OKT
19
2018

Lányka a nagyvárosban - Bevezetés

hetero, nyaralás, szűz, tini

Tizennégy éves koromban elszöktem otthonról, mert apa, amikor megtudta, hogy megint megbuktam nagyon elvert. Szerencsém volt, mert felvett egy kedves TIR sofőr, aki bár csak pár szót beszélt magyarul megértette, hogy Pestre akarok menni. Az egyik megállóba vett nekem kaját és egy kis üveg unikumot, hogy átmelegedjek. Fincsi volt minden, és teli gyomorral rögtön sokkal jobban éreztem magam. Ekkor elkezdett ölelgetni és puszilgatni. Először kicsit fura volt, szúrt egy picit a bajusza, de amikor a lábam közé tévedt a keze kezdtem jobban érezni magam. Felhajtotta a szoknyámat és a bugyimon keresztül simogatta a nunimat. – Nézd mit mutatok – mondta, és lehúzta a sliccét. Előbukkant a farka. Nagyobb volt, mint apáé, amit egyszer véletlenül meglestem. Rátettem a kezem és elkezdtem simogatni. Selymes volt a bőre és apró gyöngyöző cseppek bukkantak elő a végéből. – Kóstolni meg.

*  *  *

Szobatárs 1. rész

leszbi, tini, diák

Flora kilép a zuhanyfülkéből és vele együtt a gőz is kiszáll. Jól esett neki a forró zuhany a nehéz nap után. Mindenhol végigtörli magát és vállára teríti puha köntösét. Egyedül van a fürdőben. Tükörben saját szemébe néz. Arcát vizsgálja, világosbarna szemeit, picit hegyes orrát és telt ajkait. Hosszú sötétbarna haja a vállára omlik. Végignéz meztelen testé. Megsimogatja puha, nem túl nagy melleit. Keze lecsúszik izmos hasára. Megtorpan… Csupasz punciját nézegeti és óvatosan megsimogatja. Gyakran töpreng rajta, mi lehet az oka, hogy még nem dugta meg senki. Az elmúlt években pár srác udvarolt neki, de mindenkit visszautasított. Nem akart komoly kapcsolatot, viszont ribanc sem akart lenni. Ennek ellenére rendszeresen szokott maszturbálni. Van, hogy hetente többször is. Megérinti csiklóját és elkezdi lassan masszírozni. Érzi, hogy egyre nedvesebb lesz. Egy ujját feldugja magának és nagyon lassan ujjazza magát.

*  *  *
OKT
18
2018

A lakókocsi szűze 3. rész

családi, apa-lánya, testvérek

Ty
Bámulom a lányt, aki az összes fantáziámat táplálta, mióta a faszom először lett kemény. Feszülten nézem, ahogy Rick előtt térdelve farkát tisztogatja. Istenem, hányszor, de hányszor álmodtam róla, ahogy
a szájával körülöleli a farkamat. Ujjaimmal a dús hajába túrva, irányítom gyakorlatlan mozdulatait, míg ő a torkáig enged, és nyeli a spermámat…
Mikor Gracie beköltözött hozzánk, már tudtam, hogy rohadt nagy bajban vagyok. Kb. két éve lakhattam Ricknél, amikor ő is odaköltözött. ( Azután költöztem Rickhez, hogy a szüleim meghaltak egy autóbalesetben. ) Tizenhat éves fiúként, még próbáltam az ellenőrzésem alatt akartam tartani a hormonjaimat…nem sok sikerrel. Most a húszas éveim elejére sem csökkent a vágyam iránta, és képtelen vagyok elrejteni a vágyamat. Nem, miután a mellei minden istenverte ingben feszültek, amit csak viselt, és túl sokat maszturbáltam arról fantáziálva, hogy a szoros puncija feji a farkam.

*  *  *

Országos cimborák 1. rész

homo

Soha nem tervezzük, mit csinálunk a következő szombaton. Most, hogy a gyerekek kirepültek, nem körülöttük forog az életünk. Emiatt kicsit szomorú vagyok, de a stressz nem hiányzik, hogy mindig ki kellett találni valamit a szórakoztatásukra.
Ezen a bizonyos szombaton a feleségem és a nővérei elmentek a nagyvárosba vásárolni, és késő estig nem fognak hazatérni. Ezt azt jelenti, hogy van egy egész napom magamra, azt csinálni, amit csak akarok. És mivel egy egészséges férfi vagyok, ki akarom verni. Szokásos döntés: pornót fogok nézni és elélvezek. Előszedtem a laptopot és bevittem a hálószobába. Levetkőztem, bedobva a ruháimat a szennyesbe. Néha egészen jó érzés meztelenül flangálni otthon, nem?
Hopp, adós vagyok az adataimmal. 47 év, 188 cm, kék szemek, őszülőhaj, kedves mosoly. A saját cégemben dolgozom, amit fiatalon indítottam, és most már megengedhetem magamnak, hogy afféle fél-lábbal-a-nyugdíjban legyek benne.

