Hírek

MÁJ.
2.
2022

András 4. rész

– Drágám. Hát neked semmi sem elég? Mit kell tenni a farkaddal, hogy ne ágaskodjon? De jó, hogy jöttél, mert kész a reggeli. Ígérem, utána lerendezzük a problémádat.
– Kicsi szívem ez nem probléma. Sőt. Úgy szeretnék most reggelizni, hogy szépen ráülsz a farkamra és úgy eszünk együtt.
Na ezt most felejtsd el gyorsan. Azt hiszed, hogy tudok úgy enni, hogy közben bennem van a farkad? Azt már szerintem nem reggelinek, hanem baszásnak hívják. Inkább gyorsan ülj le. Edd meg a reggelit, aztán mehetünk is a hálóba. Légy okos drágám.
Nem volt mit tenni, igazat adtam neki. Leültem és mereven álló fasszal meg ettem a reggelit. Különben a Klári is meztelen volt. Otthon legtöbbnyire pucéran...


ÁPR.
30.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Szabadulószoba

Vászon shortot vettem fel tűsarkúval, felül pedig egy fekete, gombos, rövidujjú pólót viseltem. Csinos akartam lenni, bár csak egy laza péntek esti programot terveztem két lány barátommal. Az ő ötletük volt, hogy próbáljuk ki a szabadulószobát, ami nemrég nyílt meg a városban. Én azonnal igent mondtam, már előre jó szórakozásnak tűnt.
Miközben barátaimmal sétáltam a helyszín felé, mosolyogva viseltem a férfiak pillantását, s örültem neki,...

A szilveszteri buli

Üdvözöllek kedves Olvasóm! Claire-nek hívnak. Egy szilveszteri partiról fogok mesélni Neked, amely érdekes fordulatot vett számomra kevéssel éjfél után.

Legjobb barátnőm, Jessica – mindenki csak Jess-nek hívta – vidéki házába szerveztük a bulit. Nem lenne teljes a történet, ha nem mondanék pár szót rólunk, no meg a helyszínről. Jess-szel az első munkahelyemen lettünk jóbarátok. Egy jó nevű autóműhelyben dolgoztam amolyan „minden egyéb”...

Vihar a Balatonon

Hárman aludtunk lányok egy szobában, már vagy egy hete. Valahogy aznap azonban nem akartam este sehova se menni. Annyiszor és annyifelé voltunk már társaságban és társasággal, hogy valamiért egyszerűen egyedül akartam maradni. Csöndben nem tévézve, nem mászkálva, nem táncolni, és nem idegen srácok süket lefektetős dumáit hallgatva...

Lefürödtem, és minthogy eszméletlen friss levegő jött a Balaton felől, a fonottszéket az erkélyajtóhoz...

Beceneve: Öcsike

Mikor reggel felkeltem azt hittem, hogy az egész esetet álmodtam, de mikor a nővérem meztelen testét megláttam magam mellett rájöttem, hogy mégis szerencsés srác vagyok. Viszont ez az érzés hamar eltűnt, mivel ellepett az a fajta érzés, ami átkozta a tegnap estét. Nagyszerű volt végre úgy felkelni, hogy már nem vagyok szűz, de az erőteljesen zavart, mégis kivel vesztettem el.
Fáradt voltam és nem igazán akartam felkelni, de nem bírtam...


ÁPR.
29.
2022

Miki bácsi 3. rész

A lányom úgy tett mintha semmi nem történt volna, ez egy kicsit bántotta az önérzetem. Ráhagytam, kezelje úgy a dolgot ahogy szeretné. Én nagyon jól elvoltam Verácskával, aki nagyon szorgalmas tanítványnak bizonyult.
– Miki bácsi lenne egy kérésem – ült mellém a kanapéra.
– Parancsolj angyalom, miben segíthetek?
– Van egy nagyon jó barátnőm, vagyis ő az egyetlen barátnőm Sári. Meglátta a fazonra nyírt puncimat, nagyon tetszett neki, és ő is szeretne valami hasonlót. Megígértem neki, hogy megkérdezem azt aki nekem csinálta, hogy elvállalná e az övét is. Természetesen maximális titok tartás mellett, én megbízom Sáriban.
– Jaj kis angyalom, tudod abban egyeztünk, hogy ami...


Hirtelen házasság

Bob Foster a nevem. Egy világhírű cég tulajdonosa vagyok, a világban huszonkét országában vannak érdekeltségeim, így sokat utazok, 25 személyes Falcon x7 típusú minden luxussal berendezett, magánrepülőgéppel, van amikor csak egyedül, mint most. Az út igen hosszú minden céget meg akarok nézni. A repülőn négy személyzet van két pilóta és két stewardess teljesít szolgálatot. Nagyon sokat repültem velük, mindig volt valaki a gépen mellettem, így most csak én vagyok az első utam Kanári sziget felé vitt. A két stewardess szembe ült velem. A felszállásnál jól megnéztem őket. Feltűnt, hogy mennyire hasonlítanak egymáshoz, csak mintha az egyik idősebbnek nézett volna ki. Még nem volt alkalmam, hogy...


