MÁR
22
2018

Az erotika mosolya

hetero

Hogy is szólnak a klasszikus mondatok? „A történetben szereplő személyek és események a képzelet szülöttei. Bármilyen hasonlóság a valóság elemeivel, csak a véletlen műve.” Vagy valami ilyesmi...
A barna és a kék szempár lassan közelített egymáshoz. A fiú elmosolyodott. Furcsa emlékek futottak át a fejében. Nem gondolta volna, hogy ez lesz annak a mondatnak a folytatása, amit néhány hónappal ezelőtt egy mozi előcsarnokában mondott a lánynak. Illetve dehogynem gondolta, sőt remélte, de ez azért nem volt olyan egyértelmű, mint a romantikus lányregényekben.
- Lépjünk túl azon az alapfelálláson, hogy Te a főnök lánya vagy... (Aztán a mondat második fele már akkor is csak a fejében hangzott el.) ...inkább azt nézzük meg, mit tudunk egymással kezdeni – „csak” mint két értelmes ember.

*  *  *

Legcsodásabb estém

hetero, szűz

- Hú, de fúj ez a retkes szél. - lépett be dideregve.
- Jaj, Móni, azt hittem, kocsival elhoznak! - nevettem barátnőmön.
- Áh, a hó belepte a kocsit, nem szerettem volna a szüleimet ilyesmivel terhelni, csak egy utcára lakok. - mosolygott rám.
- Hát, tény, hogy amilyen idő kint van. - néztem ki undorodva. A hó mindent beborított, a szél dúlt-fúlt, jégeső esett, és már majdnem teljesen sötét volt.
- Na, mire gondoltál, mit csináljunk? - kérdezte Móni, miután leültünk a kanapéra. - Juj, gyújtunk gyertyát? - könyörgött, mire bólintottam, én is imádtam az illatos fényeket.
Behúztuk a függönyöket, már több, mint húsz gyertya égett, a lámpa fénye is csak gyéren világított.
- Arra gondoltam, hogy filmezhetnénk. - rántottam meg a vállam. - Minden romantikusat kizártam Gergő miatt. - tisztáztam le. Gergő Móni exe volt, és hát... Eléggé kínosan szakítottak.

MÁR
21
2018

Adéle élete

leszbi, tini

- Ekkora szívást! Semmit nem lehet csinálni.
Stephanie a szemét forgatta Haylie színpadiasan szenvedő sóhajára. Azután megrázta a fejét és megpróbált a lányra a mostohatestvéreként gondolni. Még mindig szoknia kellett a dolgot. Bő egy évvel ezelőttig csak iskolatársak voltak, majd barátnők lettek ahogy a szüleik összeismerkedtek és randevúzni kezdtek. Két hónappal ezelőtt házasodott össze az ő apja és Haylie édesanyja, ezzel pedig Haylie hivatalosan a mostohatestvére lett.
De még mindig furcsa volt közös házban élni vele. Az pedig még rosszabbá tette a helyzetet, hogy csak három hálószobájuk volt, amiből az egyik az apja dolgozószobájaként funkcionált. Olyan volt a helyzet mint egy véget érni nem akaró barátnőnél alvás. Ami persze csak addig jó móka amíg a végén a barátnő hazamegy és a hálószoba újra csak az övé. Az apja megígérte hogy hamarosan nagyobb házba költöznek és lesz külön szobájuk.

*  *  *

Swinger, kicsit másként 3. rész - Második hétvége

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Elérkezett a várt hétvége!
Fanni és Tamás, mint jó házigazdák, már várták Ágnest és Józsefet.
A teraszon ülve beszélgettek és kortyolgatták az üdítőjüket.
Most sem hoztak magukkal szinte semmit, mert úgy tervezték, hogy bevásárolnak helyben.
Alig múlott 2 óra mikor megérkeztek Ágnesék.
Örömmel ölelték meg egymást és foglalták el a szobájukat, majd a teraszra jöttek ők is.
Fanni:
- Gyerekek úgy gondoltam, hogy Ágival bevásárlunk pár dolgot a marketben aztán eszünk valamit az étterem teraszán.
Fiúk, ti beszerzitek az italokat és a végén hazacipelitek a cuccot!
Rendben?
Tamás és József helyeslően hümmögött.
Tamás:
- Ti remekül néztek ki, de mi felveszünk valami könnyűt!
A lányokon valóban csak egy lenge blúz és szoknya volt, de a fiúkon a farmer már meleg volt ezért bermudára cserélték.

