SZEP
05
2016

Egy asszony élete lánya születésnapja után 2. rész

gruppen, nyaralás, leskelődés, férj-feleség

Reggel sokáig nem keltem ki az ágyból. Egyrészt, mert másnapos voltam, másrészt meg sok minden volt, amit végig kellett gondolnom. Ott volt a férjemmel való kapcsolat, hogy tudomásul kell vennem, hogy szeretője van. És a tegnapi vad nap, a moziban, az ismeretlen kocsijában és a lányom születésnapi bulija, ahol nemcsak melleim kerültek közszemlére, de a nagyfarkú Zoli és egy ismeretlen is megdugott.
Úgy dél lehetett mikor a lányom bejött a szobámba és mellém bújt. 19 éves volt, utoljára ez talán 8-10 éve lehetett. Elmondta, hogy annyira büszke rám a tegnap estéért és hogy mennyire sajnál a férjem miatt. De arra kér, ne váljak el, inkább nekem is legyen szeretőm. Sokáig beszélgettünk és nagyon közel kerültünk egymáshoz.
A férjem délután jött meg, nem esett szó a szeretőjéről, semleges dolgokról beszélgettünk, ami miatt megnyugodott.

*  *  *
SZEP
02
2016

Húgommal és barátnőjével a Balaton Soundon

családi, nyaralás, szűz, tini, testvérek

Sziasztok! Bence vagyok, és a következő események köztem, a húgom Fanni, és a barátnője közt történtek meg.
Én egy 18 éves, sportos alkatú, jóképűnek mondott srác vagyok. Kissé visszahúzódóbb természetem miatt viszont sosem voltam egy nagy nőcsábász. Húgom 16 éves, és egy igazi szexbomba. Feszes, popsik, nagy, kerek cicik, vállig érő sötétbarna haj, és kék szemek. Imádják a pasik, és erre szemérmetlen öltözködési stílusával még rátesz egy lapáttal.
Idén azzal a feltétellel, hogy rajta tartom a szemem rábeszélte a szüleinket, hogy elengedjék velem, és egy barátnőjével a Balaton Soundra. A barátnőjét Timinek hívják, és 17 éves. Pont az esetem. Szőke haj, izmos combok, gömbölyű hátsó, nem túl nagy, de annál formásabb cicik. Korábban mikor nálunk volt már párszor találkoztam vele, de még sosem volt alkalmunk komolyabban beszélgetni.

*  *  *

A csoda 1. rész - Saci

leszbi

Még nem ébredtem fel teljesen, de valahol az agyam legmélyén már hallottam a halk motoszkálást, neszezést. Lassan tértem magamhoz, a hajnali fény szemembe sütött az ablakon keresztül.
Ó! Karcsi készülődik. Aztán megéreztem Gréti súlyát a karomon, ami már eléggé el volt zsibbadva. Kinyitottam a szemem, és azt láttam, amit éreztem is. Gréti szája kissé nyitva volt, és a karomra csorgott a nyála. Elmosolyodtam. Úgy aludt, mint egy kisgyerek, hozzám bújva magzati pózban. Most én aludtam középen, így én élvezhettem mellemen Gréti bársonyos bőrrét, a hátamhoz Karcsi mellkas szőre simult megnyugtatóan és óvó kajai igyekezek átfogni, mind a kettőnket. Szerettem így szendvicsben lenni. A két ember közt, akiket mindennél a világon jobban szeretek.

*  *  *
SZEP
01
2016

A magány elűzése

hetero, munkatárs

Ez a nap is csak úgy indult, mint az összes többi. Álmatlan éjszaka után, nehéz volt a reggel. Sok rémálom kerülgetett mostanában. Izgultam a felvételi miatt, a nyakamba szakadt a sok munka, és mellette ott volt az a borzalmas magány is. Bár sok ember vett körül munka közben, és a család is mellettem ált, mégis magányosnak éreztem magam. Egyedül voltam. Nem éreztem lelki társamnak senkit sem. Sokszor elgondolkoztam, velem van a hiba. Valamit nem csinálok jól, talán túl akaratos vagyok. Egyfolytában csak gondolkoztam, és kattogtak az agyam fogaskerekei. Mi nem stimmel? Hol a probléma? De nem jöttem rá. Ezért voltak a fárasztó esték.
Mikor haza tértem Budapestről kis falumba, azt hittem visszakapom a régi barátaimat, de nem így történt. Mindent újra kellett kezdem. Új munka, új barátok, új partner. Utóbbival eléggé megszenvedtem, és most sem tudom helyesen cselekszem-e.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők

