A+ A-

A koncert

Először csak a könyökünk ért össze egyszer, mintegy véletlenül. Másodszor már biztosan nem volt véletlen. Az ő bal könyöke az én jobbommal. Egy negyed lépést léptem hátra, ne kelljen csípőre tennem a kezem, hogy a karjához súrlódjon a karom. Apró borzongás futott rajtam keresztül, és megéreztem a bőrömön, hogy az ő karján is felállnak az apró szőrszálak. Balra néztem, a barátnőmre, aki szemmel láthatóan jól szórakozott a baráti társaságunkkal. Finoman nekidőltem a jobbomon lévő nőnek, aki nem húzódott le, sőt. Kezdett a helyzet meleg lenni, féltem a lebukástól, ezért inkább kissé oldalt léptem és eltávolodtam tőle. Felé fordítottam a fejem, és láttam, hogy engem bámul. Széles ajkai mosolygottak, macskavágású szemei huncutul és fürkészően keresték a pillantásomat. A tekintetünk hosszú másodpercekig összefonódott.
Testem minden porcikája kívánta őt, biztosan azért, mert egy régi, lángoló szerelmemre emlékeztetett, mit emlékeztetett, a szakasztott mása volt. Már korábban kiszúrtam őt a baráti társaságában, és valamiért úgy tűnt, ő is észrevett engem. De én nem voltam egyedül. Enyhén és sajnálkozva megráztam a fejem, vállam picit felvontam és átkaroltam a balomon táncoló barátnőmet. A tömeg hullámzott. A barna hajú lány közelebb sodródott, kettejük közé szorultam. Karom a karjához simult, kézfejünk comb magasságban találkozott. Megsimogattam a tenyerét, finom ívű, meleg, száraz tapintású volt. Másik kezem még mindig barátnőm derekán, a csípőnk jobbra-balra hullámzott a zene ritmusára. A barna hajú lány felvette a ritmusunkat, velünk táncolt, csípőjét az enyémnek támasztva. Mikor véget ért a szám elengedtem batárnőmet, aki a társaságunkkal kezdett beszélgetni, már amennyire a hangzavarban lehetett. A barna hajú lány lágyan a vállamra helyezte a bal kezét, majd megsimogatva fejem magához húzott, miközben a vállamra hajtott fejjel a fülembe súgott:
- Tetszik a koncert?
A lány melle nekem szorul, éreztem a mellkasomon a kemény gömbölyűségét. Alig jött ki szó a számon úgy kiszáradt a torkom. Rekedtem válaszoltam:
- Nagyon is.
Nem mertem balra nézni, csak reméltem, hogy barátnőmet leköti a zene, és nem vesz észre semmit az egészből. Az ajkaink csak 10 centire voltak egymástól, éreztem a lány édes leheletét. Felhangzott az új zeneszám, a tömeg egyszerre kezdett hullámozni a jól ismert sláger dallamaira. Az intim pillanatot hirtelen felváltotta mellkasban dübörgő zene ritmusa.
Már percek óta nem értem hozzá a lányhoz. Éreztem, hogy a testemnek, a hormonjaimnak hiánya támadt. A következő lírai szám alatt nem bírtam megállni, hogy ne érezzem a csípőjét az enyémen. Az arcát bámultam, miközben ő átszellemülten énekelte a dalt, időnkét mosolyogva oldalra pillantva. Merészebb lépésre szántam el magam. Jobb kezemmel finoman átkaroltam, a derekára helyezve tenyerem. Rám nézett, teli szájjal nevetett, fogai megcsillantak a sötétben. Megragadtam a derekát, és szorosan magamhoz húztam, mit húztam, szorítottam. Nagyon jó érzés volt őt a karomban tartani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 2. szombat 06:37
Nagyon jó írás.
#4 listike 2014. 06. 14. szombat 17:07
Jó.
#3 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:18
Nem rossz.
#2 papi 2013. 11. 2. szombat 05:17
Nagyon tetszik
#1 Törté-Net 2010. 02. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?