ÁPR
16
2018
ÁPR
13
2018

Annika és Liza 3. rész

családi, tini, férj-feleség, illusztrált

Stefán nagyot nézett, amikor meglátta, hogy nemcsak a felesége jött könnyű háziköntösben vacsorázni, hanem a lányokon is csak egy szál póló volt.
Szeme végigszaladt a lányok meztelen combján. Azt remélte, sikerül kifürkésznie, van-e rajtuk bugyi vagy bikini alsó. A két ujjatlan póló felül jó belátást nyújtott a lányok cicijére. Mind a két lány kifejezetten tetszett neki. Majd kiesett a szeme, amikor Annika előrehajolt, hogy kivegye a sütőből a felfrissítés céljából berakott péksüteményeket, és pólója szinte a derekáig felcsúszott. Annika persze jól tudta, hogy kilátszott pucér feneke, s amikor visszajött az asztalhoz, büszke nőiességgel mosolygott rá Stefánra. Stefán persze nemcsak ezt látta, hanem Liza lánya gúnyos mosolyát és felesége figyelmeztető pillantását is.

*  *  *

Matek órai orál

hetero, iroda, diák

Meleg kora nyári nap volt. A napsütés, a természet élénksége és a kellemes szellő élettel töltötte fel az emberek szívét. Julinak ma csak egy matematika előadása volt. Az évfolyamán a lányok többségben voltak a fiúkkal szemben, így gyakran ment a versengés, hogy melyikük öltözik kirívóbban, dögösebben. Julit ez hidegen hagyta, szerény, visszahúzódó, csendes lány volt. A barátjával több, mint két éve voltak együtt, de az egyetem miatt, két egymástól 230 kilóméterre lévő városban éltek, így nagyon ritkán tudtak találkozni. Juli az utóbbi időben, egyre gyakrabban lett arra figyelmes, hogy az utcán és a tanórákon is más fiúkat stíröl és arról ábrándozik, hogy miként hatolnának bele akár egyszerre minden testnyílásába. Többször arra lett figyelmes, hogy olyan mélyen elmerült vágyaiban, hogy bugyija teljesen átnedvesedett és mellbimbói szinte átszúrják a blúzát.

*  *  *
ÁPR
12
2018

Új világ

hetero, szűz, tini

A dübörgő zene átitatja testemet. Kiskorom óta szeretek táncolni, egy ideig balettozni is jártam, majd átnyergeltem a ritmikus sportgimnasztikára. Sajna, jött a kamaszkor és a génjeim elárultak. Az alakom a sportosból átment nőiessé … nagyon nőiessé. A lüktető fények, a forróság, a kellemes illatok és a furcsa szagok egyvelege, a körülöttem vonagló testek látványa, a gyomromba lötykölődő pia mind – mind azt ordítják a fülembe, hogy: Vedd le! Vedd le! Vedd le! Nem bírom tovább. Egy mozdulattal lerántom a trikómat. Telt kebleim kibuggyannak. Valaki felüvölt. Ez az Laura! Gyönyörű csöcseid vannak! Hátulról átölnek. Az osztálytársam Anita az. Ő már teljesen meztelen. Miközben kemény mellbimbói szinte átdöfik a hátamat, kezei lassan csúsznak lefelé. Megérintik a köldökömet, majd besiklanak a farmeromba. Lassú szám következik. Szinte összeolvadva csendesen ringatózunk. A tarkómat csókolgatja, majd a fülcimpámat kezdi el csócsálni.

*  *  *

Nyaralás

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, férj-feleség

Feriékkel már évek óta ismertük egymást, a feleségeink egy osztályba jártak, és a kapcsolat megmaradt köztük. Gyakran összejártunk, együtt is nyaraltunk néha. Kati, Feri felesége csinos kis nőcske volt, alacsony, formás. Pont az ellentéte volt Szilvi, a feleségem. Vékony, apró, formás mellekkel, hosszú combokkal. Mindig ugrattuk is egymást Ferivel, hogy véletlenül nem fogjuk összecserélni egymás feleségét. Aztán egyik nyáron a Balatonnál nyaraltunk négyen. Napközben strandolás, esténként üdülő, iszogatás, ilyesmik. Itt ismerkedtünk meg Gézával és Eszterrel. Fiatal pár voltak, de nem házasok. Eszter roppant csinos volt, és ezt tudta is magáról, általában kifejezetten kacéran öltözködött. Géza aztán egyik este felvetette, folytassuk az italozást náluk, szereztek valami jó bort a környékről, kóstoljuk meg.

