DEC
17
2015

Hogyan lettem ribanc

gruppen, szűz, tini

Madarat lehetett velem fogatni aznap, amikor Bea meghívott a nem hivatalos szülinapi bulijába. Ő volt a suli legszebb, legnépszerűbb és tanári kar által legjobban utált diákja. Már többször is megpróbálták eltávolítani, kirúgni, de valahogyan mindig visszajött. A pletyók szerint felvette, ahogy leszopja a dirit, aki, ha kitudódna a dolog, mehetne a dutyiba. Bár nincsenek igazán szép ruháim, igyekeztem az alkalomhoz illően kicsit kurvásan öltözködni. Elvettem anyám egyik rég kihízót, fekete miniszoknyáját, magamra ráncigáltam a "Belly dance" névre hallgató felsőmet – árleszállítással került 6000 forintba, de én fél éve loptam egy pesti butikból, míg a tulaj a barátnőm melleit bámulta. Egy számmal kisebb volt a kelleténél, de hát „lopott lónak ne nézd a fogát”. Miután úgy, ahogy kisminkeltem arcom, megnéztem magam a tükörben. Ha nem is teljesen, de felnőttem.

*  *  *

Angyali történet 13. rész – Judy története 3. fejezet - Az ifjúság

gruppen, anya-lánya

Ahogy az előző részben már említettem, az iskola befejezése után visszatértünk Lifukára. Nagy ovációval fogadtak minket, mert mindhárman kiváló eredménnyel végeztünk. Egy új világ várt ránk. Véget ért a könnyelmű ifjúkor és – bár még nem voltunk igazán felnőttek – innentől kezdve felelősséggel tartoztunk tetteinkért. Berty apja közben meghalt, anyja alig tudott megküzdeni az üzlettel, már nagyon várta a fia segítségét. Nekem a kis boltunkban sok feladatom volt édesanyám mellett. Amíg nem voltam otthon, alkalmi segítőkkel dolgozott, de a bérük meg az én tandíjam elvitte a haszon nagy részét. Josiéknak nem volt ilyen problémája, de apja nagyon szigorú volt és kemény munkára fogta.
A sok munka mellett azért maradt idő szórakozásra is. Mi továbbra is többnyire hármasban töltöttük szabadidőnket, a program leginkább a szex volt. Igyekeztem egyensúlyt tartani a két fiú között, bár a szívem egyre inkább Josihoz húzott.

DEC
16
2015

A fészer mögött 2. rész

családi, tini, testvérek

Nagyon lassan akart az az este eljönni. Már mindenki lefeküdt, de még várakoztam a szobámban kb. éjfélig. Utána lesettenkedtem Brigi szobájához és csöndesen kinyitottam az ajtaját. Le volt kapcsolva a villany és úgy tűnt, hogy alszik. De amint beléptem, láttam, amint felém fordul.
- Kevin? - suttogta.
- Szia.
Becsuktam magam mögött az ajtót és közelebb mentem az ágyához. Felült és izgatottan nézett rám, amit még így a sötétben is ki tudtam venni.
- Csendben kell lennünk, Marcsi még meghallja.
A testvéreim szobája között csak egy fal volt, az ágyaik pedig közvetlen a túl oldalán voltak. Briginek igaza volt, ha nyikorgott volna az ágy vagy nyögött volna valamelyikünk, Marcsi még meghallotta volna.
- Szóval, akkor hogy fogjuk csinálni? - kérdeztem.

*  *  *

Megint egy álmatlan éjszaka...

hetero, vibrátor, leskelődés

Ránéztem az órára, már majdnem éjfél volt, de mégsem éreztem magamat egyáltalán álmosnak. A tv-ben semmit nem találtam, ami lefoglalna. Így a telefonom után nyúltam, s böngészni kezdtem mindenféle híroldalt. Majd egy hirtelen jött ötlettől vezérelve egy webcam oldalra tévedtem. Nagy betűkkel villogott a felirat: „Szerepelhetsz az oldalon partnereddel, jelentkezésed várjuk”... Egy perverz gondolat járta át az agyam. Most valami extrém dologgal kell bosszút állnom páromon a legutóbbi alkalom miatt, amikor is jól felültettek a barátnőjével...
Így hát villám gyorsan regisztráltam az oldalra. A laptopot összekötöttem a kézi kameránkkal, melyben volt éjszakai mód. Majd nekikezdtem fondorlatos tervem véghezvitelének. A kamerát elhelyeztem, hogy jól látszódjon a rendkívül nagy méretű franciaágyunk, és persze a benne alvó szerelmem...

