DEC
01
2016

Kata, a MILF tanárnő

hetero, diák

2015-ben szociális munkás pályára készültem a főiskolán és egy beadandó feladat miatt felvettem a kapcsolatot egy általános iskolás tanárnőmmel, aki a szegényebb sorsú családok gyermekeit pátyolgatta az iskolában, családlátogatásokra járt stb Megbeszéltük, hogy segít a beadandóban, és hétvégén, szombaton vagy vasárnap menjek amikor szeretnék, biztosan otthon lesz. Pénteken épp a háza felé vitt az utam, úgy voltam vele ha már egy nappal korábban hazajöttem, akkor megnézem, talán itthon van és akkor le tudjuk a dolgot, úgysem volt kedvem vele foglalkozni, és legalább a hétvége szabad lesz.
Becsöngettem, nem nyitott ajtót, de bentről zenét hallottam így besétáltam. Az előszobában és nappaliban nem volt senki, de a hálóban ahonnan a zene is szólt meglepő látvány fogadott: a 41-42 éves volt tanárnőm az ágyon fekve nekem háttal halkan nyögdécselve a lábai között játszott magával.

*  *  *

Kalandok 1. rész

hetero

Mivel most végeztem el a középiskolát, ezért nem kellet volna korán kelnem. De hajnalban izzadtan riadtam fel egy rossz álomból, melynek tartalmára nem emlékszem csak a bennem maradó érzésekre, a mardosó fájdalomra és a mérhetetlen dühre. Mérgesen a telefonom után kutattam a sötétben, tompa puffanás jelezte, hogy sikerült levernem a szőnyegre. Szerencsére esés közben a telefon világítása bekapcsolódott így könnyen a kezeimbe kaparinthattam. A kijelző reggel hatot mutatott. Sóhajtva másztam ki az ágyból, most mindennél jobban esett az a 10 km-es táv, amivel a testem gyötröm mindennap. Mire a zuhany alá álltam, addigra az állom által kiváltott rossz érzéseknek nyoma sem maradt bennem.
Félmeztelenül léptem be a konyhába hogy valami harapni valót készítsek magamnak. A hűtőt kinyitva konstatáltam, hogy a bevásárlást mostanában nagyon elhanyagoltam, csak 5 tojást találtam. Így neki álltam rántottát készíteni magamnak.

NOV
30
2016

Az alku 2. rész

hetero, anál

Rövidesen azután én elköltöztem abból a városból, nem láttam őt nagyon sokáig. Egy pár éve vissza tértem a családommal abba a városba és egyszer csak Ildikó fiával találkozok. Aki a beszélgetésünk alatt elmeséli, hogy eladták a hétvégi házat vettek egy lakást, amit el akarnak adni mivel ez a válság őket is érinti. Mondom a fiának, hogy én tudok egy vevőt és megadtam a mobiltelefonszámomat, hogy pár nap múlva hívjanak és összehozom őket a vevővel.
El telt két nap szól a telefonom és én felveszem hát az Ildikó szól bele, kérdezi, hogy akkor meg van a vevő? Mondom neki, hogy igen és szeretném hogyha lejönnének és az adás-vételt lebonyolítanánk mivel a vevő minél hamarább beköltözne a lakásba. Erre ő - oké de neki van egy alkuja és csak az alku teljesítése után hajlandó aláírni az adás – vételi szerződést. Az alku a következő: el kell, hogy töltsek vele 3 éjszakát összesen 4 napot ő általa kinézett szállodában.

*  *  *

Testvéri szeretet 2. rész

családi, vibrátor, testvérek

Nehezen tudtam összeszedni magam a csodás érzés után, amit nővéremtől kaptam, de végül sikerült felállnom az ágyból. Egy lépést tettem, majd rájöttem hova is megyek. A nővéremhez... szexelni. Az érdekes dolog az volt ebben az egészben, hogy a gondolatomban nővérnek hívtam és ez most ismét felizgatott. Talán jobban is, mint valaha bármi.
Levettem a pólómat, megfogtam melleimet és felkészülten léptem be Lilla szobájába. A nővérem is meztelen volt, és mikor meglátott lábait azonnal széttette, majd megláttam vágytól szikrázó vagináját. Masszírozni kezdte csiklóját, mire én felsóhajtottam és nem bírtam levenni a szememet lassan mozgó kezéről és nedves nyílásáról.
El se hittem, de négy méter választott el a saját nővérem puncijától, mely csakis arra várt, hogy megízleljem. Lilla feltette bal lábát az ágyának sarokoszlopára, majd megszólalt:

NOV
29
2016

Lady Vengeance - A bosszú asszonya

hetero

Másnap délelőtt egy közeli telefonfülkéböl felhívtam Katit. A második csöngetésre felvette és belebúgta a formális céges bejelentkezést, de a telefonon keresztül is jól felismerhető volt a hangja. Na akkor most itt az ideje egy kis játéknak, gondoltam és én is formálisra vettem a dolgot. „Itt a közlekedési vállalt erkölcs felügyeleti osztályáról jelentkezem. Szeretnék azzal az ifjú hölggyel beszélni aki tegnap a 75-ös trolibuszon egy gyanútlanul utazó férfit arra kényszerített, hogy akarata ellenére közösüljön vele”. „Tessék várni mondta”, és jól hallhatóan odaszólt a vele szemben ülő munkatársának, hogy menjen ki a boltba reggeliért. Kisvártatva ismét beleszólt a telefonba „személyesen a troli betyárral beszélek?”.
Gyorsan megbeszéltünk egy találkozót és alig fél óra múlva ott ültünk egy pressó asztalánál, mint két idegen akiknek fontos megbeszélni valójuk van, de nincs személyes kapcsolat közöttük.

