Látogatás anyósomnál 1. rész

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.06 pont (77 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 13.
Hossz: 19 560 karakter
Elolvasva: 2 288 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Az oregoni Portlandből egyenesen az alabamai Mobile-ba mentem, a feleségem autójával pedig édesanyja két hálószobás lakásába mentem, nem messze a parttól. A terv az volt, hogy néhány napig vele maradok, majd visszarepülök Portlandbe. Ott tartotta a feleségem autóját, amíg vissza nem költöztünk Mobile-ba, így csak egy autót kellett vezetnünk az országon. Nagyszerű munkát ajánlottak neki a szülővárosában, és távolról is dolgozhattam, így ez egy győzelem, győzelem helyzet volt.
Az út hosszú és nyomorúságos volt. Ahogy közelebb értem az anyósomhoz, felhívtam, hogy tudassam vele, hogy már majdnem ott vagyok. Az ajtóban üdvözölt. A férje üzleti ügyben nem volt a városban, így egyedül maradtunk arra a három napra, amit terveztem, mielőtt visszarepültem Portlandbe.
Most személy szerint az anyósomat nézelődőnek nevezném, de nem sokan értenének velem egyet, csak van benne valami, amit rendkívül szexinek találok. Talán az a tény, hogy ő az anyósom, vagy hogy több mint 30 évvel idősebb nálam, vagy talán soha nem tudtam, hogy idősebbek szélesebbek. Ki tudja? Csak annyit tudok, hogy ha kapnék egy fél esélyt, akkor... Nos, hagyjuk ennyiben.
A hatvanas évei elején jár, vaskos, nagy mellekkel és nagy, jól formázott seggével, körülbelül öt láb kettő, és szeret erősen inni. A mellei nagyok és megereszkedettek, talán 36D-k vagy nagyobbak, és alig visel melltartót. A mellbimbói, amelyek mindig keménynek tűnnek, akkorák, mint a rózsaszínű hegyem, és folyamatosan azon tűnődöm, milyen érzés lenne, ha a tenyeremet legeltetném rajtuk. Hosszabbak és nehezebbek lennének? Szeretné? Bassza meg, szeretném megtudni!
Miután behoztam a cuccaimat a helyére és letelepedtem, kényelmesen elhelyezkedtünk sötét bőrkanapéján, és letelepedtünk beszélgetni. Mindenről beszélgettünk és vitatkoztunk, családról, munkáról, Alabamáról, Oregonról, de főleg a lányáról és a vele való kapcsolatomról. Elég korán feküdtem le, hosszú út volt. A vendégszobájában aludtam, amit ő készített elő nekem, hogy kényelmesen érezzem magam abban a néhány napban, amíg ott voltam.
Másnap felvirradt, és anyósom elment dolgozni. Nem volt mit csinálnom, így a napot pihenéssel töltöttem, csak tévét néztem és aludtam. A nagy távolságok megtétele kimerítő, és mindig eltart egy ideig, amíg kibontom és regenerálom.
Anyósom délután öt körül ért haza, és megint leültünk és beszélgettünk. Keresztbe tett lábakkal ült velem szemben a szerelmesülésen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.06 pont (77 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. december 3. 16:36
#32
egész jó
1
Törölt felhasználó
2023. december 3. 11:24
#31
Remek kecske remegve mekeg, mert ettem meggyet keksszel eleget 

