SZEP
03
2015

Egy meleg élete 6. rész – Felnőttkor II. – Kapcsolat az új fiúval és a meglepetés találkozás

homo

Ez a történet sorozatom egy újabb része, amely továbbra sem valós, így az olvasó életével való mindenféle egyezés természetesen teljesen a véletlen kategóriájába tartozik.
A sorozatom főhősének, vagyis Áronnak az életében mindegy 3 hónappal a korábbi kalandja után, megjelenik egy nagyon csinos és még annál is helyesebb pasi, akit mindenképpen megszeretne, vagyis megakar szerezni magának. Mindent meg is tesz azért, hogy a másik férfi felfigyeljen rá. Persze mindent kulturált keretek között értem.
Áron eddigre már igencsak a 27. szülinapja felé halad (1 hónap van addig) és már elég régen volt valódi érzelemmel járó kapcsolata, hiszen eddigre már kb. 2,5 év telt el azóta, hogy a férfi majd 4 év után szakított Robival. Egyszóval, már nagyon vágyik egy olyan kapcsolatra, melyben érzelmek is jelen vannak és nem csak a kaland és a pénz. Azaz teljesen a legjobb pillanatba jelent meg ez az újfiú (legyen Józsi) az életében. Áron és...

SZEP
02
2015

Nicky története 5. rész - Latin szendvics

gruppen, anál, tini

Az utolsó előtti évem nagyon jól kezdődött a gimnáziumban.
A nyári szex-kalandoknak köszönhetően elég nagyot változtam, kissé nagyképűen úgy is fogalmazhatnék, hogy felnőttem, a kislányból nő lett. Új ruhák, új frizura, smink – az évfolyamtársaim közül nem egy nyíltan megbámult, mikor első nap megjelentem a suliban, és nem csak a fiúk. Mézszőke hajam már jócskán a vállam alá ért, az enyhe, de legalább természetes hullámoknak köszönhetően pedig dúsabbnak tűnt, mint korábban. Szájam teltebb és ingerlőbb, szemem nagyobb és még kékebb lett, hála egy kis festéknek itt és ott. A legfeltűnőbb azonban az alakom volt. Kereken hat láb magas vagyok, amivel korábban is kiemelkedtem a lányok közül, ezt azonban eddig kellemetlennek találtam, ahogy karcsúságomat is gebeségként éltem meg. De most, hogy rájöttem, mások kívánatosnak, szexinek látnak, megpróbáltam mindent kihozni modell-alkatomból. A bő farmert miniszoknyára cseréltem, a zárt,...

*  *  *

Nelli 10-11. fejezet

családi, nagynéni/nagybácsi

10. fejezet
Gyorsa teltek a napok. A két fiatal boldog volt. Leszámítva a szilveszter éjjelt, csak egymással szexeltek. Májusban Nelli egy hétvégén meglátogatta nővérét vidéken.
Reggel az az ágyában lustálkodott, amikor benyitott a 12 éves unokaöccse, Balázs és leült az ágy végébe.
- Nem tudsz aludni? - kérdezte Nelli.
- Már hét elmúlt - mondta kissrác.
Nelli egyik térde fel volt húzva, másik kinyújtva, Balázsnak zavartalan belátást biztosítva ezzel a pózzal.
- Látom a bugyidat, nem zavar? - kérdezte a srác.
- Téged zavar?
Balázs zavarba jött egy pilanatra, de utána neki bátorodott, és bátran nézegetett.
-Mindig fehérben alszol?
- Aha.
Nelli lejjebb csúszott kicsit, amitől a hálóinge feljebb csúszott.

SZEP
01
2015

Bank

gruppen, munkatárs, iroda

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyörű gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük őket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk első évében vagyunk. Férjemem előtt nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni.
Bezzeg a munkahelyemen - egy nagy bankban dolgozom - a legjobb kollégám, és barátnőm mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy ő már félrelépett, és isteni volt egy "más" férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy... addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos nő vagyok, nem csoda ha megakad a férfiak tekintete rajtam. A banki, kicsit uniformis...

*  *  *

Kalandos élet 2. rész - A kis patak

homo

Elindultam tehát az iskola udvarából Pistivel. Végtelenül kedves és nyugodt volt velem, ez egy kicsit engem is megnyugtatott.
- Dávid vagy, ugye? – kérdezte
- Igen, a 7B-be járok!
- Én meg István, a 8A-ból!
- Igen tudom, rajzszakkörre együtt járunk!
- Na akkor csak tudod, hogy ki vagyok! Szépeket rajzolsz, igazán tetszenek a mindenféle közlekedési eszközről készült képeid!
- Köszi – feleltem
Hozzáteszem, hogy a közlekedéssel kapcsolatos dolgok, amik érdekeltek és volt egy kis műszaki érdeklődésem is, így nem voltam azért az a nagyon lányos, csajokkal lógó srác, akire rögtön ráragaszthatták volna, a meleg jelzőt. Sőt, a csajos trécselés kifejezetten idegesített. Szó mi szó, így beszélgettünk végül a rajzszakkörről, meg hogy hogy keveredtünk oda, satöbbi.

