JÚN
22
2015
JÚN
19
2015

Apával

családi, apa-lánya, szűz, tini

Sokszor fantáziáltam róla, hogy szexszelek valakivel, legtöbbször ezt a nevelőapámmal képzeltem el, mivel ő annyira jóképű, izmos és egyszerűen tökéletes. Egyszer még az is eszembe jutott hogy bealtatózzam és akkor kiélhetem a vágyaim, de féltem megtenni.
Amikor hazaértem, csak apa volt otthon és dolgozott. Anya még dolgozott és volt vagy két órám ,mielőtt megjön. Odamentem hozzá és köszöntem neki. Láttam hogy nem dolgozik a gépén, ami nekem kapóra jött. Szerintem nem is tudja hogy tudom hogy vannak pornóvideók a gépén. Rendszeres elkérem tőle azzal az indokkal hogy játszani akarok rajta, de csak videókat nézek. Most is úgy tettem, elkértem a gépet.
- Miért? – nézett rám összehúzott szemmel.
- Mert játszani akarok rajta – vágtam rá. Láttam hogy nem nagyon akar belemenni. – Cseréljünk gépet! – támadt ez a fantasztikus ötletem.

*  *  *

Így buktam le

leszbi, szűz, tini

Annak idején jöttem rá, hogy én inkább a lányokhoz vonzódom, amikor elkezdtem maszturbálni. Az izgatott fel igazán, amikor közben egy lányra gondoltam. 17 - 18 éves koromra, amikor már szinte mindegyik barátnőmnek volt barátja, és a gyerekkori barátnőm már a szüzességét is elvesztette, én még mindig nem akartam fiúkkal ismerkedni. Utáltam a bulikat. Feszélyezve éreztem magam fiúk közelében. Nézni a barátnőimet, ahogy smárolnak, és jól érzik magukat, meg beszélgetni a fiúkkal, akik megszólítottak…Gyakran mondták a barátnőim, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, bármikor talál magának valakit, miért nem jövök már össze végre valakivel. Elegem volt már ebből. Szerencsére az egyik barátnőm szintén nem volt nagy bulizós alkat, és a legtöbbször csak kettesben iszogattunk péntek meg szombat esténként. Neki sem volt még barátja, így vele felszabadultabbnak éreztem magam. Nem ismertem olyan régóta, mint a gyerekkori barátnőmet, de úgy éreztem, ő...

*  *  *
JÚN
18
2015

Spontán szex - A vadak ura 2. rész

hetero, anál

Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját meg a torkát. Kecses kis vékony ujjai önkéntelenül is a lábai közé tévedtek, amikből úgy tűnt el három is egyszerre a farok tágította, nedves kis lyukában, mintha vákuum kerítette volna hatalmába őket.
Teljesen letaglózta ez a vehemencia a férfit, csak kapkodta a levegőt és tátott szájjal bámulta ezt a lehengerlő látványt, amit csak tetéztek a csaj huncut, játékos beszólásai, amiket kézimunkával egészített kit:

*  *  *

A leszbikus munkatársnő

leszbi, munkatárs

19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek. Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután megittuk a kávét, siettünk vissza dolgozni. Amikor kiértünk a folyosóra, a kollegám azt mondta:
- Ildi egyébként leszbikus. Csak azért mondom, hogy ne érjen meglepetés. Itt amúgy tudja róla mindenki.
- Bátor tőle, hogy felvállalja magát.
- Azt mondta, ez az első munkahelye, ahol elmondta. Itt jó fej mindenki, és úgy érezte, hogy a
legtöbben nem közösítenék ki érte.

