NOV
09
2015

Nyaralás az Adrián 5. rész

hetero, szűz, tini

Másnap hajnalban fázva ébredtem. Szokatlan hűvös volt, nem értettem.
Magamra húztam a lepedőt és álmosan körbenéztem a szobában. Mindenki aludt, Attila és Iza egy ágyban. Én az esti összebújás után visszasurrantam a saját ágyamba, mert Andi odasúgta, hogy oda van értem, de akkor is szűk az ágy és ő szeret kényelmesen aludni. Egyet tudtam érteni vele. Izát nem zavarta, hogy cimborám szinte teljesen rajta fekszik, és Attila is tudott így aludni látható módon. Legyen nekik kényelmes akkor, gondoltam és már épp visszaaludtam, mikor nyílt az ajtó és valaki bejött. Nem láttam, mert már pont befelé voltam fordulva, csak hallottam, hogy végigsétál a szobán és becsukja az ablakot.
Felnéztem és még pont elkaptam Anikó néni isteni fenekét kifelé. Úgy látszott, ő is meztelenül aludt.

*  *  *
NOV
08
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

NOV
06
2015

Kettesben

hetero

Zavartan ülök az ágyán, törökülésben. Ha eszembe jut, milyen hideg van kint, beleborzongok. Körbe - körbe jár a tekintetem a szobában. Csak egy íróasztali lámpa próbálja bevilágítani tompa fényével a szobát. Zoknis léptek hangja közeleg. Megjelenik 2 bögre gőzölgő teával a kezében, enyhén mosolyogva. Elém áll és nyújtja felém az egyik bögrét. Felnézek rá, mire elmosolyodik, és elveszem tőle. Halkan megköszönöm. Sajátját lerakja az egyetlen fényforrás mellé, de mozgásban marad, előkeres és meggyújt egy füstölőt. Minden mozdulatát elemzem. Leül az íróasztalhoz, és nekilát megtekerni egy jointot. Röpke fél perc alatt végzett, tudtam mi következik utána. A cigivel a szájában túrja a zsebeit, keres - kutat.
- Picsába, hol az öngyújtóm? - halkan kacagok jövőbe látásomon, mire rám emeli tekintetét, és kisfiús mosollyal kíséri. Teljesen meglágyulok tőle. Közben megkerült az öngyújtója is. Rágyújt, az első sokáig lent tartott slukk után feláll, és teljes természetességgel felém veszi az irányt. Ahogy leül mellém az ágy szélére, megcsap a parfümje és a magával hozott szantál illata. Hmm... imádom ezt az egyveleget. Mélyen letüdőzöm, és csukott szemmel élvezem. A közelségének tudatától feláll a szőr a karomon, és beindul egy jól ismert hormonális folyamat. A cannabis illata tovább bódít. Míg szív, nem beszélgetünk. Időnként összeakad a tekintetünk, amire szégyenlősen reagálunk.

*  *  *

Kalózok között 1. rész

családi, tini, apa-lánya

Az ajtó hatalmas reccsenéssel szakadt darabokra. Bob ijedten felült az ágyán. - Hajótörés – villant át az agyán és már éppen felkelt, amikor a szobába belépő sötét alak, a félhomályban puskának látszó tárggyal fejbe verte. Visszaesett az ágyba és bár eszméletét nem vesztette el egyfajta bénultság lett rajta úrrá. Érezte amint kezeit a háta mögött összekötözik és kivonszolják a kabinjából. Kalózok, állapította meg magában, mindenféle izgatottság nélkül.
- Hol lehet a lányom? – jött a következő gondolat, mintha csak a kérdésére feltett válasz lenne, látta amint a lányát hajánál fogva vezetik ki a másik kabinból. Egy csónakba lökték mind a kettőjüket és a hajótól kezdtek távolodni. Nem messzire jutottak, amikor a vitorlásuk belsejében felcsaptak a lángok. – Még jó, hogy teljes körű biztosítást kötöttem rá. - voltak az utolsó gondolatai mielőtt teljesen el nem vesztette eszméletét.

*  *  *
NOV
05
2015

Új munka

hetero

Annának hívnak és nemrég múltam 20. Pesten tanulok és ott is lakom albérletben egy albérlőtársammal, de ő nem lényeges. A pesti élet nem éppen olcsó akkor sem ha segítenek otthonról, ezért a suli mellett dolgoztam egy boltban is, de ez nem sok szabadidőt engedett meg. A félévem is éppen hogy meglett. Így elkezdtem más munkát keresni a neten hátha akad valami ami mellett mégis tudok tanulni rendesen, rá is akadtam a neten egy oldalra ahol lányokat keresnek erotikus munkára. Be is zártam az ablakot, de másnap megint eszembe jutott, lementettem a telefonszámot nem hívtam fel egyből, egész este töprengtem mi legyen. Az adottságom megvan mindehhez mivel elég jó csaj vagyok. Én ugyan nem vagyok megelégedve magammal, de a fiúk döglenek utánam. 170 cm magas vagyok, vállig érő vörös hajamhoz barna szemek társulnak. Nem vagyok extra vékony, szerintem éppen ideális az alakom is, átlagnál nagyobb mell és formás fenék.