AUG
31
2015

Én és a kishugom 2. rész

családi, tini, illusztrált, testvérek

A következő napokban alig mertünk egymásra nézni, és pláne nem beszélgetni. Mindketten mentünk a dolgunkra, én a barátaimmal, Bessy a barátnőivel találkozott vagy sportolni mentünk. Magyarán kerültük egymást, amennyire csak lehetett. Ez persze nem jelentette azt, hogy pánikba estünk volna vagy haragudtunk volna egymásra. Mindkettőnknek túl súlyos teher volt a hét végi együttlét, amit fel kellett dolgoznunk.
* * *
Két héttel később újabb lehetőség kínálkozott. Szüleink valami álarcosbállal egybekötött vállalati buliba mentek, amire különösen anyánk készült nagyon izgatottan. Bessy és én a szobáinkban foglalatoskodtunk, jobban mondva én megint csak üldögéltem a félhomályban és hallgattam az utcáról beszűrődő zajokat. Ideális táptalaj a kéjvágyra. Visszagondoltam hétvégi paráználkodásunkra, és hevesebben kezdett dobogni a szívem. Öt-tízpercnyi üldögélés után felkeltem az íróasztalomtól és kimentem az előszobába. Bessy szobájának...

*  *  *

Balatoni nyár

hetero, anál, nyaralás

Egyedül érkeztem Füredre. Hónapokkal ezelőtt meg volt beszélve ez az egy hetes kis kiruccanás, de végül mindenkinek máshogy alakult. Én biztos voltam benne, hogy ha kell, a földön csúszva is el fogok menni. Végül egy magam maradtam egy négy fős szobában, de túl régen vártam, hogy egy teljes hétig távol legyek mindentől és mindenkitől nulla térerővel és minimális hálózati lefedettséggel. A szállás nem volt éppen egy Hilton, de pont megfelelt. Az ember nem azért megy le a Balatonra, hogy aludjon. Fiatalok működtették a több apartmanból álló kis nyaralót lelkesen, fiatalosan, lazán és rugalmasan. Jónak ígérkezett a hét. Egészen szerdáig nem is nagyon történt semmi. Egy kis kirándulást beiktattam, de csak a kötelező hűtőmágnesek megvásárlásának erejéig. Időm nagy részét a strandon töltöttem vadászó tekintetemet ügyesen széles karimájú kalap és napszemüveg alá rejtve. Mert mi tagadás, a fő cél egy laza, de szenvedélyel túlfűtött kaland lett...

*  *  *
AUG
28
2015

Családi riportok 10. rész - 2. fejezet

családi, regény

Este a kollégiumban ismét nyugodtság volt, a kezdődő nyári szünet miatt egyre kevesebb gyerek volt benn, így a melónk is kevesebb volt. Az ügyeleti szobában elvégeztük a szükséges adminisztrációt aztán kiültünk a bejárattal szemközti folyosóra beszélgetni, hogy azért a bejövő - kimenő skacokat szemmel tartsuk.
- Nem semmi csajok vagytok - kezdtem bele. - Azért elmondhattad volna, hogy Adri nemcsak a tanítványod.
- Miért? Így szerintem izgalmasabb volt.
- Hát az tuti, hogy jó kis slusszpoént raktatok a végére. Egyébként nálatok ez hogyan jött? Mármint az, hogy keresztanyu és keresztlánya egymásba bonyolódik?
- Elmesélem, de csak azért mert te is megosztottad velem az anyukáddal kapcsolatos dolgokat. Adri a bátyám gyereke. kb. 8 éves korában láttam utoljára, mert a bátyámmal megromlott a viszonyunk és évek óta nem beszélünk egymással. Képzelheted, hogy meglepődtem mikor tavalyelőtt megkaptam a papírt néhány gyerekről...

*  *  *

Kaland a szölőhegyen 2. rész

hetero, anál, nyaralás, szűz

Alig vártam, hogy vége legyen a tanévnek, kitörjön a vakáció, és én minél előbb leköltözhessek a birtokra. Összepakoltam egy nagy hátizsákba, levettem lóvéval apát is anyát is, és leutaztam a Balatonhoz. Hosszabb időre terveztem a leköltözést, most nem csak dolgozni, hanem nyaralni is szerettem volna. Apa, amikor utoljára volt itt kocsival lehozta a bringámat, reméltem könnyebb lesz így közlekedni, strandra, boltba járni. Az elmúlt időben nagyon sokat gondoltam Zsuzsira, a fantáziálásaim közben minden helyzetben megdugtam. Alig vártam, hogy újra találkozhassunk, és kiélhessem rajta a vágyaimat. Két napja voltam itt, sajnos Zsuzsi nem jelentkezett, kezdtem aggódni, hogy valami történt vele. Harmadik nap, amikor a diófa alatt a déli sziesztámat tartottam az ismerős rekedtes hangra ébredtem.