JÚL
07
2016

Ágyban párnák közt

hetero

Az ágyamban fekszek. Fárasztó munkanap után nehezen megy az elalvás. A péntek este hangjai beszűrődnek az ablakon. Nem zavar, megszoktam. Órára nézek, fél három. Lassan álom jön a szememre. Zuhanok a mélybe. Mielőtt elaludnék csörömpölést hallok a bejárati ajtó felől. Kinyílik. A járólap magas sarkú kopogásától zeng. A másik oldalamra fordulok, hogy lássam az ajtót. Résnyire nyitom a szemem. Alvást tettetek. Az ajtóban sötét árny tűnik fel. Nekidől az ajtókeretnek az egyrészes ruhája alól kirajzolódik a mellei formája. Kerek és feszes. Lehajol, hogy levegye a cipőjét, s közben elővillan szexi bugyija. Felizgat a látvány, de nem mozdulok, csak a farkam merevedik. Odajön az ágyhoz, s mellém bújik. Folyamatosan bámul a kék szemeivel. Alkohol és mentolos rágó illata csapja meg az orromat. Érzem a barátnőm ellenállhatatlan kisugárzását, hevesen kapkodom a levegőt. Emese szeme elkerekedik.

JÚL
06
2016

A kis kétszobás titka

hetero, szűz, tini

Kora reggel volt, de otthon – szokás szerint –megint állt a bál. Anyám az ajtót csapkodta, kiabált, apám erre bevonult a hálószobába sportot nézni. Szerintem már el is felejtették, hogy min robbant ki a vita. Johnny, a bátyám szintén a szobájába zárkózott, feltette a fejhallgatót és a számítógépén játszott valamit. Így megy ez minden hétvégén, szabadságkor és bármikor, amikor a kis családom együtt van.
Jövőre érettségizem, úgyhogy most kifejezetten szükségem lenne arra, hogy elvonuljak, nyugodtan tanulhassak, de ezt itthon sohasem jön össze. Szerencsére jó tanuló vagyok, de ahhoz, hogy felvegyenek a kiválasztott egyetemre, a lehető legjobbnak kellene lennem.
A bátyámon kívül csak apám húgával tudok beszélgetni ezekről a dolgokról. Abby másfél éve vette kétszobás lakását a külvárosban, tőlünk kb. 40 percre. Sokszor vagyunk Johnnyval nála, néha még akkor is elmegyünk, ha Abby nincs otthon.

*  *  *

Szingli pörgés 3. rész

hetero

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena belépett az ajtón, majd a feloltódó lámpa fényétől szeme elé tárult az albérlet belső tere. Nem volt nagy panellakás, de a célnak tökéletesen megfelelt. Ismét azon a helyen buliztak a csajokkal, ahol mindig ízléstelen a mosdó, emiatt inkább megint egy idegen pasi lakásán kötött ki. Szerencséjére az aktuális kiszemeltje közel lakott a Nyugati-térhez, így csak könnyedén átsétáltak a szórakozóhelyről, mivel utazni teljesen felesleges lett volna. A fiút Petinek hívták. Nagyjából egy fejjel lehetett magasabb Lorenánál. Fekete, kócosabb frizurája volt, szemei szintén feketén ragyogtak. Lent a klubban felkeltette a lány érdeklődését, ezért hagyta, hogy meghívja pár vörösboros kólára.

JÚL
05
2016

Csupán egy kis játék

hetero, bilincs

Halk nyöszörgést hallok a szobából. Panaszos, kétségbeesett nyöszörgést, melyet fájdalom itat át. Arcomra mégis mosolyt csal. Beletúrok rövid, fekete hajamba. Bár a bőrkesztyűtől nem érzem, ahogy az ujjamat simogatja, mégis izgatóan hat rám. Akárcsak az újabb nyöszörgés. Izgatottan végignyalok felső ajkamon, majd még egyszer gyorsan belenézek a tükörbe. Hajam egészen hátrasimult attól, hogy beletúrtam. Mandulavágású szemeimben a vágy szikrái táncolnak. Ezt alátámasztja heves szívverésem is. Az átlagosnál gyorsabb légvételem látványosan kidomborítja az ingem szétgombolt felső gombjait. Csak az ellenőrzés kedvéért hátat fordítok a tükörnek, és megvizsgálom bőrnadrágomat is. Tökéletesen feszül a fenekem, ahogy azt elvárom tőle.
Az újabb, sürgető nyöszörgés kizökkent a tükör csodálatából, és figyelmemet ismét a háló felé irányítja.

*  *  *

Noémi - Az évforduló

leszbi

A boldog pár a második évfordulóját ünnepelte.
– Ideges vagyok – hallatszott a pánikoló hang a telefonban.
– Ó, édesem! Arra egyáltalán nincs szükség – jött a gyors válasz.
– De mi van, ha nem fog tetszeni neki?
– Terri! Az a nő mindent imád, amit te csinálsz – válaszolta a barátja kedvesen.
– Remélem – sóhajtott Terri. – De akkor is ideges vagyok.
Michaela felnevetett.
– Szeret téged, drágám. Tégy bármit, az különleges lesz neki! – Elhallgatott, de a másik nem válaszolt. Látta a szemei előtt, ahogy Terri a körmét rágja. – Minden rendben az öltözékeddel?
– Öltözék? Ez aligha nevezhető öltözéknek – nézett Terri a tükörbe, megkockáztatva, hogy maradék akaraterejét is elveszíti.
Michaela felnevetett, és megcsóválta a fejét.

