JÚL
25
2016

Világok találkozása 2. rész

hetero

Ezek után minden felolvasáson és előadáson megjelentem, folyamatosan őt kerestem, de napokig nem jártam sikerrel. Vagy nem járt be, vagy láthatatlan volt. Nagy nehezen kiderítettem a nevét, bár ezért busás árat kellett fizetnem, ha ugyan egy fiatalabb oktató leitatása és a név kiédelgése belőle annak számít. Nagy Márk. Na ne már, milyen név ez? Aztán rájöttem. Láthatatlan, mint ő maga, bár abban is biztos voltam, hogy nem Nagy Márkként született a világra.
Így viszont már le tudtam szűrni, hogy melyik előadásokon vagyunk együtt, hol kellene ott lennie, bár nagyon nehezen találtam meg. Mindig a legeldugottabb – már amennyire ez egy előadóban lehetséges -, legközömbösebb, legfeltűnőtlenebb és legsötétebb zugokat kereste, lehetőleg kínosan ügyelve arra, hogy ne nagyon legyen közelében senkinek. Valahogy az volt az érzésem, hogy amennyiben ez lehetséges, nem szeretne kompromittálódni senkivel.

*  *  *
JÚL
22
2016

Nevelt fiam

családi

Ez a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Bálinttal együtt.
Bálint egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredményes is mind a sportban, mind a suliban, és népszerű a lányok körében.
E történet idején még azt hiszem nem volt barátnője, ahhoz túl szerény fiú volt akkoriban. A 16-ik szülinapját ünnepeltük éppen a nagyszüleivel együtt. Sajnos az apja csak két-három nappal későbbre volt várható, ezért nem volt teljes a család. A felköszöntések és a jó hangulatú vacsora után este hazavittem a nagyiékat (egyébként férjem szülei) kocsival, mert ők már nem akartak tovább maradni. Nyugdíjasok, és már mindent a rég megszokott életük szerint tesznek.

*  *  *

A MÁS

hetero

Valaki feküdt rajtam. Súlyos, alvó férfitest, és a merevedése a csípőmnek nyomódott. Nem emlékeztem semmire, de ki az ördög lenne más, mint Áron? Alkalmi szeretőmön kívül nemigen szoktam más férfival egy ágyban aludni. Arccal tőlem elfordulva aludt, így nem lehettem biztos. A hajszín stimmelt, mindössze a frizura volt hosszabb a megszokottnál. Egy lábszár furakodott a lábaim közé, miközben a keskeny csípő célratörően kereste helyét a combjaim között. Tenyerem automatikusan végigsimított a széles háton, és altestemben azonnal felébredt az ösztönös, reggeli vágyakozás. Egy borostás áll súrolta az ajkaimat, aztán lecsúszott a nyakamra, míg én ujjaimmal a sötétszőke tincsek közé túrtam. Végigfutott rajtam a jóleső borzongás és felül akartam lenni! Hirtelen lendülettel lefordítottam magamról terhemet és lovagló ülésben fölé kerekedtem. Váratlanul sok és sokkoló információ talált képen. Idegen arc, nem túl jóképű, de megnyerő.

*  *  *
JÚL
21
2016

Biztos győzelem

hetero

November van, korán esteledik, itt északon meg aztán különösen. Hűvös esős idők járnak, jól esik az a temperált meleg, amit a nappali kandallója tart fenn az egész házban. Leginkább akkor érezni, amikor az ember belép az ajtón, később már szívesen bújik az ember valami meleg pulóverbe, ha egyszer hozzászokott a hőmérséklethez.
Kyara a szokásos keddenkénti meccsre ment, nemrégen kezdte újra a kosárlabdát. Nemsokára harminc, egyre acélosabb izmok, vékony derék, több gyermek után is rugalmas irígylésre méltó alkat. Meg is nézik rendre akár gyerekkel, akár egyedül megy az utcán és kreol bőre és szőkés hosszú haja még inkább vonzóvá teszi. De a leghuncutabb az egész nőben a szeme, és az ajka szögletében megbúvó mosoly volt.
- Kössz a fuvart – intett Helennek, aki néhanap hazadobta meccsek után.

