Hírek

FEB.
28.
2022

Jó tett helyébe 2. rész

Ott maradtam hát éjszakára, bár nem hittem, képes leszek rá, hogy kielégítsem újra, vagy hogy ő harcképessé tegyen ennyi szex után, de úgy gondoltam, adok magamnak még egy esélyt. Ez a csodás nő elvarázsolt, és a szemem láttára szépült meg a szex után. Nyoma sem látszott rajta fáradtságnak, levertségnek, magányosságnak. Arca kipirult, mosolygósra váltott, leengedett haját szépen kifésülte, ami aztán szép keretet adott arcának. Szó mi szó, kívánatosnak találtam, és vágytam bőrének érintését, illatát, hogy megcsókolhassam állandóan csacsogó ajkait.
– Akkor én felfrissíteném magam, egy tusolás jólesne – mondtam
– Rendben, hozok törölközőt – és elindult a szekrény felé. Én bevonultam a...


FEB.
26.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 1. rész - Hétfő

A telefon sikolyként robbant bele a hajnal törékeny testébe. A puha takaró alól egy kéz nyúlt ki tapogatva, s felkapcsolta a kis éjjeli lámpát. Addigra viszont a készülék újabbat csörrent, erre a kéz álomittas tulajdonosa idegesen kapta fel a kagylót. Nem volt hozzászokva a korai ébresztésekhez, így most úgy érezte, képes lenne még megölni is azt, aki arra vetemedett, hogy pont őt hívja fel.

– Igen, tessék – dörmögte. A lámpa fénye...

Éjszakai Lidérc

Utóbbi időkben nagyon fura álmaim vannak. Nem olyan rég kezdődött el, emlékszem kb. 1 hónapja.
Nem minden éjszaka, csak néha-néha. Viszont azt a napomat alapvetően meghatározta.
Ezek nagyon érdekes álmok voltak, de igazából csak érzésre, mert emlékezni, nem emlékszem mik voltak benne.
– Anyu megint olyan furát álmodtam. – A reggeliző asztalnál, mindig elmondtam ezek az álmaimat, de kicsit zavartak, mert nem értettem őket.
– Jaj...

Eve Lorne - A korai időszak 7. rész - A kosármeccs

Scott egész héten sík ideg volt! Amikor elvállalta a kosárcsapatnál a segédedzői szerepet, álmában sem gondolt rá, hogy ilyen szituációba kerülhet. Spencer edző infarktust kapott a múlt héten, így neki kellett felkészítenie a csapatot a szombati meccsre. Ez ráadásul nem akármilyen meccs volt, legnagyobb riválisuk a Sasok ellen vívták. Általában a csapat minden évben felszívja magát a Sasok ellen, de most valahogy nem érezte bennük a lelkesedést....

Unokatesóm 1. rész

Magamról annyit, hogy 46 éves közgazdászként az országos NAV-nál vagyok osztályvezető. Van egy 21 éves lányom van, elváltam 3 éve, a munkámnak lányomnak és a triatlonnak élem életem. Nem panaszkodom az anyagiakra, mondhatom jól jöttem ki a válásból, jól keresek és sajnos nemrég egy jelentős vagyont is örököltem édesanyám után.
Két éve kezdődött a sztori amit elszeretnék mesélni. Szokványos hétköznap, mikor az egyik alkalmazottam jött be, hogy...


FEB.
25.
2022

Anyósommal a tengerparton

Forró napsütés volt aznap a parton ebéd után. Párom visszaindult a szállodába, mert kezdett nyűgös lenni a kicsi.
Így anyósommal maradtunk ketten, mert még korán volt azért, szinte az egész délután előttünk állt. Napoztunk tovább egy kicsit, majd elindultam egy hideg sörért.

– Te kérsz valamit a bárból? – kérdeztem.
– Nem köszi! Illetve vizet, jéggel légyszi!
– OK!

Mikor visszaértem már nem feküdt, a törölközőjén ült és nézte a tengert. Már messziről néztem a testét, és a kellemes formáját.
Hatalmas karimájú szürke szalmakalapja árnyékot vetett rá, szinte festői volt. Imádtam a látványát, a közelségétől és attól, hogy csak ketten maradtunk pedig nagyon...


