AZ87 hozzászólásai

A
Nem:
férfi
Beállítottság:
biszexuális
Születési dátum:
1970. január 1.
Ország:
Szlovákia Szlovákia
Város:
Nyitra
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
15 db
AZ87
2011. december 2. 02:04
Történetek: Oidipusz és Ámor
Kedves szerző!

Rögvest szólok hozzád is miután beszóltam az eggyik paciensnek aki előszeretettel véleményez negatívan, bár szeretném az ő írásait imígyen nagy izgalommal olvasni, mint a tióedet.

Kedves panyi, ha jót és érdemszerűt nem tudsz akkor butaságot és ahogy te fogalmazol zagyvaságokat ne írj mások története alá.
P.S.: csak neked. olvasni fogom az összes történeted.

Továbbá kedves szerző!
Nagyon tetszett nekem amit olvastam. Némelykor nem csak a prozódiát hanem a versbe áthajló rímeket is felfedezni véltem. Ügyes szóhasználat és fordulatok. Nagyon tetszett, hogy nem fektetted meg anyud rögtön az elején és a mű közben abszolút. Ez a történet nem kielégedésre, hanem gerjesztésre van szakosítva - engedd meg, hogy ilyen csúnyán fogalmazzak.
Lehet, hogy a stilisztikai jegyekre jobban oda lehetne figyelni, de aki értelemmel olvas akkor megérti, hogy mire szeretnél utalni illetve az időbeli eltolódásokat meg annak ellenére is, hogy azokat nem jelölöd harmas ponttal (...).
Én csak bátorítani tudlak, hogy továbbra is szerezz hasonló műveket, vagy fordíts idegen nyelvből.
Egyszer ha megteheti mindenki aki majd ezt elolvassa, hogy Celin Dion : Titanic című számát bekapcsolja, mikor fogja olvasni, akkor benneteket is átjár az érzés, amit én éreztem- megjegyzem, ez a rádióadás véletlenje volt, hogy ezt a dalt adták.
P.S.: Ha esetleg kedved van kedves szerző akkor írj üzenetet, nagyon fogok neki örülni. 😀
1
AZ87
2011. december 1. 20:22
Történetek: A helyes srác a liftből
Nagyon jó a torteneted. Tetszett, hogy nem taglaltad a sex reszet a sztorinak, hanem tônyleg, mintha a szerelem lenne a vezerfonal. Bar az is igaz , hogy ezek szerint te vagy az az 1 az 1000- bol akinek hasonlo szerencseje van es a saját foldijére talál egy szigeten. Remelem tobb irásod is szerepel itt mert érdekelne, hogy azokat, hogy hoztad ossze komponaltad meg. Grat!!!!!
1
ttL10LsG7YA1
2011. november 13. 23:02
Történetek: Sivatagi kaland
en ugy gondolom, hogy maga a tortenet jo, a megszerkesztes is dicseretes, es meg valósagalapja is van a dolognak. Nekem tetszett es azert meg egy bravuros csavarral folytathatnad a sztorydat, mondjuk egyutt szoknek el messze mert egymasba szeretnek vagy hasonló. Mivel a velemenyezes mindig szubjektiv en egy 10 est adok ra 😀 - es az elozo hozzaszolonak irom most ezt : igy nem csak az iro ad maganak egy tizest 😀 😀 😀 😀 😀
1
ttL10LsG7YA1
2011. november 13. 22:27
Történetek: A magazinos pasi 3. rész - Kislány a szomszédból
Ha teoretikusan kepzeljuk bele magunkat akkor ok a dolog meg a tortenet, de ha abba, hogy tenyszeruen szenved a gyerek akkor nekem stop ez a story. A strukturajattekintve egyebkent nagyon jo, de talan vagy a fohos pasi korat kellett volna max 20 ig emelni, vagy a gyerekeket magasabbra max 15 evre.- mindent osszevetve nalam 7 pont!
1
ttL10LsG7YA1
2011. november 13. 00:54
Történetek: A legjobb apa a világon homo
Gratulalok a sztoryhoz, talan azota , hogy a torte-net oldalt latogatom ez az elso apa-fia tortenet, ami nem azzal a kozhellyel kezdodik, hogy az anyuka valamilyen modon meghal. A tortenet is jo es tetszik. Izgató es izgalmas a valsztott tema 😀 - folytasd ha lehet😀
1
ttL10LsG7YA1
2011. november 13. 00:50
Történetek: Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 4-5. rész
Hihetetlen hatást gyakorolt r§m ez a torte-net sorozat. Mar egesz keson ejjel kezdtem bele az elso reszbe, ennek ellenere addig le nem hunytam a szemem amig vegig nem olvastam. jo lenne meg egy hatodik resz is . varom a folytatast. Egyepkent hihetetlen bravurral irsz . Nagyon jo!!! Lehet hogy csak nalam, de amikor en olvastam akkor rendesen pergett a szemem elott az egesz sztory, pedig nem vagyok egy nagyon vizualis ember.
1
ttL10LsG7YA1
2011. november 13. 00:45
Történetek: A mostoha apámmal
Nekem nagyon tetszett benne az apa figuraja. Nagyon jo a tortenet, pergos es tele van erzelemmel ami a kemeny sexjeleneteket megis erzelmesse varazsolja. Imadom, nekem bejott.
1