Hírek

FEB.
20.
2024

Szex-rulett 2. rész

Ágyam forgása a 9-es boksz előtt állt meg, így izgalommal vártam a következő delikvenst. Egy harminc körüli pasi kúszott fel az ágyra. Már kőkeményen állt a farka, gondolom a látottaktól. Szerintem az összes fülkében rejtőző faszik keményre merevedhettek, ahogy végig nézték az eddigi keféléseimet. Szóval a férfinak nem volt túl nagy a fasza, úgy tizennégy centi lehetett mereven, de az átlagnál vastagabbnak tűnt. Nem sokat teketóriázott, ahogy a terpeszben álló combjaim közé ért, egyből bevágta péniszét a már jól megdolgozott pinámba. Hangos sóhajjal fogadtam magamba szerszámát, picit feszített, tényleg vastagabb volt az eddig bennem jártaknál, szóval rendesen feszítette vaginám falát....


Szerelmes vagyok beléd

Azon a napon egész nap csak Eszter volt a fejemben. A levelét számtalanszor elolvastam, a kedvenc részeimet szinte már kívülről fújtam. Ez idáig még sohasem olvastam ennyire izgató történetet. Le voltam nyűgözve, minden lélegzetvétellel azt éreztem, hogy bekebelez ez a nő, és én akarom, hogy ezt tegye. Sohasem éltem még át ilyet, mintha minden atom és sejt lángba borult volna a testemben. Nem tudtam semmire sem koncentrálni, csak olvasni és olvasni akartam azt, amit nekem írt, a történetet, amit én inspiráltam, egy lehetséges jövőt, amit meg akarok Eszterrel élni. Minden pillanatát ennek a levélnek elképzeltem, átéltem, az egész napom egy folyamatos izgalmi állapot volt, aminek fizikailag is...


FEB.
19.
2024

Mostoha sors

– Anya, mutatni akarok valamit – mondta a mostoha fiam, amikor épp a elalvás előtti rutinomként egy romantikus regényt olvastam. Nem tudtam, mit akar, mit mutatna meg. Reméltem, nem beteg már megint. A múlt héten volt, és egy egész hetet ki kellett hagynia a főiskolán.
A mostohám, James, tizennyolc volt, és még mindig a "mamahotelben" lakott. Amíg a főiskolára járt, egy cseppet sem zavart, hogy még mindig velünk lakott. Nem akartam elveszíteni a kis aranyomat, szerencsére még volt pár évem, mielőtt elköltözne. Intelligens volt, olyan dolgokban, mint a matematika és a tudományos tárgyak, de amikor a szex került szóba, naivabb volt, mint bárki a világon.
A férjem számara a szexről való...


Egy karrier kezdete 2. rész

Adél tovább mozgatta ujjait a szeméremajkakon, majd a csiklón. Ekkor Linda már nem tudta visszatartani magát: lábujjai begörbültek, és elélvezett az érintésektől.
Adél kihúzta az ujjait, és a gyakornok arca elé tartotta őket. A lány tudta, mit várnak el tőle. Előrehajolt, hogy leszopogassa az ujjat, és közben megízlelje saját hüvelynedvét.
– Szép volt! Nagy reményeket fűzök hozzád! Tudom, hogy mennyire szeretsz olvasni, úgyhogy hoztam neked tanulnivalót. – mosolygott a nő.
Visszament az asztala mögé és egy kis köteg vékony könyvvel tért vissza. A lány a könyvekre nézett. Mindegyik szexuális kézikönyv volt. Pontosabban az orális szexről szóló könyvek voltak.
– Mára...


Az új szobalány 2. rész - Nana

-Mi történt Albert, András úr már le is csapta a kezedről Almát? – somolygott a szakácsné, ahogy meglátta a komornyikot savanyú képpel bejönni a konyhába.
– Hát honnan tudja Teri asszony? – Albert igazán meglepődött a kérdésen.
– Láttam, hogyan meresztgeted a szemed arra lányra. Azt is tudom, hogy pont az ilyen menyecske való András úr fogára. Gondoltam is, hogy szólok neked, ne ezt a kis csinos dundit válaszd, ha jót akarsz magadnak. Aztán meg lehallatszik ám ide is a nagy íróasztal nyikorgása.
– Igaza van Teri asszony, úgy történt, ahogy mondja. András úr fent döngeti Almát, én meg nő nélkül maradtam.
– Na ide figyelj te szomorúfűz, az ilyen szép száll legénynek biztos...


