AUG
15
2018

XXI. század - A lányok szabadsága

gruppen, tini

- Hol vagyok, és ki vagy te? – kérdezte Thea, mikor felkelve meglátta a mellette fekvő fiút. Meghőkölt, távolabb kúszott a sráctól, aki vigyorogva adott választ.
- Noah vagyok. És nálam vagy fent.
- Hogy kerültem ide?
- Magadtól jöttél.
- És mi történt itt? Miért vagyok itt?
- Mert megkívántál a klubban, én idehoztalak, és megdugtalak.
Teljesen lesápadt Thea, látható volt rajta a szégyenérzet. Még első éves egyetemista, alig bújt ki a család védelme alól, elkerülve egy kis faluból a nagyvárosba, és máris részeg tiniként dugták egy tök idegen helyen.
- De ne aggódj, élvezted a gruppent.
- Mi? – abszolút elkeseredve huppant vissza az ágyba. – Szóval nem csak te?
- Volt egy másik srác is, nem tudom ki volt ő, nem ismertem, őt hoztad magaddal, de te sem ismerted. Csak miután befejeztük hajnalban, ő lelépett. Még valami csajt szintén ágyba akart vinni.

AUG
14
2018

Hajvágás extrákkal

hetero

Fütyörészve zártam a stúdiót, nyomtam fejembe a sisakomat és pattantam chopperem nyergébe. Gyönyörű vasparipa, első rúgásra indul, méltóságteljesen duruzsol. Nyergében ülve vettem egy mély levegőt, magamba szívva a kertváros virágzó fáinak illatát, majd hanyag mozdulattal megigazítottam kesztyűimet és napszemüvegem. Mosoly jelent meg arcomon, kövér gázt adtam, amire a motor mély dübörgéssel válaszolt.
A Sztendert fölhajtom, indulok.
A városba érve rendőrautó húz mellém az egyik lámpánál. A benne ülő rendőrnő gyanakodva méreget aztán int társának és tovább hajóznak.
Tavasz van, kellemes májusi este. Boldogság tölt el ismét, hogy itt lehetek és élvezhetem ezt a csodát, amit életnek hívnak és mindent, amit vele kapok, ami benne pezseg.

*  *  *

Emlékek 1. rész

homo

Még elég kicsi voltam, amikor először hallottam azt a kifejezést, hogy buzi. Apám jelentette ki, hogy nem veszi fel azt a halványlila színű inget, amit anyám kikészített neki, mert „olyan buzis”. A következő alkalom, amelyre emlékszem az a barátomhoz kapcsolódott. Dávid nem messze lakott tőlünk, és bár két évvel idősebb volt, mint én, átjártam, hozzá, hogy egy megmagyarázzam/megoldjam helyette a matek példáit. Ezzel mindketten jól jártunk: neki meglett a házija én egy zsebpénzhez jutottam és használhattam azt a rengeteg kütyüjét és játékát, melyeket a szülei megvásároltak neki. Ő tanított meg cigizni, megmutatta hogyan kell ledönteni egy shot-ot, és olyan filmeket néztünk meg együtt, melyekre még száz évek koromban is emlékezni fogok. Voltak persze fura ötletei is, például meztelenül ültünk be a jacuzzijukba, néha megdicsért, hogy milyen jól nézek ki, amikor elmentem mindig megölelt, de ezek nem tűntek olyan kellemetlennek. Sőt.

AUG
13
2018

Jótestvéri viszony 9. rész

családi, anya-fia, testvérek

A napsugarai ébresztettek fel, ahogy beszürödtek a lehúzott redőny alsó pár elmének lyuksorán. Félkómásan a telefonom után tapogatóztam, amit az ágyam szélén szoktam hagyni a töltőre dugva, de most nem találtam, aztán eszembe jutott, hogy a klaviatúra mellett a számítógép asztalon van. Felkönyököltem, de nem láttam ahol lenni kellett volna. Kipattant a szeméből az álom, én meg az ágyból amint végig futott az agyamon, hogy nem nőhetett lába a mobilomnak, szentül emlékeztem hol hagytam éjszaka és arra is, hogy nem dugtam a töltőre és tudatomba hasított az is, hogy nem töröltem a képeket, nem töröltem Móni sms-ét.
- Bassza meg! - jött önkéntelenül a számra a káromkodás, és a fürdőszobán keresztül a húgom szobájába indultam. Berezeltem, mi van ha nem csal a megérzésem és Anett lenyúlta a mobilom míg én aludtam? Mit nézett meg benne?