Ez egy remek zene !
1
Ez egy válasz Arya 2023. november 14. 21:41-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. november 18. 21:42
#30
bocs Sentinel, benéztem a hisztidet Kékégnek. írt egy hosszú-rövid levelet és ebből leesett, hogy nem az ő alteregója vagy. én is tévedek olykor. a többit tartom. :D
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 17. 18:31-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. november 17. 21:37
#29
Eddig még csak-csak elnéztem neked, amiket itt írosgattál a fórumon. De egyre jobban belegabalyodsz az általad kreállt valótlanságokba. Nem veszed észre, hogy a negatív hozzászólásokat te magad gerjeszted önmagad ellen.  Légy férfi (már ha az vagy állításod szerint) állj a sarkadra, és végre próbálj meg igazat írni. Meglátod az már tetszeni fog sokaknak.
2
Sentinel1
2023. november 17. 18:31
#28
Mea Culpa, Mea Maxima Culpa!!! Bocsánat, hogy élek!!! Különben van amiben nagyon is igazad van! 
Amúgy légy férfi és hazudj: ember, benéztem és elküldtem a nyersfordítást, de majd ha lesz kedvem, kijavítom. 😄Köszönöm doriangrey!!! Én is csak egy Sentinelgrey vagyok, de az pont jó nekem, hogy csak egy szürke ember vagyok a tömegből!!! Egy szürke Őrszem vagyok, de jó az nekem. Szia Dorian, jó éjszakát Neked! Köszönöm a hozzászólásodat. 
0
doriangrey
2023. november 17. 15:35
#27
Nagyon rágörcsöltél erre az okos vagyok témára. Nem tudom... amiket írsz magadról azt én is el tudom mesélni ugyanúgy. Csak nem nézem be a nyilvánvaló magyartalanságot és nem adom el úgy, hogy én így írok - mert ez akkora kurva ciki, hogy inkább nézzenek hülyének a nyócc diplomámmal, mintsem bevállaljam, hogy "hidd el, hogy átnézem a magyar fordítást többször is". Amúgy légy férfi és hazudj: ember, benéztem és elküldtem a nyersfordítást, de majd ha lesz kedvem, kijavítom. 
Jobban néz ki, mint ez a tömény vakarózás.
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 13. 20:34-kor írt üzenetére.
Sentinel1
2023. november 17. 09:37
#26
Kedves Titti! Köszönöm szépen az ajánlásodat, az mindig jó, ha valaki segíteni akar. Márpedig te segítőkész vagy, és meg fogom nézni az ajánlásodat. Biztosan tanulok belőle. Köszönöm szépen, el fogom menteni az egészet amit írtál, hogy mindig kéznél legyen nekem. Ha megtaláltam, akkor el fogom menteni a kedvencekbe. 👍 🙂
0
Titti
2023. november 16. 12:59
#25
Mondanám, hogy véletlen találtam rá erre, de ez így nem lenne igaz. Elnézést kérek, hogy beleszólok,  csak egy ajánló 🙁 1) Atlantisz · Gena Showalter · Könyv · Moly (https://moly.hu/konyvek/gena-showalter-atlantisz) 
A műfaja fantasy de ha erotikusat szeretnél olvasni, akkor ez is megfelelő lehet. 
Egyébként Gena Showalter (moly.hu) (https://moly.hu/alkotok/gena-showalter) minden írása tartalmaz ilyet. Egyik kedvenc írónőm, ajánlom szeretettel.
2
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 13. 21:28-kor írt üzenetére.
Sentinel1
2023. november 14. 22:42
#24
Kedves Arya! Köszönöm szépen, nagyon szép vers, szeretem őket. Ezt az egészet elmentem, így biztosan megtalálom a mentések között. 💗
0
Arya
2023. november 14. 21:41
#23
Kedves Sentinel1!
A magyar nyelv zenei nyelv. Ha szépen egymás mellé illesztjük a szavakat, efféle szép kis dolgokat ad. Ezt biztatásul küldöm a jövőre nézve, javaslom tedd el emlékeid mélyére.
Domonkos Jolán:
Megihletve (https://blog.poet.hu/Lelkem_kis_titkai/megihletve)
Köszönöm, hogy küldtek nekem téged,
Örülök, hogy újra itt a nyár,
A szívem kis virágokon lépdel,
Fejem felett zöldellnek a fák.

Az égbolton piros pipacs nyílik,
Tűzvirággal díszített homály,
Mikor a Nap koronája izzik,
Várnak rám a fényes, szép csodák.

