A+ A-

Váratlan betörés

Fordítás
Írta: ErotickWriter
Liz felpillantott a monitor mögül, körülnézett, aztán folytatta az olvasást. Bármit is hallott, nem vonta el figyelmét a történetről, amit olvasott. Tudta, hogy ez egy kitalált sztori, de simán bele tudta élni magát a lány helyébe, aki egy autóban maszturbál, és közben a sofőr figyeli, körülötte pedig akadozik a forgalom. Ujjai az olvasás közben önkéntelenül kemény mellbimbóira csúsztak. Ilyesmi vele miért nem történ soha? A férje fel lenne háborodva, ha tudná, hogy ez felizgatja.
Megint felpillantott, az ablakon át a sötétbe, és arra gondolt, hogy a főszereplő helyében ő ekkor már valószínűleg a sofőr farkát szopta volna. De ezekben a sztorikban éppen ez volt a jó; a segítségükkel olyan területekre kalandozhatott, amelyekre önmagától sosem tévedt volna.
Ahogy Liz beindulva kinézett az ablakon, észrevette, hogy a kései időpont ellenére égnek a szomszéd lámpái. Azt is észrevette, hogy a függöny megrebben. Az a mocskos kis perverz, Jerry! A nő felnevetett, aztán felkelt, hogy összehúzza a függönyöket és leoltsa a lámpákat. Tudta, hogy Jerry ártalmatlan, csak egy magányos, öreg özvegyember, és végül is nem volt semmi gond vele - de azért nem akarta, hogy kukkolja, ahogy ő magát simogatja a hálóingében. Jerry, a vén kópé. Majd holnap csigázza még egy kicsit. De most folytatni akarta az olvasást.
A férje üzleti útra ment, így a nőnek felszabadult egy csomó ideje. Rátalált egy remek erotikus oldalra, és ez eléggé elszórakoztatta, egyben kegyetlenül fel is izgatta. Még csak kedd volt, de a nő már ötször maszturbált a héten. Letolta magáról a bugyit, és egy székre dobta. Felkapta a laptopot, és a díványra dőlt vele, hogy folytassa az olvasást. Eltűnődött rajta, hogy ezeknek az erotikus történeteknek az írói milyenek lehetnek a valóságban, aztán ismét belefeledkezett a történetbe. Ösztönösen dörzsölte össze ujjbegyeit, amikor azt olvasta, hogy a lány a saját nedveit szopogatta le az ujjairól. A légzése felgyorsult. Ujjai a lába közé csúsztak, és finoman simogatta magát, miközben álmodozva tovább olvasott.
BUMM! Ezúttal nem volt kétséges, a garázs ajtaja csattan akkorát, hogy Liz ledermedt. Testét elárasztotta az adrenalin, a szíve vadul vert. A konyha felé pillantott, ahová a garázs felől vezetett egy ajtó. Elkerekedett szemmel nézte, ahogy két álarcos férfi lopakodik a nappaliba. Szája kinyílt, aztán visszacsukódott. Teljesen megfeledkezett a nyitott laptopról és a felcsúszott hálóingről.
- A picsába! - köpött a magasabbik férfi, amikor észrevette Lizt. - Jason, azt mondtad, hogy már lefeküdt! - mordult a társára.
- Baszódj meg, öreg! Azt hittem, hogy lefeküdt! Behúzta a függönyt és lekapcsolta a villanyt - mondta a másik, aztán tartott egy kis szünetet, most, hogy már túl volt a meglepetésen. - Ráadásul - folytatta halkabban -, amit a garázsajtóval műveltél, még a holtakat is felébresztette volna. Úgyhogy pofa súlyba.
Mindketten Lizt nézték, azon gondolkoztak, mi legyen. Alaposan végigmérték a csinos nőt a díványon egy szál hálóingben: nyilvánvalóan saját magát kényeztette eddig. Annak ellenére, hogy rajtakapták, vagy talán éppen azért, Liz bimbói mereven ágaskodtak a hálóing alatt. Még nem jutott el odáig, hogy összezárja a lábait, és eltakarja magát. Az asztali lámpa fénye megcsillant a meginduló könnyektől ragyogó szemein. Látta a férfiak arcát a maszkok alatt, izgatott tekintetük végre észhez térítette; eltakarta magát egy díszpárnával.
- Ki van még itt? - kérdezte az alacsonyabb férfi fenyegetően.
- A férjem, az emeleten - mondta Liz, és remélte, hogy meggyőzően hangzott.
- Kizárt. A kocsija nincs a garázsban.
- Hát mert... mert bármelyik percben hazajöhet! - mondta a nő, mostmár erősebben remegve.
A magasabbik férfi elmosolyodott, és közelebb lépett.
- Hát azt nem hiszem - mondta. - Figyeljük a házat már egy ideje, tudjuk, hogy tegnap reggel ment el. Bőröndökkel. Úgyhogy ne szarozz velünk. Van még itt valaki? Gyerekek?
- Nincsenek - vallotta be Liz. - Nincsenek gyermekeink - mondta fojtott zokogással de nem voltak könnyei.
- Na mindegy. Csináljuk végig, Collie.
A magasabbik férfi, Colin utálta ezt a becenevet, de tudta, hogy Jason ezzel nem törődik, és hogy ez már soha nem is fog megváltozni. Szó nélkül vett elő egy tekercs kötelet, és szorosan megkötötte Liz kezét. Elővett egy kendőt is, hogy a nő szájába tömje, de a nő könyörögni kezdett.
- Kérem, ne! Megígérem, hogy nem sikítok. - Mostmár kitörtek a könnyei. - Csak ne bántsanak! Kérem!
- Nem azért jöttünk, hogy bántsunk. Azt hittük, alszol. Mindenesetre le kell kötözzelek valahová.
Most, hogy már túl volt a meglepetésen, Colin visszanyerte a nyugalmát. Körülnézett, hogy mihez kötözhetné le a nőt. A lépcsőt választotta, ami a nappali végében futott fel az emeletre. Ha a nő kezét a fejei fölé köti, nem fog tudni elérni sem kapcsolót, sem bútort a lábával, amíg ők a házban dolgoznak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov 2018. 07. 13. péntek 16:21
Ha tetszett, olvasd el a többi, gondosan válogatott és felfrissített DP-fordításomat is! Ingyenesen letölthető: https://www.smashwords.com/books/view/876170
#12 papi 2016. 01. 17. vasárnap 12:30
Nagyon jó
#11 Pavlov 2015. 04. 7. kedd 06:50
Köszi!
#10 teacherdog 2015. 04. 6. hétfő 18:16
Tetszett! Jól megírt, életszerű! ment a 10!
#9 SikeresOtto 2015. 02. 10. kedd 12:24
jól sikerült
#8 Pavlov 2014. 11. 3. hétfő 19:55
Köszi!
#7 feherfabia 2014. 10. 29. szerda 05:48
8P
#6 Pavlov 2014. 10. 28. kedd 23:00
Köszönöm a dicsérő szavakat!
#5 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:37
A szokásos jó történet tőled.
#4 Rinaldo 2014. 10. 28. kedd 08:11
Szuper jó.
#3 veteran 2014. 10. 28. kedd 07:46
Nem szeretem az erőszakot, zsarolást.
#2 zsuzsika 2014. 10. 28. kedd 06:40
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 10. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?