A+ A-

Egy kiéhezett anya története 6. rész

Figyelem, a történet állatokkal kapcsolatos részt is tartalmaz!
Másnap reggel a konyhában találkoztam össze anyámmal, épp reggelit készített nekünk. A megszokott hálóingjében sütötte a tojásrántottát, mögé léptem és megcsókoltam a nyakát. Anyám átkarolta a nyakam magához húzott és szájon csókolt. Nem tartott sokáig csak egy pár másodperces kis üdvözlő csók volt az egész.
- Hogy aludtál Zolikám?
- Köszi anya, nagyon jól a tegnapi két menet után, amikor fantáziáltunk a Norbiról. Egész éjjel azon kattogott az agyam, hogy mikor vehetjük be végre a közös kis családi dugásainkba. Anyám perverz mosolyra húzta a száját, a tőle megszokott módon.
- Kicsim, sokkal hamarabb beavatjuk majd mint te azt gondolnád. Tegnap már megtettem a kezdő lépéseket.
- Nem mondod, hogy te még akcióztál miután este kétszer megdugtalak.
- Dehogynem, hisz tudod hogy nekem sosem elég, mert mióta te megdugtál, azóta azt sem bánnám, ha éjjel-nappal fasz lenne bennem. Sőt, most már egyenesen azt szeretném, ha egyszerre két fasz lenne bennem, és mindkét fiam egyszerre baszna meg.
- Úristen de perverz vagy, mit tettél tegnap? Fogadni mernék megbaszattad magad az öcsémmel azután, hogy én is megdugtalak.
- Annyira azért ne rohanjunk előre, még csak elkezdtem bevezetni a dolgokba. Éjszaka miután, te elmentél lefeküdni, beosontam a szobájába. Ő szépen aludt hanyattfekve, én pedig mellé ültem. Miután meggyőződtem arról, hogy mélyen alszik, elkezdtem simogatni a kezét, majd a hasát, aztán a combjait. Nem mozdult ezekre a próbálkozásokra, így a boxerjára vezettem át a kezem szép lassan és elkezdtem gyengéden simogatni a farkát. Innentől már nem volt visszaút, azon vettem észre magam, hogy markolgatom az öcséd farkát, aki néhány pillanat múlva már ébren volt, és halk sójahokkal nyugtázta, hogy jól csinálom amit csinálok.
- Nem ódzkodott, vagy nem ijedt meg?
- Egyáltalán nem, hát láthattuk a videón, hogy mennyire tetszett neki amikor maszturbáltam. Amikor láttam, hogy teljesen ébren van feljebb mentem hozzá és megcsókoltam. Rögtön visszacsókolt majd azt mondta, hogy anya ezt tilos lenne nekünk nem? Igen kicsim, tilos lenne de annyira akarom érezni a farkad, tudom, hogy kívánod anyucit, bennem meg már olyan rég óta nem volt fasz.
- Hazudtál neki? Hát azelőtt dugtalak meg.
- Tudom, de valamit muszáj voltam mondani neki, amivel méginkább felcsigázom a fantáziáját és a vágyát. Meg is lett az eredménye, mert a farka elkezdett keményedni a kezemben. Norbika, anya most be fogja kapni a farkad, és le fog szopni. Szeretném ha a számba engednéd az összes gecidet. Valamivel nagyobb és vastagabb farka van mint neked, de ugyanolyan fincsi spermája van. Nem telt bele kb fél perc és eldurrant a számba.
- Nem csodálkozom, azzal a szopó technikával amit csinálsz. Fogadok, most is nedves a lyukad.
- Gyere és fogd meg! Benyúltam a hálóing alá, a pinája csurom víz volt gyorsan benyomtam két ujjam és elkezdtem ujjazni. Közben hallottuk, hogy a Norbi már fent van, ezért abba kellett hagyni az ügyködést, hiszen azt nem tudta, hogy én is baszom anyámat már jóideje.
- Jó reggelt! Köszönt Norbi és leült az asztalhoz.
