NOV
04
2015
NOV
03
2015

Autós kiruccanás

hetero, szűz, tini, közlekedés

Régóta beszélgetünk neten. Egy barátnőd mutatott be minket egymásnak. Először vele beszélgettem a Gyakorikérdések oldalán, aztán mondta, hogy egy kedves ismerősének is lenne néhány kérdése, amiket előbb csak tolmácsolt köztünk, aztán úgy döntöttél, hogy jobb lenne, ha egyenesen velem beszélnél a gondjaidról. Miután már megbíztál bennem, másra is terelődtek a beszélgetéseket, amik már a kezdetekben se voltak teljesen ártatlanok.
Hamar kiderült, hogy 17 múltál, és mivel hasznosnak ítélted a beszélgetéseket, nem zavart, hogy én már jóval tapasztaltabb vagyok, a magam 35 évével. Kérdeztél sok mindenről, érzésekről, bizonytalan szexuális vágyakról Bátorítottalak tested megismerésére, arra hogy ne szégyelld ha épp kicsit eltérő vagy a pornókban láthatóaktól, mert mindenki a maga egyediségében szép, és hiába fontos - mert azért fontos, ezt elismerem- a külső, de a személyiség varázsa az, ami egy embert megfog a másikban.

*  *  *

Egymással szemben 1. rész

homo

Ott álltunk egymással szemben egy szál boxerben, és a szívem hevesebben kalapált, mint eddig életem során bármikor is. Izgalom, félelem, kíváncsiság... Ezen érzések mindegyike szüntelenül kavargott bennem, sőt már-már összeolvadt egy nagy masszává, ami szinte szétfeszítette a testemet. Ő is hasonlóképpen érezhetett, mert hozzám hasonlóan csak némán állt és meredt maga elé, aztán rám nézett...
***
Unottan ültem biosz órán és a plafont bámultam. Bár nem volt gondom a tantárggyal, de ez az új fószer – valami kezdő tanár – kikészített a sok hülyeségével. Persze értem én, hogy aki kezdő, még sok mindent ki akar próbálni, de miért pont rajtunk?
Miután már nem leltem örömömet a plafon bámulásában átnéztem a szomszédomra, Tomira. Tomi egy kicsit magasabb volt nálam, és hát igen, ha valaki, akkor ő a nők bálványa volt. Szőkésbarna haj, csokibarna szemek. Bomlottak utána a lányok.

NOV
02
2015

Nicky története 8. rész - Ella belehúz

családi, anál, tini, apa-lánya, testvérek, nagynéni/nagybácsi

Akik olvasták kis családi élménybeszámolóimat, azok tudják, hogy mindig a saját kalandjaimat meséltem el, úgy, ahogyan azok megtörténtek. Ezúttal azonban kivételt teszek, mivel ez most a húgom, Ella története, ami az előző részben leírtak után pár nappal esett meg vele. (Legalábbis ha nem kamuzott, mert, bevallom, vannak kételyeim a sztorival kapcsolatban, a többi érintettnél pedig nem mertem rákérdezni.) Úgyhogy át is adom a szót Ellának, én legfeljebb itt-ott fűzöm hozzá a saját véleményemet.
Bevallom, kicsit mindig is irigykedtem a nővéremre. Ő karcsú és magas, olyan, mint egy Victoria’s Secret-modell, én alacsony vagyok, és mindenhol van mit fogni rajtam. (Amiért a pasik amúgy odáig vannak. És nem is alacsony, 5’9” magas. – N.) Ő szőke, világoskék szemekkel, én közönséges barna, és a sötétkék szemeim se világítanak úgy, mint Nicky-é. Ja, tudom, a külsőmre így sem panaszkodhatok, mindig is bírtak a fiúk, de valahogy olyan tucatszépségnek tartom magam, helyes pofi, jó dudák, adios. Ráadásul Nicky a szexben is beelőzött. Előbb volt együtt lánnyal, mint én, a bátyánkkal is hamarabb dugott, és most még a nagynénénket, Megant is megdöntötte. Francba, francba, francba. (A hugi csak azt felejti el, hogy alig múlt 16, fiatalabb, mint én voltam, amikor egy éve az egész elkezdődött. – N.)

*  *  *

Titkos vágyak 1. rész

gruppen, anál

Egyik délután megbeszéltük két nagyon jó barátommal, hogy a sok-sok kihagyott hét után találkozunk. Az egyikük, Gergő, épp előtte tért haza egy külföldi országból, ahol két hetet töltött, ezért az esti találkozást hozzá terveztük, képnézegetés és élménybeszámoló céljából.
Gergő lakásához közel találkoztunk a másik fiúval, Ádámmal, majd felcsöngettünk.
(Tudni kell, hogy Gergő a gimiben teljesen odavolt értem, és még máig is, de nekem annyira nem volt az esetem, ezért visszautasítottam őt, ma a legjobbakat tudjuk beszélgetni egymással. Ádámért pedig én voltam oda, ő engem utasított el, de későbbi elmondásai szerint úgy érzi, hogy rosszul döntött akkor.)
Fent leültünk Gergő ágyára, sörözgettünk, nézegettük a képeket és hallgattuk az élménybeszámolót. Jól éreztük magunkat, majd Gergő felvetette, hogy mi lenne ha valami komolyabb itallal is koccintanánk, úgyhogy előkerült a szekrényből egy igen jófajta házi pálinka.

*  *  *
NOV
01
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

OKT
30
2015

Nelli 20. fejezet

családi, regény, nagynéni/nagybácsi

1986 nyarán Nelli lediplomázott, és ő is vállalati jogászként helyezkedett el. Reggelenként együtt léptek ki a lakásból, és kézenfgova mentek a buszmegállóba.
A nyár közepén Nelli unokaöccse, Balázs vendégeskedett náluk pár napig. Egy sporttagozatos szakközépiskolába próbált bejutni, és a felvételi többnapos volt. A srác a tizenötödik évében járt. Szép magasra nőt, és minden izma rendesen ki volt dolgozva. Igazi sportember palánta volt.
Vasárnap hozták fel a szülei kocsival.
Robinak mindig is tetszett Brigi, Nelli nővére. Jópár évvel idősebb volt a húgánál, érdekes, karakteres arca volt, vastag ajkakkal. Neki is szép kék szemei voltak, mint Nellinek, de a haja vörös volt. Az alakja nem volt olyan tökéletes, mint Nellié, kicsit alacsonyabb volt, nagyobb fenékkel kisebb mellekkel.

*  *  *

A szerelem vége

hetero

Dáviddal az egyetemen ismerkedtem össze, amikor két csoportot összevontak az új tanárnő érkezése miatt. Nem volt szimpatikus, nagyképűnek tűnt, tagja volt a HÖK-nek, és a FB-os partiarcos fényképei sem sokat javítottak a véleményemen. Akkoriban egyébként is komoly kapcsolatban éltem.
Csak néha-néha beszéltünk egymással, és előfordult, hogy mellém ült le órán, amikor elkésett. Fontos ember lévén pedig sokszor csinálta ezt, aztán a jegyzeteimet és a könyveket is kénytelen voltam vele megosztani, ilyenkor mindig éreztem rajta az átható cigarettaszagot.
Sosem gondoltam rá férfiként. Két különböző világból jöttünk: ő a fővárosban, én megyeszékhelyen nőttem fel, ő extrovertált, nyitott embernek tűnt, én viszont visszahúzódó, csendes vagyok. Amennyire az egyetemen megismertem, egyetlen közös pontot fedeztem fel kettőnkben: a rockzene szeretetét.

*  *  *