JÚN
17
2015

Óvszer kellett volna!

hetero, munkatárs

Egy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganő hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok női dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már időközben flörtölgettem egy két kolléganővel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nő enyhén vágott keleties szemekkel, akinek kerek feszes popsija és az átlagnál kicsit nagyobb mellei voltak. Erős szexuális kisugárzása volt, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Ráadásul feszes nadrág volt rajta, ami abszolút kihangsúlyozta szeméremdombjait és fenekét. Egyből elkezdtem vele is flörtölni. Sajnos csak ritkán láthattam az új lányt mivel kiküldetésben dolgozott alkalmanként, de kapható volt a flörtölésre és viszonozta is azt, bár az elején még bátortalanul. Mint később kiderült házas volt, de ez engem nem zavart mivel én is házas voltam. Beszélgetéseink...

*  *  *

A Bíróság végzésére - 1. rész

maszturbáció, szűz, tini, nyaralás

Bíró vagyok egy vidéki bíróságon. Mindig is bíró akartam lenni. Rajongok a jogért, rajongok az igazságért, mindig is gyűlöltem a bűnt.
Jól megérdemelt szabadságomat töltöttem Zánkán. No, nem a Gyermekvárosban, ami hat év alatt nyolc nevet viselt már, hanem a faluban. Fő programom az volt, hogy naponta lementem a strandra, s élveztem a vizet, iszogattam a sört, s persze figyeltem a körülöttem lévő embereket. Szép lányok, s kevésbé szép lányok bőven voltak ott. No, meg magányos legényemberek, akik megpróbálták a lányokat beszédíteni.
Nem vagyok ügyes a lánykérdésben, a tanulás sok időmet elvette, a küzdelemben, mely azért zajlott, hogy bíró lehessek a nőzés háttérbe szorult. Persze volt egy-két kalandom, állítólag nem is vagyok ügyetlen az ágyban, de mégis aránylag kevés kalandom volt.

JÚN
16
2015

Üzleti tárgyalás 3.rész - Az igazi vágyak

hetero, munkatárs

Az iménti félórás rövid, de annál tartalmasabb menet mindkettőnket kifárasztott, ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy frissítő zuhanyozás az, ami segít. Noelnek hatalmas fürdőszobája volt, kényelmes sarokkáddal, amivel szemben egy plafonig érő tükörfal volt. Mikor legelőször körbevezetett a házában, már akkor feltűnt, és egyből beindította a fantáziámat.
Kézen fogva húzott maga után, pajkosan mint egy kisgyerek.
- Gyere, zuhanyozzunk egyet cicababa – kérte ellenállhatatlan mosollyal.
Beléptünk a kádba, én háttal a tükörnek, szembe vele. Keze a derekamra siklott, onnan le a seggemre, és játékosan belecsípett. Megnyitotta a zuhanyt, amiből kellemesen meleg vízsugár kezdett folyni – Noel közreműködése folytán – először csak a nyakamra, majd a mellemre, végig a hasamra, a szeméremdombomra, a popsimra, egészen addig, míg minden egyes porcikámat össze nem vizezte.

*  *  *

Hárman párban – Az unokatesóim ködös párkapcsolata ugyan avval a fiúval

homo

Ez a történet, az unokahúgom, Kati és az ikertestvére Deni (Dénes) külön, de mégis „összefonódó” szerelmi kapcsolatát fogja bemutatni. Ők mindössze kb. 2 hónappal fiatalabbak Nálam, szóval már Ők is elmúltak 18 esztendősek.
A történet tavaly márciusban kezdődik, amikor Kati összejött egy nagyon helyes és kedves sráccal, Antival. A kapcsolatuk legelső napjaiban semmi különös nem történt. Sokfelé eljártak kettesbe, majd hármasba is. A húsvéti szünetben indultak igazán a problémák, amikor Anti egyre több időt töltött Katinál. Hát még ezzel sem lett volna semmi gond, hiszen együtt járnak, ami azzal jár párban, hogy megpróbálnak minél több időt együtt tölteni. A probléma ott kezdődött, hogy Deni is elkezdett vonzódni Anti iránt. De azt tudni kell, hogy ekkor még Deniről senki nem tudta, hogy homoszex. Sőt, Ő még magának sem igazán merte beismerni, hogy Ő márpedig nem az átlagos /heteró/ fiúk életét éli, hisz a lányok úgy, mármint...