Hírek

MÁJ.
9.
2022

Jó tett helyébe 4. rész - Diszkós kaland

Tizenhat éves leányom szülinapjára azt kérte tőlem, hogy a barátnőivel a diszkóban ünnepelhesse szülinapját. Mit lehet erre mondani egy szem leányomnak, megengedtem.
– De feltételeim vannak – mondtam tettetett szigorúsággal arcomon.
– Ne már! – háborodott fel – az olyan, mint ha el sem engednél!
– Még nem is hallottad a feltételeket és már is tiltakozol?
– Jól van na! Mondd! – és karjait maga előtt összefonva duzzogott.
– A diszkóhoz én viszlek benneteket, és én hozlak haza. Szeszes ital nincs, drog nincs, ha baj van, azonnal hívsz és én ott termek és kimenekítelek. Max éjjel 2-ig bulizhattok.
– Háromig – nézett rám ellentmondást nem tűrő alkudozással.
–...


MÁJ.
7.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Hogy szedj fel egy csajt

Vajon tetszem neki? Nő így még nem nézett rám. – merengtem a városi éjszaka fényeiben, az ablakomban állva, a lefekvés előtti boromba kortyolva.
Aznap láttam Dórit először az edzőteremben. Az alatt az egy hét alatt, amióta lejártam, ő volt az első nő, akire úgy igazán felfigyeltem, mert sokakkal ellentétben a szexi külső mellett benne megvolt az a fajta kislányos báj is, ami igazán vonz egy nőben.
Idősebbnek látszott nálam, viszont...

Andrea, a munkatársam

Történetem úgy kezdődött, hogy új munkahelyemen még nagyon kezdő voltam. Persze itt is a legfiatalabb az irodában, mint általában (24 éves). Elég sok fiatal helyes koleganő vesz körül, persze azt az elvet követem, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. Így mindig csak annak a hölgynek a bókolok, akivel biztos nem szeretnék semmit. Most is így tettem, mert a pletykák azok mindenhol vannak.
Andrea úgy 30 éves körül lehet. Mindig be szólogattam...

Buffy és a szexdémon 2. rész

Buffy megállt a Varázsdoboz előtt, ami a Figyelő, Giles boltja volt. Igyekezett minden nap benézni, hátha van valami, ami a Vadászra tartozik. Maga felé fordította a kocsija visszapillantó tükrét és ellenőrizte a sminkjét.

– Ajaj! – bökte ki, mert az arcán elkenődött a festék. Nem gondolta volna, hogy ilyen intenzíven szopta azt a srácot. Megpróbálta rendbehozni magát, és újra felkente a rúzst az ajkára.

– Hibátlan –...

Írókonferencia

– A karakterek – magyarázta Kristin – a történet legfontosabb részei. Ha csak a történet van a fejünkben, amikor írni kezdünk, akkor később meg kell vívnunk a karakterekkel. Ha azonban a karakterek kidolgozásával kezdünk, akkor ők maguk hozzák létre a történetet.

Az írókonferencia majdnem telt házzal ment. Kristin Morris már tizenegy romantikus bestsellert írt. Legújabb történelmi romantikus könyve, A szerencse homokja nyolc hete vezette...

Kovács család - Uncsitesó

A fenébe! Elbarmolta az anyám az egész nyaramból EGY EGÉSZ HÓNAPOT! Egy hónapig bébicsősz leszek. Persze Anya szerint ez is a javamra fog válni. Na persze! Egy hónap egy 4 évessel! Itt a király 1997-es év, és én pisis felvigyázó leszek!

Szóval: az unokatesóm már olyan 25-26 éves és van egy 4 éves fia. A férje külföldön dolgozik mint szerződéses katona, és fél évig IFOR katonaként a Jugóknál veri a farkát. A rohadék óvoda meg bezárt 1...


MÁJ.
6.
2022

Családi sztori 3. rész – Afrikában

A repülő sikeresen leszállt. A szállodához közvetlen busszal utaztunk. Velünk utazott a néger férfi is, aki apa mellett ült a repülőn. Itt is egymás mellé ültek és jókedvűen beszélgettek. A férfit Habibnak hívták és 31 éves volt, mint utólag kiderült a családja eredetét jött kutatni Afrikába. Dédszülei innen származtak, de ő már Magyarországon született.
A szállodában kiderült, hogy a hónapokkal korábbi foglaláskor valami félre csúszott, mert nem jutott külön szoba mindenkinek. A három külön szobából, melyet anyáék nekünk foglaltak, csak kettő volt szabad. Szerencsémre fiúként nekem jutott az egyik, míg Laura és Kata egy szobába kényszerült, egy emelettel feljebb. A szobámhoz erkély is...


