JÚL
02
2015

Lelkes fantáziám

hetero

...A szíve a torkában dobogott, izgatottan várta Kristófot. Közben illatos mécseseket gyújtott, és megágyazott. Nem sokára kopogtak az ajtón. A lány testét bizsergés járta át, szaladt az ajtóhoz és szinte feltépte azt. Kristóf izgalomtól csillogó szemmel állt a küszöbön. Mikor megpillantotta Szofit a piros hálóingben, ajkai széles mosolyra húzódtak. Belépett a lakásba, átnyalábolta a lány testét, majd belökte maga mögött az ajtót. Olyan szenvedéllyel csókolta meg, hogy az egész testük beleremegett.
Felforrósodva lépdeltek egészen az ágyig, míg kezeik sietős mozdulatokkal hámozták ki testüket a feleslegessé vált ruhadarabokból. Kristóf hanyatt döntötte Szofit az ágyon és szétnyomta a combjait. Szájával a lány csiklójára tapadt, amitől az reszketve nyögött fel. Mohón szívta és ütögette lágyan a nyelvével a pici gombot a szeméremajkak találkozásánál, egyre mélyebbre taszítva Szofit a kéjes őrületbe.

*  *  *

Mester és Tanítványa 5. rész

homo

Délután volt. A nap még elég jól sütött. Mi tettük a dolgunkat. Bele voltam merülve a munkámba mikor valaki hátulról hozzám simult, az ülepét erőteljesen hozzám préselve.
Megérkezett Peti.
- Korábban jöttél mint vártalak - mondtam neki.
-Leléptem hamarabb. Türelmetlen voltam így elkéretckedtem. Meg hát, meg akartalak lepni.
-Ez sikerült. Még van egy kis dolgunk mielőtt veled foglalkoznánk! - mosolyodtam rá sandán.- Még fürdenünk is kell!
- Azzal ne foglalkozz. Jó lesztek így is.- Vigyorgott, miközben kacsintott rám.
- Rendben ,de a munkát akkor is be kell fejeznünk.
- Ok., de nem biztos , hogy ki tudom várni.
- Ha nem leszel láb alatt, vagy ha segítesz fél óra és végzünk.- szólt közbe Jani.
- Rendben, mond mit csináljak.

JÚL
01
2015

Szenvedély az öltözőben

hetero, diák

Tél volt, korán sötétedett. Odakint esett a hó is, nagy puha pelyhekben. Későre járt, este hat körül. Az egyetem épülete már üresen állt. Márta az öltözőben volt, ottfelejtette az egyik könyvét, azért szaladt vissza. Épp a szekrényében turkált, mikor lépteket hallott. Nem nézett fel, mikor becsukta a szekrényajtót, akkor látta meg Bulcsút.
- Hát te? - kérdezte a fiú. - Mit keresel itt ilyenkor?
- Itt hagytam valamit - mondta Márta, és felmutatta a könyvet. - Önkéntelenül is végigmérte a fiút. Farmer és atléta volt rajta. - Miért, te mit keresel itt?
- Gondoltam lent maradok kicsit edzeni - válaszolta.
Márta végigfuttatta tekintetét a kidolgozott izmokon, a formás kézen. Bulcsú az évfolyamába járt, nem nagyon ismerték egymást, csak látásból.

*  *  *

Szállodai sóhajok

leszbi

1. fejezet
Cat vagyok, középkorú, csinos nő, az első leszbikus élményemet egy szállodában éltem át, a bombázó, fiatal hosztesz lánnyal. Íme a történetem.
A hotel egyik legjobb szobájában szálltunk meg a férjemmel, ahonnan egyenesen le lehetett látni a medencére. Richard üzleti tárgyalásokat bonyolított le, de pihenni is maradt időnk bőven. A sors iróniája, hogy a férjem vette észre először Sharát, a szobánk teraszán álltunk. Falatnyi bikinijében mászott ki a medencéből, magára vonta a tekintetünket, ahogy ruganyos, karcsú testével elsétált a medence mellett.
- Bájos, ugye? – kérdeztem kissé féltékenyen.
- Hasonlít az unokahúgomra - mormolta zavartan Richard, ami valóban igaz volt. A lánynak az arca is tökéletes, szabályos vonásai figyelemre méltóak. Szőke, középhosszú hajából csöpögött a víz. Persze nem csak mi bámultuk, a többi férfi is alig bírta róla levenni a szemét.

JÚN
30
2015

A férjem főnöke 1. rész - A találkozás

hetero

December közepén meghívást kaptunk a férjem cégétől a karácsonyi partira. István még csak két hónapja dolgozott ennél a cégnél. Nagyon élvezte a munkáját. Pontosan nem tudom, hogy mit csinál, csak annyit, hogy középvezetői szinten van. Gyakran túlórázik, későn fáradtan ér haza, minden nap. A hétvégéit is szinte mindig munkával tölti itthon. Azt mondogatta, hogy most kell bedolgoznia magát. Nagyon megörült a meghívásnak, hiszen még csak a próbaidejét tölti a cégnél. Egy vidéki szállodában tartották a bulit. Már pénteken délután lehetett menni, de a fő rendezvény csak szombat este kezdődött. Utána néztem a Szállodának. Kiderült, hogy Wellness része is van. Sikerült Istvánt rávennem, hogy menjünk pénteken, így egy kicsit együtt tudunk lenni. Nem ment könnyen, dolgozni akart, ahogy mindig. A vezérigazgató pénteken délben mindenkit haza küldött, hogy aki az nap akar menni, időben el tudjon indulni. Mire István haza ért, már mindent...

