A+ A-

Sítábori kaland

Jól indult a sítábor, négyen kerültek egy apartmanba: Adrienn, Csilla, Tamás és Péter. Adrienn, Tamás és Péter negyedévesen évfolyamtársak voltak az egyetemen, Csilla - Tamás húga - pedig elsős volt egy főiskolán. Ők hárman régóta ismerték egymást, és Csilla sem volt idegen: Adriennel együtt járt aerobic - órákra, és Péter is találkozott már vele régebben.
Az ágyak elosztásánál pajzán poénkodás kezdődött, mivel a nappaliban volt egy hatalmas kinyitható franciaágy, és a kisszobában volt még két ágy. Péter szívesen aludt volna együtt akármelyik lánnyal, de a békesség kedvéért a két lányé lett a franciaágy, a két srác pedig beköltözött a belső szobába.
Jól kijöttek egymással, mindannyian vevők voltak a másik nemet cikiző beszólásokra. Aztán a második napon történt egy kis baleset: az esti korcsolyázás közben Tamás elesett, és egy pillanatra az eszméletét is elvesztette. Gyorsan magához tért, de a biztonság kedvéért bevitték egy kórházba, ahol néhány napra ott tartották. Így este hármasban tértek vissza a lakásba. Nem nagyon volt kedvük beszélgetni, de felbontottak egy üveg bort, és ez kicsit lazábbá tette a hangulatot.
Hamarosan szóba kerültek a párkapcsolatok, és ahogy fogyott a bor, az alkohol hatására olyan dolgok kerültek elő, melyek talán egyébként soha: kiderült, hogy Adriennek régóta nincsen barátja, pedig kifejezetten szeret élvezkedni az ágyban, Csilla is bevallotta, hogy már nem szűz, de nincsen igazán megelégedve a barátjával, és Péter is finoman tudtukra adta, hogy nem lenne ellenére egy kis szex velük, hármasban. Ezen még elszórakoztak egy kicsit, de lefekvés előtt mindketten adtak egy "jóéjt - puszit" Péternek.
Péter lefekvés után még fantáziált arról, hogy mit lehetne kezdeni a lányokkal. Igazán két jó nő volt: Adrienn barna hajú, barna szemű, kicsit kreolos bőrrel és telt, feszes mellekkel (ezt még a nyári közös strandolásokról tudta). A rendszeres mozgásnak köszönhetően feneke is gömbölyű volt, karcsú derékkal és vékony, de izmos combokkal. Csilla pedig maga volt a fiatalság: szőke haj, kék szemek, vékony alkat, Adriennénél kisebb, de feszes cicik, melyek rezegtek a póló alatt este, a zuhanyzás után. És azok az illatok... Imádta a frissen fürdött női test illatát, és mindig lázba hozta, ha este megérezte ezt az illatot. Mire idáig eljutott, férfiassága keménye ágaskodott, és ez megnehezítette az elalvást. Mint később kiderült, a két lány sem aludt el egyből a lefekvés után...
Másnap együtt síeltek, és a két lány célzott egy esti "meglepetésre", de nem voltak hajlandók elárulni semmit. Délután meglátogatták Tamást, majd hazamentek. Vacsora, zuhanyzás, tévézés, beszélgetés. Péter rákérdezett a meglepetésre, és a lányok végre elmondták, hogy egy játék a meglepetés. Megkérték Pétert, hogy vegye le a pizsama felsőjét (ekkor már mindannyian pizsamában voltak, így csak egy pamut short maradt rajta), és feküdjön végig a franciaágyon. Kezek a test mellett, hanyatt fekve, szinte "vigyázfekvésben". A két lány eközben eltűnt a fürdőszobában, ahonnan néhány perc múlva elő is kerültek. Péter már kezdett izgalomba jönni, hiszen remélte, hogy valamilyen erotikus játékra kerül sor, és hogy izgalma ne legyen feltűnő, kezdődő merevedését combjai közé rejtette.
Amikor meglátta a lányokat, örült, hogy ilyen elővigyázatos volt: mindkettőjükön egy baby doll - szerű selyemruha volt: spagetti - pántos rövid felsőrész és egy sort, ami oldalt erősen fel volt vágva. Tisztán látszott ringó keblük minden mozdulata, és egy - egy pillanatra szeméremszőrzetük is elővillant. Kétoldalt mellé ültek, és elmondták a szabályokat: ők ketten bármit tehetnek, Péternek nem szabad megmozdulnia, csak ha ők engedélyezik. Péter - miután elismeréssel adózott szépségüknek - természetesen elfogadta a szabályokat, és kíváncsian várta a folytatást. Vesszője már merev volt, így alig bírta összeszorítani a combját, hogy laza nadrágja ne változzon egy pillanat alatt sátorrá.
A lányok mellette ülve elkezdték simogatni a bőrét: mellkasát, kezét, combjait, lábfejét. Közben ahogy hajladoztak, Péter látta telt, feszes melleiket, és finom illatuk is őrjítő volt. Testének érzékeny részét azonban kihagyták a simogatásból, ám ahogy széthúzták combjait, többé nem tudta elrejteni izgalmát. A lányok összenéztek, és szinte egyszerre váltak meg ruhájuk felsőrészétől. Gyönyörűek voltak... Most már mindketten teljes testükkel simogatták őt, érezte, hogy a cicik végigsimítják egész testét, arcát, szemét (közben nem tudta megállni, hogy ne csókolja meg a meredező mellbimbókat, amit Csilla jóleső sóhajjal nyugtázott). Simogatták merev férfiasságát is a ruhán keresztül, majd a ruha alá is becsúsztatták ujjaikat, finoman megmasszírozták a két kis barackmagot.
A lányok is élvezték a játékot. Még az este találták ki, hiszen mindkettőjüknek szimpatikus volt a srác, és úgy gondolták, talán soha többé nem lesz ilyen alkalom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 04. 29. péntek 17:06
Nagyon de nagyon jó!
#8 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:33
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 28. vasárnap 12:56
Szivesen cseréltem volna valamejikükkel
#6 v-ir-a 2013. 01. 5. szombat 01:53
lettem volna az egyik lány helyett szívesen smile
#5 nikayeh 2003. 01. 22. szerda 21:03
Ugh,nem azért de én nem bírtam végig...:)
#4 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 22:35
Szerintem nagyon szépek a szeretkezések leírásai, jó szókinccsel, érzéki megjelenítéssel. Egy kicsit azért aztán sablonossá válik, talán tényleg egy picit rövidebbnek kellett volna lenni.
De azért, főleg az eleje irtóra élvezhető !
#3 Su 2002. 09. 13. péntek 21:29
akinek ez hosszú, ne olvassa végig...
Mondtam már, hogy imádok síelni?:)
#2 qrva 2002. 04. 2. kedd 22:27
qrva hosszú, és unalmas...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?