MÁR
08
2016

Lány az erdőben 1. rész

hetero, leskelődés

Szép napsütéses délután volt! Nem túl meleg és a szelő is halkan fúja az öreg diófák lombkoronáját. A feszült nehéz melóval töltött nap után az embernek semmi más nem nyugtathatja le, mint egy hosszú csendes séta a természet ölelésében. Ahol csak Ő és a gondolatai vannak.
A délutáni nap a fák lombkoronáján a keresztülvilágítja meg a kis erdei utat. A madarak egymás közötti beszélgetése, mint valami csodálatos erdei ének zengi be az erdőt. Romantikus melankóliába ringatva ezzel az arajáró gyanútlan lányt.
Ahogy egyre beljebb jut a rengetegbe, mintha a gondjaitól és magánéletű bajaitól is egyre messzebb sétálna és szinte már nem is járt a fejében ehhez hasonló gondolat.
Régi szerelmek, lopott csókok, kalandok kezdtek eszébe jutni. Boldognak kezdte érezni magát.

*  *  *

Barátnőm első rommá kúrása

gruppen, anál, tini

Attila barátommal rendesen megdolgoztattuk az én kis Nórikámat, csakhogy kapcsolatunk el ne laposodjon. Barátnőm dús fantáziával megáldott kis szőke barna szemű 19 éves izmosan sportos bombázó, akire azt szokták mondani, hogy baszásra termett.
A történet nem a fantáziám szüleménye, még a neveket sem változtattam meg.
Nóri már egész nap pörgött mint a keverőtárcsás mosógép, várta az estét. Szexi piros testhez simuló rucit vett föl, alatta piros cicifixel, csipkés tangabugyival.
Jött Atti barátom időben a megbeszéltek szerint. Iszogattunk, hogy oldjuk a gátlásokat, bár Nórikámban normál üzemmódban sem volt sok, szeretett pucéran járkálni otthon a lakásban, nagy örömömre. Szóval, kezdtük magunkat jól érezni, de láthatóan Attilát már áthatotta az erő, mikor Nórim az ölébe ült.

MÁR
07
2016

Vágyak a bűn mocskában 4. rész - Függők lettünk

családi, anya-fia

Nem is tudom, hogy anyám kezdett-e mocorogni, vagy az erős pisilési ingerem miatt ébredtem fel. Teljesen összegabalyodva feküdtünk. Testünk egymásra fonódott. Egyik lába a lábaim között, a másik a derekamnál rajtam átvetve. Így ágyéka lágyan a combomhoz simult. Jobb kezével a tarkóm alatt ölelt magához, ahogy a fejét a mellemre hajtva egyenletesen szuszogva békésen aludt. A balkezem a hátán, a dereka tájékában pihent, míg jobbom a combját markolta valahol hátul a popsija környékén.
- "Tök jó, hogy égve maradt a lámpa..." - gyönyörködtem az elém táruló látványban - "... micsoda fantasztikus nő..." - bágyadtan ébredeztem - "...illatos haj..." - előre billentve a fejem, mint egy kiéhezett kokainista, jó nagyot szippantva úgy, hogy még az orrom is a feje búbjához ért - "... feszes segg és comb... " - gyengéden összeszorítottam a markomat előbb, majd könnyedén megsimogattam - "... s nagyon úgy fest most már majd bármikor megdughatom...

*  *  *

Különös történeteim 2. rész

hetero

Pestimréről átköltöztem a város másik végébe. Újpesten egy kis tér közelében vettem ki albérletet. Volt ott a téren egy kis büfé (hot- dog, hamburger, melegszendvics, stb.) és mivel éjjel- nappal nyitva voltak, meg nem is volt rossz a kaja és még drága se, így törzsvendég lettem náluk. Négy csaj meg két pasi volt a személyzet, ők váltották egymást folyamatos műszakban és így egy idő után mindegyikükkel összehaverkodtam. Főleg az egyik 20 év körüli lánnyal dumálgattam sokat, talán mert hasonló korúak voltunk és még az érdeklődési körünk is sok mindenben egyezett.
Kiderült, hogy egy kis faluból származott el a fővárosba és talán ennek volt köszönhető, hogy nem egy felvágós libapicsa volt, hanem egy egyszerű aranyos lány. Nagyon ritkán sminkelte magát, festékek nélkül is nagyon szép volt. Kb. 170 cm magas volt, és egyszerű derékig érő barna haja és barna szeme miatt nem az a fajta csaj volt akire egyből felfigyel az ember.

