Hírek


MÁJ.
5.
2022

Szerepjáték

Egész úton elfoglalta magát, egy pillantásra sem méltatott. Vágyaim teljesen semmivé foszlottak, mikor mégis csak rám pillantott. Eltökéltség és kemény határozottság sugárzott tekintetéből. Sehol egy mosoly és sehol sem találtam az izzó vágy halvány szikráját sem. Kemény volt és taszító. Mégis mintha borzongatott volna.

Mi voltunk az utolsók, akik fent maradtunk a vonaton.

Éppen egy telefonbeszélgetést fejeztem be, mikor felállt és az ajtó felé ment. Addig nem is vettem észre, hogy testem megfeszült, amíg hallani nem véltem a zár kattanását. Jelezve távozását. Testem feladta a sóvárgást és hangom ellágyulva búcsúzott beszélgetőtársamtól. Teljesen elvesztettem a reményt....


A vadember

Félhomály van. Egy nagy baldachinos ágyon fekszem egyedül. Alattam vörös szaténlepedő. Érzem, ahogy simogatja meztelen bőröm minden centiméterét. Neszt hallok. Ő az. Szinte észrevétlenül fölém hajol. Forró lehelete csiklandozza a vékony bőrt a nyakamon. Kopogást hallok.
– Mi a... – nyögök fel.
Újabb kopogás, majd hangok. Felriadok. Résnyire kinyitom a szemem. Fényt látok. Tehát reggel van. Na ennyit a szép álomról, morgolódok magamban.
– Ashley, kifelé az ágyból, a hasadra süt a nap! – kiabál Simon az ajtó túloldaláról, miközben hangosan dörömböl. Legszívesebben hozzávágnám a kispárnát, de mivel köztünk van az ajtó nem sok értelme lenne. Inkább a fejemre húzom és próbálok...


MÁJ.
4.
2022

Élvezetes tv-nézés

Unokatesóm egy beképzelt pöcs. Azt hiszi minden körülötte forog. Az ő nagy fasza körül. Haha. Nem is nagy neki. Hiszem ha látom.
Apuék elutaztak, közben ő megérkezett, mert szüleim elfelejtették, hogy meghívták. Menni is készült, de közben kitört a vihar. Ilyen időben mindketten bent rekedtünk és a pasim se tudott eljönni. Pedig nagyon hiányzott mára szex vele. Legalább egy hete nem volt semmi.
Leültem a nappaliban mert ott van a legnagyobb képernyős tv. Épp bekapcsolnám a kedvenc divatcsatornámra, amikor beállít Tomi mert kezdődik egy meccs és ő azt akarja nézni. Mondom neki
– Nézd a szobádban, ott is van tv.
– De az kicsi te butus, ezen jobban látszik. És én vagyok a...


Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 3. rész

Attila belépett az irodája ajtaján. Balra nézett, aztán meglepődött ábrázattal megtorpant.
– Csak nem megijesztettelek? – kérdezte szélesen vigyorogva, a falhoz tolt székben ülő Lorena. Jobb lábát levette a balról, egy hosszú pillanatra megvillantotta a szoknyája alatt lévő fekete csipkebugyiját, majd a bal combját helyezte a jobbra, ezzel láthatóvá téve a szintén fekete combfixe csipkeszegélyét.
– Te? Soha – válaszolta mosolyogva a férfi – Örülök, hogy letelt a szabadságod, és hogy épségben visszatértél – mondta a forgószékébe ülve a felettes – Drukkoltam, hogy ne törd ki a lábaidat – vallotta be elmosolyodva.
– Ezt el is vártam – közölte a főnöke felé lépkedve a lány – Kár...


MÁJ.
3.
2022

Szerelem vég nélkül 2. rész

Amikor a nő közelebb lépett és alaposabban megnézte a férfit, ismét megszólalt:
– Te vagy az Hugh?
Igen hölgyem, úgy hívnak!
Hátnem ismersz meg? Nem emlékszer rám?
Nem asszonyom! Nem rémlik semmi!
A nő ekkor levette a szőke parókát a fejéről. Hugh a fekete hajatmeglátva ismerte fel
– Barbara darling! Nem hiszem el! Hát te vagy az?
A teljesen becsipett, tántorgó báró közeledett.
Hát ti ismeritek egymást?
Igen! Valamikor a szeretőm volt! – felete Hugh.
És most el akarod vinni innen? – kérdezte a báró.
Igen! Az a szándékom!
– De hát elkerültük egymást Barbara drága! Még nem is basztunk ma!
– Az pedig akkor pech, barátom! – közölte vele...


