A+ A-

Egy kiéhezett anya története 3. rész

Előző történetem ott ért véget, hogy anyámmal a fürdőben élveztük ki egymás testét, és a közös örömöket. Az éjszaka során hazajött apám, nem tudtam meddig lesz itthon és ezáltal meddig kell nélkülöznünk egymást anyámmal. Az első nap, visszatért a régi kerékvágásba. Felkeltem összeszedtem magam elmentem munkába. Vacsoránál kezdődtek, vagyis inkább folytatódtak a dolgok anyámmal. Leültünk enni, apám és anyám egymás mellett, én szembe velük. Anyám folyamatosan nézett és amikor apám épp nem nézett fel az evésből akkor a kanalat nyalogatta, és rám vigyorgott kihívóan. A másodikhoz savanyúság is volt, és az uborkát szándékosan úgy ette, hogy marokra fogta, és rászorította az ajkát, mintha egy férfi farkát szopná. Nekem sem kellett több, a farkam már állt az asztal alatt, ekkor megböktem a lábammal anyámat. Vette a lapot és elkezdte simogatni a lábaival az enyémet. Az asztal alatt megpróbálta a lábával elérni a combom, de ahhoz túl alacsony volt, hogy sikerüljön neki. Így ment ez addig, míg befejeztük a vacsorát, aztán mindenki ment a maga dolgára. Anyám apámmal a szobába, én pedig a sajátomba. Körülbelül fél óra múlva rezeg a telefonom. Anyám írt a messengeren, hogy hiányzom neki, arra gondol, milyen jó lenne kefélni egyet, de most valószínűleg apámmal fog, és ha van kedvem, akkor menjek le a sötétben és hallgatózzak, majd direkt hangosan nyög. Úgy is lett, lementem hallgatni őket. Hallottam, ahogy apám megkérdezte tőle, hogy miért van leborotválva a pinája? Anyám csak annyit felelt, hogy látod szivem, amikor hívtál telefonon akkor ez volt az, amit főztem neked. Ez a meglepetés, ami a tied, ezzel vártalak haza már. Közben pedig, azért borotválta a pináját, mert én nyaltam ezelőtt egy nappal.
- Hiányzott a farkam?- kérdezte apám.
- Olyan régen basztam, már vártam, hogy kitöltsön valami, nagyon éhes a pinám.
Anyám folyamatosan nyögött élvezkedett, én az ajtótól nem messze vertem a farkam és arra gondoltam, ahogy tegnap és azelőtt is szétkúrtam, és hogy most is biztos arra gondol, hogy az én farkam van benne. Körülbelül fél óra múlva befejezték, elálltak anyám nyögései. Én is vissza jöttem az emeleti szobámba. Elkezdtem filmet nézni, és körülbelül egy húsz perc telhetett el, amikor nyílt a szobaajtóm. Anyám lépett be egy hálóingben, és lefeküdt mellém az ágyra.
- Nem kéne itt lenned, még apám meglát, és kérdezősködni fog.
- Ne aggódj, már alszik, amint elment szinte rögtön elaludt.
- Akkor most gondolom te is kielégültél, miért jöttél fel?
- Csak nem gondolod, hogy beérem ennyivel? Mikor az elmúlt két nap arról szólt, hogy folyton bennem voltál és kényeztetted a pinámat. Ez csak bemelegítésnek volt elég. Remélem készen állsz, hogy folytassuk a kis titkos játékainkat.
- Én készen állok, de túl kockázatosnak tartom ezt, mi van ha észreveszi hogy nem vagy lent vele, és elkezd keresni?
- Ne aggódj már- közben már benyúlt a boxeromba és a már álló farkamat elkezdte markolászni, húzgálni a bőrt rajta fel és le.
- Na jól van, nekem is hiányzik a pinád, így még élvezetesebb lesz, hogy nemrég volt benned egy másik fasz.
Benyúltam a hálóingje alá, nem volt rajta bugyi. A pináján végig húztam a tenyerem, ami már patakzott a nedvtől és a kéjtől, hogy újból a fia farka lesz benne. Nem sokat tétováztam rögtön három ujjam csúsztattam be. Anyám közben lesmárolt és verte a farkam. Nagyon jó érzés volt ujjazni, pláne meg úgy, hogy apám lent van és semmit sem tud a kettőnk között történő dolgokról.
- Akarod, hogy jól meglovagoljalak?
- Ahham, úgy ahogy szoktál. Nincs is annál jobb.
- Hadd próbáljak ki valamit- mondta, erre nekem háttal fölém guggolt és elkezdte a farkamat a pinájának vágatához igazítani. Belé csúsztam, a forró anyai pina ismét körül ölelte lüktető farkamat. Anniyra jól éreztem most a pináját ebben a pózban, mintha csak nekem lett volna kitalálva az idők kezdete óta.
- Jól kitölt a farkad drágám, apád amíg dugott csak rád gondoltam, már akkor elterveztem, hogy jövök utána hozzád. Vártam mikor fejezi már be, olyan egyhangú, ahogy kefél és már nem izgat fel. Csak azért nyögtem, hogy téged izgassalak, és hogy ő is menjen el minél előbb, de szarakodott, mert hol lelankadt neki, akkor mindig életre kellett kelteni. Még jó hogy te bírod a strapát egy ilyen faszra van nekem szükségem.
- Szerintem lassan be kellene fejezni, mert feljön és lebukunk.
- Dehogyis, ne aggódj gyere inkább dugj meg szemből!
Lemászott rólam és húzott magára. A melleit markoltam miközben farkam már tövig benne volt. Csattogó hangot hallatott ahogy egyre gyorsabban vertem neki felfelé. Be kellett, hogy fogjam a száját, hogy ne halljam a nyögéseit. Elvette a kezemet és azt mondta, hogy inkább a farkammal tömjem be a száját. Lemásztam róla megfordítottam az ágyon úgy, hogy a feje lefelé lógjon. Fölé álltam és tövig dugtam a farkam a szájába úgy basztam a száját, mint egy ribancnak. Húztam a haját, közben pofoztam, két kézzel nyomtam a fejét a farkamra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 joe013 2018. 11. 10. szombat 18:13
ok....
#14 jonhsmith 2018. 11. 5. hétfő 07:50
Kapkodós,de jó
#13 zsuzsika 2018. 03. 5. hétfő 10:47
Ez el lett kapkodva.
#12 A57L 2018. 01. 22. hétfő 05:35
Ez egy kicsit túl van lihegve.
#11 deajk2008 2018. 01. 16. kedd 13:15
Jöhet a többi is... Mert ez kurva jó lett 10p
#10 hairy_pussy 2018. 01. 5. péntek 09:48
kapkodsz egy kicsit sztm...
a történet jó de nem kéne így elkapkodni
#9 zoltan611230 2018. 01. 5. péntek 03:49
Jöhet a többi... várom nagyon jó...
#8 sunyilo 2018. 01. 2. kedd 19:05
Ez olyan hülyeség, hogy kár lenne folytatni...
#7 Andreas6 2018. 01. 2. kedd 14:32
Nekem viszont ennyi már sok is.
#6 twonee19 2018. 01. 2. kedd 10:36
Jöhet a többi nyes
#5 listike 2018. 01. 2. kedd 07:48
Jöhet a többi.
#4 veteran 2018. 01. 2. kedd 05:16
Jöhet a folytatás. 10 pont.
#3 vakon54 2018. 01. 2. kedd 01:58
Gannicus23 nagyon de nagyon várjuk feleségemmel a következő részt.
#2 sztbali 2018. 01. 2. kedd 00:23
Jó, folytasd még!
#1 Törté-Net 2018. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?