A csajom exe 3. rész

Elélvezés után szinte kábultnak éreztem magam. Szánalom és szégyen árasztott el. El sem tudtam hinni, mennyire lealacsonyítottam magam, és mennyire bejött a dolog. Valamiért hihetetlenül beindított, hogy bevallottam Bradnek (és magamnak), hogy azt akarom, hogy megdugja Daisy-t, de most összezavarodottnak és bizonytalannak éreztem magam ezzel kapcsolatban. Azon gondolkodtam, hogyan tudnám meggyőzni Bradet arról, hogy egyáltalán nem gondoltam komolyan, ez csak egy fantázia. De amikor másnap reggel felébredtem, rohadt kemény merevedésem volt az álmom miatt, amiben Daisy Brad farkán lovagolt. Most, hogy ismét felizgatott a téma, már nem voltam olyan biztos benne, hogy vissza akarom-e vonni, amit...


MÁJ.
5.
2022

Szerepjáték

Egész úton elfoglalta magát, egy pillantásra sem méltatott. Vágyaim teljesen semmivé foszlottak, mikor mégis csak rám pillantott. Eltökéltség és kemény határozottság sugárzott tekintetéből. Sehol egy mosoly és sehol sem találtam az izzó vágy halvány szikráját sem. Kemény volt és taszító. Mégis mintha borzongatott volna.

Mi voltunk az utolsók, akik fent maradtunk a vonaton.

Éppen egy telefonbeszélgetést fejeztem be, mikor felállt és az ajtó felé ment. Addig nem is vettem észre, hogy testem megfeszült, amíg hallani nem véltem a zár kattanását. Jelezve távozását. Testem feladta a sóvárgást és hangom ellágyulva búcsúzott beszélgetőtársamtól. Teljesen elvesztettem a reményt....


A vadember

Félhomály van. Egy nagy baldachinos ágyon fekszem egyedül. Alattam vörös szaténlepedő. Érzem, ahogy simogatja meztelen bőröm minden centiméterét. Neszt hallok. Ő az. Szinte észrevétlenül fölém hajol. Forró lehelete csiklandozza a vékony bőrt a nyakamon. Kopogást hallok.
– Mi a... – nyögök fel.
Újabb kopogás, majd hangok. Felriadok. Résnyire kinyitom a szemem. Fényt látok. Tehát reggel van. Na ennyit a szép álomról, morgolódok magamban.
– Ashley, kifelé az ágyból, a hasadra süt a nap! – kiabál Simon az ajtó túloldaláról, miközben hangosan dörömböl. Legszívesebben hozzávágnám a kispárnát, de mivel köztünk van az ajtó nem sok értelme lenne. Inkább a fejemre húzom és próbálok...


MÁJ.
4.
2022

Élvezetes tv-nézés

Unokatesóm egy beképzelt pöcs. Azt hiszi minden körülötte forog. Az ő nagy fasza körül. Haha. Nem is nagy neki. Hiszem ha látom.
Apuék elutaztak, közben ő megérkezett, mert szüleim elfelejtették, hogy meghívták. Menni is készült, de közben kitört a vihar. Ilyen időben mindketten bent rekedtünk és a pasim se tudott eljönni. Pedig nagyon hiányzott mára szex vele. Legalább egy hete nem volt semmi.
Leültem a nappaliban mert ott van a legnagyobb képernyős tv. Épp bekapcsolnám a kedvenc divatcsatornámra, amikor beállít Tomi mert kezdődik egy meccs és ő azt akarja nézni. Mondom neki
– Nézd a szobádban, ott is van tv.
– De az kicsi te butus, ezen jobban látszik. És én vagyok a...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 3. rész

Attila belépett az irodája ajtaján. Balra nézett, aztán meglepődött ábrázattal megtorpant.
– Csak nem megijesztettelek? – kérdezte szélesen vigyorogva, a falhoz tolt székben ülő Lorena. Jobb lábát levette a balról, egy hosszú pillanatra megvillantotta a szoknyája alatt lévő fekete csipkebugyiját, majd a bal combját helyezte a jobbra, ezzel láthatóvá téve a szintén fekete combfixe csipkeszegélyét.
– Te? Soha – válaszolta mosolyogva a férfi – Örülök, hogy letelt a szabadságod, és hogy épségben visszatértél – mondta a forgószékébe ülve a felettes – Drukkoltam, hogy ne törd ki a lábaidat – vallotta be elmosolyodva.
– Ezt el is vártam – közölte a főnöke felé lépkedve a lány – Kár...