A+ A-

Szapphó Társaság - Carmen éjszakája

Carmen a szoba végében állt és maga előtt összefont kezekkel figyelte a körülötte zajló eseményeket. Nézte, ahogy a mindenfelé nyüzsgő, csacsogó és nevetgélő nők szinte kézről kézre adják a lányát és Susan mosolyogva és boldogan néz mindenki szemébe.
Enyhén összerezzent, valahányszor valamelyik nő tánc közben kissé lejjebb csúsztatta a kezét, és ahelyett, hogy átfogta volna a derekát, belemarkolt Susan fenekébe. A lány szemmel láthatóan nem zavartatta magát. Sőt, még élvezte is a dolgot. Carmen nem tudta, hogy miért fogta el ez a különös érzés. Elvégre ez volt az a nap, amire már tizenhat éve várt. És ez volt az a nap, amire Susan is vár, amióta az eszét tudta. Látszott rajta. Látszott csillogó szemében, fülig érő szájában és abban is, ahogy torka szakadtából nevet a fülébe suttogott perverz humoros megjegyzéseken.
Ők most már Susan feleségei is. És most már Susan is Carmen felesége. Gyöngén megmarkolta a saját alkarját. Emlékezett rá, amikor Susan még olyan kicsi volt, hogy szinte elveszett a karjai között. Korán született és, bár sohasem volt magas, akkor még kifejezetten kicsi volt. Úgy nézett ki, mintha a legkisebb szellő is elvinné. Carmen gyöngéden ölelte magához, csitítgatta és dúdolt neki.
De a lánya most már felnőtt. Nehezére fog esni úgy tekinteni rá, mint egy nőre és nehéz lesz a feleségeként kezelnie, de Susan mindig is az ő kicsi lánya marad.
- Elragadó teremtés - szólalt meg egy lágy hang mellette. Carmen oldalra fordította a fejét és Aishwaryát pillantotta meg. A magas, csinos indiai nő úgy ált ott mellette, mint egy feszülten várakozó, ugrásra kész tigris. Barna szemeiben a vágy élénk tüze égett és tekintetét mereven Susanra szegezte. Olyan volt, mintha bármelyik pillanatban kitörhetne, megragadhatná a lányt, és mint zsákmányát hurcolhatná el egy félreeső helyre, hogy a magáévá tegye.
De Aishwarya nem készült semmi ilyesmire. Tudta, hogy ez az éjszaka az övék lesz és ő tudott várni. Az arcán szelíd mosoly futott végig és a tekintete is egy kissé meglágyult.
- Valóban, királynőm - válaszolta Carmen és ismét a lánya felé fordította a tekintetét.
Susan éppen akkor csusszant ki az egyik felesége öleléséből, és egy pillanat múlva már Lori karjaiban feküdt. Carmen emlékezett, hogy a lány mennyire izgatott volt, amikor legutóbb járt itt. Eddig ő volt az egyik legfiatalabb a közösségükben. Ő volt az, akit mindenki babusgatott, akire mindenki gyengéden mosolygott. Bár az ember azt hinné, hogy Lori dühös lesz, amiért elveszti ezt az előnyét, de ő inkább még örült is ennek. Csillogó szemeit Susan tengerkék pupillájába mélyesztette és miközben táncoltak, olyan volt, mintha egy láthatatlan és eltéphetetlen fonál kötné össze a tekintetüket. Lori egész megjelenésén látszott, hogy kívánja a másik lányt és alig bírja türtőztetni magát. De az első éjszaka joga Aishwaryáé.
- Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen szép fiatal hölgy válik abból a csöppségből - szólalt meg ismét a királynő. - És nem is reméltem, hogy valaha egy ilyen szépséget a magaménak mondhatok.
Carmen halványan elmosolyodott, ahogy a mellette álló nőre nézett. Aishwarya minden egyes alkalommal ezt mondta, amikor egy új tag házasodott be a Szapphó Társaságba. Az ő szemében mindannyian gyönyörűek és kívánatosak voltak. De Carmen hiúságát mégis csiklandozta ez a már szinte túlságosan mímelt elragadtatás.
- Remélem, örömödet leled benne, királynőm - válaszolta kurtán.
Aishwarya elmosolyodott és magához húzta Carment. Karjával átfonta a nő derekát és kissé előreugró sas orrát belefúrta dús, szőke hajába. Mélyen beszippantotta a lágy levendula illatot. A királynő keze lassan utat talált magának a köntös szárnyai között és becsusszant a felesége lábai közé.
Carmen halkan felszisszent, amikor Aishwarya ujjai egy pillanatra behatoltak a bugyija alá, de aztán a királynő kihúzta a kezét a köntös alól és pajzán mosoly ült ki az arcára.
- Ne légy ennyire feszült, drágám! - duruzsolta. - Élvezd ki te is ezt az éjszakát! Susan biztos kezekben lesz.
- Ebben biztos vagyok... királynőm - vágta rá rögtön Carmen.
Igyekezett elűzni a fejéből azt a gondolatot, ami újra és újra visszatért. Hogy mennyire megváltozott minden. Mindenről ez jutott eszébe. Még Aishwarya szavaiból is. A királynő eddig mindig úgy utalt Susanra, amikor Carmenhez beszélt, mint a lányára. Sosem nevezte a nevén, vagy ha mégis, akkor is hozzátette utána azt az ismerős és most égő lyukat maga után hagyva távozó kifejezést.
Aishwarya ismét rámosolygott, majd elvegyült az ünneplő feleségek között. Talán igaza volt. Talán Carmennek tényleg el kéne felejtenie minden gondját és ünnepelni. Elvégre ez egy nagy nap. Egy boldog nap. Egy örömteli nap.
Látta, hogy Susan kibontakozik Lori öleléséből és egy másik nővel kezd el táncolni. Egy pillanatra megfeszítette az izmait, és már el is indult volna, amikor látta, hogy a lány csatlakozik két közeli barátnőjéhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 04. 22. kedd 05:48
Ez is tetszett.
#1 Törté-Net 2010. 06. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?