A+ A-

Pásztorom, pásztorom...

Már jó pár éve történt a nyáron, amit most elmesélek nektek. 16. évemet töltöttem be a tavasszal. Szüleim elfoglalt emberek, mindkettő komoly beosztásban van. Így mindig nagy gondot jelentett számukra, hogy a nyári vakációmat hol, és hogyan fogom eltölteni. A gondos szülő ilyenkor a szüleire bízza csemetéit, így kerültem én is nagyanyámhoz, aki falun élt özvegyen.
Nagyanyám szíve teljes melegével foglalkozott velem, de azon a nyáron a testvére beteg lett, így a segítségét felajánlva, velem kevesebbet tudott törődni. Persze, én ennek nagyon örültem, hisz, már a saját gondolataimmal voltam elfoglalva, és már a falusi életben is egyre többet járt az eszembe az erotika, a szex.
Nagyon szeretem az állatokat. Már az előző nyaralásom alkalmával összebarátkoztam a közelünkben élő fiatal férfival, aki juhász volt. Korán reggel terelte a nyájat. Neki szinte semmit sem kellett tennie, hisz a kutyája irányította az állat sereget.
Érdekes volt számomra, hogy milyen békésen élnek falun az emberek. Mindenki tudta a dolgát. A falu szinte néptelen volt napközben, hisz az emberek a határban dolgoztak, mivel a mezőgazdasággal foglalkoztak.
Tetszett nekem a juhász. Izmos, csendes ember, és mindig mosolygott. Mindig volt hozzám egy - két kedves szava. Így történt, hogy egyik alkalommal megkérdezte tőlem, hogy volna - e kedvem vele menni, legeltetni, hiszen a nagyanyám úgy is el van foglalva a testvérével.
Nagymama örült, hogy elfoglaltságot találtam magamnak, boldogan beleegyezett az új kötöttségemnek. Másnap már Gyulával ketten hajtottuk a nyájat.
Káprázatos, meleg nyarunk volt. Egy vékony sort volt rajtam, és egy atléta, a lábamon edző cipő, Gyulán egy világos kék kertész nadrág, edző cipő, és a vállára egy nagy bárány suba volt terítve. Így ballagtunk, elől a rengeteg birka, mellettünk pubi, a puli kutya. Pubi tudta a dolgát, teendőnk szinte semmi sem volt.
Útközben beszélgettünk. Elmesélte, hogy nincsenek szülei, és egy kis házban él a falu szélén, nem messze nagyanyámtól. És azt is, hogy itt a faluban milyen nehéz ismeretséget kötni, hiszen, mindenki el van foglalva. Elmondta, hogy mennyire örül nekem, hogy nem kell egyedül lennie. Én is beszéltem az iskoláról, és általános dolgokról.
A falutól jó két kilométerre volt egy beláthatatlan nagyságú legelő terült el, ahová megérkeztünk. A legelő szélén kis patak csordogált, kristály tiszta vízzel, és sok szomorú fűzfa szegélyezte.
- Meg is érkeztünk. Gyere pihenjünk meg - mondta Gyula.
Leterítette a hatalmas subát, és mindketten ráfeküdtünk. Az égen bárányfelhők sokasága, a legelőn, pedig a bárányok békésen legeltek. Meg is jegyeztem, hogy mennyi báránnyal vagyunk körbe véve.
Nagyokat nevettünk. A nap egyre erősebben melegített minket. Gyulának is kezdett melege lenni, pedig csak a kertésznadrág volt rajta. Utólag visszagondolva, Ő már tudta, hogy mit is akar.
- Mit szólnál, ha levenném ezt a meleg nadrágot? - kérdezte
- Csak tegyél úgy, hogy minél kellemesebb legyen neked. - mondtam.
- Tudod, én itt a kietlenségben gyakran vagyok meztelen, hisz erre nem jár egy teremtett lélek sem, és már tolta is le a nadrágját.
Csodálatosan kidolgozott testű férfi állt előttem, egy szál faszban. Szinte láthatatlan világos, szinte fehér szőrzet borította a napbarnított testét. A farka már félárbocon volt. Dús szőkésbarna szőrzet tette különlegessé. Figyelt engem, hogy mit gondolok róla. Az tűnt fel nekem, hogy a száját sokszor megnyalja, ahogy néz engem.
- Te nem veszed le a ruhádat? Olyan kellemes így.
- Igen, igen, persze, leveszem én is - mondtam, bár én nem szoktam mások előtt meztelenkedni. És be is kel vallanom, hogy még meztelen férfit ilyen közelről nem is láttam. Az osztálytársaimat igen, az öltözőben a tornaóra előtt és után, de ott mindenki inkább alsó gatyáig vetkőzik.
Levettem a pólómat, és már toltam is le a gatyámat. A farkam a hasamnak csapódott és egy nagyot csattant.
- Nagyon szép faszod van, szép szőrös, dús fekete szőrzettel. Nagyon tetszik nekem, és újra hosszú nyelvével megnyalta a száját.
- A tied is szép, és érdekes, hogy világos a bundája. Bár úgy látom, hogy a tiéd vastagabb, mint az enyém.
- A tiéd pedig hosszabb - mondta Gyula. Várj, mérjük össze.
Elém állt, és a farkát hozzátette az enyémhez. Egyik kezével összefogta a két faszt, a másik kezével a fenekemet simította meg.
- Nagyon finom bőröd van, olyan jó simogatni. Ugye nem bánod.
- Csak nyugodtan - mondtam.
Furcsa érzés fogott el, mert Gyula, nagyon finoman simogatta a dombjaimat, és egyre közelebb került hozzám. Lefeküdtünk a finom subára, szorosan egymás mellé. Csiklandós lévén rám jött a nevetés. Nagyon tetszett neki, birkózni kezdtünk. A nagy hempergésben és a sok simogatás közepette rám feküdt és beterített a testével. Szinte mozdulni sem tudtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (94 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Raizen69 2015. 02. 24. kedd 19:55
Áll a farkam tőle mint a cövek! Nagyon jó! Folytasd smile
#8 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 12:55
Nem tetszett.
#7 puszicuni 2009. 08. 29. szombat 15:19
teis ratyivagy ?
#6 8 2009. 08. 29. szombat 05:27
nagyon jo
#5 Blazselyovics Béla 2008. 08. 15. péntek 22:38
Tökéletes szeretkezés volt,nállam is teljes merevedés következett be.
#4 Spermaimádó 2003. 03. 9. vasárnap 12:38
izgató!
Gyöngyözik tőle a farkam!
#3 bakos 2003. 01. 8. szerda 22:34
Nagyon várom a folytatást!
Felizgatott, rendesen
#2 Viktor 2002. 12. 12. csütörtök 10:48
Izgató!!!
#1 Törté-Net 2002. 11. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?