JÚN
19
2018

Nyár az öcsivel és az uncsival

homo

Ez a történet tavaly, azaz 18 éves koromban történt, mégpedig júniusban. Ekkor még németországban laktunk, de mint minden évben, ekkor is a nyaralásnál nem jöhetett más szóba, csakis Magyarország. Már körülbelül két hete itthon voltunk, amikor is belém jött valami kisördög és eldöntöttem, hogy le akarok menni a Balatonra. A legszebb évszak szerintem a nyár és ezt nem csak én gondoltam így. Eredelitel úgy volt, hogy egyedül megyek a nyaralónkba. Nem vagyok egy elveszett típus, hamar barátkozom, ezért hát nem is féltem attól, hogy egyedül végjak neki egy hétvégének. Csakhogy egy csütörtöki napon meghallottam, amit öcsém (aki legyen a történetben csak öcsi), valamint unokaöcsém (aki pedig legyen csak uncsi) arról beszélgetnek, hogy ők is szívesen elmennének a Balatonra egy hétvégére.

JÚN
18
2018

Kis unokahúgom, Zita

családi, szűz, tini, unokatestvérek

16 éves kamasz fiú voltam akkor, mikor ez az eset történt. Mint minden ennyi idős fiút, engem is elkezdtek érdekelni a lányok, de mivel nem voltam túl jóképű akkoriban, sajnos a lányokat nem érdekeltem annyira, mint a helyes barátaim. Szomorúságomat a szinte állandósult maszturbációba öltem, szinte azzal keltem és feküdtem. Az eset, amiről mesélni fogok azon a nyáron történt, és életem legjobb nyaraként emlékszek vissza rá, még ennyi idő múltán is. Ma már 30 éves vagyok, egy jól menő vállalkozás egyik vezető beosztottja, feleségem van és gyerekeim, de ez az esemény örökre belém ívódott.
Augusztusi nap volt, már kora reggel füllesztően meleg. Szokás szerint reggel maszturbáltam egyet, és mivel akkoriban még nem volt internet, ehhez apám egyik pornó magazinját vettem kölcsön. Ő nem tudta, hogy tudom, hol a rejtekhelye, és addig örültem, amíg ez így van, hiszen korlátlanul kölcsönvehettem egyet-egyet akármikor.

*  *  *

Vetélytársak 3. rész

hetero, anál, bilincs, tini

Egyre nyíltabban cukkoltuk egymást. Mintha titokban versenyeznénk érte. Anyámnak persze peche volt, mert az üzleti útjai miatt sokat volt távol, viszont a táskájában tartogatta vaskos csekkfüzetét. Viktornak majd leesett az álla, amikor meglátta a vadiúj fehér bőrüléses Porschét bekanyarodni a kocsi feljárónkra. – A tiéd – vigyorgott a mutter és még aznap felavatták az üléseket. Reggel, Viktor kérését teljesítve, nekem kellett letisztogatnom a spermáját a szélvédőről. Hogy, kerülhetett pont oda?
- Cserébe megmutatom, neked hogyan lehetsz rossz kislány! – vigyorgott és én persze bólintottam - A rossz lányok faszt szopnak. – folytatta. – Most vedd ki a nadrágomból és tedd a szádba.
Felnevettem a merész szavaitól, de ez megtörte nálam a jeget és hatalmába kerített az … érzelem? Amint kigomboltam a nadrágját és lehúztam a boxerével együtt a bokájára, kiugrott a nagy szerszáma. Még filmekbe se láttam még ilyen szép formásat.

*  *  *
JÚN
15
2018

Politika

családi, anál, anya-fia

A támogatóknak szervezett kis fogadás a vége felé járt és Jill, mint újonnan megválasztott polgármester el sem hitte a sikerét. Ez volt az álma és most teljesült. Ügyelt rá hogy mindenkinek személyesen mondjon köszönetet. Az utolsó vendég akivel még nem találkozott egy húszas évei végén járható csinos, elegánsan öltözött, leheletnyit sznobos megjelenésű lány volt.
- Igazán lelkesítő beszédet mondott Ms Wilson! Minden nő példaképe lehetne! - mondta a lány a kezét nyújtva.
Jill mosolyogva rázta meg a kezét és azt felelte:
- Igazán kedves! A támogatását pedig nagyra becsülöm, Miss...
- Sarah Harding. Az apám az egyik helyi médiavállalat hírigazgatója. Így sikerült sajtóbelépőt szereznem.
- Persze, Harding... Ismerem a nevet. Kérem tolmácsolja édesapjának a köszönetemet az elismerő cikkekért és támogató híradásokért!

