszédolás folytatódik

családi, anál, tini, anya-fia

Másnap tanítás után mentem haza.
Beléptem a lakásba és hallottam, hogy anyám beszélget valakivel a konyhában. Odamentem, hogy köszönök nekik, és amint benéztem, szóhoz sem jutottam, Judit ült az asztalnál és anyámmal beszélgettek.
- Szia , Judit otthon hagyta a kulcsát, nem tud bemenni a lakásba, és bejött beszélgetni, amig Csaba nem ér haza - mondta anyám. Judit is köszönt, és akkor én ki tudtam nyögni egy sziát. Nagyon megijedtem, hogy miért lehet nálunk Judit, lehet , hogy a tegnapi dolgot mondta el anyámnak.
- Csaba edzésre ment, csak később jön haza -, mondta Judit, és mosolygott rám.
Kicsit megnyugodtam, valószínűleg Judit nem árult el semmit.
- Gabi nem tudnál elszaladni a postára, be kellene fizetni néhány csekket - mondta anyám.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 24. rész

hetero, anál

Kedd
Lorena hétfőn találkozott egy, a netről megismert pasival, de mivel személyesen nem működött a kémia közöttük, így Lorena már a randi alatt tudta, hogy nem lesz folytatása a dolognak. A lánynak a kedd délutánja is szabad volt, ezért elhatározta, hogy aznap egy másik a sráccal fog összefutni, méghozzá azzal, akivel már több napja folytatott beszélgetést. A kiszemelt fiút Áronnak hívták, és viszonylag hamar elárulta, hogy leginkább csak a szex érdekli. Szerette a kétértelmű társalgást, illetve sűrűn dobott fel szexuális tartalmú vicceket. Lorena biztos volt benne, hogy Ő lesz a tökéletes választás munka utánra.
A lány a villamosmegállóban állva is meg volt elégedve Áronnal, aki egy fejjel lehetett magasabb tőle, barna haját elől felzselézve hordta, arcának pedig körszakállal adott keretet. A találkozást és a kötelező rövid csevegést követően, elindultak az egyik közelben lévő borozó irányába.

*  *  *
OKT
30
2018

Balatoni romantika

hetero, nyaralás, munkatárs

A munkalyre új rendszergazda érkezett, egy 30 körüli sportos férfi. A kolléganők elkezdtek versenyezni érte, de én nem álltam a sorba.
Talán, ezért esett rám a választása. El-el hívott egy kávéra, ebédelni, moziban is voltunk.
Júniust írtunk, mikor elhívott a lakására. Sajnos nem lett a mindkettőnk által várt randiból semmi, mert el kellett utaznom egy temetésre, de megbeszéltük, a hétvégén lemegyünk a Balatonra néhány napra.
Nyári este volt, ő jött értem kocsival a megbeszéltek szerint, és indultunk is a tóhoz.
Mire odaértünk már sötétedett. Beszélgettünk és zenét hallgattunk az úton. A partra érve ledobtuk törölközőinket egy padhoz, majd ő a farmert fürdőnadrágra cserélte.
Én kicsit feszesebb egybe részes hosszú ruhában voltam, papucsomat ledobtam a pad alá, majd a ruhával kezdtem szenvedni, Neki háttal álltam, mire odalépett, és hátul a ruhát kicsit meghúzva lesegítette rólam.

*  *  *

Évi története

bizarr

Sziasztok Évinek hívnak. Villány mellett egy kis faluban lakom. És ez a történet az én élményeimet meséli el. Mivel valós dologról van szó, nem szeretnék neveket írni, hogy megtartsam az inkognitómat. Erre mifelénk mindenki ismer mindenkit így is lehet, hogy egy páran rám ismernek. Na mindegy ennyi kockázatot vállalok.
Szóval! Elég rég kezdődött nálam ez a dolog. Most 30 éves vagyok. 175 cm magas kb 60 kg. Hosszú barna göndör hajam van. Elég vékony vagyok, de nem túlzottan asszem. Szerintem szép nagy kerek melleim vannak (75 C), nagy élénkvörös színű mellbimbóim, kerek fenekem, és elég hosszú combjaim. Mivel elég sok fizikai munkát végzek esélyem nincs elhízni.
12 éve élek együtt a párommal, aki kamionos. Ezért elég keveset van itthon, így régen gyakran masztiztam, ha már nagyon kielégületlen voltam. Elég nyitott voltam az új dolgokra még fiatalabb koromban, de a párom egyáltalán nem ezért kivesztek belőlem ezek a dolgok.

OKT
29
2018

Távkapcsoló

családi, tini, testvérek

- Allie! Hol a távkapcsoló?
- A kávézóasztalon! - kiáltotta vissza a húgom a konyhából.
Hallottam hogy a hűtő körül matat. Valószínűleg újabb szendvicset csinál magának. Folyton mondom neki hogy vigyázzon a szénhidráttal, de kocogásmániás volt és napi két mérföld futás mellett mellékhatások nélkül annyit ehetett amennyit akart.
A kávézóasztal egy masszív, európai stílusú fém-üveg bútordarab volt, amit apa az egyik üzleti útjáról hozatott haza. Megnéztem, de nem volt ott a kapcsoló. Megnéztem a kanapé két oldalán levő asztalkákat is, de ezeken sem találtam. Ez lehangoló volt, mert ha nincs távkapcsoló, nincs film. A Blu-Ray lejátszónak a bekapcsológombot leszámítva nem voltak gombjai. Ki- és be lehetett kapcsolni, de csak ennyi.