Álmok tűnnek fel a messzeségben,
Vágyat szül a csendes nyugalom,
Halhatatlan lelkem is felébred,
Reménykedve tovább suhanok.
3
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 13. 21:28-kor írt üzenetére.
Arya
2023. november 14. 21:27
#22
Köszönöm szépen. Tőle nekem is ez az egyik kedvencem. 😀 Domonkos Jolánt pedig többen is szeretjük. 💗
2
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 13. 20:36-kor írt üzenetére.
m
mzperx
2023. november 14. 08:44
#21
ez még csak a nyers fordítás amit a google adott vagy már a végleges?
1
Sentinel1
2023. november 13. 21:28
#20
Kedves Arya! Köszönöm a linket, nekem is megvan, de jó látni, hogy más is szereti a verseket. A linket én is beteszem: https://www.poet.hu/. Rengeteg verset lehet találni, az egyik legjobb illetve legszebb oldala a netnek. Nagyon szépen köszönöm Arya.
Aryától idézem a következő írást, és ajánlom mindenki figyelmébe!!!

"Azt pedig cáfolom, hogy ne lenne erotikus tartalmú irodalmi mű. Aki keres, az talál. Sőt! Olyanról is tudok, ami angol nyelven bestseller listás lett, de megjelent hivatalos magyar fordítással náluk is. Azokból is lehet ihletet, tudást meríteni, még úgy is, hogy nem sérted vele a szerzői jogokat, mert tudást ellopni nem bűn. Még... Én is ezen igyekszem. Tulajdonképpeni célja itt létemnek éppen az, hogy tudást lopkodjak, addig míg azt ingyen tehetem."

Köszönöm szépen Arya, teljesen igazad van, mert azokból valóban lehet ihletet illetve tudást meríteni a szerzői jog megsértése nélkül!!! Köszönöm szépen Arya!
Szép estét, és jó éjszakát kívánok Neked!!! 👍  🙂
1
Sentinel1
2023. november 13. 20:36
#19
Kedves Arya, fogadd tőlem szeretettel!

 Robesque: Szemedbe néztem
**************************************
Szemedbe néztem, s megfürödtem benne
Olyan volt tükre, mintha kristálytenger lenne
Melynek fenekén csillogó mélybarna homok
Gyémánttá tördeli a felkelő napot
.
Szemedbe néztem, s elmerültem benne
Olyan volt színe, mintha nyári éjjel lenne
Melynek égboltján ezüstös telihold ragyog
Mit körbetáncolnak álmos csillagok
.
Szemedbe néztem, s lángra gyúltam benne
Olyan volt tüze, mintha izzó láva lenne
Mi addig ég, míg csak a föld forog
Míg a mennyben dalolnak angyalok
.
Szemedbe néztem, s feloldódtam benne
Olyan volt fénye, mintha bűbájosság lenne
Mely árva lelkem velejéig hatott
S gyújtott szívemben heves imádatot
.
Szemedbe néztem, s eltévedtem benne
Olyan volt vonzása, mintha mélységes mély lenne
Mint szédítő, kábító, gyönyörű vad titok
Szemedben láttam meg: Szerelmes vagyok.
1
Sentinel1
2023. november 13. 20:34
#18
Szia kivacsifancsi! Ma úgy látszik, hogy én vagyok a porondon, pedig nem is vagyok bohóc!!!😀 Ha hiszed ha nem, mert nincsen értelme hazudni, de a középiskolában a 25 ember közül én voltam a legjobb tanuló. Nagyon sokat tanultam. Gyerekkorom óta nagy könyvfaló vagyok. Elvégeztem az agykontroll tanfolyamot Domján Lacinál, a Móricz Zsigmond körtértől egy megállónyira van a Kertészeti Egyetem. Annak az aulájában elvégeztem az Alapot, majd a másik héten az Ultrát is. Ezeket még megismételtem 2-szer. Elvégeztem a Reiki tanfolyamot is, 1-2 is.Tudok gyógyító energiát is küldeni, meg személyesen is szoktam kezelni embereket. Gondolod, hogy a gimi meg a fóiskola után akkora hülye vagyok, hogy most mindenki engem akar tanítani. Hagyjatok már nyugton a hülyeségeitekkel. Tudod mit kíváncsi? Fogjál magadnak egy csajt és azt piszkáld ne engemet. Már besokaltam ettől a sok hülye dumától. Nem írok akkor többet, és meglesz az örömöd!!! Életedben nem olvastál annyi könyvet mint én!!! Úgy gondolom, hogy nem fogok írni a Történet oldalára, mert te vagy a legjobb Történetíró!!! Én meg csak egy balfasz vagyok melletted!!! 😀 👎 🙏
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2023. november 13. 19:53-kor írt üzenetére.
Arya
2023. november 13. 20:16
#17
Kedves Sentinel1!