*  *  *
MÁR
04
2016

Vérsértés, avagy Justyna és Gergő 1-2. rész

családi, unokatestvérek

1. rész
Egyszer hallottam hogy anyu ordibál a nagymamámmal. Ez furcsának tartottam, mert anyu sose ordibált senkivel. Úgy döntöttem kihallgatom, hogy mért üvöltöznek. Hallottam, hogy anyu a nagyinak megmondja, hogy Anettal (az egyik testvérével) nem fog kibékülni és hogy a megmaradt képeket is el fogja égetni. Később mikor anyu elment, megnéztem az említett fotóalbumot. Anettnak és a férjének, Gábornak volt egy fia, akiről nem is tudok.
Ő most 16 éves Gergőnek hívják. Én 15 éves vagyok. Gondoltam a nagyi tartja velük a kapcsolatot és lementem kérdezősködni. Kiderült a nagyinak van róla képe. Gergő igen jóképű srác volt. Gondoltam bizti, hogy van csaja. Van neki egy öccse, Márk. Ő 14 éves múlt, ő is jóképű de messze nem olyan mint a bátyja. Nagyi megígérte, hogy a hét végén elvisz hozzájuk. Alig vártam a hétvégét! Már az se bántott, hogy anyu nem tud róla. Vettem új ruci és sminkeket.

*  *  *

Az egylet

hetero, nyaralás, szűz, tini

Nevem Tamás. Egy teljesen átlagos fiú vagyok és a családom is átlagos. Pontosítok, külsőre átlagosak vagyunk, de van egy olyan szokásunk, ami nem átlagos.
Bocsánat a ködös fogalmazásért, de így pontos a leírás.
Egyke gyerek vagyok, a szüleim mindig el is kényeztettek. A családban a meztelenség mint olyan soha nem volt tabu, de sosem mutatkoztunk egymás előtt meztelenül, pontosabban, indokolatlanul nem mutatkoztunk így. Ezt úgy értsétek, hogy nem jártunk 0-24 ádámkosztümben a lakásban, nem mentünk be a fürdőbe amikor a másik dolgát végezte, szóval így értsétek. Ugyanakkor, ha elmentünk fürödni, egy pillanatig sem gondoltunk arra, hogy másik miatt eltakarjuk magunkat, vagy ha öltözésről volt szó, esetleg egy átlag strandon, az öltöző szekrényeknél.... szóval értitek.

*  *  *
MÁR
03
2016

Kezelés

hetero, munkatárs

1. rész
Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondhatnám, hogy túl sok takarás került.
A felsője valaha egy rövid fehér top lehetett, de ahogy néztem, erre az alkalomra nem találta elég rövidnek, így pont annyit vágott le belőle, hogy épp-csak a mellbimbóit takarja. Feszes, helyes kis mellei alsó ívét még így fölülről nézve is tökéletesen lehetett látni, bele se mertem gondolni, hogy egy páciens mellett ülve, alulról, mennyire könnyedén láthatnám szinte az egészet. Az alsó ruházata se volt kevésbé visszafogott: egy hófehér rakott szoknyát viselt, ami hát, hogy is mondjam..

*  *  *

A büntetés

gruppen

- Nem nagyon szeretem ha sutyiba fényképeket készítenek rólam... Azt hiszed, nem tudom hogy állandóan a házam körül ólálkodsz?!
A nagydarab nő nem szólt egy szót sem, csak nézte Joey - t tágra nyílt szemekkel. Titokban szerelmes volt a férfiba és igen, sűrűn előfordult hogy lefényképezte hogy aztán otthon maszturbáljon a képekre, mivel előnytelen külseje miatt esélye sem lett volna nála, és sajnos másnál sem. De azt sosem gondolta volna hogy lebukik imádott bálványa előtt, aki erre egyenesen a nappalijába invitálja hogy leszídja... Meg volt rémülve, talán egy enyhe sokkot is kapott, de vágyat is érzett ahogy a barnára sült jóképű énekes egy vékony szürke melegítőnadrágban és egy enyhén átizzadt fehér trikóban osztotta a fejét villogó szemekkel.