Hírek

JÚN.
9.
2022

Szexuális élményeim 3. rész

.. Másnap erős görcsölésre ébredtem hajnalban. Anya adott nospát és mondta tegyek be vattát a bugyimba. Naptárom nézve még csak 24 nap telt el. Egész nap csak pecsétélős vérzésem volt, de este vacsorakor megindult. Vatta átázott, de még a bugyi és a melegítőm is. Anya jócskán tett oda vattát, majd nejlon zacskót. Egész éjjel ellenőrizte anya. Szerencsére ez nem az első, hozzászoktam. Mindig meleg kamillás vízzel mosott le. Most ahogy gyengéden dörzsölte előjött az az érzés amit Jóózsival éreztem. Minden erőlködésem ellenére pici nyögést nem tudtan visszatartani. Abban a pillanatban anya szúrósan nézett a szemembe, elkaptam tekintetem. Szerencsére nem forszírozta és ez a jelenet vissza is...


A magányos utazó

Szokásosan kora este indultam haza a munkából, szokás szerint hulla fáradtan. Nem volt túl késő, de már hamar sötétedett. A főnökömre nem lehetett sok panasz, humánus volt, de megkövetelte, hogy nap végére minden legyen kész és ez bizony nem mindig fért bele a nyolc órába. Akkor is jó kilenc letöltött óra után indultam haza.
Nem mintha olyan sokan vártak volna otthon. Konkrétan senki. Az utolsó férfi az életemben négy hónapot bírt mellettem, majd egy szép napon összepakolt és mire hazaértem csak egy cetli várt: “ez túl sok nekem”. Soha nem tudtam meg mi volt a sok.
Négy hónap telt el, de még mindig ezen törten a fejem. Sóhajtva dőltem a párás ablaküvegnek. Jól esett a nedves hideg a...


JÚN.
8.
2022

A férfi, aki megváltoztatta az életem 2. rész

Hol is kezdjem, vagy folytassam inkább. Azt hiszem folytatom!
Szóval az első találkozásunk után napi szinten kerültünk telefonos kapcsolatba. Rengeteget beszéltünk mindenféléről. Arról is mennyire jól éreztem magam, és hogy ez kölcsönös volt. Számoltam a napokat majd az órákat és a perceket mikor foglak újra látni, érezni, érinteni..
Akartalak téged! Alig vártam, hogy beérjen a vonat az állomásra. Leszálltam, és te ott álltál, várakozón mosollyal az arcodon. Nevettem és boldog voltam már attól hogy látlak. Te szájon csókoltál és az ujjainkat összefűzve indultál az autó felé.
Minden olyan magától érthetőnek tűnt.
Nekem megremegett a gyomrom, a hatás ugyanaz. Néztelek, és nem...


Összefonódó testek, csillogó tekintetek

Csak magamat tudom hibáztatni: ha nem hagyom a szobában a tiszta bokszeremet, egészen máshogy alakul az estém.

Persze akkor is, ha nem érzem jó ötletnek, hogy fürdés után egy szál törölközőben sétáljak vissza. Ez amúgy is tőlem szokatlan bátorságra vall.

Eléggé meglepődök, amikor benyitva ott találom Bálintot egy szál dudorodó alsónadrágban, amint a ruhán át éppen magát simogatja. Mondjuk ő sem így képzelte az estét, abban is biztos vagyok.

– Mi a faszt keresel itt? Nem otthon kellene lenned? – fogad a szokott barátságos stílusában.

– Ezt én is kérdezhetném. Nem úgy volt, hogy enyém a hétvége? – hirtelen nem is tudom, hogy a helyzet kínosságától nyelek...


JÚN.
7.
2022

A prosti 2. rész

Ott hagytam abba a történetemet, hogy visszajáró vendég lettem az unokahúgomnál, Zitánál, aki Adele művésznévvel űzi az ipart. Saját bevallása szerint velem valóban élvezi is a szexet az én kis ribancom. Biztos nem hazudik, mert más hivatásosnál sosem tapasztaltam olyan spriccelős orgazmust, mint nála. Talán ad egy plusz kéjt a dolognak, hogy a nővérem az édesanyja? Lehet, nem vagyok lélekbúvár. Na de nem ez a lényeg. Ez a történet nem Zitáról szól, hanem Erikáról, a nővéremről, Zita édesanyjáról.

Erika 38 éves, elvált, Zitával élnek egy kis családi házban, tőlem pár sarokra. Igazi bombázó, Zita egész biztosan tőle örökölte a szépségét. Nem milf kategória, sokkal inkább az a sportos...