OKT
17
2018

Szobatársam anyukáját zsaroltam 2. rész

hetero, diák

Még aznap este azon agyaltam, hogy milyen jó lesz nekem egy hét múlva. Elterveztem mindent.
A kollégium egy rég elfeledett tetőtéri termét szemeltem ki helyszínnek, egy régi szabadidőterem, amiben egy régi kopott biliárdasztal van.
Mivel se golyók, se dákó nincs, és még a vászon is ki van rajt szakadva, senki nem használja, az új diákok meg nem is tudnak róla.
Másnap elkértem a kulcsát a portáról, amit le is másoltattam. Így nem zavar minket senki, és azt sem tudják, hogy ott vagyunk.
Hamar elment a hétvége, vasárnap Marci is visszaért, Kata nem jött fel, csak kirakta a fiát.
Kitaláltam, hogy megpróbálok össze spannolni Marcival, ami egész jól ment.
Már alig vártam a szombatot, hogy levadásszam az anyukáját.

*  *  *

Erdély szoba

gruppen, férj-feleség

Már több mint 3 honapja csevegtünk, szinte minden este a neten. Majdnem mindent elmesélt magáról, az életéről, vágyairól, férjéről, stb. Megbeszéltünk minden lehetséges és lehetetlen témát, a földönkívüliektől kezdve, a filmsztárokon keresztül, a szex minden elfogadott és elfogadhatatlan formájáig. Kezdtem úgy érezni, mintha már sok éve ismernénk egymást, pedig csak egy 3 hónapos internet-ismeretség volt, és egy fotó kivételével, igazából nem is tudtam, hogy néz ki.
Egy chat oldalon ismerkedtünk meg, a nickje Éva44 volt. Amint később elmondta, valóban 44 éves, de nem Éva volt a valódi neve (most nevezzük Áginak). Nem zavarta az a tény sem, hogy én alig 26 éves voltam.
Egy este megkérdezte, hogy szeretném-e megismerni személyesen is, persze a férjével együtt. Nem volt kifogásom ellene, de a közel 150 km-es távolság miatt, elég körülményes volt úgy megszervezni a találkozót, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.

OKT
16
2018

Annika és Liza 7. rész

hetero, vibrátor, férj-feleség, illusztrált

Stefán – mint majd' minden nap – reggeli merevedéssel ébredt felesége mellett. Hátulról hozzábújt és felálló dákóját betolta a nő fenekének gömbölyű gerezdjei közé. Karjaival hátulról átölelte, markába vette a melleit és dörzsölgetni kezdte hetykén felálló mellbimbóit. Aztán egyik kezét lejjebb csúsztatta, végigsimította a nő kerek hasát és szeméremdombját, hogy benyúljon a combjai közé.
Katrin már ébren volt, amikor fenekének gerezdjei között megérezte Stefán rücskös fütykösét. Tudta, hogy meg akarja farkalni. Élvezte melleinek cirógatását és szerette is, ha Stefán reggel partiba vágja, de most nem tudta, mit fog szólni a vagináját kitöltő konkurenciához.
Amikor a férfi tapogatózó keze felesége combjai között megérezte az uborka végét, először megijedt, de aztán Katrin huncut mosollyal felszólította, hogy húzza ki az uborkát.

*  *  *

Delfinárium

bizarr

- Tán csak nem belezúgtál abba a rusnya állatba?
A lány mérgesen fordult el a medencétől a harsány röhögés irányába. "A mocskos szájú Ron az már megint. Ennek nincs jobb dolga, mint engem figyelni?"
- Törődj a saját dolgoddal, hülye bunkó! - replikázott, aztán visszafordult a víz felé. Telt cseresznyeszín ajkai remegtek a dühtől. Gyakran meggyűlt a baja Ronnal. A fickó nem volt egy kimondott értelmiségi, és ráadásul semmi diplomáciai érzék sem szorult belé. Laura szívből utálta őt. Nem azért, mert az intelligencia szintje nem ütötte meg a nyolcvanat sem; sokkal inkább az a nyílt nyálcsorgató pillantás, amivel szinte levetkőztette a csinos lányt volt az, ami kiváltotta ellenszenvét. Igaz a szoros polár-ruha nem is tudta eltakarni Laura karcsú derekának, viszonylag széles, de arányos csípőjének, telt ruganyos melleinek körvonalát a mohó szemek elől, néha már teljesen meztelennek érezte magát.

OKT
15
2018

Elítéled az anyát? 2. rész

családi, leskelődés, szűz, tini, anya-fia

- Szió Kriszti, ráérsz most csevegni?
- Szia, igen persze. Miért vagy ilyen csapzott? – nézett rám a kamerán keresztül.
- Most tusoltam le az imént és gyorsan felkaptam magamra a köntöst, és rohantam föl skype-ra. Még hajat se szárítottam – hadartam el.
- Történt valami?
- Hogy történt valami? Az nem kifejezés Krisztikém. Fiam fürdésnél önkielégített!
- Hoppá! Ez tök klassz! Hogy volt? Részleteket akarok hallani – mosolygott.
- Háát nem egészen úgy alakult amire számítottam.
- Miért? Nem állt fel neki? Hamar elélvezett? – nevetett.
- A merevedésével nem volt problémája. Keményen felállt a pénisze. Az elélvezéssel volt a gond, hogy nem tudott elélvezni – sóhajtottam. – Magától.
- Hogy, hogy? Nem azt mondtad, hogy van már spermája? – kérdezte meglepődve.