FEB.
18.
2024

Hétvége Emilyvel

Az egyik legutóbbi kalandom alig néhány hónapja történt. Ebben részt vett a régi haverom, Sid, a felesége, Amy és Emily, ami egy új románcom volt. Sid felhívott, és azt akarta, hogy "dupla randizzunk" a hétvégén, és menjünk el a faházába. Úgy gondolta, hogy ez remek alkalom lenne a lányoknak, hogy jobban megismerjék egymást.
A faház nagyszerű volt. Pontosan olyan volt, mint amilyennek az ember elképzelt egy faházat, amely egy kis tóra nézett, körülötte hegyekkel. Sokszor voltam már ott, de többnyire csak a fiúkkal. Gyakran elmentünk a bárba az út mentén és a forgalmas autópálya túloldalán, hogy felszedjünk helyi lányokat. Általában csak egy egyéjszakás kaland volt.
Kedveltem Amyt....


Fejes a mélybe 1. rész

A fényszórók csillogása visszaverődött a sötét, nedves útról, ahogy Edit lakásához tartottam. Nem volt semmi komoly, egy online társkereső oldalon találkoztunk. Huszonnyolc éves volt, karcsú, elég csinos arccal, nagy mellekkel, és azt a kissé goth stílust követte, ami a gyengém volt: sötét szemfesték a sötét rúzsos ajkak felett. Számos tetoválás borította, amelyek mindegyikét ő tervezte.  
Két hétvégén találkoztunk egymás után, és minden alkalommal ágyban kötöttünk ki. Kiábrándítóan vaníliaszex volt. Azt hiszem, abban reménykedtem, hogy a nem szokványos külsejével vad lesz a hálószobában, de nem így lett. Arra számítottam, hogy hamarosan lecseng a dolog köztünk, de erre az estére még...


FEB.
17.
2024

Isten Jóváhagyásával 6. rész - Csaba

... Aznap estétől egyedül maradtam a parókián. Terike diszkréten tette a dolgát, vele szinte nem is találkoztam, csak a keze nyomán keletkező gondoskodást észleltem. A nap végén Réka karjaiban aludtam el, álmomban hivatalos levelet kaptam az egyházmegyétől, amelyben felszólítottak, hogy keressek egy alkalmas személyt, és töltsem be a házvezetőnői posztot.  

Reggelenként edzés közben fejben rendeztem a dolgokat. Legörgettem magam előtt a feladatlistát, és a halaszthatatlanokat vettem előre. A házvezetőnő most nem lényeges, hiszen egyedül vagyok a parókián pap. A sok teendő mellett az egyházközség hívei voltak a legfontosabbak napközben, este meg Réka. Életem értelmét ez a lány adta,...


Anyu legjobb barátnője 3. rész

Mikor megtisztálkodtunk, fel öltöztünk és elindultunk az üzletek felé. Én végig Szilvi kijelentésén pörgettem az agyam. Tényleg komolyan gondolta? Vagy csak szivatott? Látta rajtam, hogy filozók valamin.
– Mi van csödörkém? Látom nagyon forognak a fogas kerekek a fejedben.
– Még kérded? Teljesen megörjitesz!
– Én? Ugyan miért?
– Komolyan mondtad, hogy a következő két napban nem szexelünk?
– Ez fogós kérdés mi? Majd holnap kiderül.
De félbe kellett szakítani a beszélgetést mert vissza értünk anyuhoz.
– Már meg is jöttetek? Nagyon gyorsak voltatok.
– Nem néztünk végig minden boltot. Kell hagyni valamint a következő két hétre is.
– Igaz. Akkor most...