*  *  *

Nagyvad 2. rész

hetero, anál, munkatárs

Nem is volt olyan egyszerű megszervezni azt a privát tangót...rengeteg munka, legalább annyi privát elfoglaltság között kellett megtalálni egy olyan napot, amikor feltűnés nélkül eltűnhettünk a világ elől egy teljes napra hogy az ízelítőhöz méltóan átadhassuk magunkat a testi gyönyöröknek, mert abban egyetértettünk, hogy erre egy teljes munkanapot rá kell szánjunk, mert a kémia nem hogy működik, de sistereg a kémcsőben, és nagyon úgy tűnik, hogy egyikünk sem éri egy menettel ha egyszer komolyan nekiáll szeretkezni. Amíg szerveződött a dolog, számtalan lopott csók csattant, és szinte hobbivá vált, hogy vezetés közben a szoknyám alá nyúljon és addig simogasson, míg el nem élvezek, vagy fordítva, amíg én vezetek, az ő slicce lazul egy kis kézimunkára (hiába no, az automata váltónak máris találtunk egy igen komoly előnyét, egy kéz mindig szabad). Egy dolog nem változott...

*  *  *
AUG
10
2018

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 1. fejezet

családi, anya-fia

Alig hajnalodott, amikor hirtelen felébredtem. Egy kellemesen hûs fuvallat mozgatta meg a függönyt és a beszûrõdõ halvány fényben végre alaposan meggyönyörködhettem a mellettem fekvõ csodálatos nõt. Hosszan csak figyeltem, ahogy lassú lélegzetvételei közben lágyan megemelkedik, majd lesüllyed mellkasa. Arca kisimult vonásaiban egy szûnni nem akaró, a boldogság, az elégedettség kirajzolta mosolyt véltem felfedezni. Kellemes, bágyadt szemlélõdéssel egyre csak fürkésztem a testét. Kimondottan kedvemre való volt, hogy teljesen zavartalanul megbámulhattam keblének halmait, a már-már mûvészien szép kontrasztot adó sötét bimbóudvarait, lapos hasát, szabályos formájú köldökét, no meg persze öle sötétbarnás bozontjának izgató háromszögét. Alaposan szemügyre vettem minden apró kis részletet, felfedezve így a fanszõrzetét összeragacsoló, rászáradt közös nedveink pöttyeit, a szabályszerûtlenül szétszórt anyajegyeit,

*  *  *

Sárkányok ideje 3-6. rész

hetero, vibrátor, szűz

III. Kétségek - Férfi szemszög
Holdkórosként pillantottam körbe a hálószobában. Zafira még a mese elején egy bögre forró, fűszeres almabort nyomott a kezembe, amit az elmondandó történetre és a látható sokkra való tekintettel egy helyet két kupica whiskyvel ütött fel. Erre nagy szükségem is volt. Az ital aromás párája egy pillanatra kiűzte a fejemből az ott kavargó gondolatokat, a pillanatnyi komfort és békesség érzetével ajándékozott meg – de a démonok pillanatok alatt felébredtek körülöttem és baljósan settenkedve osontak vissza elmémbe.
Szégyelltem az előbbi hirtelen megrettenést, de nem erre a látványra számítottam ennek a kedves lánynak a budoárjában! Pedig – nyugtattam magamat – örülnöm kéne, hogy annyira megbízik bennem, hogy ezt az igen intim titkot megosztotta velem.

*  *  *
AUG
09
2018

A Tiszaparton!

hetero

Olvasgattam múltkor ezeket a történeteket, és nagyon megtetszettek. Úgy döntöttem h én is leírom az egyik ilyen sztorimat.
A baráti társaságomból már volt jó pár barátom, de egyikőjükkel sem tartott túl sokáig, max. egy két hónapig. Ezek mind olyanok voltak h egy régi barátság alakult át "szerelemmé" , és ez nem volt az igazi. Volt egy idő mikor nem igen jártam be a barátaimmal a városba, vagy ahova épp mentek, nem volt túl sok időm. Eközben persze kerültek be mások is a társaságunkba, akiket én nem nagyon ismertem, csak látásból. Volt köztük egy srác, aki nem volt épp a legjobb pasi, de olyan aranyos arca volt. Öt sem ismertem csak csetről, ahol egyre többe beszéltünk egymással. Kezdtünk barátok lenni, majd egyre jobban bejött nekem Csaba (mert így hívták), és én is neki. Ezt úgy tudtuk is egymásról, legalábbis reméltük egymással kapcsolatban. Majd én is egyre többet jártam el a haverokkal, és így vele is.