A+ A-

Nyár, strand

Hello, Viki vagyok, a nyáron múltam 16. Szeretem a nyarat, leginkább a strandot.
170 cm magas vagyok, barna hajú és nagyon vékony, a mellem nem túl nagy.
Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.
Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet, és amikor magához húzott, éreztem a hasamon a keményen álló farkát. Először meglepődtem, de aztán izgatott, már magamtól dörgölőztem hozzá, láttam, hogy nagyon felizgatja.
Aztán kimentünk a partra, de még akkor is látszott a nadrágján, hogy mi a helyzet. Hanyatt feküdtem a pléden, Zoli pedig leült mellém. Csukva volt a szemem, de tudtam, hogy a testemet nézi, gondoltam főleg a puncimat, mert az ugye teljesen átlátszott a bikinimen.
Rátette a kezét a combomra, és finoman simogatni kezdte. Jólesett, mindig kicsit közelebb ment a puncimhoz. Megmozdítottam a kezem, hogy én is megsimítsam a lábát, de oldalra volt fordulva, és a kezemet pont a farkához érintettem. Kemény volt, elkaptam a kezem, de aztán újra odanyúltam, csak egy ujjal érintettem meg a végét a fürdőnadrágon keresztül. De otthagytam az ujjam, és lassan mozgattam egy kicsit. Ez nagyon megtette a hatását, gyors növekedés történt és közben sóhajtozott.
Akkor ő is megérintette a puncimat a bikinin keresztül, és finoman simogatni kezdte. Nagyon jó volt, éreztem, hogy nedvesedem. Nem volt feltűnő, de azért aggódtam, nehogy valaki meglássa a strandon, mit is csinálunk. Nem voltak sokan. Mondtam, hogy menjünk el jégkrémezni, azt mondta, menjek majd jön utánam. Gondolom kellett kis idő, amíg lehűlt. Nem tudtam mit akarok csinálni, de valamit mindenképpen akartam, nagyon felizgatott. A fagyisnál utolért, sétáltunk vissza a jégkrémmel, amikor disznó megjegyzéseket tett, hogy hogy nyalom.
Amikor elfogyott a jégkrém, visszafelé indultunk és megkérdezte, hogy bemegyek-e vele egy öltözőkabinba? Ott öltöztem át, tudtam hogy a zuhanyzók mellett voltak, és ott napközben kevesen jártak. Bólintottam, hogy igen. Bementünk a folyosóra, üres volt, így mindketten bementünk az egyik fülkébe. Elég nagy volt és belülről bezárható.
Átölelt és elkezdtünk csókolózni, simogatta a hátam, aztán rátette a kezét a mellemre, és lassan simogatta. Megint éreztem, hogy a farkát a puncimhoz nyomja. Folyamatosan csókolóztunk és simogattuk egymást, lenyúltam és rátettem a kezem a nadrágjára, és újra simogattam neki. Ő is simizte a puncimat megint, majd félretolta a bikinim, és már közvetlenül a puncimra tette az ujját. Én is benyúltam a nadrágjába és megfogtam, forró volt és nagy. Marokra fogtam, és fel-le mozgattam a kezem. Közben megtalálta a csiklómat, és ott körözött az ujjával, éreztem, hogy fejembe tódul a vér, forróság öntött el és kb. 1 perc múlva csendben elélveztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.95 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2016. 05. 2. hétfő 23:08
olvastam rosszabbat is.
#10 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 15:26
Nem nagy durranás.
#9 listike 2014. 11. 3. hétfő 06:47
Gyenge.
#8 feherfabia 2014. 10. 23. csütörtök 08:05
5P
#7 A57L 2014. 09. 21. vasárnap 09:23
Azért nem olyan rossz.
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:50
Nagyon gyenge. Igrac, figyelj! Én láttam szőrös mellbimbót is, de tényleg hülyén jön itt ki.
#5 mgwolf 2011. 11. 27. vasárnap 13:56
"Jó volt, jó izé volt, és nagyon sima volt. "
hát ha jó izé akkor jó izé! nyes
#4 igrac 2011. 11. 26. szombat 21:02
"A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is."
Nem mondod hogy csupaszok a mellbimbóid is!
#3 Bazsi_18 2011. 11. 24. csütörtök 22:56
Már volt :S
#2 joozsi 2011. 11. 24. csütörtök 04:13
Gyenge.
#1 Törté-Net 2011. 11. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?