JAN
28
2016

Különleges szexélményeim 37. rész

hetero, anál, leskelődés

Sziasztok. Régen jelentkeztem, azért is, mert semmi különleges nem történt velem a szokásosokon kívül. Eddig. A húgomat persze dugtam ahogy eddig, megvolt többször a szoptatatás közben szopás is, amit amúgy a férjének is felajánlott, és ő is nagyon élvezte. Azóta Mártival semmi, most megint csak barátság van. a lányával elhalasztották a görög utat az ottani helyzet miatt. Meg persze a többi rég szertőmet is látogattam, hol ezt-hol azt. Szóval mst rögtön az új év kezdetén hívott az öreg. A cégünk elnyerte megint pár panelház energetikai korszerűsítését, tudjátok, hogy ne szökjön el a meleg meg minden, szakmai részlettekkel nem terhelnélek titeket. Fel is vonultunk, 2 bódét vittünk amiket a felújítandó házak előtti játszótérre pakoltunk le, persze a hinták, mászókák szakszerű leszelése után. Egy bódé nekem, egy meg a brigádnak melegedni, enni, meg a szerszámoknak.

JAN
27
2016

Egy nyaralás ami megváltoztatta az életünket

családi, nyaralás, anál, anya-fia

Fordítás
Eeredeti író: blackrandl1958
Eredeti történet
Érdekes hétnek nézek elébe, mivel anyu eljön hozzám és itt is marad egy ideig. Nem találkoztunk közel két éve én Hawaiin ő meg Bostonban él. Én a Nemzeti Park Szolgálatnál és a Nemzeti Park Vulkánológiai intézetben mind geológus dolgozom ő meg irodalom professzor a bostoni egyetemen. Mi mindig is közel álltunk egymáshoz, ő volt a legjobb barátom az iskola alatt, mindent meg tudtunk beszélni. Igazán akkor szorultunk egymásra, amikor apu meghalt, egymás támaszai lettünk. Aput egy cement szállítóautó tarolta le a pirosnál. Tehát anyut nem láttam már két éve, így karácsony előtt vettem neki repülő jegye, hogy eljöjjön hozzám. Vonakodva, de végül úgy döntött, hogy meglátogat.

*  *  *

Üzleti tárgyalás 6. rész - Újra kettesben

hetero, munkatárs

Legutóbbi hármasban történt találkozásunk óta eltelt néhány hónap. Noel keresett néhányszor, de a sok munka miatt nem sikerült összeegyeztetni az időpontokat.
November vége volt, már korán sötétedett, és hideg, csípős szél fújt. Épp szedelőzködtem az irodában, készültem hazafelé mikor megcsörrent a telefonom. A kijelzőn megláttam Noel nevét, és hirtelen nagyot dobbant a szívem. Megéreztem, hogy most azért hív.
- Szia! – szóltam bele halkan
- Szia! – jött a visszafogott válasz, majd rövid csend – Eljössz? – kérdezte
- Igen – mondtam, és le is tettem.
Rövid sminkellenőrzés a tükörben, frizuraigazítás, parfüm, és már indultam is a kocsihoz. Hideg lévén magasszárú csizma, fekete cicanadrág, és combközépig érő bordó pulóver volt rajtam. Hajam csak simán kiengedtem aznap reggel (mint utóbb kiderült, jó ötlet volt).

*  *  *
JAN
26
2016

Történetek a gimnáziumból 1. fejezet - Egy tábori kaland

hetero, szűz, tini, diák

1. rész: Érkezés
A gyerekeknek rendeztek egy két hetes tábort az egyik Balaton melletti kis faluban, egy erdő szélén.
Összesen tizenkét épület volt benne: négy - négy faépület a fiúknak és a lányoknak, egy a tanároknak, egy a gondnoknak és két kőépület a zuhanyzóknak és az ebédlőnek. Ezenkívül volt még itt egy kosárlabda, egy tenisz és egy röplabda pálya is. A tábort nagyjából másfél méteres kerítés vette körül, bár ez a legtöbb helyen, különösen az erdő felőli oldalon kimondottan rozoga állapotban volt és könnyedén át tudott mászni rajta egy diák is.
Az idő fülledt és meleg volt, bár a napot felhők takarták el az érkezéskor. Esőről van szélről álmodni sem lehetett, első nap pedig sem a Balatonhoz, sem a domb túloldalán fekvő kis tóhoz nem lehetett kimenni. A gyerekek emiatt kissé lázongó, morcos kedvükben voltak.