ÁPR.
28.
2022

Szerelem vég nélkül 1. rész

Az álarcos orgiát, amire Hugh a barátnőjével hivatalos volt, Párizs szegény negyedében, közvetlenül a Mont martre mögött rendezték meg. A szegénység itt mindennapos dolog volt. Az errefelé lakók többsége napról-napra tengette az életét. Az ujságok szerint erre naponta ezer bűneset fordul elő! Ez a negyed adta Párizs csalóinak, szélhámosainak, stricijeinek és kurváinak a zömét. Ebben a környezetben volt az a szép palota, amiben Henry de Noelles báró az orgiát megrendezte. A vendégek minden társadalmi osztályt képviseltek. Azonban nagyrészük gazdag volt és körülöttük a holdudvarukhoz tartozó mindenféle művész.
Hugh, 35 éves, magas, jó kiállású férfi volt. Meglepődve vette észre, hogy a...


Noémivé válni

A városszéli szupermarketben dolgoztam részmunkaidős diákként és ott ismerkedtem meg Andrással, aki biztonsági őrként volt ott alkalmazva. Széles, izmos vállak és rövid, szőke haj. Sokat beszélgettünk. Különösen kedveltem azt a férfias biztonságérzést, amit a közelében éreztem. Nem egy alkalommal lépett közbe és „megmentett” egy-egy agresszívebb vásárlótól. Az egyik péntek kora este volt felhívott a mobilomon és áthívott magához, hogy nézzünk meccset, ha nincs jobb elfoglaltságom.
Amikor odaértem bevezetett a konyhába.
– Kérsz egy sört? – kérdezte.
– Persze! – válaszoltam, mire felém nyújtott egy nyitott üveget.
– De ugye nem fogsz kidőlni egy után?
– Dehogyis! Bírom...


ÁPR.
27.
2022

Juci mama 3. rész

Amikor Jancsi is kijött, elé tettem a reggelit meg a kávét, aztán hagytam, hogy elmerüljön a reggeli újság külpolitikai rovatában, én pedig bementem a hálószobába bevetni az ágyakat. Első dolgom volt, hogy a lepedőt lecseréljem, és magamban kuncogva konstatáltam, hogy a matracon is majdnem ugyanakkora a spermafolt, mint a lepedőn. Jó lenne hagyni egy kicsit szellőzni, mielőtt tiszta lepedőt terítek rá, gondoltam, különben azonnal átázik a friss lepedő is. Kinyitottam az ablakokat, élvezettel belélegezve az esőillatú reggeli friss levegőt és a leszedett lepedőt gombóccá gyűrve sikálni kezdtem vele a matracon a foltot, hogy a lehető legtöbb nedvességet felszedjem róla. Tudtam, hogy Jancsi...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 2. rész

Lorena éjjel összeölelkezve állt a Pink előtt egy harminchoz közeli, oldalt-hátul felnyírt, felül rövidre vágott szőkésbarna hajú, fekete szemű, Renátó nevű sráccal, aki szlovákiai magyarként angolul, valamint akcentussal magyarul beszélt.
– Tényleg csodásan nézel ki, és fantasztikusan táncolsz – jelentette ki vigyorogva a férfi – Kíváncsi vagyok, hogy másban is ügyes vagy-e.
– Például miben? – kérdezte mosolyogva a nagy méretű, ezüst színű karika fülbevalókat viselő lány.
– Például az ágyban.
– Vagy úgy. Szerinted milyen vagyok az ágyban? – érdeklődött pimasz mosollyal az arcán a csaj.
– Szerintem tökéletes. Ha ott is úgy mozogsz, ahogy a tánctéren, akkor tuti.
...


ÁPR.
26.
2022

A csajom exe 1. rész

Amikor megkértem a barátnőm, Daisy kezét, rohadtul ideges voltam. Mindketten nagyon fiatalok voltunk még, mindössze 22 évesek. Ráadásul még csak úgy egy éve jártunk, és csak pár hónapja költöztünk össze. A legrosszabb az volt, hogy akkor épp nem volt munkám, melót kerestem. Aggódtam amiatt, hogy nem leszek elég jó egy olyan gyönyörű, vidám lánynak, mint Daisy, de ő közben mindig azt mondta, hogy szerinte milyen nagyszerű vagyok: aranyos, vidám, vicces, okos, édes meg ilyenek.
Így végül összeszedtem minden bátorságomat, és elvittem vacsorázni egy helyre, amit nem is igazán engedhettem volna meg magamnak. A desszert előtt féltérdre ereszkedtem, és megkérdeztem, hozzám jön-e feleségül....