ÁPR
09
2018

Hannah játéka

családi, bilincs, testvérek

- VALAKI! SEGÍTSÉG!
- APA! ROBBIE! SEGÍTSÉG!
- VAN ITTHON VALAKI?
Teljes csend. Én pedig csapdába esve fekszem a “börtönömben”. Teljesen egyedül. Az ágyamban. Meztelenül. A bokáim és a csuklóim bőrszíjakkal az ágy lábaihoz kötve. Már lassan több mint két órája. Carly - val, a barátnőmmel kihasználtuk, hogy egyedül vagyunk a házban és a szobámba jöttünk egy kis intim együttlétre. Az egyik kedvencünk egymás kikötözése volt. Először én csináltam Carly - val, és bejött neki. Idővel felvetette hogy én is lehetnék az alany. Kipróbáltam és nekem sem volt ellenemre. Onnan kezdve felváltva kötöztük meg egymást, amikor egy kis időt tudtunk együtt tölteni.
A mai délutánon Carly levetkőztetett, leszíjazott és alaposan bekent testápolóval. Készen álltunk egy kis zavartalan szexelésre. Sajnos egy kis utalásnak is érezhető megjegyzést sikerült tennem a húgára és ez igen érzékeny pontja.

*  *  *

Juli beavatása 4. rész

gruppen

Ez már farsang idején történt. A szilvesztert sajnos nem tudtuk együtt tölteni, és az év elején is csak néha sikerült néhány órát inkább csak délelőtt összebújnunk. Aztán eljött a nap. A férjemnek négy napra külföldre kellett utaznia. Majdnem fölsikítottam örömömben amikor elmondta. Hívott, hogy menjek vele, de én már lelki szemeimmel a Laci faszára gondoltam, és valami kifogással kibújtam a kérése elől. Persze alig vártam, hogy elmondjam a Lacinak, és remegtem, hogy vele tölthessem ezt a négy napot. Nem mondta rögtön, hogy rá ér, de én nagyon reménykedtem.
Aztán kb. egy héttel előtte, azt mondta, hogy leutazunk Szegedre, bemutat a barátainak. Végtelen boldogság öntött el. Sohase fogom elfelejteni, egy keddi nap délután találkoztunk, és kocsival mentünk Szegedre. Nagyon be voltam indulva. Menetközben lehúztam a sliccét, és számba vettem a farkát.

*  *  *
ÁPR
06
2018

Unokahugi 4. rész

családi

Másnap reggel egyedül ébredtem fel. Zsófi párnáján egy üzenet várta, hogy elolvassam:
A boltba mentem, a kávé még meleg. Szeretlek! Csók: Zsófi
- Szeretlek - ismételtem magamban ezt a bűvös szót. Ekkor rájöttem, hogy mit is érzek valójában az unokahúgom iránt: szeretem, de nem úgy, mint egy nagybácsi az unokahúgát. Olyan érzés kerített hatalmába, melyet ismerek, de sosem találkoztam vele ilyen mértékben: ez a szerelem. Hogy mit érzünk a másik iránt, még nem adtuk egymás tudtára, de megfogadtam, hogy színt vallok Zsófinak.
Kimásztam az ágyból, magamra kaptam a rövidnadrágomat és a pólómat, majd a konyha felé vettem az irányt.
- Jó reggelt! - köszöntött Kitti, Zsófi nővére. Elképedt arcomat látva felnevetett.
- Jó reggelt! - köszöntöttem én is, majd leültem az asztalhoz vele szemben.

*  *  *

Angyali történet 13. rész - Judy története 7. fejezet - Még egy angyal

gruppen

Volt egy nagyon fontos epizód az életünkben.
Az egyik Hazatérés ünnep után Miu napokig szótlan és gondterhelt volt. Ez főleg nekem tűnt fel, mert sokat voltunk együtt és érzékenyebben reagáltam a hangulata változásaira. Néhány nap után félrehívott, hogy fontos mondanivalója van, de hosszú lesz. Elképzelni nem tudtam, mi baja lehet, de persze megbeszéltünk egy alkalmas időpontot és elvonultunk a tengerpart egy nagyon eldugott szakaszára.
- Emlékszel, meséltem neked az időhurokról. Most is volt egy egészen különleges. Egy OtthonVilágból való barátnőm ugyanúgy járt, mint én: beleszeretett valakibe és nem törölte az emlékeket, őt is választás elé állították, hogy itt marad, vagy végleg hazamegy. Azt kérte, hogy nézzem meg a fiút és segítsek dönteni. Ketten együtt csináltunk egy időhurkot a Hazatérés ünnep napjára és idehozta a fiút is.