*  *  *

Egy meleg élete 1. rész – Kiskamaszkor – A felismerés és a próbálkozás

homo

A történet nem valós, de ennek ellenére lehetnek benne olyan elemek, amelyekre bármelyik homoszexuális rá ismerhet a saját életéből.
Van egy 11 éves, azaz a kamaszkor elején járó srác (legyen a neve Áron). Nem érti nagyon, hogy mi történik vele, hiszen már szinte minden haverjának volt már csaja, de neki nem, de nem is igazán vágyódik a lányok iránt. Miközben gondolkozik ennek okain, egyre inkább arra lesz figyelmes, hogy a lányok helyett a fiúkat nézi meg tüzetesebben és alkot róluk véleményt. Egyszerűen nem érti, hogy ez miért van így. Miért nem élhet „átlagos életet” úgy, mint a korosztályába tartozó többi fiú. Eltelik még 1 év, mire elkezdi sejteni a dolog okát, de megpróbálja erről minden gondolatát elterelni. De sikertelenül. Ahhoz viszont még el kell telnie egy kis időnek, hogy végre felfogja, és legalább önmagának beismerje, hogy Ő bizony meleg. Ezt a felismerést emésztgetnie kell magába is ezt az új helyzetet.

JÚN
29
2015

További botlásaim Virággal

családi, anál, tini, nyaralás, unokatestvérek

Enyhe fejfájással ébredtem fel. Kimentem a mosdóba, hogy a reggeli szükségleteimet elintézzem. Miközben éppen fogamat mostam és közben a tükörben magamat néztem, elgondolkodtam azon, hogy mi is történt tegnap. Az alvás után jóval tisztább volt a fejem, mint hajnalban. Eléggé letaglózott a tettem súlyának józan felismerése. Elég durva volt a tudat, hogy az unokatestvéremet dugtam a fél éjszakán át. De nem csak megdugtam, hanem a fenekét is rendesen tele pakoltam. Az én kis ártatlan unokatestvéremet. A kis Virágot. Basszus.
Aztán persze felidézve az elmúlt éjszaka történéseit, Virág már nem is tűnt olyan ártatlannak. Végig gondolva, mindent Virág egy szép kis "jó kislány" maszk mögött rejtőzködve, csinálta a kis dolgait. Most akkor melyik lehet az igazi a Virág? Az aranyos, mosolygós, mindig kedves és segítőkész Virág, vagy az a nőszemély, aki fél éjszakán át velem kefélt és aki olyan hangokat adott ki, miközben a fenekébe tömködtem...

*  *  *

A gyűjtő

hetero

Emily örömmel találkozott újra a pasassal. Még csak két hete ismerkedtek meg az interneten egy pár ... khmmm.... szexpartner kereső oldalon. Sosem hitte volna, hogy egyszer ilyen helyre is regisztrálni fog. Hitt abban, hogy a csinossága, szépsége, kedvessége és gyermeki bája hozzásegíti, ahhoz hogy megismerkedjen valakivel a világháló kikerülése nélkül is. De egyszerűen nem akart sikerülni. Hiába próbálkozott, a sors nem vezette elébe a szóba jöhető férfiakat. Csak olyanokkal találkozott, akik meg akarták fektetni és kész. Ráadásul egyik sem tetszett neki.
Igen, válogatós, ezt tudta magáról, de úgy gondolta, hogy hozzá megfelelő férfit akar. Minden tekintetben. Legyen jóképű, sötét fekete haja, jól szituált, izgalmas, titokzatos, és persze minden igényét kielégítse az ágyban. Magyarán várta a herceget a fehér lovon. A munkája lefoglalta, és annak ellenére, hogy minden porcikája kívánt egy férfit az ágyába, mégsem járt el esténként...

*  *  *
JÚN
26
2015

Egy nap nővéremmel

családi, illusztrált, nővér, testvérek

Még csak tizenöt éves kiskamasz voltam, szexuális kapcsolatom még egy lánnyal se volt, de egyre sűrűbben vertem ki a farkam. Gondolataim ilyenkor az egyik bomba jó csaj körül forogtak, akivel egy osztályba jártam. Maja testhezálló, szűk farmerban járt, és pólója nagy melegben még a köldökéig se ért. Ráadásul nemcsak a farmerja volt szűk, hanem a pólója is, ami alatt kirajzolódtak feszes mellei és hegyes mellbimbói. Sokszor elképzeltem, milyen élvezettel tudnám őket szopni, és micsoda érzés lehet, ha egy kicsit eljátszadozna a dákómmal. Így fantáziáltam – és maszturbáltam – éjjel, ha a másik szobából áthallatszott anyámék szeretkezése, reggel, ha a szokásos reggeli merevedéssel ébredtem, de nem ritkán nappal is, ha egyedül voltam otthon. Szexuális fantáziálásomban időnként három évvel idősebb nővérem, Tímea is szerepelt, aki roppant jó csaj volt, de családunk prüdériája miatt még sohasem láttam meztelenül.