Egy este a fürdőházban

Csörgedezve folyik a víz a medencébe. A nyugvó nap egy kósza felhő árnyékát vetíti a távoli dombokra. A kerítést alkotó nádasban hűsítő szellő susog.
Csak ketten vagyunk a fürdőben, a barátnőm, Évi, és én. Szemben ül velem, karnyújtásnyira. Nézi a kilátást.
Fészkelődünk, forró a víz. Egymásra nézünk, és mindketten felállunk.
Tegnap otthagytunk titeket, lányos programot csináltunk, és titokban elmentünk együtt a szalonba gyantáztatni. Azóta még nem láttam meztelenül. Kecsesen gömbölyödő vonalaihoz nagyon jól áll a csupasz szeméremdomb. A gyantázástól még kicsit pufók ajkain rózsaszín és hamvas a bőr.
Észreveszi, hogy nézem. Mosolyog, és pózol: tarkóra teszi a kezét, a csípőjét...


FEB.
24.
2022

Asztaldísz másképp 3.rész

Titti kalandja Vicával
Mikor kettesben bevonultunk a fürdőszobába, alig bírtam megállni a lábamon. Ha Vica nem segít, az odautat se tudtam volna megtenni. Remegett mindenem kívül-belül.
– Köszönöm, nagyon drága vagy, hogy így rendezted ezt. Mert te akartad így, ugye?
Bólintott, miközben kezével ellenőrizte a pezsgőfürdő berendezéseit és a víz hőmérsékletét.
– Akkor most mindketten elégedettek lehetünk. Nekem valóra vált a szendvics, te meg láthattál egyet élőben. Hogy tetszett? Ugye nem rontottam el semmit?
Picit furán nézett rám, de azért mosolyogva mondta:
– Ugyan mit lehet ezen elrontani? Csodálatos voltál. Különösen az orgazmusod alatti részt élveztem. Én is...


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 26. rész

A vizsgaidőszak brutálisabb volt, mint amilyennek Lorena korábban gondolta. Hétköznapjai a munkáról, tanulásról, vizsgákról szóltak, hétvégéi pedig ugyancsak az okulásról. Bulizás, ivászat, pasizás és szexrandizás szóba sem jöhetett, épp ezért már mindegyik nagyon hiányzott neki. Szabadidejében vagy amikor végzett a tananyaggal, akkor időnként kielégítette magát az ujjaival, esetleg a műpéniszével hol pornóra, hol a fantáziájára hagyatkozva.
Egy hűvös januári péntek estén, hogy lecsillapítsa hormonjait, szexen pörgő agyát, továbbá az éhes punciját, a sötét szobájában eljátszadozott piros, átlagméretű dildójával. Miközben körkörösen dörzsölte csiklóját, szopogatta-nyalogatta, sőt még a...


FEB.
23.
2022

Pezsgőfürdőzés a sógornőmmel

Végre – néhány szabadnap és egy hosszú hétvége. Most kaptam a főnökömtől engedélyt a csütörtöki és pénteki szabadnapra, hogy egy kis időt szánjak a pihenésre és a kikapcsolódásra a hihetetlenül stresszes pár hónapos munkából. Projektet projekt után, határidőt határidő után – mindenen túl voltam. Annyira vártam már, hogy legyen néhány szabadnapom, amikor nincs más dolgom, mint ülni és semmit sem csinálni. Küldtem egy gyors sms-t a feleségemnek, Zsuzsának, hogy tudassam vele, hogy a szabadságomat jóváhagyták. Láttam, hogy az üzenet "kézbesítve" helyett "olvasva" lett, majd láttam, hogy megjelennek a buborékok, ahogy elkezdte megírni a választ.

Vártam és vártam, ahogy a buborékok...


Vivi, a szexmániás

Vivit a facebook társkeresőjén ismertem meg, és szinte az első perctől megvolt köztünk az összhang. Teltkarcsú alakja egyből megigézett, és az ismerkedés során hamar rájöttünk, hogy bizony ugyanazt, vagy hasonló dolgokat szeretünk. Kezdetben csak csevegtünk, és képeket cseréltünk, aztán komolyabbra vettük a dolgokat.

Aztán eljött az a nap is, amikor eljött hozzám, hogy próbára tegyük egymást, és kiélvezzük a közös lehetőségeket :-) És amikor kimentem elé a buszhoz, rá kellett jönnöm, hogy élőben még szexibb és vonzóbb mint képeken. Ő is így lehetett velem, mert amikor megöleltük egymást és észrevette, hogy a farkam máris rá van gerjedve, nem is hagyta szó nélkül, és pajzánul...