AUG
25
2016

Négyesben fantasztikus

gruppen, anál

A történet nálunk játszódik a közös albérletünkben szereplői Én, Te, Fruzsina, Ákos. Ákos és Fruzsina szerelmespárok úgy, mint mi. Nagyon szeretik egymást viszont ők is nagyon vevők az új dolgokra akárcsak mi. Egyik nap eljöttek hozzánk vacsorára hoztak bort, és egy kis whiskyt. Iszogattunk elég sokat. De nektek még mindig nem volt elég te és Ákos elmentetek még piáért. Addig én meg Fruzsi egy kicsikét összemelegedtünk le is vettünk egy két ruhadarabot.
Megpillantottam a cicijét és le sem tudtam venni a szemem róla és ezt ő észrevette megfogta a kezem és rátette én meg elkezdtem tapizni, markolászni mindkettőt. Annyira élveztem, hogy benedvesedtem. Annyira jó volt egymást érezni ő is megtapizta az én cicimet ahh… nagyon jó volt! Egymásra néztünk és egyszer csak azt vettem észre hogy hevesen csókolózunk és a bugyimhoz nyúl ami már nagyon nedves…

AUG
24
2016

Játékaink avagy hogyan színezzük ki a hétköznapokat

gruppen

A fantázia jó dolog, de egy idő után kevés lesz. Így volt ez nálunk is. Több mint 10 éve vagyunk együtt a párommal, jól megértjük egymást minden téren, a szex szintén fantasztikus, már a kezdetektől. Mindig is úgy gondoltuk, hogy a jó szex a jó kapcsolat alapja ezért sok mindent kipróbáltunk. Erotikus fehérneműt, segédeszközöket, különféle pózokat, a párom azt is szereti, ha szex közben beszélek hozzá. Mit szeretnék, hogyan csinálja, előjöttek kulonféle fantáziaképek is. Már nem is emlékszem melyikünk dobta fel a témát, hogy mi lenne, ha bevennénk egy nőt. Mindketten tudtunk, hogy szívesen kipróbálnám a szexet egy másik nővel, de még soha nem volt rá alkalmam. Így indult, hogy keresni kezdtünk, először csak egy velem egykorú csajt. Aztán rá kellett jönnünk, hogy nőt találni, és főleg olyat, aki mindkettőnknek megfelel, nagyon nehéz. Így megbeszéltük, hogy megpróbálunk inkább párt keresni.

*  *  *

Szingli pörgés 9. rész

hetero

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena fél egy körül ébredt fel másnaposan, továbbra is zúgó fejjel. Lezuhanyozott, rendbe tette magát, ivott egy kávét, és a gép elé ült. Látta, hogy mindkét barátnője üzenetet küldött neki. Party cicának, bulikirálynőnek, és szexbombának nevezték. Eszébe jutott, hogy az izgató tánca szóba sem jött a hazaút során, mivel alig szóltak egymáshoz kimerültségük miatt.
A két lány pontosan tudta, hogy merre járt és mit csinált Lorena az eltűnése alatt, és azt is látták rajta éjjel, hogy jól szórakozott, de attól még kíváncsiak voltak a részletekre. Lorena beszámolt nekik arról, hogy újra sikerült elmennie, megint seggbe dugták, és hogy anál szex közben is elélvezett a csiklóján keresztül.

AUG
23
2016

Hugi

családi, szűz, tini, testvérek

Ajka lágyan tapadt ajkamhoz, orra pedig finoman dörzsölte orromat. Ekkor behunyta a szemét, nyelvével végig nyalta az ajkam. Szám reflexszerűen nyílt meg, ő pedig nyelvével belém hatolt, és lassú, lágy keringőbe kezdett az enyémmel… Csókja még jobban feltüzelt, és pillanatok alatt új életet lehelt az előbbi kitörés után lankadni kezdő farkamba…
- Azt akarom, hogy úgy szeretkezz velem, mint még ahogy eddig soha senkivel- súgta a fülembe, majd a szemembe nézett. A tekintetében lévő tűz végig perzselte a testem, miközben ő az ágy szélére ült. Még egy utolsó pillantást vetett rám, majd felállt, és elindult.
Figyeltem, ahogy csípője lágyan ring. Popsiján megcsillant a holdfény, majd eltűnt erkélyem ajtajának a sarkában. Én pedig készen álltam rá, hogy kövessem. Készen álltam rá, hogy átlépjem szobája küszöbét, és elvegyem ártatlanságát…

*  *  *

Kicsit beljebb

homo

Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy kipróbálom mi a különbség egy női popó megdugása és egy férfi popó dugása közt.
Szerencsémre párom elég rugalmas felfogású és nem megbotránkozott az ötletemen, csak egyszerűen feleslegesnek gondolta. Én persze finoman, rábeszéléssel napirenden tartottam a témát. Egy szex baráti házaspárral szoktunk időnként közös bulit csinálni, de ilyet mint az ötletem még nem csináltunk. Nosza, beszéljünk velük is. Már több ízben észrevettem, hogy Józsi fixirozza a farkam, de a tetlegeségíg soha sem jutott el. Igaz többször ő is beigazította a farkam a feleségébe Juciba, de ez csak amolyan baráti segítség volt. Nem volt szexuális töltete. A következő buli előtt sejtettem velük, hogy egy kis újításra vágyok. A két nő elpletyizett a dologról és így már felkészülten jöttek. Józsi rögtön bedobott két felest, talán arra foghatja majd ha a Juci, a felesége számon kéri az engedékenységét.