*  *  *

Történetem Jenny-vel

bizarr, anál, hermafrodita

Kezdjük a történetet a legelején ahogy azt kell is. Természetesen a személyek védelmében a neveket és egy két apróságot megváltoztattam. Akkoriban 25 voltam, átlagos külsejű 180 magas srác, aki kissé kiváncsi volt, hogyis mondjam csak a transzikkal való szex rejtelmeire. Mindíg is tetszettek a csajok akiknek volt egy kis extra finomság a lábuk közt. Addig full heterónak tartottam magam, de elhatároztam hogy kipróbálom, győzött a kiváncsiság.
Mivel abszolút kezdő voltam - e téren és nem akartam hogy kitudódjon esetleg a dolog ezért elmentem egy hivatásos transzi lányhoz. Előtte beszéltünk párszor telefonon meg emailben. Jenny - t választottam mert nagyon megtetszett a képeken. Aztán végül eljött a várva várt talink napja.
Vidéki vagyok igy fel kellett utaznom a fővárosba ezen okból de hogy ne legyen gyanús és hogy kicsit nyugisabb legyek előtte találkoztam régi kedves ismerősökkel.

NOV
28
2016

Egy asszony élete lánya születésnapja után 3. rész

gruppen, közlekedés, anál, leskelődés, férj-feleség

Reggel korán felébredtem és a kusza kapcsolatokra gondoltam. Zoli szülei és a másik pár, Zoli meg én. És Gyuri is. Nem volt lelkiismeret furdalásom Zoli miatt. Délelőtt a társaság elment vásárolni, a fiatalok meg fürödni. Engem Gyuri hívott, hogy mit szólnák hozzá, ha kora délután elmennénk valahova kocsival. Persze belementem.
A megbeszélt helyen Gyuri felvett engem. Egy testhez simuló póló, tanga és szoknya volt rajtam. Gyuri szó nélkül elindult, mikor kérdeztem, hova megyünk, csak mosolygott, majd kiderül.
- Te megint valami perverz dolgon töröd a fejed igaz?
- Persze, de mi a perverz neked, mikor éppen te mesélted a kalandod a fiatal nagyfarkúval este?
- Te mindig ki tudsz találni valamit.
A szokásossal ellentétben Gyuri csak néha simogatta meg szolidan combjaim, aztán egy erdősebb részhez érkeztünk, ahol egy büfé, panzió, és egy nagy parkoló volt kocsikkal, kamionokkal.

*  *  *

Meglepetés Kevinnek

családi, anya-fia, nagynéni/nagybácsi

Cindy és a húga Betsy éppen a konyha ablakon keresztül figyeli amint Cindy fia Kevin a kertben lévő medencében úszik. Kevin kimászik meztelenül a medencéből és a konyha ablak felé fordulva törölközik. Cindy és Betsy szeme a Kevin meztelen testét pásztázza. Majd a csupasz farkán akad meg mind kettőjük szeme.
- Milyen Kevin az ágyban? - kérdezi Cindy Betsy-től.
- Ezt meg honnan tudod? – kérdezi vissza támadva Betsy, miután felkaparta az állát a földről.
- Ti ketten nagyon egy húron pendültök mostanában. Ezt csak a vak nem veszi észre. – mondta Cindy.
Ekkor Betsy eldöntötte, hogy nem hazudik a kapcsolatukról és elmondja az igazat a nővérének.
- Fantasztikus az ágyban, jobb mind a volt férjem. – vallott szint Betsy.

*  *  *
NOV
27
2016

Szeretnénk pár remek történetet ajánlani nektek, amelyek szintén egy-egy hűvös, szeles november szülöttei :)

Egy fiú babaországban 9. rész

családi, testvérek

Egy 15 részes sorozat sokdaik része, amelyen át egy csládi összegabalyodását követhetjük végig, kezdve a testvérekkel. :).

Irodai pillangók 8. rész - Előléptetés

hetero

Régi idők falusi napjaiból sem hiányzott a vad erotika, ott is tomboltak a hormonok. Aki nem hiszi, vadász47-nek köszönhetően, maga is meggyőződhet róla. :)

Társasjáték - Az első szintek

gruppen, játék

Itt viszont egy nagyonis modern, formabontó társasjátékba kaphatunk betekintést. :)

És természetesen továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)