A+ A-

Búcsúajándék

15 éves koromban megtörtént az, amitől a legjobban féltem. A legjobb barátomnak el kellett mennie városból, mert új iskolát választott neki a maximalista apja. Ez gondolom nem lep meg mindenkit, de az szerintem már annál inkább, hogy ő történetesen az unokatesóm volt. Kiskorunk óta együtt voltunk, amikor csak tudnunk, már-már a húgomként tekintettem rá. Fiatal kora ellenére már rendkívül nőiesen nézett ki, bár ezen a jegyeit nem igazán szerette kihangsúlyozni. A srácok gyakran próbáltak kikezdeni vele, de én, mint a hős testőr elűztem őket. Bevallom, nagyon tetszett nekem, de sosem néztem rá „úgy”.
Mikor megtudtam, hogy el fog költözni, 8 éves korom óta először elmorzsoltam pár könnycseppet, majd egy találkozót beszéltem meg vele, szerettem volna elbúcsúzni tőle. Egy parkban jöttünk össze, majd egy rövid beszélgetés után sírva fakadt, mondván, hogy a közeljövőben nem fog velem túl gyakran összefutni. Gondoltam, jobb lenne hazakísérni, nem hiányzik, hogy mindenki így lássa. Útközben végig a kezemet szorongatta és valami olyasmit hümmögött, hogy még ezer dolgunk lenne. Miután elértük a lépcsőház bejáratát, a mai napig nem tudom, hogy miért, talán a szomorúságtól eszét vesztve a szexről kezdett el beszélni. Megjegyzem, erről nem beszéltünk túl sokat, mindketten kicsit kínosnak éreztük az erről való társalgást.
- Nem volt még alkalmam egy fiúval sem lefeküdni, ugye tudod?
A szokásos, se köpni, se nyelni érzés után így szóltam
- Nem is baj, ne akard elsietni. Én elkövettem ezt a hibát és sikerült egy kapcsolatot teljesen taccsra vágnom.
- Hogy? - kérdezte kíváncsian.
- Hosszú történet, talán majd egyszer elmesélem.
- Talán? Mikor talán? - kérdezte dühödten - Havonta, ha szerencsém van két napra tudok csak haza jönni.
- Hagyjuk!
Ezzel le is zártam a beszélgetést, majd sarkon fordultam és elindultam haza. Viszont ő rohant utánam, megállított, majd elkapta a kezem és egy meglepő kérdést tett fel.
- Szeretnél szeretkezni velem?
Ledermedve, szavak nélkül álltam egy helyben, egyszerre akartam a fejéhez vágni azt a milliónyi okot, amiért nem, de csak ennyit tudtam mondani:
- Kizárt.
Mire ő a bánattól fuldokolva még egy kérdést tett fel:
- Miért nem szeretsz? Neked nem jelent semmit az a majd’ 10 év, amit együtt húztunk le?
Ezt válaszra sem méltattam, leráztam magamról apró kezeit, és erőltetett menetben csoszogtam hazafelé.
Otthon próbáltam leterelni a gondolataimat, de mind hiába, sehogy sem ment. Folyton a könnyes kék szemek meg az ő abszurd kérdése járt a fejemben. Szegény, tényleg nagyon szerethet engem, de én egyszerűen nem szexelhetek vele. Mi van, ha majd teljesen elhidegül tőlem? Ha nem teszem, nemcsak én, hanem ő is szegényebb lesz egy baráttal.
Nagy nehezen rászántam magam a dologra és tárcsáztam a számát. Már egy jó ideje csengett, azt hittem fel sem veszi, de a sípolást az ő vékony, bánatos hangja szakította félbe.
- Mi az?
- Szia! Tudod, gondolkodtam a délelőtti dolgon. Elég tahó voltam veled, szeretnék bocsánatot kérni.
- Jó, hogy belátod a hibáidat, természetesen megbocsátok - mondta a még mindig borús hangján. Fogalmam sem volt mit mondjak, végül megtettem, amit meg kellett.
- Áll még az ajánlatod?
- Hogyne állna! Megtennéd mégis?
- Hjajj, megtenném, igen.
Gyorsan lezsíroztuk a dolgot, eldöntöttük, náluk fog megtörténni. Az odavezető úton még kicsit törtem a fejem a dolgon, az zakatolt a fejemben, hogy ezek után hogy fogok én egyáltalán rá nézni? És, ha esetleg a szülei vagy az enyéim rájönnek? Végül „ha már itt vagyok, nem fordulok vissza” alapon véglegesen eldöntöttem, hogy lefekszem a saját rokonommal.
Nem is kellett csengetnem, nyitva volt mind a bejárati, mind a lakás ajtaja. Senki nem volt itthon rajt kívül. Benéztem, majd megláttam az ágyon fekve, már sokkal jobb hangulatban. Mielőtt odafeküdtem volna mellé még utoljára kérdeztem egyet:
- Valóban akarod?
Jött is azonnal a válasz egy határozott IGEN személyében. A bőség zavarában azt sem tudtam, hol kezdjem. Kicsit szégyellősen vetkőzni kezdtem, ami neki szemmel láthatólag nagyon tetszett. Már a bugyijában nyúlkált és kéjes hangon megkért, hogy feküdjek mellé. A többi alkalomtól eltérően valahogy nem állt fel nekem, pedig a legutóbbi lánynál, már a legelején égnek állt a farkam, most meg csak ernyedtem himbálózik. Valahogy hiányzott a szokásos löket. Már épp akartam volna levenni a melltartóját, mikor megállított és megkért, hogy csókoljam meg. Kicsit vonakodva, de belementem. Amint belenyaltam az édes kis szájába, a hímtagom ébredezni kezdett. A ficánkoló nyelve mikor beért a számba már nem is, mint rokon, hanem mint egészen más tekintettem rá. Kikapcsoltam a melltartóját, majd alaposan szemügyre vettem a melleit. Nem voltak túl nagyok, a korának megfelelő méretűek voltak. Megmarkoltam, majd nyalogatni kezdtem, először a jobboldalit, majd a másikat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2018. 01. 11. csütörtök 07:38
Ritkán, de előfordul ez is, Rinaldo. Alkati dolog.
#5 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 12:30
Folytazsd.
#4 papi 2013. 05. 1. szerda 09:15
Fantáziának nem rossz
#3 Rinaldo 2012. 06. 25. hétfő 13:14
Az nem igaz ha szüz és nem vérzik.
#2 gyuri0926 2012. 06. 25. hétfő 07:59
Gyerekek ez nem tiltott uncsitesók köthetnek házasságot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2012. 06. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?