*  *  *

A rózsaszínbugyis lány

hetero, szűz

Azon a nyárutói szombat estén savanyú volt a szőlő. Poncsó benyögte, hogy állapotos a felesége, mégsem tudtam szívből örülni. Ettől egy kicsit hamisan is játszottam. Az én feleségem pár hete végérvényesen elhagyott. Egy rahedli pénzt megkerestem akkoriban, de neki más gondjai voltak, mint az átlagnak. Elege lett belőlem. Na mindegy, hagyjuk, ne feszegessük a múltat! Elég búval - bélelt voltam. Visszakanyarodva arra az estére, a hamis mellékzöngéken túl volt valami, ami igazinak látszott. Csak a vége felé pillantottam meg. Szoknya volt rajta és, mint aki eltévedt, fordítva ült a széken. Szétvetett lábakkal. Másutt volt. Mégis, mintha engem nézett volna. A rózsaszínbugyis lány.
Két szünet volt még az utolsó dalig, de egyszersem használtam ki az alkalmat az ismerkedésre. Túl korai volt a sebem, lehet megerőszakolom első dühömben, ha mond valami irritálót. Jobb elkerülni a kísértést. Aztán Poncsó bökdösni kezdett.

NOV
04
2015

Napozás a gangon

hetero, anál

Kora nyár volt, még zajlott a vizsgaidőszak, tele volt a hócipőm, 9 vizsgám volt az év végén. Mindegy, tanulás ürügyén kinyitottam konyhaajtónkat, mely a gangra nézett, kitettem a nyugágyat, levettem trikómat, s félmeztelenül, sortban, élvezve a napsütést tanulni kezdtem. Az utolsó vizsgára, de egyszerűen már fájdalmat okozott minden betű olvasása. Ezért időnként ölembe ejtettem a könyvet, és agyam elkalandozott, kellemesebb tájakra. Eszembe jutott, milyen izgalmas élményeim voltak kora kamasz koromban, ebben a házban. A belvárosi háznak két udvara volt, a hátsó gyakorlatilag nagykert, 3 szomszédos ház tűzfala nézett rá, kb. két és fél méter magasan téglapárkány futott körben, mely a földszintig érő lichthofok előtt falban folytatódott, melyen mi srácok, haverok, szerettünk sétálni. Imádtam a kertben, nyáron néha tök sötétben is a házban lakó csajokkal loptuk az időt, s beszélgettünk arról, ami sok kamaszt érdekel.

*  *  *

A legjobb barátnőm

leszbi

Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.
A falu határában az úton volt egy kisebb döccenő. Amikor a busz átment rajta, Heni feje lecsúszott a vállamról a melleim közé. Ekkor magához tért, és elnézést kért.
Egy mélyen kigombolt ing volt rajtam, így a szájával végigsimította a mellkasomat, és a mellemet. Meglepően kellemes érzés volt. Néhány hónapja ismertem Henit.
A gyerekkori barátnőm régi ismerőse volt, és amikor elkezdtünk bulikba járni, ő is a baráti társaságunk tagja lett. Én 17 éves voltam akkor, Heni 18. Több közös volt bennünk, mint a gyerekkori barátnőmmel, és vele jobban éreztem magam. Henivel igazán jól el tudtam beszélgetni, és hamar jó barátnők lettünk. Azért is kedveltem Henit, mert még ő is szűz volt, és vele felszabadultabban éreztem magam. A többi barátnőm már egy ideje elvesztette a szüzességét, és emiatt kicsit feszélyezve éreztem magam a társaságukban. Volt egy fiú, akivel kb. 2 hónapja jártam, de nem ment vele a szex. Pedig a sok jóképű fiú közül, akikkel azelőtt találkoztam, ő volt az, akinek igazán kedveltem a társaságát. Egyszerűen nem izgultam föl az előjáték alatt, azt pedig kifejezetten visszataszítónak éreztem volna, ha hagytam volna, hogy belém dugja a farkát. Ez néhány nappal azelőtt a péntek este előtt történt. Miután hazakísértem Henit, hazamentem, és lefeküdtem. Arra gondoltam, milyen izgató érzés volt, amikor a buszon pár pillanatra a mellemhez értek Heni ajkai. Mindig is egy lány érintésére vágytam. Heni már a kezdetektől fogva tetszett nekem, és ahogy egyre jobban összebarátkoztunk, a vonzalmam is erősödött iránta, de nem mertem kezdeményezni, mivel ő is a baráti társaságomhoz tartozott, és kínos lett volna továbbra is nap, mint nap találkozni vele, ha visszautasít. Sokat vívódtam magamban, mert olyan érzésem volt, mintha Heni valahogy más lenne, mint a többi lány. Sosem adta egyértelmű jelét, hogy akarna tőlem valamit, de néha már - már zavarba jöttem attól, ahogy néha rám nézett, és ahogy viselkedett velem.