SZEP
01
2015

Bank

gruppen, munkatárs, iroda

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyörű gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük őket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk első évében vagyunk. Férjemem előtt nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni.
Bezzeg a munkahelyemen - egy nagy bankban dolgozom - a legjobb kollégám, és barátnőm mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy ő már félrelépett, és isteni volt egy "más" férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy... addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos nő vagyok, nem csoda ha megakad a férfiak tekintete rajtam. A banki, kicsit uniformis...

*  *  *

Kalandos élet 2. rész - A kis patak

homo

Elindultam tehát az iskola udvarából Pistivel. Végtelenül kedves és nyugodt volt velem, ez egy kicsit engem is megnyugtatott.
- Dávid vagy, ugye? – kérdezte
- Igen, a 7B-be járok!
- Én meg István, a 8A-ból!
- Igen tudom, rajzszakkörre együtt járunk!
- Na akkor csak tudod, hogy ki vagyok! Szépeket rajzolsz, igazán tetszenek a mindenféle közlekedési eszközről készült képeid!
- Köszi – feleltem
Hozzáteszem, hogy a közlekedéssel kapcsolatos dolgok, amik érdekeltek és volt egy kis műszaki érdeklődésem is, így nem voltam azért az a nagyon lányos, csajokkal lógó srác, akire rögtön ráragaszthatták volna, a meleg jelzőt. Sőt, a csajos trécselés kifejezetten idegesített. Szó mi szó, így beszélgettünk végül a rajzszakkörről, meg hogy hogy keveredtünk oda, satöbbi.

AUG
31
2015

Én és a kishugom 2. rész

családi, tini, illusztrált, testvérek

A következő napokban alig mertünk egymásra nézni, és pláne nem beszélgetni. Mindketten mentünk a dolgunkra, én a barátaimmal, Bessy a barátnőivel találkozott vagy sportolni mentünk. Magyarán kerültük egymást, amennyire csak lehetett. Ez persze nem jelentette azt, hogy pánikba estünk volna vagy haragudtunk volna egymásra. Mindkettőnknek túl súlyos teher volt a hét végi együttlét, amit fel kellett dolgoznunk.
* * *
Két héttel később újabb lehetőség kínálkozott. Szüleink valami álarcosbállal egybekötött vállalati buliba mentek, amire különösen anyánk készült nagyon izgatottan. Bessy és én a szobáinkban foglalatoskodtunk, jobban mondva én megint csak üldögéltem a félhomályban és hallgattam az utcáról beszűrődő zajokat. Ideális táptalaj a kéjvágyra. Visszagondoltam hétvégi paráználkodásunkra, és hevesebben kezdett dobogni a szívem. Öt-tízpercnyi üldögélés után felkeltem az íróasztalomtól és kimentem az előszobába. Bessy szobájának...

*  *  *

Balatoni nyár

hetero, anál, nyaralás

Egyedül érkeztem Füredre. Hónapokkal ezelőtt meg volt beszélve ez az egy hetes kis kiruccanás, de végül mindenkinek máshogy alakult. Én biztos voltam benne, hogy ha kell, a földön csúszva is el fogok menni. Végül egy magam maradtam egy négy fős szobában, de túl régen vártam, hogy egy teljes hétig távol legyek mindentől és mindenkitől nulla térerővel és minimális hálózati lefedettséggel. A szállás nem volt éppen egy Hilton, de pont megfelelt. Az ember nem azért megy le a Balatonra, hogy aludjon. Fiatalok működtették a több apartmanból álló kis nyaralót lelkesen, fiatalosan, lazán és rugalmasan. Jónak ígérkezett a hét. Egészen szerdáig nem is nagyon történt semmi. Egy kis kirándulást beiktattam, de csak a kötelező hűtőmágnesek megvásárlásának erejéig. Időm nagy részét a strandon töltöttem vadászó tekintetemet ügyesen széles karimájú kalap és napszemüveg alá rejtve. Mert mi tagadás, a fő cél egy laza, de szenvedélyel túlfűtött kaland lett...