MÁR
20
2018

Véletlen találkozás

hetero

4 éve, amikor még Németországban laktam, kicsit besokalltam a társkeresés mizériájától, az egyedülléttől, az állandó hétvégi és sokszor éjszakába nyúló munkától. Új életet akartam kezdeni, valami mást csinálni. Félreértés ne essék, szeretem a szexet, de amikor csak egyoldalú a dolog és a pasi az ő dolga végeztével odébbáll egy annyival: "Majd legközelebb sikerül", akkor úgy döntöttem törlöm magam az oldalról és kényeztetem magam egy termálfürdőben szaunával, masszázzsal - mert ez nekem utoljára megjár alapon.
Összekészítettem a táskám és egy fintorral visszadobtam a táska alján talált óvszercsomagot. Úgyse kell semmire, de legalább nem foglal sok helyet.
Fél óra villamosozás után megérkeztem a fürdőhöz. Csak át kellett mennem a sínek túloldalára, át a hídon, ami előtt egy elég buta körforgalom van. Egy piros Audi rám is dudált, pedig a zebrán mentem át. Na ennek is sietős a dolga - gondoltam.

*  *  *

A megváltozott életem 2. rész - Nyári sporttáborban: A folytatás

homo

Focitáborban 2.
Az életem első aktusát követő összebújás, és együtt alvás Zsoltival, vegyesen alakult. A fiú édesdeden aludt a karjaimban, míg én egy szemhunyást sem tudtam aludni. Folyamatosan azon járt az agyam, hogy vajon most mi lesz?. Lesz-e folytatása a dolognak vagy sem?. Egyáltalán ő akar-e annyira engem, mint én őt?.
Mint minden reggel, így a tábor 8. napjának reggelén is 6:30-kor volt ébresztő. Én már 6:15-kor arcára adott puszikkal ébresztettem. Amikor ezt nem utasította el, hanem inkább kiharcolta a csókot, akkor kicsit megnyugodtam, hogy van még nála esélyem.
- Akkor van esély valami tegnapihoz hasonlóra közöttünk? - kérdeztem
- Édesem! Hogyan is kérdezhetsz tőlem ilyet? - reagált a kérdésemre
Ekkor már kezdtem örülni neki.

*  *  *

Kedves Látogatóink!

A mai naptól a Törté-Net már titkosított, HTTPS kapcsolaton keresztül érhető el, így még bizonságosabbá vált számotokra!
Ideális esetben semmilyen változást nem tapasztalhattok az oldal működése során, de kérjük, amennyiben hibát tapasztaltok, jelezzétek az Ügyfélszolgálatunkon.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

MÁR
19
2018

Chat-en szerzett történetek 13. rész

családi, anál, anya-fia, apa-lánya, anya-lánya

Az élet mindig tartogat meglepetéseket. Ez történt most is amikor a chat - en megismerkedtem egy hölggyel aki - miután megtudta, hogy vadászom a családi sztorikat - egy félórás beszélgetés után megkérdezte akarom - e hallani élete legnagyobb szexuális élményét. Természetesen igent mondtam és másnap már a nappalijában beszélgettünk, aminek az eredményét itt olvashatjátok.
38 éves vagyok, van egy lányom meg egy fiam, adminisztrátorként dolgozom egy kis cégnél, van egy 1+2 félszobás panellakásom, szóval semmi extra. A férjemtől 7 éve váltam el és mivel nem akartam új kapcsolatot, viszont 2 - 3 év után a szex irgalmatlan módon hiányozni kezdett, regisztráltam magam különböző partnerkeresős, szexchat - es oldalakon. A férjemmel semmi extra nem volt a szexuális életünkben, de azt se mondhatom, hogy rossz volt.

*  *  *

Klubbos sztorik 1. fejezet - Anna

hetero

- Egészségedre! - a pult mögött álló fiú hatalmas mosollyal néz rám, és megemeli a poharát. Vagy az átlagosnál is jobban bírja az alkoholt, vagy titokban tízpercenként megiszik fél liter vizet, mert bár a negyedik Hubertust húzza le velem, egyáltalán nem látszik rajta. Én annál inkább érzem: nem látok homályosan, nem akadnak össze a lábaim és a nyelvem sem, viszont olyan lazának érzem magam, mint még soha.
- Szabad neked innod? - kérdezem tőle homlokráncolva. Újabb furcsaság ezen a helyen, pedig a sejtelmes világítást és a sok pucér embert is épp elég volt megszokni. A srác - ha jól emlékszem, Zalánnak hívják - rám kacsint, és elém tesz egy hatalmas pohár ásványvizet. Gondolatolvasó!
- Mindent a kedves vendégért! - feleli, ami akár a kérdésemre is lehet a válasz. Csintalanul elhúzza a száját, és az ásványvizes pohár felé bök. - Ezt pedig azért, mert nem célunk, hogy teljesen kiüsd magad.

*  *  *