ÁPR
11
2018

Swinger, kicsit másként 6. rész - Ötödik hétvége

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Szombaton 10 óra tájban már a nyaraló teraszán ültek és az italaikat itták, mikor Zsuzsannáék megérkeztek.
Boldogan ölelkeztek össze és rögtön vidám beszélgetésbe kezdtek.
Zsuzsanna Ágnes hasát simogatva csókolta szájon Károlyt.
Károly arca büszkeséget sugárzott!
Zsu:
- Nagyon de nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült a vágyatok!
Úgy érezzük ehhez a picihez egy parányit mi is hozzájárultunk!
Ugye, megengeditek nekünk ezt az érzést!?
Ágnes:
- Igen, jól érzitek és végtelenül hálásak vagyunk nektek is!
Hogy sikerült a vágyunk, az minden férjnek és minden feleségnek a közös sikere!
Köszönjük nektek az én párommal együtt!
Nem fogok apasági-tesztet végeztetni, mert azt szeretném ha mindnyájan a saját gyermekeként tekintene rá!

*  *  *

Gazdag Shavo 1. fejezet

hetero

Rajtam volt a sor, hogy a csodás, megnyugtató szavakért, amelyeket a fülembe suttogott, megjutalmazzam. Lassan széthúztam a selyemköntöst, ő azonban nem bírta ezt kivárni. Lerántotta a vizes karomról, elé tárult az áttetsző kombiné, amely rátapadt a testemre, és ez a látvány különös arckifejezést eredményezett. Vágyódást, őrült óhajtást láttam. Megragadta elöl a finom anyagot, ököllel megcsavarta, és egy gyakorlott mozdulattal letépte rólam. Cafatokra szakadt az a gyönyörű holmi. Megijedtem.
– Elég ebből! Hallod? Egy percet sem vagyok hajlandó tovább várni.
Látni akarlak! Most pedig meg foglak kapni. Nem tudsz tovább távol tartani magadtól. Mit gondolsz, meddig húzhatod még az idegeimet? – vágta hozzám a szavakat fújtatva, parancsolva. Más hanglejtése volt.

ÁPR
10
2018

Gyönyörteljes romlásom 1. rész

hetero, szűz, tini, diák

Nemrég jöttünk fel Pestre. Nehéz volt otthagyni a mi kis házunkat, amelyben felnőttem, a falut, ahol születtem, a barátokat, de két okunk is volt a költözésre: anyám új férje és legújabb munkahelye. Szerencsére aránylag gyorsan beilleszkedtem a suliba, bár elsőre szinte lehetetlennek tűnt, hogy nem 14, hanem 29 osztálytárs rigolyáit kell elviseljem. A bátyámnak mindez nem sikerült, igaz, ő elég csendes, magának való, vékonyka srác, így a többiek rögtön elkezdték piszkálni. Amikor látták, hogy nem képes megvédeni magát a „viccek” egyre durvábbak, gonoszabbak lettek. Aztán tegnap kiborult a bili: sírva jött a szobámba: azzal fenyegették, hogy ha nem készít rólam, egy meztelen képet másnap beledobják a szemetes konténerbe. Hiába győzködtem arról, hogy úgyse merik megtenni, szinte már remegett a félelemtől, így aztán győzött a testvéri szeretett, a fejemre húztam a trikómat, hogy az arcom ne látszódjon és hagytam,

*  *  *

Unokabátyám és én - A lebukás

homo

A lebukás sajnos, vagy mégsem ?! :)
Életem következő fordulópontja Tízennégy évesen történt velem, amikor anyu meglátott az unokabátyámmal Tomival.
Az eltelt két évben sokszor szoptam le Tomit aki húszéves. Nem laknak messze tőlünk és a családi kapcsolat is nagyon jó így sokszor találkozunk. Amikor csak kettesben tudtunk maradni mindig meg is tömte a számat és mivel egy kis faluban laknak könnyű volt összehozni, hogy kettesben lehessünk.
Egyik hétvégén elmentünk két napra horgászni a közeli kis tóra. Kocsival kivitt minket anyum és segített bepakolni, mert az utolsó kilómétert gyalog lehetett megtenni egy kis ösvényen.
Miután kettesben maradtunk elkeztünk tábort állitani, szereléseket kipakólni. Tomi jól ismerte a helyet mondta, hogy erre senki nem jár és azért választotta a ezt a helyet, hogy kettesbe lehessünk.