*  *  *
AUG
28
2015

Családi riportok 10. rész - 2. fejezet

családi, regény

Este a kollégiumban ismét nyugodtság volt, a kezdődő nyári szünet miatt egyre kevesebb gyerek volt benn, így a melónk is kevesebb volt. Az ügyeleti szobában elvégeztük a szükséges adminisztrációt aztán kiültünk a bejárattal szemközti folyosóra beszélgetni, hogy azért a bejövő - kimenő skacokat szemmel tartsuk.
- Nem semmi csajok vagytok - kezdtem bele. - Azért elmondhattad volna, hogy Adri nemcsak a tanítványod.
- Miért? Így szerintem izgalmasabb volt.
- Hát az tuti, hogy jó kis slusszpoént raktatok a végére. Egyébként nálatok ez hogyan jött? Mármint az, hogy keresztanyu és keresztlánya egymásba bonyolódik?
- Elmesélem, de csak azért mert te is megosztottad velem az anyukáddal kapcsolatos dolgokat. Adri a bátyám gyereke. kb. 8 éves korában láttam utoljára, mert a bátyámmal megromlott a viszonyunk és évek óta nem beszélünk egymással. Képzelheted, hogy meglepődtem mikor tavalyelőtt megkaptam a papírt néhány gyerekről...

*  *  *

Kaland a szölőhegyen 2. rész

hetero, anál, nyaralás, szűz

Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek, kitörjön a vakáció, és én minél előbb leköltözhessek a birtokra. Összepakoltam egy nagy hátizsákba, levettem lóvéval apát is anyát is, és leutaztam a Balatonhoz. Hosszabb időre terveztem a leköltözést, most nem csak dolgozni, hanem nyaralni is szerettem volna. Apa, amikor utoljára volt itt kocsival lehozta a bringámat, reméltem könnyebb lesz így közlekedni, strandra, boltba járni. Az elmúlt időben nagyon sokat gondoltam Zsuzsira, a fantáziálásaim közben minden helyzetben megdugtam. Alig vártam, hogy újra találkozhassunk, és kiélhessem rajta a vágyaimat. Két napja voltam itt, sajnos Zsuzsi nem jelentkezett, kezdtem aggódni, hogy valami történt vele. Harmadik nap, amikor a diófa alatt a déli sziesztámat tartottam az ismerős rekedtes hangra ébredtem.

*  *  *
AUG
27
2015

Ébresztő óra

hetero, anál, vibrátor, nyaralás

Szép kis udvarházban lakunk és rendezett az életünk. Mindentől távol de csendeskén folytak szünidei napjaim. Jött a változás. Új szobalány került Mariska néni helyére, mert nyugatra ment a húgához. Az új leány tűzről pattant menyecske volt. Szépen beöltözött a szabvány ruhába mely mellben igen csak szűk volt neki. Kidagadtak és a dekoltázsra irányították férfiember szemét. Tizenhat évemmel és állandóan a szex körül forgó gondolataim miatt le sem vettem a szemem e kívánatos halmokról. Az asztal körüli felszolgálásnál mindig behajolt és megvárta azt a pár pillanatot, amíg szemem végigsétált a felkínált szépségeken. Minden ilyen azzal járt, hogy a nadrágom szűk lett és kényelmetlen a benne feszülő farkam miatt. Ráadásul tetézte azzal, hogy a szalvétát ami az ölemben volt Ő szedte össze, ilyenkor végigsimítva kezével a szemmel láthatóan dagadozó nadrágom s a benne álló farkam. A fekhelye a konyha mellett egy eléggé elzárt de nem zárt helyen...

*  *  *

Egy meleg élete 5. rész – Felnőttkor I. – Érdekes találkozások egy örömfiúval

homo

Ez a történet sorozatom egy újabb része, amely továbbra sem valós, így az olvasó életével való mindenféle egyezés természetesen teljesen a véletlen kategóriájába tartozik.
Áron életében a Robival történő szakítása után eltelt már kb. 27 hónap. Volt két-három futó kapcsolata, de igazán lényeges viszonya nem volt. Az egyik nap aztán egy általa eddig ismeretlen úton halad autójával, amikor egy nagyon furcsa dologra lesz figyelmes. Először csak hangban, ugyanis azt hallja, hogy a „férfi” hang árulja magát. Nem akar hinni a fülének, hiszen olyat már hallott, hogy vannak „örömlányok” akik árulják magukat, de hogy legyenek „örömfiúk” is erről még nem hallott. De minél tovább halad, annál erősebben hallja azt a bizonyos hangot, majd egyszer csak a kocsija ablakánál megáll egy fiatal fiú és megkérdezi Tőle, hogy benne lenne-e egy körbe. Először elküldi a fiút, majd csak nem hagyja nyugodni a gondolat és néhány órával később újra elmegy arra...