JÚN.
25.
2024

A jószomszédi viszony

Miután hazajöttem keresztszüleimtől... akiktől kaptam egy vadiúj laptopot 18. születésnapom alkalmából, amikor csak tehettem azon lógtam, és mint szerintem általában minden korombeli fiú, bizony a pornónézéssel is sok időt töltöttem el. Egyik este miután anyukámmal megvacsoráztunk, kérdezte, hogy kérek-e nassolni valót. Mondtam neki, köszönöm nem, inkább játszok az új laptopon. Mondta nekem, hogy menjek csak,  ő úgyis még elmosogat és nagyon fáradt megy pihenni. Be is mentem a szobába, de nem igazán a játék járt a fejemben, hanem mivel anyu úgyis elmegy aludni, ma talán nem akar velem szexelni, a pornó nézést preferáltam jobban. Elő is kerestem egy anya-fia pornót, néhány perc után...


Kételyből élvezet

Lilla frusztráltan kapta le a fejéről a paplant. Korábban demonstratívan bújt be alá, de láthatóan nem ment át a célzás.  
– Késő van már! Lekapcsolhatnánk a villanyt? – kérdezte.
– Csak még néhány oldal! – erősködött a nővére, Marietta, és a következő fejezetre lapozott. Lilla színpadiasan sóhajtott. Többnyire nem bánta, hogy a nővérével közösen osztozik egy szobán, de Marietta azon szokása, hogy egy könyvvel összegömbölyödve későig fentmaradt, gyakori vitaforrás volt a két testvér között.
– Mi olyan lenyűgöző, amit olvasol? – érdeklődött egy csipetnyi szarkazmussal, és felkönyökölve a testvére ágyára nézett.
– A hipnózisról szól. – válaszolta Marietta, és nem vette le...


JÚN.
24.
2024

Az élet nem habostorta 2. rész

Reggel hatalmas meglepetés ért bennünket a pályán.
– Bemutatom nektek a barátomat! – mosolygott Matteo.
Csak most esett le ki is áll előttem.
– Signor Buffon? – esett le az állam.
– Milyen udvarias unokaöcséd van Matteo! – nevetett Buffon.   – Te vagy az a csodakapus?
– Nem szeretem, ha így hívnak – húztam el a számat.
– Nem baj! Majd meglátjuk mennyire igaz, amit mondanak rólad. – nevette el magát.
Először csak megfigyelte, hogy mérkőzés közben, hogy mozgok, csak azután kezdett el velem foglalkozni. Megmutatta, hogy szögleteknél hová helyezkedjek, mikor van szükség a kifutásokra, és mikor kell a kapuban maradnom. A legnehezebb a tizenegyesek védésének a...


Egy fülledt nyári éjszaka

Épp leérettségiztünk és az osztályom kemény magja kitalálta hogy tartsunk egy úgymond záró bulit, ünnepeljük meg a szép éveinket együtt. Volt is egy lány akinek a szüleinek hála lehetőség nyílott hogy náluk tartsuk. Az én szerencsémre a csaj nem messze lakott tőlem így nekem gyalog is könnyen elérhető volt a helyszín. Kellemes nyári idő volt ideális a sütögetéshez, iszogatáshoz... Oyan 10-15-en lehettünk és ahogy mindig most is nagyon jó volt a hangulat. Eljött persze Barbi is az osztály legokosabb és egyben legszebb lánya is. Vörös vállig érő haj fehér szeplős bőr, kék szemek, pisze orrocska... olyan 160centi magas lehetett sportos alkat (akkor még táncolni járt rendszeresen). Hónapok óta...


JÚN.
23.
2024

Az idegen

Idegen szobában ébredtem. Hol vagyok? Mi történt? Hol van Kriszti? Az utolsó emlékem, hogy a mosdók előtt várom. Fú, de kemény este volt!
Egy pillanatra felbuggyanó emlékek között keresem a választ, de nem találom.  
A függöny miatt nem sokat látok, szürke szoba, sötét bútorok, motoros képek a falon. Egyértelműen egy férfi szobája. Ugyan mibe keveredtem már megint?  
Lépteket hallok és a szívem a torkomban dobog. Nem kopog, nem is áll meg, határozottan, egyenesen benyit a szobába.
– Szia, Gergő vagyok! Emlékszel valamire a tegnapról? Jól kiütötted magad.  
Nem is tudom, mit feleljek, túl sok érzés kavarodik bennem. Zavartság, szégyen, félelem. Mi a fenét keresek én itt?...


Megbotlás

Sanyival egy lakótelepen laktunk. Egy óvoda, egy általános iskola és egy gimnázium és szakközépiskola volt a telepen. Én, – Rita – általános gimnáziumba jártam, Sanyi az autószerelő szakközépbe. Sanyi vonzódása irányomban az általános iskola 8. osztályában kezdődött. A gyerekes hajhuzigálások kezdtek átmenni tartalmas beszélgetésekbe, a szünetben a bandázás is hanyatlott – a bandatagok generálta eldurvuló helyzet miatt. Cigi, pia, stb.  
Így mi Sanyival kezdtünk lekopni a semmittevésekből, és elhúzódva, a patakparton, órákon át beszélgettünk. Nekem akkoriban csak egy jó haver volt, de később kiderült, hogy Sanyi már akkor szerelmes volt belém. A gimiben én a kiváló tanulók közé...


JÚN.
21.
2024

Házaspár fotózása 4-6. rész

4. rész – Pali és Reni
Kibontakoztam Pali karjaiból és felhívtam Lillát.
Örültünk egymásnak, de „visszahívlak” felkiáltással letette. Pár másodperc múlva már csörgött is a mobilom és csöppségem hangja hallatszott belőle.
– Szia anyu! Hol vagy?
Elbeszélgettünk és a végére annyira elérzékenyültem, hogy ismét sírtam. Megköszöntem Lillának, aki felajánlotta, hogy ha bármikor beszélni támad kedvem, csak csörgessem meg és ő amint tud visszahív. Megköszöntem, de nem részleteztem a munkahelyi körülményeket. Azt sem, hogy Lali becsapott. De mondtam, hogy amint hazaérek, nagy beszámolót kell tartanom nekik. Csak rájuk számíthattam.

Másnap ismét ugyanaz a felvételsorozat...


A jégmadár röpte 3. rész

Jelenet életem filmjéből: fel-alá mászkálok. Másnapos vagyok. Mindig gondos voltam magamra, egyetemista korom óta mostam, főztem, takarítottam. De mostanában nem. Közel negyven évesen úgy néz ki a lakásom, mintha egy rockzenekar a turnéja során egy hónapon át csak orgiázásra használta volna. E káosz központja a kis dohányzóasztal, üres pudingos dobozok, csipszes zacskók és sörösüvegek mekkája öleli körül a laptopot.

Már nem nézem a képernyőt. Csak hallgatom a hangokat, amik semennyire nem emlékeztetnek egy férfi és egy nő erotikus együttlétére. Kontextusából kiragadva inkább olyannak tűnik zúgó fejemben, mintha egy orángután csapat erőszakolná halálra társaságuk leggyengébb,...