hetero

Kellemes őszi éjszaka volt. Az albérlet nyitott ablakán át beszűrődött a belváros morajlása, miközben Lorena szájában éppen egy kemény fasz lüktetett.
Egy hetet sem bírt ki bulizás nélkül. Pár nappal a legutóbbi alkalom után Ő vetette föl az ötletet, hogy menjenek valahova a hétvégén. Nem néztek ki maguknak új helyet, inkább lementek az egyik olyanba, ahova közös éjszakázásaik kezdetén jártak, így újra a Nyugati-tér közelébe kerültek.
A klub mindig is híres volt az ott szórakozó külföldiekről, és Lorenát érdekelték a más országból származó férfiak is, de egészen addig eggyel sem sikerült összegabalyodnia. Az italpultnál megismerkedett egy középmagas, szőkésbarna sráccal, akit Tillnek hívtak. Till Németországból érkezett, és Magyarországon tanult. Lorena könnyedén szót értett vele, mivel sok éven keresztül tanult angolul, és a fiú is egész jól beszélte a nyelvet.

AUG
31
2016

Megtanítanál?

leszbi, vibrátor

- Látom, nyomja valami a szívedet. Ki vele, mi a gond? – kérdezte anyáskodóan Claire.
- Nem hiszem, hogy tudnál segíteni – válaszolta szemlesütve Judy.
- Na, ne kéresd már magad! Én vagyok a legjobb barátnőd, tudnom kell, mi van veled! – faggatta tovább Claire.
- Hát… hogy is mondjam, elég kényes az ügy – pirult el Judy.
- Ne csigázz! Tudod, hogy mindenben segítek – ölelte át a vállát Claire. – Mesélj!
- Ő…, szóval, azt szeretné a barátom, hogy tudod… - lesütötte a szemét. – a számmal csináljam neki.
- Hahaha – kacagott fel Claire. – és ettől vagy úgy oda?
- Miért ne lennék? Még sosem csináltam! – vágott lepődött arcot Judy.
- Ha csak ennyi a baj. legyintett Claire – ezen könnyűszerrel segíthetünk! – én is sokat gyakoroltam azelőtt.

*  *  *

Anyósom és barátnője ismét látni akart

gruppen, anyós

Editnél történt zárjavítás óta eltelt háromhét. Hétfőn Edit telefonált, hogy szeretnék, ha tiszteletem tenném csütörtök délelőtt nála, csengetés nélkül kopogtatással jelezzem érkezésem, kérte. Gondoltam ismét hiányzik nekik valami, amit nem tudnak a piacon megvenni. Meg ígértem, hogy kilenc órára ott leszek, lépcsőházban már éreztem a finom kávé illatot. Kopogtatásra semmi válasz nem érkezett. Kilincset lenyomva az ajtó csendben megnyílt, az előszobába lépve furcsa hangokra lettem figyelmes mely a nappali felől hallatszott. Az üvegajtón belesve árnyékokból kivehető volt, hogy anyósom és barátnője kényeztetik egymást hatvankilences pozícióban. A konyhába visszalopózva ittam egy kávét, még akkor sem észlelték ottlétem, alsónadrágra vetkőzve lopóztam be hozzájuk. Edit volt felül, sikerült melléjük lépnem, hogy nem vették észre, Puszit leheltem forró, nyakszirtjére. Ijedten emelte fel fejét, félbehagyva a nyalakodást.

AUG
30
2016

Buli a sötét házban

hetero, tini

Ekkor én már 16 voltam, és neki is már csak 2-3 hónap kellett, hogy betöltse 16. életévét. Este volt, egy barátunk házibulijába igyekeztünk. Nem kell semmi különöset elképzelni. Zene, tánc, társas, asztalifoci, asztalitenisz, étel, ital, társaság - beszélgetés. Voltunk kb. 20-an. Nem volt egyáltalán züllött a társaság, habár néhányan azért végig kóstoltak jó pár alkoholos italt. De csak oldódásképpen. Voltak párok is, akik el - elvonultak néha kettesben, hogy maguk lehessenek.
Már bőven elmúlt éjfél, amikor az első emberek elkezdtek hazaszállingózni, vagy éppen a ház valamely hálószobáját keresték fel, fekhely után kutatva. De a társaság nagy része még mindig fenn volt, és táncolt.
Mivel más lányt a társaságból nem igazán kedveltem, ezért Zsuzsit pörgettem meg a táncparketten, ami körülbelül lehetett úgy 20 négyzetméter. Már eléggé belejöttünk, rocky-t twist váltott, majd újra rocky.