JÚL
04
2016

Leszbikus nővérek

családi, testvérek

Fanni apám első szülött lánya. 3 éves volt, amikor apám elvált az anyjától, és Budapestre költözött. Itt ismerte meg anyámat, és rövidesen én is napvilágot láttam. Fanni anyja hamar pótolta apámat. Apu szerint már azelőtt is kavartak, de nem ezért hagyta ott, hanem mert egy elviselhetetlen hisztis nőszemély. Persze ezekről a dolgokról csak tinédzser koromban beszélgettünk el igazán, de gyerekfejjel is láttam, hogy ennek a nőnek valami baja van.
Nem tudom Fanni mostohaapja mit eszik rajta, de még mindig együtt vannak.
Mivel ők nagyon messze, vidéken éltek, gyerekkorunkban évente egyszer - kétszer láttuk egymást Fannival. Hiába volt a féltestvérem, mivel nem együtt nőttünk föl, olyan volt ő nekem, mint a másod unokanővérem, aki szintén vidéken élt, és vele is ritkán találkoztam, ráadásul Orsiék gyakrabban jártak hozzánk látogatóba, és mi is hozzájuk, szóval hozzá közelebb álltam, mint Fannihoz.

*  *  *

Egy asszony kalandjai - a görbe kifli

gruppen, szobalány/lakáj, férj-feleség

40 éves voltam, mikor az esemény történt. Férjem 15 évvel idősebb nálam, gazdag vállalkozó. Én 40 éves korom ellenére nem hanyagoltam el magam, nagydarab nő voltam 178 magas nagy fenékkel és nagyon nagy mellekkel, amik már kissé megereszkedtek a 2 gyerek hatására. De azért a pasik megnézték a melleim, ami jólesett, jóllehet tudom hogy nem versenyezhettem a fiatalabbakkal. Férjemmel úgy ahogy megvoltunk, néha veszekedtünk, néha megcsaltam, de csak ritkán és mindig megbántam. Nem nagyon ment neki már a szex, nekem meg szükségem volt rá.
Üzleti ügyben utazott el és engem is magával vitt, egy szállodában laktunk. Megérkezésünk estéjén lementünk a welness részlegbe, szeretek fürdeni, úszkálni, szaunázni. Feltűnt nekem egy magas, csinos férfi, 35-38 éves lehetett, izmos, vállas férfi, magabiztos, határozott kinézetű. A pasi elment szaunázni, nemsokára én is odakészültem.

*  *  *
JÚL
01
2016

Márvány szívem

hetero

Attól a pillanattól fogva tudtam, hogy figyel, mikor átléptem Kostas kúria küszöbét. Pillantása oly bizsergetőn siklott végig bőrömön, akár egy szerető simogatása, testem minden egyes sejtj életre kelt.
Athan Kostas, azt suttogták, a bál visszavonult háziurána unokája volt. Fekete, csuklyás köpenyt, egy álarcot és szmokingo viselt, mint minden más úriember, mégis, egyértelműen nem tartozot közéjük. Magas termet, világos bőr, sötét, homlokából hátrafésült hullámos haj. Athan az árnyékban állt Poszeidón festménye mellett kezében egy pohár pezsgővel, amiből egy kortyot se ivott. Erős olasz orra, magas, éles arccsontja is épp elég szembeötlő volt, de szeme, sápadt, ezüstösen ragyogó pillantása miatt akadt el lélegzetem, pislogás nélkül figyelt.

*  *  *

A fantázia hármas

hetero

A régi barátnőd Évi rád ír az egyik nap, hogy szeretne magához hívni, beszélgetni téged, te kissé meglepődsz, de elmész. Sima csajos dolgokról kezdtek dumálgatni, csak ti ketten vagytok otthon. Rajta egy kellemesen térdig érő szoknya és fekete atléta feszül. A te tested rövidnaci és egy egyszerű, de szépen kivágott póló takarja. Megkínál üdítővel, amikor adja odafele véletlen hozzáér a kezedhez és megremegsz.
Ezt észre is veszi és megkérdezi, hogy mi a baj mire te, hogy semmi-semmi.
Évi észre veszi rajtad, hogy vonzódsz hozzá és tetszik neki a helyzet, szépen lágyan megérinti, az arcodat simogatja, lassacskán közelebb hajol, szétnyitja a száját, amit közben megnyal a nyelvéve,l te közben kissé idegesen figyeled, hogy mi történik de nem mozdulsz. Egyszer csak azt érzed, hogy a nedves ajkai a tiedet falják, és már csak viszonzod neki a csókokat, egyre hevesebb lesz a csók mindkettőtök részéről és vadul nyelveztek.