*  *  *

Szárazon

hetero, anál

Marianoval, a pasimmal repülővel jöttük haza a nyaralásból. Az út vége felé Mariano hozzám hajolt és a fülembe súgta:
- Nagyon kanos vagyok.
Végigmértem Mariano ágyékát: tényleg eléggé ágaskodott a farka, jól látszott a nadrágon keresztül is. Belebizseregtem a látványba.
Felé fordultam és előrehajoltam, fejem a szék karfájához támasztottam. Úgy tettem, mintha csak szundikálnék, és reméltem, hogy a bal oldalamon ülő lány nem veszi észre, hogy a kezem a pasim ágyékára szorul. Megszorítottam dákóját: kőkeményen meredezett, makkja fellüktetett érintésemre.
Láthatóan kemény maradt végig az úton, sőt, még a reptérről hazáig is. Időnként rajtakapott, hogy a merevedését bámulom, és ilyenkor megrándította nekem; de egyébként arra koncentráltunk, hogy minél előbb hazaérjünk, és leápolhassam.

*  *  *
JÚN
14
2018

Amit megszelídítesz 1. fejezet

hetero, tini, diák

- Good morning! - köszönt rám negédes hangon Alexander, a legundokabb diákom.
Már a hangját meghallva kinyílt zsebemben a kisbicska, annyira a bőröm alá férkőzött kiállhatatlanságával. Tizenhét évének minden gőgösségével igyekezett kihozni a sodromból. Nagyot fújtam, ahogy becsaptam a kocsim ajtaját. Én vagyok a felnőtt! Most én vagyok a tanár! Ismételgettem magamban, mint a mantrát. Felnőtt vagyok, már nem diák, erősítettem meg magam. Hatalmam van fölötte! Erre elmosolyodtam és így köszöntem vissza, tekintetem közölte vele, hogy tudom, mivel próbálkozik és nálam ez nem fog működni. Különösen, hogy tisztában voltam, az előző köszönés angol szókincsének fele volt.
A többi tanítványom is üdvözölt, én pedig eltökélten tartottam az épület másik végén lévő tanári bejárathoz. Hallottam, hogy Alexander és barátai felröhögnek mögöttem, eszem ágában sem volt hátra nézni vagy magamra venni a dolgot.

*  *  *

Az elátkozott szerelem

homo

Bevezető: Ez a történet igazából is megtörtént. Egy 28 és egy 34 valamint egy 29 éves férfi közös története ez. A legfiatalabb férfi kínlódásáról szól, aki olyan valakibe zúgott bele, akibe nem kellett volna. (Egyébként, ha merészebb és korábban lép, akkor nem kellett volna ennek így alakulnia. De hát a sors már csak ilyen furcsaságokat tud tenni még a melegekkel is.)
Ezt a történetet nem én találtam ki. Ezt a történetet egy középkorú férfi ismerősöm kérésére küldöm el. A cím ugyan magáért beszél, de higgyétek el azt, hogy érdemes lesz végigolvasni.
Sziasztok! Csanádnak hívnak és 1988. október hónapjába születtem. A történetem másik két főszereplője a bátyám, Ádám (1982. június) és Laci (1987. szeptember) lesz.
A bátyám és köztem meglevő korkülönbségből is adódik, hogy amikor Ádám bejelentette otthon, hogy meleg, akkor Ő már 16 éves volt, míg én 10 éves sem voltam.

JÚN
13
2018

Különszolgáltatás

gruppen, férj-feleség

Daphne mellbimbói megmerevedtek ahogy az utasításokat olvasta. A turistahajó utaskísérőjeként a különleges szolgálat egyáltalán nem volt része hivatalos munkaköri leírásának. Miután a titkos megbízás miatti izgalmán úrrá lett, apró darabokra tépte a papírt és papírzsebkendőkbe csavarva tette a szemetesbe hogy kollegái még véletlenül se olvashassák el. Ellenőrizte magát a tükörben és elégedett volt a látvánnyal. Perfekcionista lévén kisimította az egyenruhája ráncait. Kívülről nézve maga volt a megtestesült jó modor, belül azonban tűz égette és vadul vert a szíve. A puncija benedvesedett és biztos volt benne hogy a feladata elvégzése után bugyit kell majd cserélni. A mellbimbói pedig mereven álltak. Daphne a női öltözőkben híres volt a testéhez képest nagy mellbimbóiról. Néha zavarban is volt miattuk, de olyan jó érzés volt amikor szopogatták őket, hogy ez bőven kompenzálta a kényelmetlenséget.