AUG
22
2016

Lánykollégium 2. rész

leszbi, tini, diák

Az izgalmas estét követő nap, hasonlóan az összes többihez, az iskola templomában kezdődött. Hatkor én is bevonultam az egyszerű faépületbe, ahol közel 300, rendkívül álmos lány töltötte meg a termet. Volt időm átgondolni az előző esti eseményeket és saját cselekedeteimet. A legnehezebb annak beismerése volt, hogy én bizony szexuálisan vonzódom a lányokhoz. Pontosabban a lányokhoz is vonzódom, mert abban biztos voltam, hogy a fiúktól sem ment el a kedvem. Mégis furcsán éreztem magam, mintha valami helytelent csináltam volna, hiába győzködtem magam, hogy minden rendben, nincs abban semmi rossz, ha megkívánok egy lányt. Lehet, hogy vallásos neveltetésem mégiscsak nagyobb hatással van rám, mint ahogy gondoltam, hiába az ellenállás és az észérvek.

*  *  *

Egy unalmas ködös öszi nap estéje

hetero, közlekedés

Zsuzsi (a feleségem) nem szedett fel túl sok extrát a terhessége alatt és röpke négy hónappal a szülés után már szinte teljesen visszanyerte tökéletes alakját. Csak a csípője bövült meg amennyire elvárható és elfogadható a természetes szülés következménye képpen. Sem a derekára sem a fenekére nem rakódott felesleges zsirpárna, de a mellei úgy megduzzadtak, hogy a korábbi méretnél hárommal nagyobb melltartókat kellett vennie. 38DD. Micsoda mennyei boldogság egy férfi számára. Csakhogy Zsuzsi teljesen elveszitette a libidóját a terhesség utolsó hónapjában. Egy ideig még orálisan hajlandó volt kielégiteni nem szünő vágyaimat, de lassan erről is leált és már meg sem fordult a fejében, hogy nekem a hormonjaim talán még mindig dolgoznak.
Ezekkel a gondolatokkal voltam elfoglalva a trolibusz zsúfolásig tömött hátsó peronján. Abban az időben nem egy-emberes autók rohangáltak az utcákon mint manapság.

*  *  *
AUG
19
2016

Első masztim vele... 1-3. rész

családi

1. rész
Június közepe felé járt az idő. Főiskolás voltam, - talán másodéves - és még javában tartott a vizsgaidőszak. Kb. fél éve házasodtunk össze a nejemmel. Mivel ő másoddiplomás képzésre járt, levelezőn, így volt, hogy egy hétre is elutazott Nyíregyházára.
Akkor még a nagymamája házában laktunk. Ő elutazott valami beutalóval nyaralni, apósomék pedig napközben dolgoztak. Csak a sógornőm, Vali volt otthon. Akkor végezte el a harmadik gimit, 17 éves volt. Az az igazi szőke bombázó, akit minden srác szeretne megkapni, akiről még a 15 éves érettségi találkozón is összesúgnak a fiúk, hogy "Emlékszel rá?".
Gyönyörűen sütött a nap. Az íróasztalom pont az udvarra néző ablak alatt volt, így bármit láttam, ami az udvaron történik. 11 óra tájban Vali megjelent az udvaron, kezében naptejjel és egy pléddel. Komótosan leterítette, de előtte hosszasan méricskélte, hogy hol is lenne legjobb, hol a legkedvezőbb a napállás.

*  *  *

Egy filmforgatás előélete 8. rész

maszturbáció

Bettina halkan nyitotta ki az ajtót. Látta, hogy szülei lefeküdtek már. Már az apja se nézte a TV-n a kedvenc sport csatornáját és az nyugtalansággal töltötte el. Egész közel ment apja ágyához és megnyugodva hallgatta egyenletes lélegzését. Bement a fürdőszobába és levetkőzött. Az elmúlt napok eseményeit végig pörgette agyában és maga számára is megdöbbentő következtetésre jutott. Várja a forgatást!
Nem gondolta volna, vágyik arra, hogy megmutassa magát idegen embereknek. Megfürdött és a fogmosás után meztelenül feküdt be az ágyába. Egyáltalán nem volt álmos és arra gondolt, ha Balázs ott volna mellette, milyen szívesen ülne bele kemény farkába.
Bizseregni kezdett a gondolatra. Itt lenne vele a szobába és az anyja nézné, ahogy lánya a fiúján lovagol. Elképzelte, hogy a látvány az anyját annyira felizgatja, hogy szétrakja lábait és simogatni kezdi nedves pináját.