A szerelem árnyékában 2. rész

Álmosan, szemüket dörgölve ébredtek fel a lányok. Rémülten néztek körbe.
– Hol vagyunk? És hol van a hajó? – kérdezték sírásra görbült szájjal.
Úgy döntöttem, nem kertelek elmondom az igazat
– Valószínű, hogy egy áramlat messze sodorta a csónakunkat hajótól, miközben aludtunk. Másik ideérkező hajó pedig nem láthatott meg bennünket. A jó hír pedig az, hogy innen nem messze partot vagy szigetet láttam, éppen arra evezek, hogy még világosban oda érjünk – nyugtattam a lányokat.
– A többit majd kikötés után megbeszéljük. – bátorítottam a két megriadt leányzót.
– Mielőtt odaérünk illendő lenne bemutatkoznunk. Én Szakolczai Lajos vagyok.
– Barbara Collins mosolyogta el...


JÚN.
4.
2022
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

Beceneve: Szüzike

Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.

Anyám mondta nekem, hogy csütörtöktől el kell mennie egy több hetes konferenciára vagy mire. Nem igazán figyeltem, csakis arra, amikor azt mondta, hogy két hétig távol lesz....

Barátság?

Mariannal még általános iskolában ismerkedtünk össze. Egy évvel járt felettem, de mivel egy busszal mentünk az iskolába is és haza is, így előbb-utóbb beszélgetni kezdtünk és ebből egy kedves gyerekkori barátság alakult ki.
Miután elballagott, elkerültünk egymás közeléből, ráadásul ő hirtelen nagylány lett, akinek ciki volt egy „pisissel” mutatkozni, így amikor véletlen összefutottunk, akkor sem nagyon beszélgetett már velem. Én meg...

Leszbikusként szép az élet

9 éves korom óta ismerem Klaudiát, és egészen 17 éves koromig csak barátként tekintettem rá, de amikor elkezdtem rendszeresen lányokra is maszturbálni, egyszer bevillant az ő arca is, és eljátszadozva a gondolattal, hogy milyen lenne vele, rájöttem, hogy mindenkinél jobban megdobogtatja a szívem. Pont azért, amiért azelőtt nem gondoltam így rá, mert ő a gyerekkori barátnőm, és senkivel sem lenne olyan bensőséges érzés, mint vele.
Aztán másnap...

Iméon - A tartozás

Egy álmos nyári délutánon hirtelen megszólalt a telefonom. Ahogy ránéztem a kijelzőre megdobbant a szívem. Iméon volt az. Kb egy évvel ezelőtt szakítottunk egy viharos, érzelmileg és szexuálisan túlfűtött kapcsolt után. Bár már lezártam/lezártuk a dolgot, mindkettőnk új kapcsolatban élt és nem is tartottuk a kapcsolatot, jó volt egy pillanatra elmerengeni a múlton mielőtt felvettem volna a telefont.
– Igen?
– Szia – majd érezhetően...


JÚN.
3.
2022

Jó tett helyébe 5, rész

-Pedig nem tanultam sehol, hogyan kell bókolni, ez csak úgy jön magától, amikor egy ilyen csoda megigéz, mint te. Olyankor előjön írói vénám, és ilyen bókokra ragadtatom magam. És tudod mi a furcsa? Hogy legtöbb bók, amit elengedek, még nekem is jólesik, ha a fogadtatása jobb kedvre deríti azt, akinek szántam, nekem is jobb kedvem lesz.
– Nekem valóban jobb kedvem lett, méghozzá annyira, hogy legszívesebben azonnal megzabálnálak, de most azt hiszem, beérem egy jó szex-el – és rám vetette magát. Játékosan lenyomott a víz alá és arcomat ágyékához nyomta.
No ez nem fog menni – gondoltam – néha azért levegőt is kellene venni, ezért átkaroltam combjait, kiemeltem a vízből és a jakuzzi...


Öcsi és én

Öcsivel az egész tavaly tavaszi szünetben kezdődött. Szülők léptek horvátba, ők akkor tájt kezdték felfedezni a swingerkedést, és valami ottani csoporthoz mentek. Mi maradtunk itthon, nekem kellett vigyázni Gerire, de leléptem a pasimhoz és közöltem vele, hogy majd jövök pár nap múlva.

A sráccal szakítottam még aznap, mert nem akartam popsiszexet, úgyhogy hazamentem. Amikor beléptem az ajtón öcsi épp egy csajt készült megfektetni nagyon benne voltak, és hát finoman szólva megjelenésem véget vettet a romantikának.

Ekkor láttam először Geri farkát, igaz csak boxeren keresztül, de totál merev volt és izgató.

A csaj lelépett én meg összevesztem az öcskössel, mert mint...