- Jó reggelt kicsim! Már kész a reggeli, ehetünk. Gyorsan megkajáztunk, aztán mindenki mehetett a dolgára, ugye Norbi iskolába, én az egyetemre, anyám pedig csinálta a napi teendőket. Miután Norbi ment el leghamarabb anyámmal kettesben maradtunk de nem dugtunk már, hanem beszélgettünk.
- Azt akarom, hogy ma basszatok meg mindketten együtt.
- Na jó, de mégis hogyan? Norbi nem tudja, hogy én is baszlak.
- Ne aggódj, ő olyan 4 óra körül jön haza, te mikor végzel az egyetemen?
- Este 6-ra jövök haza körülbelül.
- Oké, akkor ne aggódj én majd rendezem a dolgokat. Hat előtt behívom a szobámba, és eljátszadozok vele, kicsit leszopom, aztán megmondom neki, hogy most a tegnapiért ő is segítsen ki, és megkérem, hogy nyaljon ki, meg ujjazzon meg. Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy kopogás nélkül belépsz a szobába, aztán eljátszod azt, mintha meglepődnél. Jó lenne, ha kicsit ki is borulnál és fenyegetőznél, a többit meg majd intézem én. Na bízol a szuka anyádban?
- Anya, neked fenomenális ötleteid vannak, persze hogy megbízom. Akkor este tali, és végre megbaszunk ketten, de készülj mert szét fogod élvezni szerintem az agyad.
- Alig várom kicsim, hogy mindkét fasz bennem legyen. Egy csókkal elköszöntünk egymástól, várva az esti örömteli pillanatokat és közös élvezkedéseket.
Este mikor hazaértem, nagyon óvatosan mentem be a házba. Hangos nyögésekre lettem figyelmes, melyek anyám szobájának ajtaján szűrődtek ki a nappaliba. Tudtam, hogy anyám véghez viszi amit akar, hiszen egy faszimádó ribanccá tettem. Elindultam az ajtó felé és hirtelen benyitottam. A látvány ami elém tárult hihetetlenül izgató volt. Öcsém hanyatt feküdt az ágyon anyám pedig háttal neki lovagolt a farkán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 szamitogepem 2019. 04. 16. kedd 01:07
A kutyás rész nem tetszett. Szerintem ez durva.
#14 zsuzsika 2019. 02. 20. szerda 10:00
Nimfomániás kurva.Undoríró
#13 genius33 2018. 11. 14. szerda 19:58
Várom a kövit smile
#12 joe013 2018. 11. 10. szombat 18:42
kár volt ezért a részért. ezzel rontottál.....
#11 Bizse42 2018. 11. 5. hétfő 23:28
Őszinte leszek! Én ilyen "perverz" dolgot soha nem láttam, nem csinálta, még nem is olvastam ilyen mélyen. NEKEM HÁROMSZOR VOLT.... Óriásikat élveztem, nem tehetek róla. Akkor most én is egy "perverz szuka" lettem, mert beismertem, hogy nagyon élveztem. Lehet, hogy később megbánom, de most kiéltem nagyon magam.....
S nem szégyenlek semmit!
#10 sunyilo 2018. 11. 5. hétfő 19:37
Naggyon durva. Akinek nem tetszik, olvasson lányregényeket...
#9 Leni-n-85 2018. 11. 5. hétfő 12:31
Olvastam minden részt. Ebből a kutyást nem kellett volna. Bár én is hetero vagyok, de itt érdekes lenne egy olyan kiegészítést belevinni, ami a két testvér között zajlik le. Akár egy féltékenységi jelenet, akár egy homo szextörténet.
#8 cscsu50 2018. 11. 5. hétfő 09:47
kár a kutyás rész
#7 listike 2018. 11. 5. hétfő 08:35
Na itt lett elég ebből a marhaságból. Undorító!
#6 jonhsmith 2018. 11. 5. hétfő 08:17
Durva egy kicsit...
#5 Andreas6 2018. 11. 5. hétfő 07:37
Ez már sok. Hányingerem lett tőle.
#4 zoltan611230 2018. 11. 5. hétfő 04:53
Nem semmi,jól alakul.
#3 A57L 2018. 11. 5. hétfő 04:06
Néhol durva,de jó.
#2 veteran 2018. 11. 5. hétfő 03:27
Ez már durva.
#1 Törté-Net 2018. 11. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?