Hírek


JAN.
28.
2024

Egy történet a sok közül

Már az óvodában kiderült, hogy a lelkem rossz testbe született. Hat évesen levágtam a fonott hajamat, mert én fiú vagyok, és ciki ez a haj. Autókat tologattam a babázás helyett. Az iskolában fociztam, és kigúnyoltam a lányokat a „körben áll egy kislányka” miatt. Heti rendszerességgel álltam az igazgatói iroda előtt verekedés miatt, persze, hiszen ütöttem, vertem, csépeltem a fiúkat. Apám varrónőnek erőltetett. Tizenhat évesen az iskolát és a városunkat hátra hagyva, az ország másik felébe szöktem. Egy multinál lettem takarítónő. Minden férfinak gyorsan a tudomására juttattam, hogy én leszbikus vagyok. Rengeteg kíváncsi, kiégett, női szeretőm volt, aki a férj terrorja, alkoholizálása, vagy...


Anyu legjobb barátnője 1. rész

Ez a történet a június elején történt velem és azóta is tart és megváltoztatta a szexuális életem. Úgy gondoltam, hogy frissen, melegében leírom.
Balázs vagyok, de mindenki csak Bazsinak szólít. 20 éves vagyok, semmi extra nincs rajtam. Egy átlagos srác vagyok. Informatikusként dolgozom az anyám vállalkozásánál amit a legjobb barátnőjével hoztak létre húsz éve. Anyám egyedül nevelt fel, mert az apám mikor megtudta, hogy anyu terhes lelépett. De tisztességesen felnevelt, mindent megkaptam tőle amire szükségem volt. Mivel nem volt apa képem vissza húzódó, önbizalom hiányos srác lett belőlem. Egész nap a számítógép előtt ülve éltem az életem. Tipikusan rám mondják, hogy kocka. Hát az...


JAN.
26.
2024

Egy egészen különleges Valentin-nap

– Idén igazán különleges Valentin-napra számíthatsz – suttogta Alicia bársonyos hangon Brian fülébe február 14-én este, amikor beléptek a szálloda halljába. – Azt hiszem, itt az ideje, hogy kipróbáljunk... valami mást.
Brian fejében vadul kavarogtak Alicia szavai, miközben végigsétáltak a forgalmas termen. A fényűző csillárok fénye vidáman táncolt a fényezett padlón. A férfi eredetileg arra számított, hogy csak kettejük éjszakája lesz, a szerelem intim ünnepe, selyemlepedőbe csavarva. De Alicia következő suttogása szétzúzta ezt az illúziót, és ólomnehezékként hullott a fülébe.
– Ma este egy különleges vendég csatlakozik hozzánk, bébi – mormolta a lány, lehelete forrón tapadt a férfi...


Annamari férfiakkal 6. fejezet - Aki mellett újra megtaláltam a boldogságot

Bizonytalanul álltam az ajtó előtt. A késői időpont miatt már félhomályba burkolózott a lépcsőház, és én egy kicsit fázni is kezdtem. A fehér, elegáns blúzban és a combközépig érő miniszoknyában persze ez nem volt csoda, de erre az alkalomra, erre a randira valami nagyon különlegeset akartam fölvenni. Még a tűsarkún is elgondolkodtam, amit szívből utálok, de végül egy kényelmes balerinacipő mellett döntöttem.
    Szóval ott álltam a lakásajtó előtt, és egy pillanatra elbizonytalanodtam. „Most még visszafordulhatsz! ”, súgta belül egy hang. De aztán összeszedtem a bátorságomat, és bár éreztem gyomromban a feszültséget, megnyomtam a csengőgombot.
    Pár másodpercig semmi se történt,...


Utazások a világban - Isztambuli találkozás a szexszel 1. rész

Isztambul. Anna már napok óta itt volt ebben a varázslatos városban, járta az utcákat, ült a tengerparton, többször is átkelt a Boszporuszon, hol hajóval, hol metróval. Most itt sétál a város központi terén, és csodálja az esti fényben tündöklő óriási mecsetet, de érezte, hogy valami nincs rendjén, mert egyre több ember gyülekezik és már lépni alig tud a tömegben. Mivel a nyelvet nem beszéli, nem tudja, hogy miről beszélnek. Aztán megjelentek a transzparensek és a zászlók, és abból már sejtette, hogy itt egy tüntetés készülődik. Egyelőre azt nem tudta eldönteni, ez mennyire lesz veszélyes megmozdulás,  így megpróbált a térről kifelé menni a villamos megállók felé, de ott felfegyverzett...


JAN.
25.
2024

A fiúk kunyhója

A nevem Sára. Van egy bátyám, Dani, és egy húgom, Barbi. Apánk elhagyott minket, ezért anyának két munkahelyen kellett dolgoznia, hogy eltartson minket. Daninak saját szobája volt, de Barbarával osztoztunk. A húgommal nem jövünk ki jól egymással. Ritkán szólunk egymáshoz.
A bátyámnak volt három barátja: Márton (aki nagyon aranyos), Balázs és Tamás. Mind egykorúak vele, de Marci idősebbnek tűnik. Balázs és Tamás olyanok, mint a bátyám: soványak és nyurgák. Mindent együtt csinálnak. Nem sok barátnőm lakik a közelben. Egy zsákutca végén lakunk a kertvárosban. Dani szeret itt élni, mivel a többi fiú nagyon közel lakik hozzánk.
Ezen a nyáron úgy döntöttek, hogy építenek egy fiú-kunyhót a...


Annamari férfiakkal 5. rész - Áron és Karesz

Este átmentünk egy szórakozóhelyre, ahol a többi barátnőm már várt minket. A bejáratnál elkérték az oltási igazolványainkat, de mert nekem is, Szandrának is volt, simán bemehettünk.
    Zsani javaslatára Curacaót rendeltünk, két körben. A kis kék italok meghozták mindenkinek a hangulatát, és amikor a zene felerősödött, elsők között mentünk ki a tánctérre.
    Bár a szemem elsősorban a barátnőimen tartottam, azért hébe-hóba kinéztem a tánctér mellé is, ahol láttam a pasik
    vágyakozó tekintetét, ahogy minket stírölnek. Eljátszottam egyik-másik szépfiú láttán, hogy odajön hozzám és átkarolva táncolunk tovább, de egyik se volt elég bátor ehhez.
    Bár, a későbbiek miatt nem...


Út a csillagokba

–Anaxta száraz szájjal és kissé zúgó fejjel, szinte kalfábaltan tért magához. Fogalma sem volt, hogy hol is lehet. Azt érezte légzésében, hogy még mindig, számára nagyobb gravitációs térben van. Mint az eltelt hetekben szinte mindig. Tehát valószínűleg még mindig a Notonicsillagporon van. Viszont a szűk hely, ahol ébredt, nem volt számára ismerős. Bár az igaz, hogy az eltelt három hét, amióta a hajón él, nem volt elegendő számára, hogy a hajó minden zegét-zugát megismerje...