*  *  *
DEC
15
2015

Nelli 22. rész

hetero

Ebben a pillanatban csöngettek.
- Hát ez ki az öreg Isten ilyenkor, vasárnap délután?! - kérdezte felháborodva Nelli.
- Megnézem - mondta Robi.
Felvett egy rövidnadrágot és egy pólót, és az ajtóthoz ment. Egy régi haverja volt, akivel együtt katonáskodtak. Egy üveg vodka volt nála.
- Józsi az! - kiáltotta Robi, és bevezette a vendéget a nappaliba.
- Józsi? Milyen név ez? Ráadásul vasárnap délután... - morfondírozott Nelli magában.
Hogy a hívatlan vendég tudomására hozza, hogy milyen rosszkor tört rájuk, felvett egy nagyon rövid szatén köntöst, és kiment a nappaliba. Józsi már az egyik fotelben terpeszkedett, és nagy hangon mesélte, hogy hagyta el a barátnője egy egészen kis félreértés miatt. Mikor Nelli bejött, Józsi tetőtől talpig végigmérte.

*  *  *

Egy régi ismerős

homo

Egy május eleji hétköznap estén, hazafelé sétálva a délutános műszakból, összefutottam egy régi ismerős arccal. Nem hittem a szememnek, amikor a sötétben kezdett kirajzolódni előttem, ki közeledik felém. Pár évvel azelőtt, a 20-as éveink elején, mindketten egy multi cégnek dolgoztunk. Láttam őt párszor, de igazán akkor ismerkedtünk össze, amikor a főnökség felkért, hogy vegyek részt egy vidéki központjuk átépítésében. A vonaton derült ki, hogy Norbi is elvállalta. Egy kisebb motelt bérelt ki a cég nekünk dolgozóknak. Az ország minden területéről volt ott valaki. Nem volt nagy szám, de nekem már az is izgalmas volt, hogy egyszerűen csak nem valami lepukkant munkásszállóban voltunk, hanem mindenkinek saját szobája volt, TV-vel, zuhanyzóval, és távol lehettem a szüleim veszekedésétől, egy addig ismeretlen környezetben.

DEC
14
2015

Sosem lehetsz semmiben sem biztos

családi, anya-fia

38 vagyok, és egyedülálló anya. Korán, még 18 évesen férjhez mentem, és 20 évesen már jött is a gyerek. Csodálatos kisfiunk született. Minden szép volt és jó, igazi tündérmese, egészen 34 éves koromig. Egyszer csak csöngettek, az ajtó előtt két rendőr állt. Bekérezkedtek, megkértek, hogy üljek le és aztán közölték, hogy a férjem autóbalesetben meghalt. Egy világ omlott össze bennem, megszűnt az addigi idillikus életünk. A temetés hamar megvolt, szinte fel sem fogtam, a férjem szülei és testvére intéztek mindent, én teljesen magamon kívül voltam. Szerencsére a család nagyon összetartó. A fiammal, Dáviddal próbáltuk tartani a lelket egymásban. Anyagi gondjaink nem voltak, Árpi a férjem, és én is jól kerestünk, voltak tartalékaink, és a biztosító is fizetet egy szép kerek összeget. A lelkem azonban nagyon összetört. Nagyon szerettem és nehéz volt elfogadni, hogy végleg elveszítettük.

*  *  *

Féltékenység

hetero, anál

Ráérősen autózgattam Debrecenből Nyíregyháza irányába. Aznapra befejeztem a munkát, hazafelé vettem az irányt a kora délutáni kánikulában. A négyes út lassú forgalmában még jól is esett, hogy nem kellett nagyon a közlekedésre összpontosítanom. Sokkal jobban lefoglaltak a gondolataim. Már régen tervezgettem, hogy megállok az egyik örömlánynál, de sosem bírtam rászánni magam a megvalósításra. Örökösen csak halogattam, pedig a vágyam nap mint nap egyre jobban hajtott ebbe az irányba. No nem azért, mintha nem tudtam volna felszedni egy nőt, csak egyikük sem volt eddig hajlandó teljesíteni bizonyos kívánságomat, ráadásul az utóbbi időben már elég régen egyedül is voltam.
Az elmúlt két évben hetente kétszer jártam végig ezt az útvonalat, így bőven volt alkalmam szemrevételezni az út mellett pózoló társaságot. Arcról már messziről felismertem a szinte mindennap kinn strichelő macákat.

*  *  *