*  *  *

Naplóm

bizarr

Évekkel ezelőtt egy "Modern irodavezetés" nevű tanfolyamon vettem részt, ahol elég sokat kellett tanulni. Minden energiámmal a vizsgára koncentráltam és az egészségemmel nem törődtem. A vizsga jól sikerült és utána elmentünk egy étterembe ünnepelni. Lucy, az egyik lány félrehívott és megkérdezte mi bajom van, olyan kedvetlennek látszom? Mondtam neki, hogy a hasam fáj, de nem úgy mintha mensi készülne.
- Mikor voltál utoljára kakilni? - kérdezte Lucy
- Hát erre nem emlékszem – feleltem.
- Idefigyelj, biztos hogy ez a te bajod. Adok neked egy beöntést.... Illetve várj csak, van egy jobb ötletem, felhívom a klinikát, ahova én is járok havonta. Ők könnyen tudnak rajtad segíteni.
Pár perc múlva Lucy ismét félrehívott.
- Beszéltem a klinikával, minden rendben van. Két óra múlva várnak, Betty, a barátnőm van bent, el foglak kísérni.

JAN
25
2016

A fészer mögött 5-6. fejezet

családi, tini, testvérek

A dolgok igencsak megváltoztak azóta, mióta Brigivel először voltunk a fészer mögött. Előttem térdelt a szobámban, késő este, mikor már mindenki aludni ment, én pedig vadul vertem az arcától néhány centire. Figyelte, ahogy a kezem fel-le mozog a farkamon, közben lelkesen megnyalta a szája szélét és izgatta a punciját. Már egyszer elélvezett, de alkalmanként két-háromszor is el szokott menni.
„Oké, mindjárt” – nyögtem.
Álmosan becsukta a szemét és elmosolyodott, mert tudta, mi fog történni. Tovább dörzsölte a csiklóját, de a farkamra felé fordult, ahogy az arcára irányítottam. Pillanatokon belül megéreztem azt a bizsergető érzést a golyóimban, ahogy a nedveim elkezdtek felfelé áramlani a rudamba. Majd belém nyilallt az az örömteli érzés, és elárasztottam spermával Brigi aranyos arcát...

*  *  *

Egy átlagos sztorinak indult...

hetero

Egy teljesen átlagos unalmas péntek reggel volt. Korán keltem, mert a főiskolám a város másik végében van. Kikászálódtam az ágyból, bekapcsoltam a hifim és a kedvenc adómra kapcsoltam. Itt már folyt a szokásos ökörködés, mindig jobb hangulatban megyek el otthonról, ha őket hallgatom reggelente. Meghallgattam néhány érdekes sztorit, majd jót röhögtem milyen ostoba emberek is élnek köztünk. Elmentem lezuhanyozni, majd miután felöltöztem rohantam reggelizni. Szokás szerint megint késésben. Már rohantam kifelé a lépcsőház irányába, amikor szembe találkoztam az új szomszéddal. Egy nagydarab, tagbaszakadt borostás ürge köszönt rám. Na, ha most nem tudom lerázni azonnal, biztosan el fogok késni. Nagyon gyorsra fogtam a bemutatkozást, majd tudattam vele, hogy most nagyon sietek, de majd szívesen folytatom a beszélgetést egy másik időpontban. Éppen elköszöntem, amikor kilépett az ajtón egy tünemény, kék mackónadrágban, és pólóban.

*  *  *
JAN
22
2016

Nővéremmel

családi, testvérek

5 éves korom óta éltünk együtt édesapámmal, mostohaanyámmal és a 10 évvel idõsebb mostohanőveremmel. A nõvéremmel egy szobánk volt, õ olyan volt mint egy dada, folyton énrám vigyázott. Én egyre nõttem, és egyre jobban kezdtek érdekelni a lányok. A nõvéremmel nap, mint nap egymás elõtt öltöztünk, vetkõztünk, fürödtünk, stb., mivel kiskorom óta ez volt a megszokott. Azonban ahogy idõsödtem egyre jobban kerestem azokat a pillanatokat, amikor a nõvéremet láthatom meztelenül.
A nõvérem nem volt egy bombázó. Átlagos testalkat, fekete haja, azonban a mellei hatalmasak és a puncija és a hóna alja szõrös volt. A látványtól mindig nagyon felizgultam, õ neki azonban nem tûnt fel, hogy én már felnõttem és esetleg foglalkoztat engem. Gyakran maszturbáltam arra gondolva, amikor veszi át a ruháját és látom a nagy lengõ melleit és a szõrös punciját, vagy amikor a fürdõkádban fürdik.