*  *  *
ÁPR
05
2018

Másfajta erotika

hetero

Néha a sors, amit sok néven szoktak emlegetni, különös meglepetéseket tartogat. Egy ilyen meglepetés volt Márk is. Gina barátnőm egy unalmas reneszánsz estre cipelt magával csak hogy ne menjen egyedül. Nyugodt melankóliával pengették a lantokat, én meg éreztem, hogy lassan a falra mászom. Intettem Ginának, hogy „bocsi, dolgom van”, és igyekeztem diszkréten elsomfordálni.
Az ajtóban viszont szinte szó szerint belebotlottam egy magas, sötét öltönyös pasiba.
- Hová ilyen sietve, hölgyem? - kérdezte egy sármos mosollyal.
Felvettem a magabiztos üzletasszony álarcomat és szemrebbenés nélkül feleltem:
- Sajnos mennem kell, bár lenyűgöző az előadás. A cd-t viszont már meg is vettem. - hazudtam.
Felsegítette a kabátomat és talán véletlenül vagy talán akarattal a keze végigsiklott a meztelen vállamon. Beleborzongtam, és ezt nem tudtam az üzletasszony álarcommal leplezni.

*  *  *

Segítő kéz

leszbi, tini, diák

Amy a padjában ült és az előtte levő két ábrát bámulta. A tankönyvben levő kép jóval bonyolultabb volt mint a tanárnő által adott feladatlapon levő. A lány az ajkába harapott és körbesandított az osztályban jeleket keresve arra, hogy a többiek is hozzá hasonlóan küszködnek, de mindenki keményen dolgozott. A lány ezután Miss Wilson-ra, a helyettesítő tanárra nézett. Mr Chapman, az állandó tanár beteg lett. Miss Wilson késő húszas éveiben járható csinos nő volt és éppen valamilyen előző óra dolgozatait javította. Megérezhette hogy Amy figyeli, mert felnézett és tekintete találkozott a lányéval. Gyorsan végignézett az osztályon, majd letette a piros tollat amivel javított, felállt és Amy padjához sétált.
- Minden rendben? - kérdezte kedvesen mosolyogva lenézve Amy feladatlapjára.

ÁPR
04
2018

Swinger, kicsit másként - Negyedik hétvége

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Ahogy teltek a napok, úgy fokozódott az izgatottság a párokban.
Szinte minden éjjel egymást kényeztetve-, ölelkezve aludtak el és a napjaik is derűsen teltek.
A hétvégén az újdonság-, a kaland izgalmával indultak a tengerhez.
Berendezkedtek és beszerezték a szükséges dolgokat, mikor megcsörrent a nyaraló telefonja.
Zsu jelentkezett és üdvözölte őket.
Elmondta, hogy ha nekünk is megfelelő az időpont, akkor meglátogatnának bennünket délután 3 órakor.
Megemlítette, hogy Károllyal megbeszélte a történeteinket és szeretnék ha semmiben sem korlátoznának minket.
Ők, mindenben igazodni fognak hozzánk.
Fanni köszönte meg Zsu kedvességét és biztosította arról, hogy barátok között lesznek.
Mikor Fanni letette a kagylót, a társaság felé fordulva mondta:

*  *  *

A megváltozott életem 3. rész - Nyári sporttáborban: A fordulatokban gazdag ráadás

homo

Tollaslabdatáborban
Alig néhány órával az előző rész végén említett aktust követően harmadmagammal, de sajnos Zsolti nélkül elhagytam a focitábort, és útba vettem a 2 hetes tollaslabda tábort, amelyet egy 1 hetes versennyel zártunk mindig le. Míg a focitáborban edzők nélkül nagyjából 200-210 fő fiú volt, addig itt edzőkkel és a ”csapatorvossal” valamint a lányokkal együtt 240-260 fő. Majdnem ugyanannyi emberre kétharmada volt a faházak száma, így általában 4, elvétve 6 személyes ’szállásokat’ kaptunk.
Nekem a faházon Krisztiánnal (Krisz) és Mikivel, a két legjobb haverommal, valamint az utóbbinak a két öccsével, vagyis Ricsikével és Janikával (akik egyébként kétpetéjű ikrek voltak) továbbá egy leendő másodévessel (Isti) kellett osztoznom. Egyébként Krisz az osztály-, míg Miki az évfolyamtársam volt, vagyis akkor nyár elején fejezték ők is be a másodévet. Az ikrek pedig a nyár végén kezdték az első évüket.