A csajom exe 2. rész

Másnap szabadnapom volt, és megpróbáltam a lehető legjobban utánozni Bradet, amikor Daisy-vel szexre került a sor, de végül elbuktam. Azzal kezdtem, hogy megpróbáltam megtenni pár dolgot, amit Bradtől láttam a videóban, de nevetségesnek éreztem magam, és amit tettem, nem volt hiteles. Észre is vettem Daisy-n egy enyhe kis mosolyt, mintha el akarta volna nyomni a nevetést az erőltetett teljesítményemen. Emiatt annyira befordultam, hogy elkezdtem lanyhulni. Lenéztem Daisyre, és éreztem, ahogy az ernyedt farkam kicsúszik belőle.
– A francba – mondtam, legurultam róla, és csalódottan feladtam. Daisy minden tőle telhetőt megtett, hogy újra felálljon, de addigra már túlságosan zavarba jöttem,...


MÁJ.
2.
2022

Ajándék hintaló 4. rész - az apás sztori folytatódik...

Nem akarom a felelősséget másra hárítani, de ezúttal tényleg nem rajtam múlott a folytatás. Az történt ugyanis, hogy pár héttel az iménti eset után Bea ismét nálunk víkendezett. Ebéd utáni szieszta gyanánt a TV előtt ültünk és Forma-1-et néztünk, amikor Bea hozzám bújt és sejtelmesen a fülembe búgta:
– Nincs nekünk egy kis elszámolni valónk, Kicsilány?
– Nem tudom, mire gondolsz... – hebegtem és fülig pirultam Apa előtti zavaromban, mivel nagyon is tisztában voltam vele, hogy van egy adósságom Bea felé.
– Gyere, elárulom. – fogott kézen Bea és átvonszolt a hálóba.
– Ha van kedved, Apuka, jöhetsz te is... – hajolt oda Apuhoz és érzékien, hosszan szájon csókolta.

A...


András 4. rész

– Drágám. Hát neked semmi sem elég? Mit kell tenni a farkaddal, hogy ne ágaskodjon? De jó, hogy jöttél, mert kész a reggeli. Ígérem, utána lerendezzük a problémádat.
– Kicsi szívem ez nem probléma. Sőt. Úgy szeretnék most reggelizni, hogy szépen ráülsz a farkamra és úgy eszünk együtt.
Na ezt most felejtsd el gyorsan. Azt hiszed, hogy tudok úgy enni, hogy közben bennem van a farkad? Azt már szerintem nem reggelinek, hanem baszásnak hívják. Inkább gyorsan ülj le. Edd meg a reggelit, aztán mehetünk is a hálóba. Légy okos drágám.
Nem volt mit tenni, igazat adtam neki. Leültem és mereven álló fasszal meg ettem a reggelit. Különben a Klári is meztelen volt. Otthon legtöbbnyire pucéran...


ÁPR.
30.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Szabadulószoba

Vászon shortot vettem fel tűsarkúval, felül pedig egy fekete, gombos, rövidujjú pólót viseltem. Csinos akartam lenni, bár csak egy laza péntek esti programot terveztem két lány barátommal. Az ő ötletük volt, hogy próbáljuk ki a szabadulószobát, ami nemrég nyílt meg a városban. Én azonnal igent mondtam, már előre jó szórakozásnak tűnt.
Miközben barátaimmal sétáltam a helyszín felé, mosolyogva viseltem a férfiak pillantását, s örültem neki,...

A szilveszteri buli

Üdvözöllek kedves Olvasóm! Claire-nek hívnak. Egy szilveszteri partiról fogok mesélni Neked, amely érdekes fordulatot vett számomra kevéssel éjfél után.

Legjobb barátnőm, Jessica – mindenki csak Jess-nek hívta – vidéki házába szerveztük a bulit. Nem lenne teljes a történet, ha nem mondanék pár szót rólunk, no meg a helyszínről. Jess-szel az első munkahelyemen lettünk jóbarátok. Egy jó nevű autóműhelyben dolgoztam amolyan „minden egyéb”...

Vihar a Balatonon

Hárman aludtunk lányok egy szobában, már vagy egy hete. Valahogy aznap azonban nem akartam este sehova se menni. Annyiszor és annyifelé voltunk már társaságban és társasággal, hogy valamiért egyszerűen egyedül akartam maradni. Csöndben nem tévézve, nem mászkálva, nem táncolni, és nem idegen srácok süket lefektetős dumáit hallgatva...

Lefürödtem, és minthogy eszméletlen friss levegő jött a Balaton felől, a fonottszéket az erkélyajtóhoz...

Beceneve: Öcsike

Mikor reggel felkeltem azt hittem, hogy az egész esetet álmodtam, de mikor a nővérem meztelen testét megláttam magam mellett rájöttem, hogy mégis szerencsés srác vagyok. Viszont ez az érzés hamar eltűnt, mivel ellepett az a fajta érzés, ami átkozta a tegnap estét. Nagyszerű volt végre úgy felkelni, hogy már nem vagyok szűz, de az erőteljesen zavart, mégis kivel vesztettem el.
Fáradt voltam és nem igazán akartam felkelni, de nem bírtam...