Elférne az itt is, a társalkodóban, de ha megfelelő helyre vágyod plántálni, ahol hasonlóan szép virágnyelven írnak, akkor javaslom keresd fel ezt az oldalt: https://www.poet.hu/

Azt pedig cáfolom, hogy ne lenne erotikus tartalmú irodalmi mű. Aki keres, az talál. Sőt! Olyanról is tudok, ami angol nyelven bestseller listás lett, de megjelent hivatalos magyar fordítással náluk is. Azokból is lehet ihletet, tudást meríteni, még úgy is, hogy nem sérted vele a szerzői jogokat, mert tudást ellopni nem bűn. Még... Én is ezen igyekszem. Tulajdonképpeni célja itt létemnek éppen az, hogy tudást lopkodjak, addig míg azt ingyen tehetem.
2
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 13. 18:35-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2023. november 13. 19:53
#16
Mivel  kaliban és Éva  leírták amire figyelj ezután, én csak azt ajánlom , hogy miután befejezted a fordítást legalább száz oldal magyar szépirodalmat olvass, lehetőleg szerelmes témát, mert erótikusat nem nagyon találsz és utána olvasd újra a sajátod és akkor fogod érzékelni a magyartalanságot.
1
Sentinel1
2023. november 13. 18:35
#15
Kedves Arya! Nagyon szépen köszönöm a biztatást, el is mentettem amit írtál, nagyon feldobott a kedvességed, a segítséged, és köszönöm a tanácsaidat!
"Meleg nedves leheletemmel fürdetem érzékeny bőrét." 💗 Van egy két gyönyörű versem, de ide nem tudom betenni, ezért kérlek add meg hová tudom betenni, szép!👍
1
Arya
2023. november 13. 18:14
#14
Már majdnem mindent leírtak előttem, amit akár önmagam részére is tanácsként értelmezhetnék. Érthetően írtál, bár valaki nekem azt tanácsolta, hogy ügyeljek a páros szervekre, mint szem, láb, mert magyarban általában nem a szemeimbe néznek, hanem a szemembe. Ez ugyan részletkérdés, mert tőled is tanultam valami gyönyörűt: 
"Meleg nedves leheletemmel fürdetem érzékeny bőrét." 💗
Ha ezt a fordítóprogramod produkálta, akkor neki add át az üdvözletem. Ha jó, biztosan megérti magyarul is. Engem a DeepL-re igyekeztek "rászoktatni", de nem sok különbséget találtam aközött, amit fordított nekem, és a Google fordítója között. 
Én mindenképp üdvözlöm azt az előfizetésbeli változást, ami téged írásra csábított. Magam részéről szeretném, ha inkább így "fizetnél elő" továbbra is. Ne hagyd, hogy elvegye a kedved a pontszám, vagy a negatív kritika! Az építő jellegűeket viszont érdemes megfogadni, bár tudom, hogy nem könnyű. 
Nekem tetszett. Adtam rá egy 9-est. 🍬🍹
1
Ez egy válasz Sentinel1 2023. november 13. 17:27-kor írt üzenetére.
Sentinel1
2023. november 13. 18:07
#13
Nagyon szépen köszönöm Éva! Te valóban segíteni akarsz nekem, ami nagyon díjazok!
Nagyon értelmes ember vagy, és köszönöm a tanácsokat, mert nagyon tetszenek. Tuti, hogy használni fogom a tanácsaidat. Sőt kedves Éva, az egész hozzászólásodat el fogom menteni, hogy bármikor el tudjam olvasni, és fel tudjam használni a tanácsaidat!
Nagyon szépen köszönök mindent. További szép estét, és jó éjszakát kíváno Neked!
1
Ez egy válasz Éva596 2023. november 13. 17:52-kor írt üzenetére.