*  *  *

Első alkalom fiúval

homo

A vidéki nyaralónkat felújátják idén, ezért nekem a nyári szünet idején napokon keresztül ott kell ülnöm, hogy ellenőrizzem a munkásokat, dolgoznak-e rendesen, és segítsek, ha valami kérdésük van. Jó program a vakációra, mondhatom. Unatkoztam rendesen, de nem volt mit tenni, mert a szüleim dolgoztak, és valakinek lent kellett legyen a házban.
A múlt héten, amikor az új, fából készült ablakokat hozták, az egyik munkás, aki a beszerelésüket végezte, magával hozta a fiát is. Gondolom, ő is nagyon unatkozott otthon, akárcsak én itt, ezért eljött az apjának segíteni.
Egy kicsit sajnáltam, és mivel nagyon helyes srácnak tűnt a hosszú, hirtelenszőke hajával és kölyökarcával, amikor nem volt dolga, felhívtam őt az emeletre gépezni.
Feljött, és alaposan meglepődött, meglátva az három hónapja vett nagyon menő komputerem, tele új és érdekes dolgokkal.

JÚL
20
2016

Határ menti erkölcsök 2. rész

családi, tini, testvérek

A csárda emeletes, kis tornyocskákkal és ezüstösen csillogó bádogtetővel díszített épület volt. Anyám egyre több időt töltött ott. Eleinte azt hittem, hogy csak a Janit látogatja ilyen gyakran, de miután új telefont és új ruhákat vett magának gyanút fogtam, és egy éjszaka utánaeredtem. Hivatalosan még csak tavasz volt, de a nappali forróság alig csökkent valamelyest éjfélig. A szellemek órája, vihogtam, hogy idegességemet leplezem, miközben a kertek alján, osonton célomig. A parkolóban csak 4 kamion állt. Takarásukba eljutottam a csárda ablakáig. Már éppen arra készültem, hogy belesek, amikor egy könnyű kéz érintette meg a vállamat.
- Hát te? Mit keresel itt? – Megdermedtem és még jól kifundált fedőtörténetemet is elfejtettem. Szerencsére csak Vanesza volt, az egyik falubéli lány, akinek népes családja a település másik végén lakott.

*  *  *

Szingli pörgés 6. rész

hetero

Közeledett a május 1-je. Mivel Lorena beosztásának köszönhetően nem tudta élvezni a hosszú hétvége teljes egészét, ezért tartalmasan akarta kihasználni ezt a napot, amit kizárólag barátnőivel, és némi bulizással tervezett eltölteni. Bosszantotta, hogy nem kapott több szabadnapot, mint sok más ismerőse és munkatársa, de ami még jobban beárnyékolta a jó kedvét, az az éppen meglévő havibaja volt.
A lányok egyetértettek abban, hogy a legutóbbi szórakozóhely lesz ismét a tökéletes választás.
A várakozó villamoson ülve, Vivi elővarázsolt a táskájából egy üveg otthonról hozott vörösbort. Szinte mindig minden helyzetre jó előre fel volt készülve, így ezáltal egy dugóhúzót is tartott magánál. Beszélgetés közben bontotta ki az italt, amit nem sokkal később körbe is adott.

JÚL
19
2016

A bátyám csaja

hetero, anál, leskelődés

A nevem András, van egy bátyám, akit Leventének hívnak, néhány éve költözött el, mikor megismerte a mostani barátnőjét, Vikit. 19 éves lehettem, Levi egy évvel idősebb nálam. Már egy éve dolgozott kőművesként egy közeli kisvárosban. Én akkor még a szakmával bajlódtam. Levi a szóbanforgó építőipari vállalkozónál ismerte meg Vikit, aki az irodában dolgozott, ő csinálta a könyvelést, a számlákat, az adminisztrációt, ő csinálta a bérszámfejtést, árajánlatokat készített, segített felmérni a munkaterületeket. Akkor szakított az előző pasijával, mikor bátyám munkába állt, így magától értetődő, hogy összejöttek. Levinek kellett a punci, Vikinek meg a fasz (amire így utólag jöttem rá, hogy nagyon is szereti).
Történt egyszer, hogy kitalálták, hogy péntek révén, este menjünk el moziba és nézzünk meg egy filmet.